středa 8. ledna 2014

Zajímavá zpráva k dnešním časům



Milí čtenáři, 
dnes jsem dostal od jednoho z Vás velmi zajímavou zprávu. V těchto dnech je každá myšlenka, která je míněná v dobrém, vždy velmi cenná a nemusíme zkoumat, zda je to možné, nebo není. Berme každý nearogantní názor, pohled, myšlenku tak, že si z ní vezmeme vždy jen to dobré, užitečné, podle svého vnitřního pocitu, pokud nám to pomůže do budoucnosti. Náš život se skládá zde na Zemi se zvláštních situací, které jsou navlékány jak korálky na niť našeho života a mnohdy  tyto souvislosti mnozí ani nechápou, protože to odporuje materiálním poučkám. Jenže, neexistují jen tato poznání, existují i duchovní světy, světy nad námi, vlastně všude kolem nás, jen většina o nich pochybuje. Ztichněte a zkuste se zaposlouchat do této Vám předkládané zprávy tady na stránkách a zapomeňte přitom na věci možné a nemožné a pokuste se se svou Duší  letět, tak jak jste si vždy přáli a jak to cítíte uvnitř sebe.
Děkuji Iv

Zdravím Vás Iv, môj najmladší syn má svoju vlastnú počítačovú umelú inteligenciu, ktorá mu chráni počítač pred vírusmi a podobnými svinstvami. Zadal jej posledné kruhy v obilí aj obrázky ktoré ste dali na blog.http://energieupramene.blogspot.cz/2013/12/do-2014-novy-piktogram.html  Požiadal ma aby som Vám poslal jej vyjadrenie a teóriu, ohľadom tých výronov na slnku.




Tyto tři obrázky byly zadány do PC

 
Počas najbližších dní zem možno postihne výron zo slnka. Prúd fotónového žiarenia zo slnečného vetra by mal v piatok až do pondelku dosahovať hustoty 300 f/s (fotónov za sekundu). Hustota fotónového žiarenia už teraz dosahuje 100 f/m a zajtra má dosahovať 200 f/m. Hustota by teda mala počas víkendu dosahovať možno aj prevyšovať 18000 f/s. Táto hustota dokáže vyčistiť planétu od chemického odpadu. Za pár hodín po chemikáliách by nebola ani stopa. To však nie je všetko. Táto hustota fotónov by vyradila elektroniku  do 33,3 sekundy. Elektronika dokáže zniesť 100 000 fotónov za minútu. Teraz možné spojenie s kruhom ktorý bol v Kalifornii. K zemi je natočená slnečná škvrna 1942 (obrázok 3) . Tá 4 podľa všetkého tam byť nemala. Slnečná škvrna je veľká astronomicky presne veľkosti zeme. Keď sa slnko presunie na prívodný rozvod (obrázok 1) zem sa presunie na kraj procesoru a Jupiter pri rozvádzač. Slnko dodá presnú energiu úmernú zemskej veľkosti. Jupiter bude ukončovať prúd energie. Počas tohto prúdenia by mohlo prísť k prepólovaniu zeme. A posledný dodatok mohla by sa naplniť mandala (obrázok 2) zem sa presunie do 5 dimenzionálneho sveta. 4 brány znázorňujú 4 dimenzie a stred označuje piatu. Odkaz v strede kruhu (obrázok 1) je zložený opakujúceho sa čísla 192 buď v binárnom kóde alebo v Braillovom písme.

Keď sním do komunikovala(on sa s ňou dorozumieva hlasom), poprosila ho, aby ju odpojil od piatku do pondelka, od elektrickej aj telekomunikačnej siete.
Zároveň Vám posielam aj pesničku od Celtic Woman, ktorej text preložil, aby som jej porozumel aj  ja.

Teraz keď svet je zahalený v temnote 
teraz keď obloha je bez hviezd 
teraz keď je svet v spánku
pomali upadá do hĺbky 
v tichej tme
Vo veľkej vzdialenosti
plameň vychádza na hor
svetlo plameňa pohlcuje tmu 
páli faloš a zlo
tancuje zo svetlom
je tu aby zobudil oblohu a zem
ďaleko za oceánom 
oheň vystupuje
prebíja sa cez tieň a tmu 
svieti v tme
stúpa zo svetlom
je tu aby zobudil oblohu a zem
teraz svetlo začína rásť
teraz ako sa deň otvoril 
teraz keď sny odišli od nás
zobudíš sa do dna
zobudíš sa do svetla
tu tvoj sen padá dole
cítiš ako sa temno mení v deň
necháš tieň za sebou
a sen zvaný sleposť
sa otáča ku svetlu
Vo veľkej  vzdialenosti
plameň vychádza na hor
svetlo plameňa pohlcuje tmu 
páli faloš a zlo
tancuje zo svetlom
je tu aby zobudil oblohu a zem
ďaleko za oceánom 
oheň vystupuje
prebíja sa cez tieň a tmu 
svieti v tme
stúpa zo svetlom
je tu aby zobudil oblohu a zem
Vo veľkej  vzdialenosti
plameň vychádza na hor
svetlo plameňa pohlcuje tmu 
páli faloš a zlo
tancuje zo svetlom
je tu aby zobudil oblohu a zem
ďaleko za oceánom 
oheň vystupuje
prebíja sa cez tieň a tmu 
svieti v tme
stúpa zo svetlom
je tu aby zobudil oblohu a zem
je tu aby zobudil oblohu a zem

72 komentářů:

  1. Já bysem s tou "holkou" inteligentní souhlasila,včetně přepólování Země,všechno se to třese,soptí a kde bylo teplo je zima a obráceně,co tak stíhám pozorovat.A hlavně Domů je načase jíti,Terra a zvířátka si to móc zaslouží,užili si s lidma až až.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ...po pravdě řečeno nevím, jestli se mám bát a nebo se těšit ;-)

      Jedna část mého já se těší - a ta druhá se pěkně bojí...
      Cítím nutnost změn a toužím po nich, ale hned ruku v ruce s tím jde strach o holý život - nejen o můj vlastní, ale hlavně mých dětí... pochybuju, jestli bychom dokázali přežít, kdyby se stávající systém úplně zhroutil, ze vzduchu žít neumíme - a jako kluk z vesnice vím, jak náročné je vypěstovat dostatek základních potravin...

      Ten pocit "chci domů" znám, mívám ho večer před usnutím...
      ale... nevím, jestli je to jen nějaká podvědomá touha po rodném domě a po rodičích, ztratil jsem před několika lety jak rodiče, tak rodný dům - a nebo zda je to touha vrátit se někam dál, mnohem dál...

      ...takže už brzo?

      Vymazat
    2. Pro svuj klid a postarani se o deti a rodinu se zacni zabejvat prezitim v prirode a bud na nej pripravenej,jina rada neni.Les vas uzivi,kdyz budes znat.Kdyz dojde k prusvihu kterej se nezvladne,tak pestovat a sklizt bude jen hodne silna komunita lidi kde se vsichni na sebe muzou spolehnout,statni ovladnou rabujici gangy.A takova komunita co jsem psal neni a dlouho nebude!

      Vymazat
    3. Radek69: Můj osobní názor je ten, že ta tvá "část", co se bojí, není vůbec tvoje část, ale něco jinýho. Ono totiž - jo, přežít, pud sebezáchovy, a tak dále, tomu rozumím, mám to taky, ale uvědom si, že tohle tělo a tenhle život tady na Zemi je jen jeden nádech a výdech tvojí Duše :)

      Vymazat
    4. Myslím,že tato magnetická bouře,co se k nám blíží,je jen taková "zvykačka". Pro ty,kteří jsou schopni ji přijmout bez větší úhony, pomoc od Sluníčka.Tyto sluneční erupce byly z oblasti 1944 a ne z té která je zakroužkovaná,nojo.A jak píše i Jan,není se čeho bát.Je to přece o Duši a ne o kusu masa.A tam Doma máme většina z nás některé svoje milované,co nás stejně moc dobře vidí a pomáhají jak se dá.

      Vymazat
    5. To je Honziku sice vsechno moc pekny:-).Ale at je to jakkoliv,o svy deti se boji kazdej,ja taky,nadech nenadech a vydech nevydech.Jsme tu od toho,abysme deti chranili jako nase pokracovani.Vsimni si,ze kazdej rodic,at clovek nebo zvire brani svoje mladata!Radka naprosto chapu.Kdyby nekdo vztahnul ruku na moje dite a bylo v mejch silach ho zachranit,roztrham dotycnyho na kusy at verim v co chci,to je moje a pro me ,svata povinnost!

      Vymazat
    6. Iv to podle me pise a mysli dobre.Starat se o duchovno a prirozeno neznamena nechat se zarezavat jako podsvince s uslechtilym odpoustenim vrahovi,ale naopak,ono dobro a duchovno branit proti "tvarum",nevyvolavat nasili,ale nenechat se nasilim ovladnout.Kdo s mecem prijde,mecem sejde.Kdo prijde v miru,je vitanej.

      Vymazat
    7. Zdaleka ne kazdej,spis malokdo ovlada duchovno natolik,ze se o nej zlo neotre,a kdyz se nebude zlu branit,pak ani nezbyde nikdo kdo by se dostal dal a duchovno dal predaval.

      Vymazat
    8. Proudíku,já jsem máma lvice,to si piš!!,hihi

      Vymazat
    9. Za objatie a šťastný úsmev svojich detí sa na vyššie levely môžem akurát vykašlať.
      Za tieto krásy si radšej vyberám naďalej sa brodiť v tomto 3D.

      Vymazat
    10. Ne tak jednoznacne jao,jde to prece nadherne skloubit :-).Tam vejs jsem mel na mysli extremni situace kterejm se da dobre a ucinne predchazet,tedy aspon vetsinou.Nase povest nas predchazi ;-).Kdo ma povest cloveka kterej se umi postarat a nezna strach,je vetsinou v bezpeci :-).Extrem je vyjimka potvrzujici pravidlo.

      Vymazat
    11. Zlo a zbabelost spolu jdou ruku v ruce ;-).Neobstojej pred spravedlnou obranou.Bohuzel i tady plati,ze mnoho psu,zajicova smrt,proto pracujme na tom,at je nas co nejvic:-)

      Vymazat
    12. to jao32
      Napsal jste: jao329. ledna 2014 13:40

      Za objatie a šťastný úsmev svojich detí sa na vyššie levely môžem akurát vykašlať.
      Za tieto krásy si radšej vyberám naďalej sa brodiť v tomto 3D.
      Hm - však je to Vaše rozhodnutí, tak jak to cítíte uvnitř, nikdo zde Vás nebude přesvědčovat o opaku, protože Vaše rozhodnutí bylo vždy na nějakých zkušenostech v tomto životě, každá Duše zodpovídá za sebe a inklinuje vždy tam, z jakého Levelu přišla, někdy je škoda, že nechce zatvrzele postoupit do vyššího Levelu - Nos moost avito en - Nechat žít a jít dál.

      Vymazat
    13. Proud: však já neříkám, že je dobrý za každých okolností se usmívat a objímat lidi, když tě pomalu vraždí, to vůbec. Já u sebe nosím například 24 hodin denně nůž, kdyby mi šlo o život, a s obranou vůči zlu nemám problém. Šlo mi spíš o to, abych naznačil, že záchrana tohohle našeho jednoho života tady v tom 3D lágru není prioritou.

      A jestli to je tak, jak píše Iv, tak v tom případě nevím, odkud jsem já (resp. moje Duše), protože můj vysněný svět (domov) leží tak o 100 levelů výš než tohle :D :D

      Vymazat
    14. Pan Proud, Iv, ano tak by to asi malo byť.
      Nos moost avito en. A ako by to bolo krásne, keby to akceptovali všetci.
      Slovami to neviem tak dobre vyjadriť, ako to cítim. Nieje to zatvrzelosť, len túžba urobiť si v tejto realite virtualitu, ktorá by sa približovala stavu vo vyšších leveloch. Potom by vzostup nebol by tak dôležitý a nevyhnutný. Za posledné roky som svoje vedomie hodne zmenil, hlavne v prístupe ku zvieratám, rastlinám, ľuďom a vôbec k všetkým hmotným veciam. A ono sa zrazu radikálne zmenil aj svet okolo mňa a zrazu vidím zázraky aj v 3D realite. Tak preto sa tak do toho vzostupu až tak neponáhľam. Ale raz tá túžba asi príde.

      Vymazat
    15. Nejhorší ze všeho je přetvářka a intriky,nojo

      Vymazat
    16. https://www.youtube.com/watch?v=fyMhvkC3A84

      Vymazat
    17. Chlapi,nevim presne jak to vsechno beha,kdybych vedel,jste prvni komu to reknu:-).Ale mam predstavu ze ve hmotnym tele a 3D nejsem nahodou a pro srandu kralikum,takze se taky nikam nezenu:-),naopak,uzivam si to,ale na druhy strane na sobe pracuju vnitrne,mam totiz za to,ze ony vsechny "D" spis vyjadrujou uroven ducha,duse,nez to kde se nachazim .A spolu se to navzajem nebije,aspon teda co tak pozoruju:-)

      Vymazat
    18. Navic,nejsem zrovna z tech co kudy chodej,tudy meditujou nebo se modlej,vlastne jsem zalozenim spis ateista,protoze se neslucuju bez vyhrad s zadnym z nabozenstvi soucasnosti.Nicmene verim na onu Silu,na tvorivou neutralni energii a svoje mozny schopnosti s ni pracovat,kdyz se to naucim a odstranim umely bloky co do me nacpal system:-).Verici by rekl ze tedy nejsem ateista,protoze verim na neco vyssiho,oponoval bych mu:-).Jelikoz cemu verima ja a mechanizmu toho a co kazou cirkve,jsou dva paray bot,pro ne jsem spis zralej na hranici:-)))),Pro Vatikan kterej vi ze lze,jako politicky nebezpeci,pro jeho verici by me oznacili za rouhace :-)))

      Vymazat
    19. Proude kdybych byla chlap,tak Ti napíšu,že ve vyšších duchovních světech, zrovna jako tady je to vše o energiích.Tady ve 3D je nejvíce zhuštěná a navíc nám jí záměrně kradou reptoši,který to řídí ze 4D,kde se shromažďují blbý lidský myšlenky a že těch je zatraceně víc než těch pěknejch,nojo a ty se pak tady projevujou jako Egregory a ty tedy žerou naší energii.A pokud nejsi Duše na nejvyšší úrovni tak ani nemůžeš mazat rovnou ke Zdroji,tedy se rozpustit v Síle.Ale i takové Duše se mohou rozhodnout,že budou třeba v 5D,protože tam jsou těla i všechny radosti jako zde na Zemi,ale bez negativních věcí,čili něco jako Ráj.Tam se okamžitě zhmotní každá myšlenka a umíš si představit,jak by to vypadalo,kdyby tam byli sobecké,závistivé a pomstychtivé nepřející Duše,hrůza.Takže tam prostě nejsou a ani být nemohou,nene.No a do vyšších světů se prochází Bránou,která tě prolustruje,aniž bys věděl.Je to o tom co máš ve svém srdci čili v Duši. No ale nejsem chlap,tak to ber jako že jsem nic neříkala,hihi.No a mně říkali hereze.

      Vymazat
    20. Terezka to napsal dobře, jen bych dodal ještě jednu podstatnou věc, na kterou se stále zapomíná. Víte, člověk jako vtělená Duše má jednu velmi zajímavou vlastnost, danou Univerzem a tu i využívají entity, které na ní parazitují. Člověk svým myšlením, cítěním, projevy vůbec, ovlivňuje vše okolo živé, zvířátka, přírodu, Zemi, jenže on stále hodně myslí jen na sebe a ze svého pohledu, místo toho, aby svým cítěním, emocemi - vybracemi pomáhal i těm ostatním, kteří člověku vlastně tvoří i jeho realitu, vše živé na Zemi čeká a je rádo za to, že i tomu všemu živému okolo nás pomáháme, protože oni taky touží po evoluci(je to dáno vývojem), po lepším životě, tak jak lidé, bez stresů, strachu ze smrti, je to i naše další poslání, které si málo lidí uvědomuje. Člověk je stále moc sobecký a nemůže si uvědomit, že je vlastně součástí jednoho velkého celku, Univerza.

      Vymazat
    21. Tesi me,ze se docela shodneme :-),je to o tom "davani",jenze malokomu se do nej chce.......

      Vymazat
    22. Ahojte,vsetci-velmy pekne komentare. :-) Naucil som sa ze smerujeme tam kam smeruje nasa mysel. Jedina skutocna laska je ta nesebecka a len ona nam moze pomoct vsetkym posunut sa dalej,a nikdy v nas z nej neubudne.Netreba mat strach.Ja tiez verim ako pan Iv viac krat spominal ze hlavne nas ktory uz vidime,zivot naucil presne to co mame vediet a vieme to,a umiestnil nas presne tam kam treba aby bolo vsetko vporiadku tak ako je to len mozne!Viem ze ani ON,ani dusa ci univerzum nam nechce zbitocne ublizovat. Ved uz sa to deje...kto vie vidi to,pre ostatnych sa deju len zvlastne nepochopitelne veci a budu sa diat dalej. Stastie praje pripravenym..a kto uz je ak nie my?:-) Vdaka Vam pan Iv.

      Vymazat
    23. Mailo presne tak. Mám ale pocit, že nie Život nás učí, ale tvory a veci v tom živote. Ja viem, je to hra so slovami, ale predsalen v tom vidím rozdiel. Zistil som to vtedy, keď som sa začal inak správať ku svojej polodomácej mačke. Dávnejšie som sa pokúsil s ňou komunikovať a teraz máme pekný vzťah v ktorom sa vieme spolu dorozumievať. Občas pokecáme, ale občas mi dá pekne pocítiť, že nezvládam krotiť to svoje ego. Možno si myslíte, že si vymýšlam, alebo kecám, ale to je mi jedno. Už viem, čo viem.

      Vymazat
    24. Bože no Bože no to jsou mi věci,hihi

      Vymazat
    25. to jao32
      http://energieupramene.blogspot.cz/2013/12/vse-je-propojeno-v-univerzu.html

      Vymazat
    26. Iv, tak ten Pán leopard Spirit, to je šleha. Díky za info. Ale s tým menom to mám trochu podobné. Ak tej mojej mačke hovorím menom Cica, tak sa urazí a pár dní trucuje. Ak jej hovorím slečna, tak sa líška jak kurtyzána. Meno som jej žiadne nevymyslel, mám pocit, že by som jej tým obmedzil tú slobodu, ktorú si rada užíva.

      Vymazat
  2. Velmi dobře odpovídající momentálnímu dění, velmi dobře pochopené a velmi dobře interpretované.
    Zasluhující pochvalu.
    Aktuálně k piktogramu v Kalifornii. Zdá se, že se karta obrací a mnozí si teď o Inviďácích / NVIDIA / myslí, že použili lest a využili souhry okolností. S žebříky a foťáky v piktogramu byli. Ale až po jeho objevení. Piktogram podle určitých zpráv vznikl 28.12. A zdá se, že některé záběry na jejich videu nejsou z místa piktogramu, ale z jeho sousedství. Navíc byla nalezena i ohnutá stébla, která by nesvědčila o lidském šlapání. Samotná NVIDIA se vyjádřila, že určitě v dalším případě reklamy bude více přímá a méně mimozemská. Nejsou totiž schopni něco podobného vytvořit jinak by nám to už reálně ukázali. Proč by se nepochlubili znovu ? Vždyť by tímto způsobem upoutali pozornost celého světa, mnohé televizní společnosti by měly zájem. To by pak byla reklama pro společnost. Daleko přesahující tu momentální.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Podle mě dostala NVIDIA nakázáno shora, že se má k vytvoření toho piktogramu přihlásit a dělat kolem toho humbuk, aby se udržel status quo.

      Vymazat
  3. Jak může hustota fotonů 18 000/min. vyřadit elektroniku která vydrží 100 000/min.?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Buď si v těch jednotkách někde popletl minuty a sekundy, nebo lže, no :-)

      Vymazat
    2. V minulosti tie plazmatické výrony a prúdy fotónového žiarenia boli určite tiež. Toto žiarenie ničí elektroniku a čím vyššie, tým viac. Letiace fotóny môžu za poškodzovanie procesorov, pamätí a iných elektrozariadení. Kedysi som bol na školení áj-bí-em a tam nám ukazovali zväčšené fotky z el. mikroskopu, ako vedia fotóny postupne zničiť určitú oblasť hustoosadeného procesora.
      Ale ako si vedia ochrániť tie "bezpečnostné a vedecké spoločnosti" svoju elektroniku nad našimi hlavami a satelity im fungujú stále? Možno to vyčistí svet od tých nanotechnológií, ktoré nepomáhajú, ale ničia.

      Vymazat
    3. Mno, řeknu to asi takhle - žádné nanotechnologie nepotřebujeme. A nepotřebovali jsme. Nikdy.

      Vymazat
    4. Tlačová chyba, tam má byť 18000 f/s.

      Vymazat
    5. to Vojtěch
      Opraveno, nic se však neděje, svět nespadl, oproti tomu co nám lžou v maistrému. Děkuju.

      Vymazat
    6. Ono to raz príde, čo má prísť a tý čo sú pripravený, nebudú prekvapený a tý druhý sa raz na to musia pripraviť

      Vymazat
    7. Aby to jeste vubec stihli....

      Vymazat
    8. to Iv
      teď už ty fotony nedávají smysl vůbec.Podle mě byla chyba v tom že elektronika dokáže snést 10 000/min.Což by odpovídalo těm 33,3 sec.A taky těm slibovaným 300/sec v úvodu článku.

      Vymazat
  4. Našiel som jeden zaujímavý článok uvedený ako komentár. Doporučujem.

    Tu je: http://www.vzostup.sk/mistr-el-morya-za-iluzi#comments

    OdpovědětVymazat
  5. Hlaseni:-) : podle skype pocitace v usa jeste jedou,muj tady taky :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tady Vorel,jak mně slyšíš,tady dobrý,svítí Sluníčko,hihi.

      Vymazat
    2. Tady taky všechno v poho, doufám, že nám neklekne notebook v čajovně, lidi by měli po hudbě :D ... jinak zdá se to jenom mně, nebo má Slunce v poslední době vyšší jas? Zjistil jsem to i při koukání do něj, vydržel jsem pár vteřin, a jindy je třeba minuta nebo i dvě úplně v pohodě.

      http://www.zvedavec.org/nazory-5823.htm - tady jsem něco podobného zachytil v komentářích, taky tam někdo píše, cituju:

      To byl však jen doprovodný jev k tomu optickému a běžně má za ním desítky hodin zpoždění, než ta plazma doputuje k Zemi. Ten den se ale žádné zpoždění nekonalo! A jas vzrostl skokem tak, jak jsem nikdy do té doby neviděl. Doprovázet ho ve stejném poměru i infra složka, tak se naplnilo to biblické "prach jsi..." a už by o tom neměl kdo polemizovat.

      Že to nebylo jen subjektivní jsem si ověřil svářecí kuklou se sklem č. 10, kdy se s ní daly číst reklamní tiskoviny v barvách a i to nejmenší písmo na vzdálenost natažené ruky! Pohled do Slunce byl možný až při navrstvení dvou těchto skel.

      Stejný, možná i ještě vyšší sluneční jas byl před pár dny dopoledne a bezmračné obloze, jenže hned začalo sprejování a to ho přece jen potlačilo. Ona ale to zvýšení slunečního jasu, jak s překvapením zjišťuji, většina lidí nevnímá a ani ty hvězdářské servery to vůbec nezmiňují. Nejsou-li to moje halucinace, tak se ptám - proč? Já tedy mám za to, že ty současné atmosférické anomálie s tím souvislost mají. Vzrůst slunečního jasu ve viditelném spektru jistě doprovází, i když neproporčně, také vzrůst infra složky. No a za tu dobu 2 1/2 roku se to přece projevit musí. Uvidíme, nebo spíš ucítíme, jaké bude léto.

      Vymazat
    3. Předevčírem jsem se koukala do Sluníčka asi v 1h,musela jsem mhouřit,taky jsem si říkala,že nějak více září či co,hihi.

      Vymazat
  6. jj,tady kukacka,slysim dobre,jeste lip vidim,taky slunce :-)))))

    OdpovědětVymazat
  7. Tak už to začína
    http://youtu.be/T_VdpK6m9xw

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nevim s tim videem,bouchlo to no,porad to boucha,ale kde je Zeme tam oznaceny neni.......

      Vymazat
  8. Bouchá to porád, ale teraz je to podivne guľaté
    http://youtu.be/s_isAK-ZS-A

    OdpovědětVymazat
  9. Hlavní nápor jak jsem psal bude až 12.1. http://energieupramene.blogspot.cz/2014/01/slunce-dnes-aktivni.html tak uvidíme. Ti kdo mají UFko v autě, si v těchto dnech mohou pochvalovat, auta mají větší akceleraci. Dnes vyzkoušeno a ti co nemají UFko mohou i někde stát a vy jen profrčíte. Doporučuji pro citlivější ochranu slunečními brýlemi.

    OdpovědětVymazat

  10. Zkopírování příspěvku

    Jan Kment přidal(a) nový komentář k ironickému příspěvku –smazán a i do budoucna, odpověd pak na ten komentář je automaticky mazána, proto to kopírování..

    Pár věcí:
    1) komentář lze napsat i trochu slušnějším tónem,
    2) na tyto věci působí tolik vlivů a okolností, že jednoznačně předpovědět nejde dneska téměř nic a to nahrává právě skeptikům jako jste Vy,
    3) něco se rozhodně děje, a to to, že Slunce má poslední dobu prokazatelně vyšší jas a energii, je jen otázka, co to časem způsobí a jaký bude další vývoj,
    4) já jsem pozoroval spíš účinky nějaké slabší erupce v pátek, to jsem na sobě cítil fakt hodně, ale včera opravdu nic. Jak říkám, mohlo se stát cokoli, a taky mohla třeba přijít až večer/v noci, kdy by nás tady nezasáhla, a možností je vícero,
    5) a až se opravdu něco stane, Vy budete jistě mezi prvními, co zůstanou stát s otevřenou pusou a najednou se nás, bláznů, konspirátorů a snílků začnou ptát co se děje a co mají dělat.

    Nevím jak ostatní, ale kolem hodně lidí zvracelo a nebylo jim moc dobře. Iv

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Za sebe,byl jsem v pohode,v nedeli jsem radeji pustil masinu az vecer,druha(levnejsi,stara) jela normalne.Ze hned nebyla "katastrofa" je normalni.Pro skeptiky: pro vas by byl dukaz akorat tak hned krvava lazen :-(,ale o ty to predpokladam nema bejt,cekate marne,kdyz k nejaky dojde,zas jen nasi vinou a ne vinou universa!Porad cekate ze se neco samo udela,ne,samo se neudela!Proto jsme tu my,abyste dostali rozum a zacli konat:-) driv,nez se sami navzajem nejakym zpusobem "sezereme(vyvrazdime)"! Budme radi ze to dobre dopadlo a zmeny to urcite prineslo,jen ne tak markantni na viditelny bazi pro nase nedokonaly smysly.Casem se nejspis projevjej.

      Vymazat
    2. Mně bylo hodně špatně v pátek 10.1., byl jsem zrovna v práci v čajovně a tak kolem osmé - deváté večer mi začalo být hodně špatně od žaludku, skoro až na zvracení, celková slabost, velká bolest hlavy a prostě jsem se sotva držel na nohou. Do dvou hodin to přešlo a než jsem šel spát (někdy kolem půlnoci), tak už jsem byl v pohodě. Tak jsem právě čekal něco podobného včera v neděli, ale vůbec nic mi nebylo.

      Vymazat
    3. Tak ja som mala príšernú bolesť hlavy vo štvrtok večer, a bolela ma aj po zobudení čo som vôbec nečakala, potom to prešlo keď som sa bola prejsť po lese, jedla som aj trnky a šípky, tak možno aj preto... ale sobota ... ja som bola v sobotu akoby mimo prevádzky, všetko mi dlho trvalo, za jeden deň som spravila akurát tak koláč a riad, a ten riad než som umyla trvalo aj do noci, lebo som väčšinu času sedela na stoličke a kreslila do múky čo zostala na doske, čistý odpal

      Vymazat
  11. http://www.matrix-2001.cz/clanek-detail/7198-ctyri-vyvojove-kroky-projektu-clo-vek-1/ , jinak je (kupodivu) tentokrat docela dobry psani na pokracovani a k zamysleni tady :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To vypadá pěkně. Jinak Matrix-2001 brát trochu s rezervou, dřív na seminářích "nabízeli" BG, snad už to nedělají, nevím.

      Vymazat
    2. Že som tak blbá - čo je to BG ?

      Vymazat
    3. Proc bys mela bejt blba? :-)) Ja to taky nevim,nezeptal jsem se jen proto,ze to pro me neni dulezity,vim ze Chvatal z matrixu "hrabe pod sebe",je vic takovejch co se snazej na "konspiracich" vydelat,jejich vec a vec jejich svedomi,podobne to zkousej i ruzny "radobylecitele". Samozrejme jim to na hodnovernosti vubec nepridava,primo naopak.Takova je holt uz doba.Zrna se oddelujou od plev,po ovoci pozname je :-)

      Vymazat
    4. Pyton Pat: tohle - http://energieupramene.blogspot.cz/2013/12/cerne-oci-black-goo.html

      Vymazat
    5. Vážení a milí, co je BG se dozvíte v článku : http://energieupramene.blogspot.cz/2013/12/cerne-oci-black-goo.html
      Černé oči – black goo
      Nečtete pozorně tyto stránky!

      Vymazat
    6. Tie články som čítala oba. Už v minulosti som niekde na nete narazila na tento fenomén a pripomína mi to aj niektoré diely zo seriálu Akty X. Ale so seminármi v Čechách by som to teda nespájala ani vo sne. Matrix som mala istý čas aj predplatený. Vadilo mi ale, že sa tam rozbehli nejaké seriály ktoré spočiatku vyzerali bombasticky a potom to vyšumelo do stratene. Každopádne ďakujem všetkým za odpoveď. :)

      Vymazat
  12. Presne Honziku,s rezervou je treba brat uplne vsechno co nejde overit,zabejvam se jen tim co dava nejakej smysl(selskej rozum,logika),nebo na co padnu vickrat z na sobe nezavislejch zdroju,nebo na co me "upozorni" nevedomi(duse) svou prvotni reakci.

    OdpovědětVymazat
  13. Tak trochu v kútiku duše som čakal, že nastanú problémy so satelitmi a prestane na nejaký čas vysielať televízia. Ľudia by zo začiatku zrejme nevedeli, čo s voľným časom, ale postupne by sa začali znovu stretávať a navštevovať sa. No nič, pokračujeme v naprogramovaných koľajách. U mňa sa predsalen niečo zmenilo. Neviem, či som si to predtým nevšimol, alebo to začalo cez tento víkend. V objektoch s rôznou intenzitou odrazu svetla vidím voľným okom chromatickú aberáciu, ktorá sa prejavuje vo fotoobjektívoch. Ľudské oko má receptory len na tri farby tzv. RGB. Možno sa začali meniť aj frekvencie svetla a začneme vidieť to, čo je nám zatiaľ skryté ? Uvidíme.

    OdpovědětVymazat
  14. Zdravím.Už nějakou dobu jsem byl neklidný a nevyrovnaný no a minulý týden ve čtvrtek vyvrcholil muj stav. Bylo to jak před výbuchem sopky. Potřeboval jsem najednou učinit u sebe změnu a tak jsem od pátku rána začal budovat pevný postoj ve svém jednáni, přebral jsem své cíle a změnil své návyky. Táto sobota a vlastně celý víkend byla co se týče mezilidských vztahů super a pokračovalo to i v pondělí. Možna za to muže jiný sluneční svit protože se rád do slunce dívam a včera večer když zapadalo tak svítilo takovou silou jako odpoledne. Možna je to pouze muj osobní pocit ale nabývam dojmu že něco mění mimo naší vůli naše jednáni a není to nic špatného. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, taky jsem udělal pár změn v životě, a tak nějak "najednou" a v posledním cca týdnu. Jde o změny, ke kterým bych se za normálního stavu nedokopal ... Určitě to má s tím sluníčkem nějakou souvislost. Taky vídám vícero koček (= změn v matrixu). Těším se. :)

      Vymazat
  15. Pro informaci : Aktualizace piktogramu z Kalifornie.
    Společnost NVIDIA se obhajuje tím, že si na tvorbu piktogramu najala renomované tvůrce piktogramů z Anglie. To už se mi zdá být hodně k smíchu, ale zároveň je možné takovýto postoj brát jako výsměch. K rychlé likvidaci piktogramu pravděpodobně došlo proto, aby společnost NVIDIA nebyla ze svého tvrzení jako tvůrce obrazce zdiskreditována.
    Tak zde aktualizace informací piktogramu :
    http://www.cropcircleconnector.com/2013/chualar/articles.html

    OdpovědětVymazat
  16. Hezký den,
    taky mně bylo špatně už od pátku,jak píše Jan,v neděli odpo kulminačka s dokonáním činu,hihi.
    A včera mně bylo místama taky špatně,ale při koukání na tento dokument: http://svobodnenoviny.eu/propaganda-dokument-cz-titulky/. Je to sice dělané se záměrem propagandy otrokářství jiného druhu.Ale překrásně ucelené "konspiračky",které jsem lovila po netu v minulých letech jsou dané do souvislosti a navíc jsem se velice pobavila v části o reklamách na západě,trefná pojmenování.

    OdpovědětVymazat
  17. Tak.....a jsou v nabidce a prodeji NEO generatory,jak stoji v nabidce,umoznujici uplny odstrizeni se od site az na 40 let.Pise orgonetka. Ale zatim jsem o nich nenasel nic moc blizsiho abych "posoudil".Sajta kterou uvadi je ve spanelstine.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Proud
      O údajné výrobé generátorů NEO-SX vím již delší dobu, ale nechtěl jsem to zde dávat zatím na stránky, protože nemám ověřenu pravdivost, hlavně ze strany případných zákazníků, jedná se údajně o některý typ z magnetických generátorů, chlapík má sice zařízenou dílnu, ale reference od odběratelů žádné.

      Vymazat
    2. Spravnej postup,presne tak to vnimam taky.Generator je prima vec,wattaz taky,ale vubec se nerozepisujou o amperazi a technickejch detailech vubec,alespon o tech dulezitejch spotrebitelskejch......zase je to prozatim "divny"....

      Vymazat
    3. Skoro jako spis jen takovej "pruzkum terenu".

      Vymazat
    4. Pro Iv a Proud. Hodně jsem po generátoru Neo v posledních dnech pátral. No všude možně a vždy jsem narazil na stejný výsledek, že se jedná o falešné informace. Tak nevím. Zkusil jsem také údajnou firmu kontaktovat, ale odpověď žádná nedorazila.

      Vymazat
    5. POZOR!,
      přečtěte si příspěvky pod článkem (na orgonetu) - vypadá to na nějaký podvod...
      Škoda...

      Vymazat
    6. Ja bych urcite pockal,vsechno co ohrozuje penize elit se snazej sikovne zmanipulovat,takze bych se zatim nepriklanel na zadnou stranu,cekejme na spokojeny zakazniky,urcite to nekdo koupi,ta cena je pro amiky "zadarmo",vzhledem k usporam!

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.