úterý 28. ledna 2014

Pyramidy opět aktivovány




Nikdo snad už nebude popírat, že pyramidy jsou jen pouhými hrobkami, ale mají mnohem větší smysl. 

V dnešních dnech, lednu 2014 se opět aktivizovaly pyramidy po celém světě a z jejich vrcholků vychází světelné záření, mířící směrem do vesmíru. O těchto faktech vás mainstrém skoro vůbec neinformuje.
Tedy o skutečné podstatě pyramid známe dnes jen velmi málo a z toho, co nám dnes vědecká obec předkládá, že jsou to hrobky a nebo kultovní místa, je opravdu nedostačující. Ve stejnou dobu, kdy byly postaveny pyramidy v Gize, byly postaveny i pyramidy v Siańském údolí v Ćíně, Norte Chico v Andách, pyramida Kukulkana  v Mexiku a všechny projevily nyní neobyčejnou aktivitu.
Mnoho vědců již nyní připouští, že tyto jevy naznačují, že objekty hrobkami nebyly, ale sloužily úplně něčemu jinému a vědecká obec by toto měla seriozně prozkoumat.
Astrofyzik Anton Jermolenko se k tomuto vyjádřil takto:
-Světové vědecké společenství musí nepochybně věnovat větší pozornost tomu, co se děje s pyramidami. To, že se začaly probouzet z tisíciletého spánku, je už samo o sobě jevem unikátním. Mám za to, že bychom neměli ignorovat očividná fakta a měli bychom se snažit zjistit, proč se to děje právě teď. Není to totiž žádný ojedinělý případ, je to jev hromadný, který můžeme sledovat na území od Asie až po Jižní Ameriku.


23 komentářů:

  1. Ale mazec!!! Moc by me zajimalo jaky zareni a za jakym ucelem,ale pravda!

    OdpovědětVymazat
  2. http://terapiepyramidy.webnode.cz/edgar-cayce/ , jedno vyjadreni moznyho vysvetleni je tady.

    OdpovědětVymazat
  3. http://www.matrix-2012.cz/index.php?option=com_content&view=article&id=553:pyramidy-mars-sirius&catid=58:ufo&Itemid=82 , tady jsem nasel jeste neco.

    OdpovědětVymazat
  4. http://www.matrix-2001.cz/clanek-detail/7234-americka-nasa-je-jiz-bezmala-trictvrte-roku-na-nohou-a-ma-problem-zkouma-obrovske-nezmame-teleso-v-jednom-z-mesicnich-krateru-2/ ,proc mam pocit,ze to spolu souvisi??!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Len či to na nás zas nehrajú. "Anonym", v ktorom sa pohne svedomie, zverejní tajné fotky a pritom svoj pohyb popíše tak, že by ho musel identifikovať aj vrátnik. Nedávno znovu dávali Deň nezávislosti, Vojnu svetov a ešte nejakých zlých mimošov v Moskve - aby ľudí utvrdili v tom, že zhora chodia zlí "chlapci" ? Už len nejaký ten Blue beam a šup sem s NWO - kvôli záchrane ľudstva, samozrejme. A tie pyramídy majú tiež zrejme prečítané, možno že ich vedia aj ovládať ... Čas snáď ukáže, čo je za tým.

      Vymazat
  5. Jo, tohle mě zajímá celkem dost, ale na pravý význam té aktivizace jsem asi zatím nepřišel. Napadla mě ale jiná věc.

    Zkuste se na ty pyramidy a to záření z nich podívat z perspektivy duté Země. Pokud skutečně žijeme uvnitř, najednou se celý pohled na tuto událost změní. Ony by pak ty pyramidy vysílaly veškerou energii přímo do středu Země! A teď si vezměte, co by mohla ta (myslím, že hodně "vysoká") energie provést, kdyby se jí v srdci Země nastřádalo dost ... že by tohle mělo něco společného s očistou planety, popřípadě dalšími událostmi?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud bychom zase naopak žili na povrchu, tak se ta energie naopak rozptýlí do prostoru, a nebo si někde najde svého adresáta, to je taky možné ... zajímal by mě váš názor.

      Vymazat
    2. Jestli mohu,řekla bych,že v pyramidách se předělává neg. en.,která se tam nashromáždí, na "dobrou" čili neškodící a ta se pak vyzáří do prostoru.Jinak vzhledem k tomu v jakým samým "pozitivnu" čili hnoji tady žijeme,by nám to vyletělo do luftu pod prdelou,hihi.Nebo tak nějak.Papiňáček.
      Víte pořád nerozumím,jak si to mám představit,že by jsme byli v duté zemi.Jsem si pořád říkala,že tam je vyspělá civilizace draků,který s námi nic nechtěji mít a ani nám neškodí.A když se tam na ně začne někdo dobývat,tak ho upozorní,že néééé.Může mně to někdo trošku vysvětlit?

      Vymazat
    3. Ter má pravdu, dobře vystihnuto. Čekal jsem, že někdo se ke komentáři přidá a tak zatím nic, přidám se sám. Pyramidy byly postaveny dávnými civilizacemi právě na zpracování přebytečné energie jež se periodicky vyskytují. Energie pyramid, tryskající ze Země slouží především k ochraně Země, její ionosféry a magnetismu. Kdyby toto nebylo funkční, při přepólování Slunce by došlo i k přepólování Země, nadměrné radiaci a to by většina jejich obyvatel nepřežila. Tak jak to vyjádřila Ter, takový pojistný ventil a hlavně k udržení ionosféry a magnetismu Země.
      Co se týče Duté země, že žijeme v ní, osobně jsem trochu skeptický, ale mohu připustit, že v útrobách mohou existovat prostory, kde žije něco skrytě a starší než my.

      Vymazat
    4. A co kdyz ty pyramidy nevysilaji,ale naopak prijimaji?? Jak pozname kterym smerem jde vlastne ono zareni? Nazoru je vic,jeden rika ze pyramidy jsou obrannej prostredek proti napadeni z kosmu,jnaej zase ze davali energie vimanum.........kdyz se zamyslim,proc by mely plnit jen jednu funkci a ne rovnou vsechny,nebo proste povicero? K duty Zemi,paklize jadrem je cerny slunce,je otazka jak by to fungovalo,jestli je tmavy zrcadlo,pak ono zareni pyramid kamsi odrazi,nebo pohlcuje a v neco transformuje,jestli jsme nahore,pak to muze mit spousty vyznamu.Ovsem bejt ja drak z kosmu,budu volit zivot na strane svobodnejsi,kdy muzu rychle dolu,ale i zmizet rychle v kosmu a nepolezu do diry,tam radeji soupnu otroky,uz jen kvuli kontrole.......tak,ci onak,jsou to jen hypotezy,muzou se potvrdit,ale nemusej.Mate me ono seriozni mereni v historii ,zameteny pod koberec, i prohlaseni jistejch vedcu,ze duty jsou vsechny planety,nejen Zeme.

      Vymazat
    5. Proud - jojo, přesně s tím se ztotožňuju, že původní pozemšťané, ať už to jsou reptiliáni (draci) nebo kdokoliv jiný, si radši vyberou povrch a dolů šoupnou ... no, nás. Jako takový menší větší experiment. V Bibli je hezky popsaný jeho začátek, no. V žebru je dost hezkého snadno získatelného genetického materiálu ... ale to je jen má fantazie ... nebo už jsem to někde viděl/četl?

      Jinak... funkce vyrovnávání energií v souvislosti s přepólováním dává smysl, a určitě mají taky víc významů, to nepochybně.

      Vymazat
    6. Honzo,jsem zalozenim spis hodne realista,tak stavim na indiciich a je az s podivem,jak vsechno pro tu dutinu a nas v ni hraje.Pritom se mi tomu soucane vubec nechce verit,ale prijdu si jako utloukanej argumentama,ze to tak je,at vezmu seriozni mereni,nebo Hitlerovo ss (schwarze sonne-cerny slunce) i jeho snahu v Antarktide,prave na polu,a to jak vyuzil valky prave k vecem s ni nesouviejicich,pak americkou invazi do Antarktidy a co se jim tam prihodilo,plus ruzny v yroky o tom,ze kdyby setvo o sobe dozvedelo pravdu,zesilelo by,no je toho proste spousta ceho si normalni clovek ani nevsimne,kdyz nezna souvislosti........

      Vymazat
    7. Jo, všechno to sedí, taky jsem dost zjišťoval. Zatím to mám tak 50:50. Počkám si na knížku o duté Zemi od Jirky Woodmana z Prvopodstaty, měla by vyjít někdy v roce 2015. Jinak na pól se chystá další expedice :)

      Vymazat
  6. A když NASA stále luští záhadu signálů vycházejících z nitra naší Země, které se shodou okolnlostí také objevily poměrně nedávno, tak by tyto dvě na první pohled rozlišné situace mohly klidně mít určitou spojitost.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Honza
      Ano, pyramida je i určitý druh vysílače a přijímače, ale ne nám v známých technologií, věda má co dohánět, vždyť jejich energie působí i na hmotu(nám známé žiletky,klíčivost) to už je technologie o řád vyšší, než jaké známe.

      Vymazat
    2. Sledujes Honzo? NASA lusti signaly z NITRA Zeme! Primo sugestivni veta presvedcujici nas ze jsme napovrchu ;-).NASA,ktera lze az se od ni prasi,taji co se da, atd. :-)

      Vymazat
    3. Iv - ty žiletky a klíčivost ... někde jsem viděl, a pocitově s tím souhlasím, že pyramidální tvar nějak hezky usměrňuje (elektro)magnetické pole Země a díky tomu jsou v jejich blízkosti pozorované tyhle zvláštní efekty jako ostření žiletek (mám doma šungitovou pyramidku 6x6 a můžu to potvrdit, ostří i nože, mrška :)), lepší růst rostlin, odrušení wifi a podobně... koneckonců pyramidy fungují, ať jsou dřevěné, kamenné nebo šungitové ...

      Vymazat
    4. Ano, všechny odpovědi mají vzájemnou souvislost.

      Vymazat
  7. Okem Boha Hóra Sakkára,kvantový stroj
    http://www.youtube.com/watch?v=rRzYZHnqd20

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tome, díky za odkaz. Tento dokument jsem viděl, byl jsem z toho celý pryč. A že vůbec v televizi. Něco se malinko i v médiích pohnulo. Není totiž možné úplně vše ignorovat.
      Znovu se ale podívám. Informace jsou vstřebány, jen ta fyzická paměť vzhledem k momentální záplavě velkých informací si tolik nepamatuje, pak potřebuje trochu připomenout.

      Vymazat
    2. Podival jsem se Tome a je to hodne dobrej a hlavne podnecujici dokument,vzdyt je v nem volna energie prakticky vyresena,jak jsem rikal,je ji vsude prehrsel,jen se ji naucit brat a prevadet,netreba ji vyrabet a to uz tenkrat zvladli.Jetse to chce ony "hlavy" co to dokazou dostat do praxe v jednoduchym ,zmensenym meritku pro domacnosti.Doted porad kazdej "vyrabi" a vyrabi.Nerikam ze to je spatny,ale myslim si,ze to porad neni ono.Navic jsem presvedcenej,ze tak ci onak se objevuje uz objeveny,asi bysme kecli na zadek,kdybysme najednou poznali vsechno co uz maji a uzivaji "elity".

      Vymazat
  8. Někde jsem četl, že pyramidy byly postaveny podél celé Zeměkoule a vytvářejí určitý prstenec, snad ochranný, energetický, kdo ví.. Každopádně ty bludy, co nás učili ve škole o hrobkách faraonů, s tím mají pramálo společného. Nezbývá než pátrat na vlastní pěst, sdílet a předávat. Je vážně zajímavé, že se pyramidy probouzejí právě v době přepólování, zřejmě to s tím souvisí. To téma mě hodně zajímá, díky za každý nový kamínek do mozaiky :-)

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.