pátek 24. ledna 2014

Thovt – Kerstin Simoné



Thovt – projekt lidstvo


V polovině ledna pod článkem  http://energieupramene.blogspot.cz/2014/01/den-kdy-se-zastavila-zeme.html v komentářích se objevila poznámka na dobrou knihu Thovt – projekt lidstvo, knihu jsme objednali a rovněž jedním dechem přečetli.



tosi musta:zrovna čtu knížku s názvem Thovt-projekt lidstvo. A Thovt tvrdí že země je poslední planeta ve vesmíru ve třetí dimenzi.Z čehož plyne, že ostatní planety jsou 5 a výš. A od páté dimenze, kdy je jednota a harmonie není násílí možné. Píše to v souvislosti s návštěvou mimozemské rasy na zemi, aby jsme neměli důvod se bát.Jediná hrozba je planeta Země a proto ji pečlivě hlídají.



to Tom Faldík
Děkujeme za odkaz na zdá se dobrou knihu Thovt-projekt lidstvo, dle některých dostupných úryvků, již jsme objednali. Nejlaciněji dodává knihkupectví Mobi. Děkujeme.

 
Kerstin Simoné

V knize se objevují staré pravdy, jež jsou podávány entitou Thovt, kterou znáte z historických pramenů starého Egypta i pod jmény Eset, Usir. Thovt zde vlastně zastupuje entitu, která po změně naší DNA  ovládala a ovládá  lidstvo a využívala jejich energie, zvláště emoční pro sebe a svou existenci. O své rase mluví v knize jen pouze jako o „Mocných“ této reality, tedy patří k těm, co využívali vždy lidskou rasu a způsobovali jí záměrné zatemnění ve svůj prospěch. Díky svému jedinečnému poznání došel i k závěru, pomoci lidské rase i podáním těchto vědomostí zde v knize obsažených. Uvědomuje si současně i nebezpečnost těchto předaných vědomostí lidstvu pro jejich entitu nazývanou v knize „Mocní“. Zdůrazňuje proto v ní bezpodmínečnou lásku ke všemu živému, nevyjímaje jejich entitu, protože jakmile se lidstvo probudí, bude to konec jejich rasy zde na Zemi. Ale vývoj nejde zastavit, tak jak on sám zdůrazňuje a musí nastat konec bolesti lidské rasy, kterou jim způsobovala jejich entita. Každá entita měla svůj čas na probuzení, tedy i tato „Mocných“, která způsobila a způsobuje ještě mnoho bolesti lidské rase a chce vývoj lidí i nadále zastavit. Nemusíme je nenávidět, jak píše Tovth, ale máme právo  hnát je k zodpovědnosti se všemi důsledky, protože oni neprozřeli a nikdo je záměrně nebrzdil a využíval, zvolili si tuto cestu padlých andělů dobrovolně a zůstali na straně temna a stále trvají.




Jejich destruktivní záměrný stín se snesl na lidstvo po manipulaci s její 12vláknové DNA. Takový hrůzný pokus udělali s naší Duší, která pak byla uvězněna a strach i hrůzy začaly obcházet tuto nádhernou planetu Terru a jen proto, aby se krmili naší emoční energií, která je pro ně životně důležitá. Lidé tak pak upadli do vlivu „Mocných“ jak píše a nazývá je opatrně Tovth, tedy svou entitu v této realitě 3D a drží lidstvo záměrně mimo dosah světla i do dnešních dnů. Mají strach, že by vás navždy ztratili. Kdyby si už dnes lidé uvědomili, jakou moc v sobě mají, okamžitě by se lidstvo osvobodilo z této hry a přestali by být jejich loutkami. „Mocní“ s vámi hrají hru a vy většinou jste pak jejich loutkami. Předvádí vám falešnou realitu a vy na tuto hru přistupujete dobrovolně, nepátráte po tom, zda jsou věci opravdu takové jak vám je servírují média a současná věda. Vše tak přijímáte jako dané a tím ztrácíte pravdu ze svého zorného pole. Snadno se necháte přesvědčit, že to, o čem pochybujete, bylo prokázáno vědecky a tak to musí být pravda, jak bláhové. Pár procent „vyvolených“  za pomoci "Mocných" si zde ve vaší realitě přisvojilo právo vás kontrolovat a vy na to bezmyšlenkově přistupujete a považujete to za hotovou věc. Kolik z vás se snaží poznat svého Ducha a využívá ho zde na planetě Terra? Nemá to vůbec nic společného s inteligenčním kvocientem a zdánlivou inteligencí. Když někdo v této realitě něco „znamená“ klaníte se před ním a ohýbáte hřbet, vzýváte ho a tak se necháváte svádět  ze své cesty.

„Mocní“ vědí o moci lidského Ducha a uvědomují si to, čeho jste schopni. Vy to zatím ale ani netušíte a necháváte se neustále řídit jimi a uspokojujete tak úplně cizí potřeby, než svoje. Tovth si to uvědomuje a přišel k poznání jako jeden z mála těch „Mocných“ že plná síla lidského probuzeného Ducha, využitá i třeba v negativním smyslu by měla pro ně neuvěřitelně ničivou moc, ale času měli rovněž také dostatek pro svoje poznání, tak jak lidská rasa a nyní přichází z Univerza zúčtování a bez pardonu. Díky Thovtovi, že přišel k sebereflexi jako představitel těch „Mocných“, ale některé pasáže o nastavení druhé tváře berte vždy s rezervou a jako případnou ochranu své entity před možnými odrazy jejich hrůzných skutků prováděných i do dnešní doby na lidské rase, nemám na mysli nenávist, jen řádné vyrovnání. Proto berte knihu jako pomůcku, ale ne jako dogma, tím rovněž pomůžete vyrovnávacím energiím k jejich plné akci, vždyť lidská rasa toto utrpení nezpůsobila, ano učila se těmito negativními zkušenostmi, ale rozhodně nemusely být tak katastrofální jak pro ně samotné, tak i pro Zemi - Terru, zneužívat světelné bytosti, jakými lidské bytosti jsou a záměrně je pro svůj prospěch udržovat v temnotě.


135 komentářů:

  1. Je to skutočne veľmi dobrá a veľmi potrebná kniha. Osvetľuje súvislosti.

    OdpovědětVymazat
  2. Není zaco děkovat.Zrovna jsem na 217 straně z 340 a musím říct že lepší knihu jsem nečetl.Po přečtení některých kapitol jsem úplně změnil pohled na lidi,zvířata matku Zemi a celý Vesmír.Opravdu skvělá kniha už se těším na přeložení pokračování.

    OdpovědětVymazat
  3. To Iv:zajímal by mě Váš názor na to jak by jsme poznali že jsme v hologramu nebo spíše jak poznáme že se Země rozštěpila?Podle Thovta neprobuzení lidé nic nepoznají.A ti probuzení kteří vystoupají společně s planetou se budou holograficky promítat na hologram Země.Znamená to že se ty hologramy budou chovat stejně jako teď my.Co když už Země vzestoupila?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Tom
      Neprobuzení lidé budou pokračovat ve zdejším matrixu, budou sezde dál učit ve svém reálu, ty vzestoupený zde již neuvidí. Země teprve tou změnou prochází, všímají si toho právě ti vnímaví a ti materialisti nevidí očistu a tvrdí, že se nic neděje, zůstanou v této realitě, která jim vyhovuje.

      Vymazat
    2. To Iv
      Tak nějak sem si to myslel.Ono je pravda že se to mění a ta knížka je z roku 2006.Akorát bude zajímavé když všichni hodní lidi zmizí a zůstanou tady jenom ti zlí co se bude dít?

      Vymazat
    3. "....když všichni hodní lidi zmizí a zůstanou tady jenom ti zlí co se bude dít?..." , trosku se drze vmichnu:-).To je prave jedna ze zasadnich veci o ktery si nemyslim,ze tak bude fungovat ;-).Uz jen proto,ze universum nema rado extremy a tohle prave jeden zarnej je! :-),navic je celkem lehce predpojatelny co se bude dit.Domnivam se,ze nic moc,pojede to dal uplne stejne,jen se mezi sebou pobijou ruzny nove vytvoreny frakce,coz se deje vlastne neustale.Nikde neni napsany,ze se situace po par generacich rapidne nezmeni a nenastane navrat k jakysi rovnovaze(spis nastane),ne vsem "zlejm" se rodej jenom zli deti:-))))

      Vymazat
    4. A zase,to me privadi k teoretickymu zaveru,ze se tedy vlastne v globale zase nic vyrazne nezmeni,takze je to falesnej smer a proto to tak nebude. A kdyz ne tak,pak jak jinak? Jaky jsou jeste jiny moznosti?Nebo by mohly bejt?

      Vymazat
    5. A hned me napada jak to tak procitam moznej smer kterej uz jsem natuknul:-).Nikdo se nikam stehovat nebude,Zeme nevzestoupi s tim ze nekdo s ni,ostatni bez ni.Cekala na nas doted,pocka az budeme vsichni pripraveny a zrali,protoze jsme s ni vsichni celek,at jsme jaky jsme,jednotlive a ona jedna jako celek,pozna to tak,ze prijde jinej system kterej bude o nas a o ni,pro nas a pro ni,to bude znameni,ze uz muze! ;-)

      Vymazat
    6. Proc si to myslim,jak jsem k tomu dospel? Na zaklade toho,jak si predstavuju onen spravnejsi budouci sytem,kterej je na principu toho,ze dosahnu svyho osobniho stesti skrz stesti celku,lidstva.Tedy ve filosofii,ze kdyz bude stastny lidstvo,budu zakonite s nim i ja,aby bylo stastny,musi bejt stastna priroda a tak postupne k universu.To znamena,ze si nemuzu jako napriklad"vyspelejsi" "umejt ruce" s tim,ze tem ostatnim neni pomoci,protoze jsem zodpovednej za ne a az skrz ne a pred nima i za sebe.Asi jako jsou rodice ti vyspeli,co jim zalezi na jejich nevyspelejch detech:-) a jsou tu od toho,aby ty deti dotahli k vyspelosti taky,a to jak ve chvilich kdy se muzou navzajem laskou "sezrat",tak i ve chvilich,kdy by si navzajem nejradeji nakopeli zadky:-)).Nemuzou se proste sebrat a nechat deti osudu s tim,ze oni to musej nejak zvladnout .To by prece byl nezodpovednej alibismus a vlastne rekneme pokus o vrazdu tech deti.To znamena,ze jsou zodpovedni a nejsou bezohledni! ;-),i presto,ze jim ty deti o to vlastne nestojej,protoze nevedi,le az prave dospejou a pochopej,budou jim za to vdecny.

      Vymazat
    7. No a Zeme je vlastne prave takova "matka".......a my ty nevdecny deti,parchanti,ale protoze nevime a nechapeme,ale ona vi a zna ,vi,ze nas muze bezohledne zabit,ale jako spravnej rodic,nas ohleduplne dotahne k "dospelosti",prosta dobrovolna povinnost milujiciho rodice:-).Proto bude cekat az do posledniho okamziku a nas se zbavi jen v pripade,ze sami udelame krok k jejimu naprostymu zniceni,a to teprve az tesne pred nim. Obavam se,ze uz mame nakrocino ve svy hlouposti,ale jeste porad muzeme vzit rozum do hrsti.

      Vymazat
    8. A jadro pudla:-) . Protoze jsme vsichni jeji deti,musime tedy vsichni,protoze nam meri vsem stejne a stado je jen tak rychly jak rychlej je jeho nejpomalejsi clen..........

      Vymazat
    9. Takze kdyz kolektivni vedomi,kolektivni stesti,zodpovednost,bolest atd,pak taky kolektivni vzestup,nebo pad......protoze nemuzeme aplikovat neco na kolektivni a v jinym pripade to vyjimat,to by si odporovalo.

      Vymazat
    10. Jelikoz chte nechte jsme lidstvo,kolektiv,a jako lidstvo jsme nasi planetou a vnejskem vubec i vnimany,tedy jako kolektiv.Protoze jinak by nas bylo jen 7 miliard samotarskejch jedincu nicim navzajem nepropojenejch,coz by byla nepravdiva hloupost.

      Vymazat
    11. Nase rozdelovani se je jak znamo umela zalezitost systemu,jeden z jeho nastroju: rozdel a panuj!

      Vymazat
    12. Rozstepeni uz davno nastalo, to v cem zijeme je jiz zminovany Hologram. Uz to probehlo. Zadni lide vam nezmizi, jsou soucasti vaseho hologramu, ktera ma kazda duse individualne na miru.

      Vymazat
    13. Vero má pravdu, již jsme v hologramu, akorát si nejsem jist, zda se hologram vytvořil nyní nedávno (v podání vnímání našeho pozemského času, které si naše Ego uvědomuje), nebo tady je již dost dlouho. Už jako malý a kolem puberty a někdy i nyní (nyní je mi 40) si uvědomuji, že se "něco děje" (není něco v pořádku). Osobně cítím nejrůznější změny a v podstatě co se píše v knize Thovt už dávno vím, tak jako jsem čuměl, když jsem viděl film Matrix a povídám si "páni, ten kdo natočil Matrix mi snad viděl do hlavy", protože veškeré myšlenky atd. co jsou ve filmu, jsem dávno věděl/znal ještě dlouho předtím. Jakobych při čtení a sledování věcí, které se týkají těchto ezoterických/duchovních/atd. si akorát uvědomoval a utvrzoval se v tom, že moje vnitřní poznání asi bude přece jen pravdivé.
      To samé bylo kolem roku 2012, věděl jsem už mnoho let předtím, že nic nebude a že je to jen bublina, která splaskne (bylo zajímavé sledovat vibrace, které ten čas datum provázelo).

      Vymazat
  4. Knížku jsem taky na Tomův popud koupila.Je tam plno důležitých informací ohledně Terry a cítím to úplně stejně,jak nám "šaneluje" autorka.Ale ohledně těch příšer anunáckejch a toho,co tady ve svůj prospěch prováděly a provádí,není nic napsáno.A jak píše Iv,jen jakoby v mojich očích škemrání o shovívavý pohled na ně,aby jsme si s nimi náhodou nepřiložili do kamen,hihi.Mám k tomu pěknou "pohádku",co se začala odehrávat, když jsem při čtení knihy začala nadávat a rozčilovat se po přečtení některých pasáží.Nastoupila jakoby stísněná atmosféra a tlak na obyvatele domku,kteří pociťovali nervózu bez příčiny a zvířata domácí blbla do foroty,kočka lezla do tlamy psovi a vůbec jí nevadilo,že jí míní sežrat,takový vzrůša semo tamo.Vyvrcholilo to prasknutím násady(neporušené) u koštěte,aniž by se použila hrubá síla.A dnes ráno "milá" návštěva.O 6h jsem koukla prosklenými dveřmi na verandu a oknem ven a tam stál černej velkej a čučel na mně.Jak jsem ho zahlídla,tak šup,jak když střelí a byl pryč.Viděla jsem je už vícekrát a teď tedy zas.Oni se nás bojí,máme v sobě velkou Sílu,jen to vědět.Nepřeju jim nic,jen ať dostanou co si zaslouží a už konečně vypadnou tam kam patří a nechaji nás svobodně žít na naší planetě.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Suhlasim s tebou Terezka!:-)
      No k tomu mam fajn kresleny film.. trebarz na ulozto... Planeta 51

      Vymazat
  5. Terfry: nikdo by se nás bát neměl a nikoho bychom se neměli bát my:)
    jsme stvořeni z jedné a té samé dokonalé energie, jako vše ve vesmíru. někteří to vědí, jiní ne...ale vše je relativní...otázka je který subjekt na věc pohlíží a v jakém stádiu se nachází....vem si, že tímto způsobem - at už vypadneme a necháme je v míru žít - mohou přemýšlet zvířata o nás:) nebo takhle může přemýšlet vyspělá civilizace, která přihlíží tomu co se děje s planetou...

    OdpovědětVymazat
  6. Ti Mocnáři, kteří jsou údajně na vině našeho chování..předpokládám, že tedy žijí na naší planetě, když máme být jedinou 3D ve "vesmíru". Na jiné planetě zřejmě ne, protože v prostředí 5D by nemohli manipulovat negativně lidstvem ve svůj egoistický prospěch. Vyspělá rasa respektuje svobodnou vůli bytostí a nezasahuje bez požádání do vývoje, pokud zasáhne tak ve prospěch planety a obyvatel. Knihu si nicméně ráda seženu, děkuji Tomovi za tip, rozmanité informace jsou důležité.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. hlavně nejsme už hoooodně dlouho v 3D, ale 3,5-4D ;-), byť v hologramu...

      Vymazat
  7. Jenze a kdyz.......ono to cely nuti dost k premejsleni.Ano jiste,kdyz budu mit co potrebuju bez toho abych ublizoval druhejm,nebudu jim ublizovat,proc taky.Znamej to priklad jedeni masa. A jsme u jadra pudla,ze by si ona vyspela civilizace nedokazala opatrit tedy "jinou potravu" ,kdyz je vyspela a umi tedy pocitat,ktera by ji vlastne vysla levneji a s mensim "nasazenim".Nebo je to zase "nejakej" duvod pro nas,ale pravy ucely toho co a proc se deje ,zustavaj skryty?...........

    OdpovědětVymazat
  8. To Pan Proud
    vyspělá rasa si určitě dokáže potravu opatřit všemy způsoby jako my ale navíc si ji dokáží opatřit i jinak třeba z prány.Je to jako když vidíte prvňáčka počítat do deseti.Pomáhá si na prstech ale těžko uvidíte osmáka že si taky počítá na prstech.Prostě se to naučí.Proč zabíjíme zvířata?Podle mě kvůli potravě ale kdybychom uměli přijímat potravu z prány(což někteří už umí cca.40.000 lidí) tak bychom asi těžko kupovali jídlo nemyslíte?A navíc si představte že máte psa kterého milujete a pak jednou v neděli jdete a zabijete ho na jídlo.Bytosti z vyšších dimenzí milují všechny zvířata tak jako my třeba psi a navíc přijímají pránu tak by byli asi dost hloupí kdyby se živily masem.Nehledě na to že maso škodí tělu.Tělo potřebuje někdy až dva dny na strávení a tolik času mu nedáváme protože za několik hodin jíme maso zase a tak se v nás usazují toxiny.

    OdpovědětVymazat
  9. To Iv
    možná by to chtělo na to jídlo založit článek :)

    OdpovědětVymazat
  10. Tady posílám odkaz na taky dobrou knížku s názvem příručka pro život.Napsal ji můj kamarád a mnohé vysvětluje.
    http://www.knihao.cz/

    OdpovědětVymazat
  11. Ještě mě napadla jedna věc.Problém je v tom že přemýšlíme.Jak napsal Thovt je načase přestat používat mysl protože je omezená a co neumí to vyhodnotí jako blbost.Začněme se řídit podle srdce to omezené ničím není.

    OdpovědětVymazat
  12. To jidlo byl tentokrat jenom priklad:-),narazel jsem na to ,ze udajne jesteri rasa zije z nasich emoci,nasi energie,to je duvod proc nas drzi v otroctvi a duchovni zaostalosti.O tom to vsechno je,repsektive ma bejt,takze se to prodrazi nejen na utrpeni lidsky rasy vsema zpusobama,vcetne valek a otroctvi,ale i na celym onom aparatu to vsechno zajistujicim! To je o cem se bavim,nebylo by pro ne levnejsi a jednodussi zajistit si potravu tedy jinym zpusobem a nas nechat bejt? Odpovim si: Jestli jsou az tak vyspeli,pak urcite bylo!! Proc to tedy neudelaji? Mozna odpoved: Protoze v tom to neni!To se jen predhazuje nam! Musej mit mnohem zavaznejsi duvod! To uz je ovsem moje spekulace..........

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A spekulace cislo 2.........neni tahle kniha,stejne jako bible a jako ruzny channelingy a "kazatele" ,projekty,napriklad Camelot,kde prave supervojaci o jesterkach mluvej,jen chytrej zpusob jak nas odvist od pravejch veci?Divadlo dovedeny k dokonalosti?Doplneni vsech tech libustek z protokolu sionskejch mudrcu? A to je DULEZITA spekulace!Neni nakonec vsechno naprosto a uplne jinak? A kdyz,tak jak??

      Vymazat
    2. Bavíte se o ještěří rase?Pokud ano tak ještěří rasa není schopná si opatřit potravu jinak.Jako trest za naši manipulaci s DNA byli ponecháni ve stejném systému.V jejich vlastním systému dokud se nevyvinou v duchovní bytosti.Všechno je v té knize.Stačí si ji přečíst :)

      Vymazat
    3. Ok Tome,pak tedy zakladni otazka:-))))))))).Co vis o jesteri rase,existuje vubec skutecne,nebo je to jen vymyslenej nastroj???! A to co o ni vis,pak odkud to vis??Sahnul sis na ne,nebo jedna pani povidala? ;-)

      Vymazat
    4. Ale ber me s rezervou:-),ostatni co me znaji vedi,ze beru vsechno,ale neverim nicemu :-).Uverim az tomu co uz nemuzu zpochybnit! Holt uz jsem takovej:-).Nic nemyslim zle ani skodolibe.

      Vymazat
    5. Mysl je mocný nástroj.Ta si to dokáže vždycky zpochybnit.Je to taky její práce tak se jí nemůžeme divit.Zkuste se podívat na pěkné video s Jardou Duškem Čtyři dohody.

      Vymazat
    6. To mě tady jako nikdo nevidí!!!!????:D:D
      ptám se: žije podle hypotéz ta rasa z knížky u nás na Zemi? Pokud jsme jediná 3D planeta tak asi ano ne? A další otázka: proč? Oni je za manipulaci potrestali tak, že je nechali žít tady na Zemi s námi - to spíš potrestali nás ne.
      já vím že mám hloupé otázky, tu knihu si samozřejmě přečtu, jen chci diskutovat!:D

      Vymazat
    7. Na jednu ještěrku jsem si sáhl.Bydlí hned vedle mě.Díky mému bráchovi mám přístup k informacím za oponou.A vemte si třeba Chemtrails kdo jiný by to dělal než ještěrky?Proč zatahují každý východ a západ slunce?Odpověď je samozřejmě v knize.A nejenom tam.

      Vymazat
    8. Vždy je nutné se dívat na věc z více stran - prohlédnout si ji - a zdravě o ní pochybovat. Pochybování neznamená že zpochybnujeme pravdivost, ale že si ji pro sebe ověřujeme, a pokud dojdeme k jinému názoru tak to zase neznamená, že nás názor je ten správný. Kdybychom o ničem nepochybovali a o ničem nepřemýšleli, mohl by si s námi dělat každý co chce:) To je rozdíl mezi zkoumáním - odhalováním a odkrýváním a vystavováním otázek světlu....a inkvizicí - slepým následováním cizí myšlenky a cizího slova bez práva ptát se.

      Vymazat
    9. To Erin
      dá se říct že potrestali nás ale v tu chvíli to nevěděli kdyby nezakročili tak by z nás udělali ještě něco horšího.A ano žijí tady na Zemi.Ale podle mě to nejsou lidé jako takoví.Těžko si řeknou dnes vysajeme tisíc lidí.Ovládají lidi jsou to spíš duše.Viděl jsem už tolik věcí které kdybych si vysvětloval rozumem tak jsem v blázinci.Rozum je problém.

      Vymazat
  13. O očistě planety píše i Thovt.Píše tam že přijde doba kdy se bude střídat zima a teplo a meterologové nebudou schopni předpovědět počasí.Nepřipomíná vám to něco?Očista právě probíhá.Kniha byla napsána v roce 2006 kdy bylo ještě počasí podle mě normální.
    Ten kdo čeká na velkou událost a nic nedělá by si měl tuto knihu co nejdřív přečíst.
    Ale na druhou stranu jak se v knize píše některé duše se rozhodly že vzestoupit nechtějí protože ještě nemájí dochozenou školu 3D.Takže je důležité tyto duše nechat na jejich cestě.Ať se dívají na TV a dělají další věci.Chovají se tak proto že se pro takový život inkarnovaly.Nemůžou přece přeskočit z první třídy hned na vysokou.Ten kdo chce vzestoupit tak na sobě pracuje a pokud to do vzestupu planety nestihne tak se nic neděje.Připojí se k ní jak na to bude připravený.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jenze Tome,ja zjistuju,ze i tyhle uslechtily veci maji trhliny a sem tam si protirecej..........a to me silne znepokojuje.Mas to jak s loziskem,ktery je cisty,namazany a v poradku,je dokonale funkcni,nic se nepere,neprotireci si,ale nasyp do nej pisek............

      Vymazat
    2. Proc bych se mel ucit ve fyzickym tele formou inkarnaci,kdyz ve svetelnym,tedy po smrti,se mi automaticky otevrou kanaly a vyjasnej vsechny veci? Na co se jich vzdam a jdu delat vola do tela? Vazne mi tu neco sakramentsky nehraje.............

      Vymazat
    3. Pripadam si jako hledajici slepec kterej uz vlastne nasel,stoji pred tim co hleda a diva se na to nevidomyma ocima,jen natahnout ruku spravnym smerem a vzit to.Ale on to neudela,protoze nevidi a nevi,ze ma tu vec na dosah,ze ji vlastne nasel,a proto sahne jinam,nenajde ji a odejde hledat jinam,a tak bloudi kolem toho co hleda porad dokola a porad to ma blizko,ale najde to mozna,nekdy,nahodou,az jednou zase spatne hmatne a nahodou se trefi...........

      Vymazat
    4. A tenhle stav mi pripada umele a umyslne navozenej a za kazdou cenu nas v nem udrzujici..........a tezko me nekdo presvedci,ze duvodem je zase jenom to zradlo,i kdyz jde o energii,nizky frekvence.........

      Vymazat
    5. Světelné tělo určitě nezískáte po smrti.Po smrti budete duše.Pravděpodobně jako světlo které se spojí s dalším tělem které dostanete.A po smrti se otevřou se pouze věci které jste se fyzicky naučil ve všech ostatních životech.Každá bytost ve Vesmíru si musela projít fyzickou školou právě na planetě Zemi.Země byla jako jediná planeta ve Vesmíru stvořena na školu 3D.Existují nebo existovaly jiné planety ve 3D ale na nich nebyl možný duchovní růst to pouze na Zemi.Jestli to tak půjde dál tak Vám tu knížku přepíši celou a už ji nebudete muset číst :)

      Vymazat
    6. Mam lepsi napad,naskenovat a dat na ulozto.cz:-))))))))))))

      Vymazat
    7. Taky možnost.Ale každá taková kniha je neprogramovaná energii která by se vytratila.Pokaždé když dočtu kapitolu tak mnou projede energie od hlavy až po paty jako bych se připojil na el.proud.

      Vymazat
    8. Ale to je Thovtova kniha,jenze jsem jich cetl a ctu vic,vsechny "hodnoverny" a od "dobrejch" zdroju,vsechny to myslej dobre,vysvetlujou a radej,at je to Zeland,Cayce,Haichova........proste ledaskdo opravdu uznavanej. A cim vic jich mam za sebou a zacnou se mi skladat dohromady srovnavat,tim vic nejasnosti a otazek mam! KDO Z NICH MA TEDY PRAVDU?!! ;-)

      Vymazat
    9. A ja hledam pravdu,touzim po ni at je jaka chce,bez ni se nedostanu dal,a ona prava pravda je ale jenom jedna jedina..........

      Vymazat
    10. Jinak na energie pozor Tome,neni energie jako energie a neni kazda energie tou,za kterou se vydava a ktera je ta nejlepsi a zadana,i kdyz se tak tvari.....

      Vymazat
    11. Pravdu poznáte když se zeptáte srdce ne rozumu.Taky jsem přečetl dost knih a ještě víc článků ale v této jediné jsem dostal odpovědi na mé otázky.Doporučuji Vám si ji přečíst.Hlavní věc která je v knize uvedena je ta že vzestup planety Země je jedinečný a žádná jiná planeta takto nevzestupovala a to je důvod proč někteří říkají to a jiní něco jiného.Pořád se to mění a ladí aby to proběhlo co nejlépe.Zavinily to právě ještěrky které nás vrátily o tisíce let zpět a Země na nás musela čekat.

      Vymazat
    12. Tome: Jej....narazili jsme na otázku otázek - tedy smysl fyzického života a smysl inkarnací:))) Já nepovažuji dualitu a relativitu tak úplně za školu, ale za prostor, kde může Bůh zakoušet sám sebe:) Tedy nejde o to se něco naučit - naše duše v absolutnu ví vše - ale rozpomenout se na sebe v dualitě. Rozpomenout se a dosáhnout toho, abychom byli tím čím chceme být - abychom se realizovali jako láska. Ale vlastně ted si uvědomuju - MÁŠ PRAVDU - duše se učí jak reagovat v relativitě. Právě reakce na situace nás utvářejí - můžeme reagovat na zlo zlobou...na výhružku strachem...nebo naopak. Tohle se učíme - jak se chovat. Zdá se že se učíme dost mizerně:)) Nicméně si myslím, že 3D není prohra:) Je to jen rozmanitější prostředí a v rozmanitosti je krása. Třeba mají tyto duše toto prostředí rády i s jeho dramaty:) Akorát tedy mi dost vadí jak svoji školu - domov - devastujeme...chtělo by to planetu bez jiných živočišných druhů, protože ti si tohle nezaslouží.
      No říká se že nic se neděje náhodně, že vše je dokonalým procesem a že výsledek není nikdy nejistý...takže at se děje cokoli, má to tak být a bude dobře:)

      Vymazat
    13. Prima,a kdyz ne jesterky,kdyz zadny nebyly a nejsou,pak kdo? ;-)Berte ty otazky ne jako ryti skeptika,protoze tim rozhodne nejsem a snazim se bejt pozorovatel,nezaujatej a neuprednostnujici zadnou teorii ani vedu,hledajici a proto provokujici,proto me zajima kazda odpoved,i na tu "nejnaivnejsi" otazku.......

      Vymazat
    14. Erin,to by platilo v pripade,ze existuje takzvanej vychozi bod,do kteryho lze mavnutim proutku vsechno vratit a zacit uplne od zacatku znova.Nedomnivam se ale,ze to je nas pripad:-)

      Vymazat
    15. To PanProud
      ..."Proc bych se mel ucit ve fyzickym tele formou inkarnaci,kdyz ve svetelnym,tedy po smrti,se mi automaticky otevrou kanaly a vyjasnej vsechny veci? Na co se jich vzdam a jdu delat vola do tela? Vazne mi tu neco sakramentsky nehraje............."

      protože jak učení Bible - peklo vs. ráj, tak učení esoteriků a východních náboženství mají trhliny - ikdyž přiznávám první učení je má obrovského rozměru a druhé učení ve formě malých trhlinek:) Podívej se na smysl života z pohledu duše, absolutna a nekonečna - proč bys asi šel do relativity:) ............akorát mám problém s karmou (to je moje malá trhlina u východních náboženství), podle mě jsou to zákony platné pouze v relativitě které působí na duši jen v inkarnacích - netaháš si je do absolutna - tam je jen láska a ne zub za zub nebo peklo:)

      Vymazat
    16. PanProud
      nerozumím co myslíš výchozím bodem...:) výchozí bod si představím jako prostor po smrti:) tvé tělo zemře - tvá duše se spojí s úrovní absolutna z které pochází a zároven si zachová svoji individualitu...nic ji nebrání v další inkarnaci - zřejmě v ní zakusí zákon karmy z minulého života, ale nemyslím si že jí do inkarnace někdo donutí - nějaký tribunál apod.

      Vymazat
    17. Vybavilo se mi par terminu,laska,jsoucno,smysl,nekonecno...co to vlastne je? A proc zrovna tohle? A mame vlastne na to "potom" vubec terminy,dokazeme to slovem,nebo predstavou aspon vzdalene vystihnout,kdyz je vic toho co nezname,ani nemuzeme vzhledem k omezenejm smyslum,kdyz jsme schopny vnimat jen zlomek zlomku toho co vsechno zrejme existuje? :-).O ruznych "ucenich" si myslim svoje,od lidi pro lidi pod naprosto urcitym lidskym zamerem.At jde o uceni jaky chce,napric esoterickym,ale spis hlavne nabozenskym spektrem!Neberu je proste v potaz,protoze vsechny jsou "zistny" ,at se tvarej sebelip :-)

      Vymazat
    18. Erin,vychozi bod vzniku inteligentniho zivota na Zemi ;-).Protoze tam by se muselo v pripade onoho "znovu",zacit.

      Vymazat
    19. Proud..dusa prichadza aby sa ucila...mozes vediet vsetko ale pokial to neprezijes nieje to ono.City a pocity mozes len prezit..a vela z nich sa da len v hmote...nie ako nehmotna dusa.Tazko moze dusa bez tela spoznat napriklad adrenalin pri sporte,ake je to ked sa pichnes spendlikom atd...prezit si to ake to je! Moze ti niekto rozpravat ake je to a ake tamto...vies to ale ked to prezijes je to nieco uplne ine!

      Vymazat
    20. To ma logiku Mailo,tohle by mohlo takhle nejak fungovat.Ale zase to vytvari dalsi a dalsi otazky :-).Se ve svy zvedavosti snad v zivote nezastavim:-))))

      Vymazat
    21. Proud..ved prave to je parada!:-)Priamo k tomuto...spoznaj sam seba...aj preto si tu:-) Poloz si jednu z naj otazok..preco to vlastne cele zacalo?Myslim univerzum ako taky a vsetko vnom,i duse..preco vlastne vobec vznikol?K comu? No a druha vec..ked uz sme teraz konkretne tu okrem toho spoznat sam seba co treba robit...to sa tyka i tohto clanku...Terezka nam to krasne povedala na konci!!!:-) 25. ledna 2014 19:04

      Vymazat
    22. Mailo,to je prave ten problem,ze uplnej zacatek NEVIM a nikdy se ho dokud budu zivej nedozvim,mozna v posledni minute zivota,coz mi ale ted neni nic platny;-).Muzu se jen dohadovat a nebo prejimat teorie ostatnich,coz je malo,vlastne nic:-).Kdo vi,mozna jsem se trefil zrovn tim "bohem-pozorovatelem" niz,vytvoril podminky a ted zkouma co vzeslo a jak si to vede,absolutne bez zasahovani,jen sleduje,jako film,jako vedeckou praci.:-)))).Bejt to urcite tak,okamzite bych vedel co dal.Jenze nevim jak to skutecne je.

      Vymazat
    23. Proud..no mozno i on chce iba spoznat sameho seba...a vedie to k vsetkym moznostiam ale v konecnom dosledku k obnoveniu jeho samotneho az sa vsetko opet spoji v jedno..:-)

      Vymazat
    24. Jiste,klidne muzeme bejt soucasti procesu kterej se nas netejka primo,protoze je to "jeho" proces,ale nemuzeme z nej bejt vylouceny,kdyz jsme jeho soucasti.:-).Ovsem pro nas,z naseho pohledu to vypada(samozrejme) ze je to jen o nas a na nas:-)

      Vymazat
    25. Nicmene si myslim,ze za svuj "bordel" si muzeme sami a nikdo ho za nas uklizet nebude,zase musime my,kdo jsme ho udelali,nebo jeho udelani dopustili :-)

      Vymazat
    26. jen bych dodal, všechny bytosti NEPROŠLY 3D a nikdy procházet nebudou... napojte se na prvotní jediný ABSOLUTNÍ zdroj, všeho a všech, pak poznáte rizí pravdu :-) Ale bacha, ne každý se dokáže napojit a hrozí určitá "rizika", tak to raději zkoušejte přes svý VYŠŠÍ JÁ a kontrolujte si, zda je to doopravdy vaše VYŠŠÍ JÁ

      Vymazat
  14. Proude,emoce jsou přece krásné a kdo nemá emoce je tupý klon.Snažím se ty negativní vymlátit u štípání dřeva a to mně to pak jde od ruky,hihi.
    Tome,o masu jsme tady toho už prodiskutovali moře.Dle mého názoru je jíst maso lidstvo záměrně naučeno,aby si škodilo nejen fyzicky ale hlavně tím,že maso je nejhorší možná energie,kterou do svojeho těla můžeme dodávat.
    Erin,máte dle mého názoru pohled na to co se děje značně neucelený a navíc zavádějící.Váš názor respektuji,Vaše věc a rozhodnutí.Nikoho z Universa se nebojím,nemám totiž žádný důvod,proto taky nevítaná návštěva u mne doma,rychle vyfičela(oni nesnesou pohled do očí,od někoho jehož energie se neslučuje s tou jejich).No a ohledně vyspělejších civilizací,které necizopasí na energiích ostatních nemám žádných námitek.Nehodlám dělat nikomu otroka a zdroj potravy,myslím tím energetické, v případě anunáckých potvor(egyptská božstva),jak říkám vždy,jediný anunáky který snesu jsou kočky a nehodlám na tom nic měnit.Jako by jste si snad myslela,že se dá odpustit Mengelemu neboť též pochází ze Zdroje.Velice by mne zajímal Váš názor ohledně jezení masa,byloli by to možné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou Terko:-),ale ty vedome ovladany a rizeny emoce pod dokonalou kontrolou :-)

      Vymazat
    2. Emoce jsou jazykem duše. Napoví ti v jakékoli situaci - ty negativní ti napoví, že ikdyž člověk před tebou má úsměv na rtech, tak ti např. lže atd....je to tvá intuice. Emoce ti pomáhají k tomu jít správným směrem. Neobracej ale ty negativní ani nevracej

      Vymazat
    3. Ohledně jezení masa. Nemyslím si, že je potřebné k udržení se naživu:) Nicméně neodsuzuji nevegetariány. Já to mám postaveno tak, že nekupuji maso z marketů ani od řezníků, už jen z prostého ohledu na životy ostatních forem - tedy nebudu podporovat masokombináty, zabíjení zvířat vysících hodina na hácích a čekajících na smrt. Nehlede na to, že vylučují do masa strasové hormony. Ale to je až sekundární věc. Žiji na vesnici, pokud jsou zvířata chována ve volném prostředí, na pastvinách, na vzduchu, v čistotě na zdravé stravě, popřípadě slepice pobíhající ve výbězích - maso jím, když vím, že je zvíře zabito rychle, bez jakéhokoli fyzického i psychického mučení. Ale také vím, že i tam bych se bez něj obešla. Dávám přednost rybám a vejcím. To mi maso nahrazuje dostatečně.
      Dále bych se Vás ráda zeptala na můj neucelený a zavádějící pohled, jestli můžete konkretizovat

      Vymazat
  15. Moc se mně líbily komentáře zde účastněných diskutujících, hlavně mně zaujaly komentáře Toma F., Terry i pohledy Prouda. Bylo zde i napsáno, že mnoho lidí to nepobere, ano, v současné situaci velmi málo, ale i za to dík.
    Terry poslední komentář jde rovněž od srdce a nazývá věci pravými jmény.
    K tomu všemu zde ještě napíši bez dlouhých odstavců a kouzlení se slovíčky.

    Nos moost evito en – nechat žít a jít dál. Vše v této realitě pochází ze zdroje, ale jen kvůli tomuto základnímu aspektu Univerza nebudu milovat ty myslící entity, které se odpojily od Zdroje, hrubý příklad je např. Mengele, Hitler, vrazi atd. jen proto, že pocházejí nebo jsou stvořeni Zdrojem je nebudu milovat ani ve snu a jejich skutky musí být přesně pojmenovány a brány k zodpovědnosti. „Mocní“ jsou rovněž padlí „andělé“ kteří zradili a odpojili se od Stvořitele, který jim benevolentně dal do vínku také jistý čas na prohlédnutí. Byli zahnáni na okraj galaxie a usadili se zde a svými praktikami zdecimovali lidstvo i celou Zemi a pokřivili záměrně vývoj lidstva a to takovým způsobem, aby si vše jako vybralo lidstvo samo dobrovolně, to jsou ty nejhorší úskoky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobre jste me trefil Iv,ze se snazim dostat az na samou holou podstatu,dobrat se ji a oklepat vsechen ten balast kolem co mi ji zakrejva a mate me:-).

      Vymazat
    2. Nechci znat jenom hotovy dilo,chci presne znat i cestu k nemu,krok za krokem........

      Vymazat
    3. Pochopit....bez toho to pro me ztraci smysl,slyset ze "to tak je" je malo,chci vedet PROC to tak je..... :-)

      Vymazat
    4. To Pan Proud
      Až si přečtete tu knihu tak se sem vraťte a odpovězte si sám na Vaše otázky.Taky jsem se tak ptal a některé věci mi nedávaly smysl.Už kdysi dávno jsem slyšel názor že Země vzestoupí a t o buď s lidma nebo bez a teď se mi to potvrdilo.Tato informace mě dost uklidnila protože asi těžko si můžeme představit že lidi s chováním jaké mají by to mohli dokázat.Jsme ovládáni mocnými abychom se neprobudili.A proto se tak chováme což neplatí pro vás co to čtete.Vy jste se už probudili jinak by jste tady nebyli.

      Vymazat
    5. Nějak nerozumím vašemu pohledu na věc - jak se lze odpojit od Zdroje, pokud to vezmu v přímém slova smyslu? pokud se shodneme na tom že existuje Zdroj - tedy čistá láska - a v ní je stvořen svět reality - vesmír. Jak se lze dostat mimo Zdroj?? To nelze. Lze ho ignorovat a chovat se jako to největší zlo. Ale stále jste součástí zdroje. To je právě ta relativita, která to jedinci dovoluje. Nikdo tu neříká, že máte milovat Hitlera. Ale bohužel at se vám to líbí nebo ne - Hitler se stvořen ze stejného jako vy - akorát v relativitě selhal. A zřejmě se mu to vrátí v dalších inkarnacích. A ano, pokud by žil, jediná rozumná věc by byla jej usmrtit, protože smilování se nad vinými je zradou na neviných.

      Vymazat
    6. A ještě jedna věc - společně s Hitlerem aj. musíte stejnou měrou odsoudit a hnát ke spravedlnosti i stovky možná tisíce jeho spolupracovníků. Myslíte si, že jeden člověk může jít a pozabíjet miliony lidí, kdyby mu ostatní řekli - tohle neuděláme, to není správné. Nebo lépe, kdyby se postavili proti jeho nesmyslným rozkazům? Takže společně s ním jsou vini jeho spolupracovníci a i lidé kteří s ním souhlasili a podporovali jej. A stejně tak je to s každou genocidou. My jim můžeme dát trest smrti, vyhnat je z planety...Kdo ale určí jakou měrou je kdo vinen a kdo konkrétně? to je opět na nějaké vyšší inteligenci...ne na nás.

      Vymazat
    7. Mozna ale Tome,co kdyz je to UMYSLNE prave tak,ze bud to lidi dokazou,nebo se znicej? A je to tak schvalne?A proto tolik zaniklejch civilizaci,protoze to nedokazaly? Ted jsme na rade my,bud a nebo?A kdyz ne,prijdou dalsi....... ;-)
      Erin,a jak vite ze onen ZDROJ je cista laska? Proc cista laska a jak si ji predstavujete vy a jak asi onen zdroj?;-).Co kdyz onen zdroj je pouze naprosto nestrannej empatickej pozorovatel? Dava zivot,definuje ho,umoznuje byti,ale nic vic,umozni a pozoruje vyvoj,lhostejno jakej,pozoruje kazdej,jakej prave muze bejt.Umyslne predkladam tyhle "jiny",nekdo by rekl rouhacsky pohledy :-)

      Vymazat
    8. to Erin
      Hra se slovíčky, záměr je vždy odpoutat pozornost od jádra problému.

      Vymazat
    9. To Proud
      lidstvo se nedá zničit.Lidstvo je duše a tělo.Duše je nesmrtelná což znamená že když přijde třeba potopa Země tak se nic nemění.Znovu se inkarnujete buď na stejné planetě nebo na jiné.Pěkný film je Poslední vládce větru kde v jedné scéně říká ten zlý tomu chlapci:Neboj mi tě nezabijeme protože by ses znovu inkarnoval a my tě museli zase hledat.Bůh by nás klidně zabil všechny protože naše těla pro něho nic neznamenají důležité jsou duše.Tělo je jenom dopravní prostředek.Vzestup je o planetě ta se potřebuje povznést protože brzdí ostatní planety.Ale aby se ti neprobuzení nemuseli znovu narodit a začínat od začátku tak pro ně je vytvořený hologram.

      Vymazat
    10. Tom
      vidím to dost podobně. V tomto ohledu by měl smysl i ten hologram...akorát o tom nic nevím, takže nechci se pouštět do diskuzí o hologramu:) Jen mě zajímá, jaktože věříš v existenci té rasy? setkal jsi se s někým takovým?

      Vymazat
    11. Erin
      v první řadě si musíš uvědomit že to není rasa jako taková.Všechny bytosti vypadají podobně protože pochází z jednoho zdroje.Ještěří rasa tady byla před tisíci lety.Ale stejně jako ostatní zemřeli.A jejich duše se zde znovu inkarnují ale je to jako s náma my jako osoby o nich nevíme.S jednou takovou osobou se setkávám pravidelně.Je to normální člověk ale jak přijde na řeč duchovno tak v něm sepne program a začne mě ztahovat zpátky do materiálního světa.Ale srdce na to přijde a zařídí abych se držel dál.Člověk který je duchovně založený nikdy jikoho nikam netlačí.Pouze mu sdělí informace jak se věci mají a zbytek nechá na něm respektivě na jeho duši.A pokud je duše zralá tak získá převahu nad myslí.

      Vymazat
    12. Tom
      aha, takhle je to myšlelo....takže takhle to myslíte. Že duše jsou i po smrti děleny na rasy? A potom si nesou informace spojené s jejich rasou do dalších životů? Akorát se inkarnují do pozemské podoby, jako všechny duše, které se inkarnují na Zemi do lidských těl? Ale přece to nemusí být ještěří rasa, když apeluje na materialismu. A pokud existuje více inkarnovaných ras - jaká jsme my? nebo tedy ti co nejsou oni?

      Vymazat
    13. Tome,ja jsem uplne fascinovanej onim vyrazem "vzestup",stejne jako vyrazama 3D,5D,atsi je to treba 100D.....:-).Kde je ta jistota ony existence vzestupu,toho,ze to prave na tomhle principu funguje? A co je vlastne presne mineny tim "vzestupem",tema vsema "D"? Vzdycky kdyz dojde na slozity diskuse o slozitejch vecech,vzpomenu si na jeden volnej citat: Ty nejslozitejsi problemy,maji nejjednodussi reseni,a proto je tezky na ne prijit,protoze nikdo neco tak jednoduchyho absolutne neceka! :-).To se mi vzdycky primo "zhmotni" v hlave:-)

      Vymazat
    14. Me ten vzestup totiz silne pripomina onu politiku "nutnyho neustalyho ekonomickyho rustu" za kazdou cenu,kterej nas zotrocuje a vyslovene nici..........nevidite taky tu dokonalou podobu? ;-)

      Vymazat
    15. Erin,protoze si umim predstavit to,ze jako tvurce vyrobim podminky k zivotu,ale zadnou lasku,jelikoz ji netreba,kdyz jsem jen udelal podminky a ted tise sedim a pozoruju,jakej v nich vznikne zivot a jakym zpusobem se bude vyvijet dal aniz bych do toho procesu zasahoval dal :-).Neni mi jasnej ani pojem absolutni laska universa,protoze presne nevim co to vsechno ono universum je,vcetne zdroje,nevim jakym zpusobem mysli,chape......mozna ani nezna empatii,tedy lasku,rozhodne ne jak si ji predstavujeme my,navic jeste zrejme kazdej jinak.Osobne bych ve vztahu k universu a zdroji spis pouzil vyraz "prisna neutralita a sterilita" :-)

      Vymazat
    16. To Proud
      Omlouvám se za zpoždění.Byl jsem u ještěrky na pivo :)
      Asi se schodneme na tom ze planety a galaxie se určitým způsobem vyvíjejí.Tak jako lidi před miliony let jsme žili v jeskyni a teď žijeme jinde.Všechny planety se také vyvíjejí.A ažse dostanou do určité fáze tak vzestoupí o oktávu výš.Znovu připomínám jde o vzestup Země ne lidí.Kdo nechce vzestoupit tak nevzestoupí.Rozhodnutí je na každém z nás nebo spíš na duši každého z nás.A s těma D je to jako s třídami ve škole začíná se na 1D a jdete nahoru.

      Vymazat
    17. to Tom
      Svatá pravda a ona je "potvora" vždy tak jednoduchá, jak je to něco složitého, tak je v tom vždy nějaký fígl a moc to nefunguje, tedy mimo toho, co ten fígl vymyslel, ten se z toho má dobře.

      Vymazat
    18. Erin
      Vzhledem k naší manipulaci s DNA jsme všichni nuceni se na Zemi inkarnovat znovu a znovu.A ještěrčí rasa taky.Dokud všichni nedosáhneme opětovné aktivace 12 vláknové DNA.
      Ohledně ras je to složitější já můžu být jiná rasa než Vy.Záleží na tom z kama jsme přišli.Ale je to jedno protože všichni jsme ze stejné Matky/Otce.
      Je důležité ty špatné lidi brát jako vlastní.Je to jako s miminkem přece mu nebudete vyčítat že neumí číst.Musí k tomu dozrát.Což mám z vlastní zkušenosti mám 3 syny.První má 10 druhý 6 a třetí 2.Přece nemůžu chtít po všech stejné věci.A ten nejmenší dělá největší rošťárny a mám ho milovat míň?Nebo vůbec?
      Nemůžeme být všichni stejní.Musí být někdo hodný a někdo méně hodný.Ale všichni tvoříme celek.

      Vymazat
    19. Tome,s tema D je to prej taky slozitejsi,tedy asi tak,ze : 1,3,5,7......,a 2,4,6,8....,to vsechno prej az do 72, s tim,ze snad lichy do sudejch a obracene,nemuzou. S tim vyvojem muzete mit pravdu,nemuzu hajit ani ano ani ne,jelikoz nevim.Ale o cloveku v jeskynich docela vazne pochybuju stejne tak jako o jeho evolucnim vyvoji z opice a o evoluci vubec,tak jak zni jeji teorie :-).Spis se priklanim k tomu,ze nas "cosi" rovnou "upatlalo" z toho co bylo na planete za tim ucelem nejvhodnejsi a s pouzitim pravdepodobne jeste i "vlastniho" materialu(genu). ;-)

      Vymazat
    20. Mozna proto ony "jesterky" jsou vlastne normalni lidi jako jsme vsichni,ale jesterky proto,ze prevladaj ony "darcovsky" geny a jsou tedy charakterove i zebrickem hodnot naprosto jiny,nez beznej clovek.Pisu mozna ve vztahu k "jesterkam" proto,ze si jima nejsem ani trosku jistej,ale nemuzu je vyloucit ani poprit:-)

      Vymazat
    21. Mimochodem,co jsem tak nove pochytil,prej se bezne lita na mars a zrejme i jinam,casy cest se pocitaji radove v sekundach az minutach.Nepredstavitelna technologie,pochopitelne pro elity,ale ne pro nas,kdyby platila teorie 3 a 5D s tim,ze Zeme je posledni planeta 3D,jak by se potom mohlo takhle cestovat do 5D a zpet? ;-) :-))))). A uz zase..........za predpokladu,ze to tvrzeni o cestovani je pravdou a ne zamerne vypustenym "fake" :-)

      Vymazat
    22. To Proud
      S těma D je to samozřejmě složitější ale to není podstatné.Člověk se zcela určitě z opice nevyvinul.Svědčí o tom to že že žádné jiné zvíře na světě se nevyvinulo v něco inteligentnějšího.Ale s těma jeskyněma si myslím že to pravda může být.Každá duše teda i moje a Vaše si prošla vývojem od začátku.To znamená že jsme byli třeba stromem a zvířaty a pak následovaly lidé z jeskyně atd.Těžko jsme přišli a věděli jak si postavit dům.Ale je to jen můj názor.Nikomu ho nevnucuji.

      Vymazat
    23. Podle mě známe 3D jenom z části.Volná energie by taky byla dostupná.A navíc se momentálně nenacházíme ve 3D ale ůdajně ve 4D.Hranice mezi 4 a 5 jsou velice tenké.Takže se může dít cokoliv.Nechme se překvapit co se bude dít dál.

      Vymazat
    24. Nejde o vnucovani,ale o vyjadreni nazoru,diky za nej,je to potrebnej material k zamysleni,inspirace:-)

      Vymazat
  16. Proude výchozí bod čili bod obnovení je velmi třeba,ale tomu se zuby nehty brání černý smradi tady,protože jakmile nastane tato chvilka odcházej bez pocty přesně tam kam patří,hihi.A nezapomeń, že tady na Teřře se nehraje záměrně poctivá hra pro všechny zúčastněné nejsou stejný pravidla a tak to ani nejde pochopit proč to tak je,je to uměle tedy nepřirozeně vytvořeno.
    A bláboly v duchu nedá se nic dělat,vše je jak má být co vede Erin,pardon,je to směšné nikam neposunující.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Terry,vychozi bod je nase neodvolatelna a okamzita smrt,konec existence a zadnej navrat tak jak se dnes zname.......uvedeni planety do stavu nedaleko jejiho prvopocatku........to znamena s prvnima formama zivota. Nevim jak ty,ale to je to posledni co si vzhledem k lidstvu momentalne preju.

      Vymazat
    2. Preju si zmenu systemu,absolutni zmenu! Zmenu zpusobu naseho zivota,ale nepreju si nas uplnej konec!

      Vymazat
    3. Samozrejme,postoje typu: neda se nic delat,s tim nic nenadelam,jsem malej pan atd. ,neberu vubec v uvahu,uz jen proto,ze vzdycky se da neco delat,otazka je jestli to co udelam je nebo neni spravny,ale delat se da vzdycky:-).Ale nekdy se tyhle terminy pouzivaji jen jako forma povzdechu,ne vzdavani se,nebo lhostejnosti a pohodli :-)

      Vymazat
  17. Myšlenky, které nám vkládali do hlav X let, abychom reagovali podle jejich scénáře nevidíme a nebo ignorujeme, mají vždy stejnou poznávací značku, zavádí myšlenky ostatních do Bodu obnovení, na kterém je postaven tento Systém, ale chce to již jen restart a zpuštění jiného programu, zapojeného do samého středu Univerza. Přesný výraz je: Vypráskat je.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Iv,to od vas ale vubec neni pekny,prozrazovat predem vsechno za cim se tady dlouze pachtim ,trema vetama dopredu:-))))))))))))))))))))

      Vymazat
  18. Vážená Erin,pár Vašich komentů jsem přečetla.Číst další nemá pro mne žádný smysl,jsou to balasty nabalené vzájemně na sebe a ve výsledku nic neříkající.Má vyspělost je jáká je,alespoň se nuceně nedožáduji odpovědí na své komenty(To mě tady jako nikdo nevidí!!!!????:D:D),hihi a automaticky nezačnu každému tykat.Víte někteří z nás tady se už známe trošku delší čásek,ikdyž jen virtuálně a tak známe trošku své povahy a směr smýšlení.Mám obrovskou výhodu a té se říká INTUICE a ta mně mnohé napoví,věřte nevěřte,hihi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Terko,to tykani melo bejt hozeny spis na me,jelikoz v tom mam po svy us zkusenosti tak trosku binec,i kdyz poradek,kterej by nekdo chapal,jinej ne:-).Takze holt jednou tykam,pak zas vykam,proste curbes,ale tykani a vykani pro me ztratilo vyznam ukazovani ze si kohosi vazim,kohosi ne,stejne jako to vyjadruje velky pismeno v osloveni Vy/Ty......vim,ze je to chyba vzhledem k "bontonu",stejne jako psani malejch pismen v nazvech,ale mam jinou svou normu,naprosto jednoduchou,vazim si proste vsech a vseho,tak necejtim potrebu davat najevo takovou samozrejmost,protoze koho si vazit prestanu,vzapeti se to dozvi primo a durazne,nemam proto potyrebu hrat si s pismenkama:-).Ale omlouvam se za to vsem kterejch jsem se nejakym zpusobem nechtic timhle zpusobem vyjadrovani dotknul:-).Jsme na jedny lodi:-)

      Vymazat
    2. Na ty "intuici" porad pracuju:-),na tom,abych vzdycky a za kazdejch okolnosti chytil ono jeji prvni a pravy ano/ne.........nebejva to vzdycky jednoduchy........Ovsem umet s tim pracovat s naprostou jistotou a absolutne bezchybne,znamenalo by to pro me pravdepodobne konec otazek,protoze bych se dobral vsech odpovedi.

      Vymazat
    3. Máte pravdu ter fry, súhlasím s vami.

      Vymazat
  19. K tem otazkam esoteriky,konspiraci,vzestupu,nebo naopak padu a uceni se,onoho stoupani k ty zlaty mete...........zas jeden rouhacskej nazor ze me vypadne:-).Nemohlo by to bejt taky treba tak,ze ucelem existence ve fyzickym tele a nasim danym prostredi neni nejakej duchovni vzestup ve smyslu napriklad "bretharianstvi,levitace,a ruznejch prirozene"nadprirozenejch" schopnosti,ale prave "jenom" dokonaly zvladnuti toho obycejnyho zivota v nem,dosazeni toho stastnyho zivota vsech a vseho na planete s prostredkama ktery nam jsou dany prirozene tomu v cem zijeme k dispozici? A to je vlastne obrazne receno ona "vstupenka do vyssi urovne hry"? ;-).Narazim tak trosku na zpusob Iv,me hodne blizkej,kdy je potreba zasadit se o lepsi a ne cekat az to "nekdo" udela za nas,jak trefne napsal "vypraskat darebaky" :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Takze rouhacsky: Ne hledat boha a snazit se k nemu priblizovat,ale zvladnout perfektne nejdriv tu uroven,do ktery jsem se narodil............ ? :-)

      Vymazat
    2. Protoze me to "priblizovani se" k onomu zdroji,bohu,jedno jak tomu kdo rika,pripada jako pokusy o preskakovani trid ve skole:-))

      Vymazat
    3. Jsem tak trosku presvedcenej o tom,ze dokud nezvladneme naucit se zit spolu se sebou a prirodou,planetou,tim i universem v miru a jednote,nikdo z nas se dal nedostane:-),jelikoz pustit ony radoby "vyspely duse" dal a ostatni nechat,je jako sebrat tymu na necem pracujicim to nejlepsi jadro,onen motor,tahouny,co ho vytvareji a nechat "pomocniky" aby se dal placali v rozdelanym dile:-),uz ted vidim jejich vysledky:-))))

      Vymazat
    4. Proud: vždyt jsem něco obdobného psala:) naučit se žít láskyplně. Tedy neubližovat jiným - ani slovem ani nějakým činem (třeba že ho ponižuji, odmítám nebo duševně týrám, fyzicky ubližuji - bití, vraždyapod.. A zakročit pokud je ubližováno - nečekat až to udělá jiný. Kdyby tohle dělal každý, žil v respektu k druhému, ke zvířatům a planetě (nevyužíval prostředky které ji ničí, omezil kozumaci masa - např. jen z vlastního volného chovu), nejednal podle rozkazů mocnářů - tak potom byste měli 5D

      Vymazat
    5. To ráda slyším,že " tak potom byste měli 5D " a hlavně bez Vás,hihi.

      Vymazat
  20. Proude,nemám ráda,když mně tykaji úplně cizí lidi,kteří si myslí,že jsou všude zdejší a vítaní.Jsou lidé kteří mají co říci a s těmi ráda komunikuji,to přece víš a lidé kteří si pouze myslí,že mají co říci a navíc si vynucují pozornost,tak ty ráda nemám,nene.A pomalu v každé větě kterou napíší je napsáno JÁ,to svědčí o jistých věcech u dotyčné osoby.Chtělo by to trochu inteligence v myšlení a ani skromnost není nikdy na škodu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Terko,to nebyl ode me ani nastin byt i o otreni se o tebe:-)),kdepak,to bylo jen vysvetleni myho vlastniho "buranstvi",protoze prave ja to jsem kdo si nejradeji tyka s kazdym,at ho zna,nebo nezna,ale neni to ode me mysleny nikdy zle. Naopak:-))))))))))))),jsem zjistil,ze kdyz se hodne peprne nadava s vykanim,je to jeste peprnejsi:-))))))))))))))))

      Vymazat
    2. to Proud
      V tomto stejná krevní skupina - vykání mně umožňuje lépe posílat někam a s velkým uspokojením, než s tykáním.
      Víte Proude, když jsem dopsal tento článek, okamžitě jsem věděl co se bude dít, že něco, nebo někdo nastoupí hereckou školu, po pěti minutách uveřejnění byl na našich stránkách 15.minutový eror, pak mně byla intuitivně zaslána i informace o infiltraci do komentářů, jen s tím účelem, aby odkryté informace byly zneváženy, no a když jsem to zarazil, poslední výkřik byl něco o Sektě, staré praktiky. Oni netuší odkud beru ty informace a díky jim jsem přesně informován.

      Vymazat
    3. S vami Iv bych si urcite mel o cem podiskutovat a byla by to veru hodne dlouha diskuse,slibuju si od ni,ze by mi hodne dala:-).Jsem spis takovej chaotik s prorizlou papulou,kterej si nedela poznamky a ceka co se vynori ze vstrebanyho "gulase" informaci.Pak to zverejni a z reakci se mu to zase nejak dorysovava:-).Nevim,cim to je,ale nejak tak mi ten "system" puzzle v hlave pracuje.Neumim se vyslovene soustredit a tedy cilevedome meditovat,coz me docela hodne mrzi a je mi to s podivem vzhledem k tomu,ze se do neceho dokazu zakousnout a uz nepustit,dokud mi to neco neda,neco co hledam i kdyz nevim presne a konkretne co to je,ale cejtim,ze neco je a ze to potrebuju najit.

      Vymazat
    4. To Iv
      Toho erroru sem si všiml.Jsem za něho moc rád protože to znamená že je ten článek pro jisté lidi problém.Takže se lidi držme jdeme správným směrem.

      Vymazat
  21. Ale no tak,neperte se,vzdyt jenom diskutujeme a kazdej mame nejaky nazory,kazdej nejakej jsme,berte to prave vsechno spis jako dobrou inspiraci,to vsechno k tomu patri,netreba se navzajem soudit kdyz mame podobny cile,radeji to berme s humorem:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslim,ze diskutujeme proto,ze hledame vychodiska,pravdu,priciny a reseni,snazime se pomahat si a nevdecne i tem kdo o to nestojej protoze ani nevedi,ze by o to meli stat:-),a neni potreba sit do sebe navzajem,az na nejaky laskyplny humorny vzajemny rejpnuticka na ktery bud netreba reagovat,nebo taky s humorem,osobni rozmisky nas odvadeji od cilu ktery formou diskusi hledame ..... ;-)

      Vymazat
  22. to Erin G
    Přestaňte okamžitě napadat, mluvíte nesmysly a škodíte zde, prostě Vám někteří vidí až do žaludku a Vaši přítomnost zde ze svého pohledu také nevidím pozitivně - poslední varování a můžete se odvolávat na Boha jak chcete.

    To co si má kdo udělat nebo myslet, jak se chovat, vidíme denně v mainstrému pro manipulaci názorů společnosti.
    Teď použiji Váš styl:
    Další Vaše věta: - tak potom byste měli 5D – svědčí o tom, kam patříte, rozhodně na stránky tady ale NEE.
    Dále jste velice sebestředná, užíváte v hojné míře slovíčko JÁ a navíc si pletete i moje logo, jsem Iv, ne LV.
    Takže poslední varování, příspěvky zde budou konstruktivní, ne destruktivní, pokud Vám to nevyhovuje, musíte si najít jiné stránky, poplatné vašim pohledům.
    Odvádíte záměrně pozornost od toho, co bylo sdělením článku, do nitěrných extempore (stará škola systému) omlouváte neomluvitelné, tj. ty „Mocné“ jak jsou pojmenováni Tovthem.


    OdpovědětVymazat
  23. ŘEKLA BYCH ŽE TENTO ČLÁNEK NEBYL PSÁN SE ZÁMĚREM,ABY SI LIDI SYPALI POPEL NA HLAVU A ZASE FURT DOKOLA ŘEŠILI,JAK SE MAJÍ CHOVAT A VŠEM ODPOUŠTĚT.BA PRÁVĚ NAOPAK,ABY SI KONEČNĚ UVĚDOMILI,ŽE JE TADY NĚKDO KDO ZÁMĚRNĚ BRÁNÍ JEJICH VÝVOJI.
    MOJIM VELKÝM PŘÁNÍM JE,ABY KONEČNĚ VŠICHNI LIDI,KTERÝM SE ZDE ŽIJE HŮŘ A HŮŘ A ZE STRACHU O SVÉ PŘEŽITÍ A SVÉ DĚTI SE K SOBĚ VZÁJEMNĚ CHOVAJÍ BEZOHLEDNĚ A JAKO SOBCI,COŽ JE ZÁMĚREM TOHOTO SYSTÉMU,KONEČNĚ MĚLI PROSTŘEDÍ KDE BUDOU MOCI ROZVÍJET SVOJE BYSTRÉ HLAVY,ŠIKOVNÉ RUCE A LÁSKYPLNÁ SRDCE,PROTOŽE JSEM PŘESVĚDČENÁ,ŽE VE SVOJÍ PODSTATĚ JE BYTOST JMÉNEM ČLOVĚK PŘESNĚ TAKOVÁ.A TOMU ŘÍKÁM BOD OBNOVENÍ A TAKY 5D,HIHI.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A tos presne vystihla podstatu veci,aspon ji tak taky chapu,proto si myslim,ze ze vsech vlastnosti ta nejhorsi je bezohlednost,ze ktery vlastne vychazeji vsechny ostatni typu sobectvi i typu pachani vseho zla,jelikoz kdo je bezohlednej,je fakticky schopnej vseho v zajmu dosazeni toho co pro sebe chce,jakymikoliv prostredky,nebere ohledy,netrapi ho tedy svedomi,zbavuje se zodpovednosti za svoje ciny.Vec je jasna,potrebujeme uplne novej system,zebricek hodnot a jeho poradi,bez toho se nemuzeme posunout dal......tak to cejtim a to stejny mi rika i rozum.Hehe,vsak jsem rikal,ze jsme na jedny lodi:-)))))))))))

      Vymazat
    2. Terezka...krasne povedane...nemam slov.:-)

      Vymazat
  24. Velmi hezké počtení v článku. No, budu si muset asi knihu také sehnat
    Dík.

    OdpovědětVymazat
  25. Mozna by to mohlo resit dodrzovani jednoho nepsanyho pravidla,nevyjadrovat se k osobam,ale jenom k nazorum....... ;-).Mam tim namysli neco jako zkusit se vynout necemu jako; "Co asi jsi a cloveka,kdyz mas takovej a takovej nazor...?".Usetrej se tim ruzny rozmisky ,protoze jeden zacne,druhej se zacne branit a jsme nekde uplne jinde nez tam na cem nam zalezi :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tenhle článek a to,co v něm pan Iv napsal,je velice důležité a to,co se děje kolem něj,to je jen důkaz.

      Vymazat
  26. to Jaroslav54 a ostaní noví komenti

    To co jste napsal a co se poslední dva dny děje zde v komentářích jsem předpokládal a vše se odehrává přesně podle scénáře o kterém vím. Ano, stránky jsou velmi odlišné od uznávaného Systémového proudu a taky jimi zůstanou, ikdyž se to mnohým nebude líbit, ale tady se nikdy na líbivost nehrálo a hrát nebude, odkrývají se zde pravdy, které jsou nepříjemné a někdy bolí, ale pro mnohé zde jsou dobrou pomůckou. Nejsem žádný veřejný sdělovací prostředek, ale soukromé stránky a vznikly jen proto, aby podaly jiný pohled na život, včetně techniky. Však toto vše máte napsáno vpravo v odstavečku „O mně“, kde se ke komentářům vyjadřuji. Další možnost, pokud se Vám to nelíbí je, nemožnost komentářů k článkům, nehraji si na počet komentů, ale myšlenek.

    OdpovědětVymazat
  27. Byla bych ráda,aby všichni ,co budou chtít,pochopili,že pokud se pod mojim komentem, kde se zmiňuji o nemilé a nevítané návštěvě v podobě černýho smraďocha,objeví hloupý žvanění o tom,že máme mít všechny rádi a všem odpouštět.Tak autor takovýchto rad nutně musí počítat s tím,že ačkoli má plnou pusu lásky,pošlu ho tam kam patří.Protože to nejsou lidé(pokud vůbec jsou) se kterými bych se o čemkoli chtěla bavit a diskutovat.Jsem už prostě taková a nemám je vůbec ráda,hihi.Děkuji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musim suhlasit z Terezkou a Iv-om...nikdy to nikam neviedlo,a ani viest nebude! Kto chce nech sa polepsi,kto nie nech ide trebarz do prdele..vsetky dovody su len vyhovorky..sancu je treba dat ale ked ju x-ty krat premrhas tak ma vobec nezaujimas!A nevidim dovod mrhat svojim zaujmom na niekoho kto si to absolutne nazasluzi a nema zaujem polepsit sa!!! A hovorim aspon za seba Pan Iv a Terezka mi dali viac nez kedykolvek ktokolvek iny kto nebol mojou najblizsou rodinou!A u nas sa tomu hovori ze su rovny..takych ludi si treba vazit!

      Vymazat
    2. to Mailo
      Mám vás Mailo rád právě za tu upřímnost a myslím, že Terezka Vás má taky ráda, u některých by to vyznělo divně, ale nic v tom nehledejte, jen náklonnost příbuzných Duší, vlastně dík všem tady spřízněným Duším.

      Vymazat
    3. Mailí,děkuju Ti.Víš je zvláštní,že mluvíš o blízké rodině.Jsi jako můj kluk,stejně staří by jste byli asi tak.Mám tě ráda Terra,hihi.

      Vymazat
  28. Je zajímavé , že většina této novodobé literatury těží z klasických východních praktik , rad a postupů . Je to vesměs výběr vhodných " starých" poznání zabalených do moderního ezo hávu . DEGA

    OdpovědětVymazat
  29. Hello, i think that i saw you visited my web site so i came to ?return the desire?.I am trying
    to find things to enhance my website!I suppose its adequate
    to use a few of your ideas!!

    OdpovědětVymazat
  30. What i do not understood is in truth how you're now not
    really much more neatly-appreciated than you may be right now.
    You are very intelligent. You understand thus significantly relating to this subject,
    made me for my part consider it from numerous varied angles.
    Its like women and men aren't interested unless
    it is one thing to do with Girl gaga! Your own stuffs great.
    Always take care of it up!

    OdpovědětVymazat
  31. to Anonymní 23. června 2018 16:36

    When will you learn Czech language.
    Did you thought about meaning of your greeting in english language? We do not like this "hell-o" here.

    OdpovědětVymazat
  32. hello there and thank you for your information ?

    I?ve certainly picked up something new from right here.
    I did however expertise a few technical issues using this web site, since I experienced to reload
    the site lots of times previous to I could get it to load correctly.
    I had been wondering if your hosting is OK? Not that I'm complaining, but sluggish loading instances times will often affect your placement in google
    and can damage your high quality score if advertising and marketing with Adwords.

    Well I?m adding this RSS to my e-mail and could look out for a lot more of your respective
    intriguing content. Ensure that you update this again soon..

    OdpovědětVymazat
  33. Sweet blog! Ӏ fond іt while browsing on Yahoo Ⲛews. Do you have any tips on hⲟw to get listed in Yahoo News?
    I've been trying for a while but I never sеem to get there!
    Cheers

    OdpovědětVymazat
  34. to Anonym gelko86@gmail.com 27. května 2019 13:58
    Děkujeme za příspěvek, je to Váš pohled na věc a pokud s tím nesouhlasíte, tak na naše stránky nechoďte, ale hlavně nedopustím osočovat konkrétní osoby jako Proud a pod. Zde jsou prezentovány názory a poznání bez obalu a kdo je nedovede zatím pochopit, ať se vzdělává dál. Z toho důvodu Vám tento komentář smažu, nedovolím osočování jiných osob zde na stránkách.

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.