pondělí 6. ledna 2014

Otevřený dopis zemědělcům, vědě i Sisyfům o kruzích v obilí…


Dostal se mně do zorného pole  pěkný článeček ohledně „Kruhů v obilí“ a velmi dobře zapadá k našemu článku o posledním kruhu v obilí, o němž jsme psali zde na stránkách  http://energieupramene.blogspot.cz/2013/12/do-2014-novy-piktogram.html
kde tvůrci obrazce velmi dobře znali utajený výzkum a vývoj technologie mobilního  procesoru místní firmy Nvidia(typ Tegra K1-spíše se jedná jen o grafické jádro), které nezbylo nic jiného, než se přiznat po pár dnech zobrazení k tomuto typu procesoru a tak toto zpožděně využít na reklamu. Myslím, že tvůrci obrazců o nás ví víc , než my sami o sobě a snaží se nám sdělit jisté informace, které jsou záměrně Systémem přesouvány z našeho zorného pole pozornosti.


Jsou věci mezi nebem a Zemí a vše je docela jinak, než nám bylo dlouho předkládáno. Přestaly dávno hloupé články skeptiků v tisku, zmizel web circlemakers astronomy ze stránek Klubu Sisyfos i trapná videa s hopkáním astronomů v obilí ze stránek brněnské hvězdárny. Umlkl i brněnský Circle Art na facebooku, 2 roky spí i turnovský webmaister circlemakers.wz.cz – hošíci skeptičtí usnuli i tvorba na photshopu definitivně skončila. Vychloubání se tvořením kruhů v obilí byla pouhá fikce k oblbnutí důvěřivých občanů.
Obrazce v obilí v ČR však vznikají stále krásnější, dokonalejší, veselejší a plné lidiček. Jsou ozdobou a posilou pro naši vlast i celou planetu, doplňují síť dávných energetických center, umístěných v krajině jako korálky navlečené na šňůrce, jehličky vbodnuté do země, čistící a posilující vše kolem – půdu, přírodu, člověka. Cítíme se v nich nádherně, nesou klid i pohodu, propojení se Zemí i Vesmírem.
foto autor Iv - kruhy Uhřice

Zemědělci jsou mnohdy v rozpacích nad nádherou tvarů, jež se znenadála objeví v poli. Nechápou důvod výskytu tohoto jevu, mnozí jsou však okouzleni zvláštností v lánu a nebrání vstupu zvídavých lidiček. Linie perel táhnoucí se podél dávných tras musí být stále funkční. Ztratí-li perlička svou záři a jas, musí být nahrazena jinou, aby systém fungoval. Dávné civilizace propojení energií Země a Vesmíru posilovali jehličkami ve formě posvátných kamenů a menhirů, věží a kostelů. Co jsme zničili a opustili, musí být nahrazeno, abychom nezahynuli. Ztratili jsme dávné vědomosti, važme si těch, jež nás z výšky ochraňují.
foto autor Iv - kruhy u Velešovic

Obrazce v obilí jsou silná energetická centra oživující a posilující celou krajinu. Važme si jejich pomoci energetické i informační. Každý piktogram je obrázek v kosmické řeči vložený do krajiny, jež vnímavý člověk umí přečíst. Voda a křemík v podloží jsou univerzální datové nosiče.
Pro zemědělce obrazec v obilí není trest – ale požehnání. Očištění oblasti, úrodnost krajiny, výnosnost plodin, lepší klíčivost. Není nutné vyhánět lidičky z obrazců v obilí, nebo je rychle pokosit. Obrazce je třeba prozkoumat a zdokumentovat. Je to nádherná součást dnešního dění. Důležité je zaktivovat Akademii věd a její výzkumné ústavy k odebrání vzorků půdy i porostu z obrazce a okraje lánu, provedení rozborů a srovnání výsledků. Zjistit změny v klíčivosti a výnosnosti plodiny. Tohle za vás badatelé neudělají! Každý zkušený badatel vidí v kruhu v obilí mnohé odlišnosti – deformace stébel a spáleniny, zčernalý hmyz, jinou kvalitu zrna, spálené i oseknuté vršky plevele – na tohle astronomové hopkající v obilí opravdu nestačí.


Akademie věd ČR má dostatek výzkumných pracovišť schopných provést rozbory a zjistit možnosti vyšší klíčivosti, výnosnosti plodin a kvality, změn v DNA, možnosti pěstování plodin bez chemických postřiků.
Obtížný úkol čeká vědce Klubu Sysifos – mnoho let nám předkládali jako jedinou variantu tvorby kruhů v obilí hopkání astronomů s prkny – je načase obhájit tuto teorii předvedením tvorby veřejnosti.
Jste-li opravdu tvořiví a šikovní hošíci, jak jste tvrdili,nabízíme vynikající nákres Perly piktogramů 2013, možnost denní tvorby, ať na práci dobře vidíte a nehopkáte v poli v noci jako vagabundi ničící úrodu nebo zloději. Atmosféra bude vynikající – na fandění a dokumentaci se sejde lidiček a sdělovacích prostředků opravdu dost!
Zmáknout můžete i dodatek k obrazci – velký trojúhelník pod vysokým napětím a četné popáleniny kolem. Co zdobilo trojúhelník uvnitř, netřeba tam vkládat, bince už nadělalo lidstvo na Zemi dost.

V dolíku pod obrazcem byl zajímavý nápis viditelný a čitelný pouze shora. Nemáte -li dost šikovných hošíků na zvládnutí obrazce, jistě rádi vytvoříte stručné a všem Čechům známé slůvko zohnutím stébel v kolénkách v úhlu 90°. Třetí nápis v obrazcích v ČR - pochválil zemědělcům jednoduchý a ekologický způsob zvyšování výnosů - živiny proudí od hnoje s kopce dolů a v kolejích plných močůvky se skví nápis!
Svou teorii o lidské tvorbě obrazců v obilí Sysifos potvrdí, zaskví-li se v létě 2014 opět u Žďárku Perla piktogramů nebo slůvko HOVNO:
Ke spolupráci přizvěte „4 svědky“ z Liberecké Drbny – jistě poradí, jak na to!
Astronomové se už ozvali v diskuzi, šikulkům se možná zadaří to HOVNO…
Vlivem skeptiků jsme zaostali ve výzkumu kruhů v obilí nejen za USA, Anglií a Ruskem i Bulharskem:

Poznámka: Tak skončí i věčné osočování skeptiky  i na témata Volné energie, zejména na systém E-CAT, kdy tito skeptičtí oponenti plivali, vyhrožovali na tato témata, která jim hlava a naučené poučky nebraly a to, kde se dalo, Dnes je jasné, že tato technologie je funkční a jejich protiteorie jsou jen žvásty a hlavně, udržet stávající systém zakonzervovaný co nejdéle. http://energieupramene.blogspot.cz/2012/04/zpravodajstvi-e-cat.html   
http://energieupramene.blogspot.cz/2014/01/lern-dalsi-spoluprace.html
http://energieupramene.blogspot.cz/2013/09/cold-fusion-patentovana-v-cine.html

9 komentářů:

  1. Nádhernej článek, beze zbytku souhlas. Škoda, že jsem se v žádným tom obrazci zatím povívat nebyl, ale rád bych, odjakživa mě přitahovaly. Vy jich asi máte prochozených dost, mohl byste trochu blíž popsat, v čem přesně to je v nich "jiné"?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pro Jan Kment. Nevím sice na koho je dotaz mířený, ale v několika piktogramech jsem byl. Byli čtyři. Nejezdím sice po republice abych nutně navštěvoval tyto obrazce, ale některé okolnosti mě k nim přivedly. Asi nejúchvatněji na člověka zapůsobí ta dokonalost celého zobrazení, ohnuté stébla nad zemí, jejich propletení, mnohdy stáčené do spirál. Připomíná to jakoby to vytiskla nějaká forma. Ostré a přesné linie. je to velmi působivé. Toto postřehne každý. Další zážitek spočívá v energii kterou celý obrazec poskytuje. Toto však nevnímá každý. Je potřeba se tomu otevřít, vnímat sebe sama tady a teď. Pak je možné procítit jakoby sounáležitost nebo propojení s piktogramem. Energii může každý vnímat trochu jinak, většinou je to však povznášející a uklidňující pocit.
      Toto je případ pravých piktogramů které je poměrně jednoduché rozpoznat. Stébla nejsou zlámaná, ale ohnutá několik centimetrů nad terénem a linie jsou ostré.
      Naproti tomu padělané obrazce mají stébla lámaná a okraje nejsou přesné. Těchto piktogramů jsem však nebyl svědkem. Je ale potřeba zmínit, že postupnými návštěvami hojného počtu zájemců se pochopitelně obrazec sešlapává, takže pro správné definování piktogramu je potřeba vycházet ze stavu kdy byl objeven. To znamená být mezi prvními, nebo mít náležité informace od objevitelů.
      Energie však přetrvává několik dní.

      Vymazat
    2. to Honza
      Ano, přesně popsané a taky nejezdím po republice, prostě přijdou do cesty sami ...

      Vymazat
  2. Samotný článek hovoří podobně jako piktogramy samy. Hezké.

    OdpovědětVymazat
  3. Musim se smat,ale je to smutnej smich.Peknej clanek,a tady je jeden taky peknej a taky k zamysleni,o vode ,apropo , on je to vubec zajimavej web: http://prvopodstata.blog.cz/1401/voda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Proud
      Ano, tyto informace znám, nejlepší byl Šauberger - (česky) , jestli někdy zbyde čas, podám i jiné informace o pěstování - hospodaření a pro tělo, bude se to týkat i našeho zařízení na výrobu koloidu, snad se k tomu dostanu.

      Vymazat
  4. Stále mi to nedá........stále si myslím, že piktogram z Kalifornie není vysvětlen........něco mi stále říká, že není co věřit společnosti NVIDIA která se považuje za tvůrce piktogramu.
    Tak zde je aktualizace z 6.1.2014 od earthfiles :
    http://www.earthfiles.com/news.php?ID=2158&category=Environment

    OdpovědětVymazat
  5. jeden kousek u Liberce profesionálně zdokumentovaný http://youtu.be/IYsy9MUYyxk

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.