pondělí 20. ledna 2014

Firemní reklamy v obilí

 
Parodie



V dnešní době se zpustil nový trend oponentů piktogramů za souhlasu jak mainstrémových médií, tak většiny zmatených obyvatel.  Tento nový fenomén  údajné reklamy firem se velmi rychle ujal, zejména u firmy NVIDIA, se svým novým procesorem, která však tento piktogram velmi rychle zlikvidovala.


Tato firma zřejmě vlastní nejnovější technologie působení na rostliny, kdy dokáží ohnout stéblo plodiny v jeho kolínku v pravém ůhlu bez poškození a další charakteristické znaky profi piktogramů.



Další reklamou je firma na výrobu velmi efektního podlahového topení, jen je škoda, že nevíme, která.



Velmi pěknou reklamu vyrobila firma, zabývající se rybářskými potřebami, jež utvořila piktogram s vážkou, opět nevíme, která.





Další firemní reklama pravděpodobně pochází z Japonska, kde se se vší energií věnují lovu delfínů. Reklama má asi upoutat sloganem, „Jezte ryby, nejlépe delfíny“ i s vycházejícím Sluncem, jen chyběla červená barvička.



Pozadu za reklamou zřejmě nezůstal ani mírový spolek NATO, šířící demokracii do celého světa, jež uvedl na veřejnost svůj nový znak v perfektním provedení.



Rovněž nezůstala pozadu i církev, která vytvořila „pozvánku na mši“ pro své odpustky za pedofílii svých kněží.



Potravinářský průmysl přichystal také velmi pěknou reklamu na požívání proteinů, vysoce kalorická strava a zdravá.



Zbrojní průmysl rovněž nezaostal, navrhl reklamu pro velmi citlivé a účinné  podmořské miny pro dodání námořnictvu.



Mohl bych pokračovat, ale těchto pár ukázek jistě stačí, pro potvrzení toho, že tyto kruhy vyrábí pro své zviditelnění firmy, které nám skrývají 3D technologie výroby těchto obrazců. Tyto jejich firemní technologie dovedou působit na organickou hmotu tak, že i při ohýbání ji nepoškodí, je rovněž i tak výkonná, že obrazec utvoří za tmy během několika okamžiků - záblesků a navíc asi vlastní nějaké dálkově ovládané drony, které ještě vysypou i malé množství radioaktivní látky na pozemek, asi kvůli lepšímu družicovému vystopování a nevytvoří ani přístupovou cestu k obrazci. Podceňujeme dnešní firmy, mají technologie, o kterých se nám ani nezdá, jen škoda, že např. obyčejná žárovka má dnes tak malou životnost, oproti původním, které měli i životnost 40 roků i více a dodnes svítí v jedné americké stodole. Dívejme se tedy z optimismem do časů budoucích, kdy dnes si firmy dokážou vyrobit takovým způsobem svou reklamu, jistě nás ještě mile překvapí.
Nebo tuto reklamu může vytvářet i mimozemská reklamní agentura za nějaký mrzký peníz, rozhodně však pár dobrovolníků s hráběmi, špagáty, deskami na nohách  a na hlavách opatřeni s nočním viděním, to asi nehrozí, ale i tací dobrovolní zoufalci by se asi našli, pro krejcar a "seriózní" vědu přece vše.

33 komentářů:

  1. Iv vsadím se, že se najdou tací kterým ta ironie nedojde :-D. Pěkně podané :-). Pavel V

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeste aby dosla,vite co mi to sakra da prace takovej piktogram vyrobit??! :-)

      Vymazat
    2. Vsak si to zkuste,domluvit se s mimozemstanem,pronajmout si jeho lod s technologii,zaplatit menou universem kdyz tu na nej neni zadna smenarna.........povim vam,zadna legrace ;-)

      Vymazat
  2. Hezky ironický článek. Už jsem to tady v nějakém komentáři jednou psal. Firma NVIDIA na svoji obhajobu aby veřejnosti tvorbu takového obrazce sdělila, že si na tuto činnost najala renomované umělce piktogramů z Anglie. Na otázku kdo jsou tito tvůrci odpověděli, že tuto informaci nemůžou poskytnout.
    Jejich snaha velmi rychle piktogram zaorat také svědčí o svém. Zničit důkazy o pravosti piktogramu.
    Některým takovéto vysvětlení stačilo aby uvěřili. Nvidia pouze využila určité možnosti se k piktogramu připodobnit když sami o tomto obrazci neměli ani tušení, ale všimli ve zprávách zejména na internetu. Tak se přihlásili. Moc dobře věděli, že budou tímto krokem v mediální pozornosti a nic je to nebude stát.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hezky ironický článek. Už jsem to tady v nějakém komentáři jednou psal. Firma NVIDIA na svoji obhajobu aby veřejnosti tvorbu takového obrazce ukázala, sdělila, že si na tuto činnost najala renomované umělce piktogramů z Anglie. Na otázku kdo jsou tito tvůrci odpověděli, že tuto informaci nemůžou poskytnout.
      Jejich snaha velmi rychle piktogram zaorat také svědčí o svém. Zničit důkazy o pravosti piktogramu.
      Některým takovéto vysvětlení stačilo aby uvěřili. Nvidia pouze využila určité možnosti se k piktogramu připodobnit když sami o tomto obrazci neměli ani tušení, ale všimli ve zprávách zejména na internetu. Tak se přihlásili. Moc dobře věděli, že budou tímto krokem v mediální pozornosti a nic je to nebude stát.
      ...".Jen jsem trochu opravil původní chybnou gramatiku z úvodu svého původního komentáře."..

      Vymazat
  3. A zde jedno hezké video :
    http://www.youtube.com/watch?v=YQ2IW_p1icA

    OdpovědětVymazat
  4. Tak tohle mi zlepšilo den, díky :D :D :D

    OdpovědětVymazat
  5. No, ale tak mě napadlo, on ten piktogram vypadá fakt jak jeden z jejich procesorů:
    http://www.nvidia.com/docs/IO/144429/tegra-k1-mainimage.jpg

    Co když to s tím procesorem má fakt nějakou dosud neznámou souvislost? Zvážil to někdo?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oni vsechny ty piktogramy "promlouvaji",zkusil sis to pustit vickrat a jen se divat,vnimat a na nic nemyslet? ;-),zkus to.....

      Vymazat
    2. Pro Jan Kment 10:56. Ano, určitě se na určitou podobnost přihlíželo. Piktogram nikde nezapadl, stále se na interpretací informací pracuje. Vlastně každé dva dny dochází k určitému aktualizování.
      Informací je celá řada. Tak jedna z posledních zde :
      http://www.cropcircleconnector.com/2013/chualar/articles.html

      Vymazat
    3. Mám ještě jednu celkem zajímavou zprávu která souvisí i s piktogramem z Kalifornie.
      Nebudu se o ní však zatím jakkoliv zmiňovat, protože ji má také Iv ve své mailové schránce.
      Třeba tuto informaci použije ke svému zpracování, nebo jako námět. Je však na něm jak s těmito zajímavými informacemi naloží. Třeba se tyto informace v dohledné době objeví jako článek.

      Vymazat
    4. Díky za ten odkaz, je tam dost zajímavých souvislostí

      Vymazat
    5. to Honza
      Proto byl vytvořen článek http://energieupramene.blogspot.cz/2014/01/den-kdy-se-zastavila-zeme.html . Ten by měl nasměrovat na možné události.

      Vymazat
  6. Mel by ses dostat do stavu podobnymu "autohypnoze",zvlastni zazitek,mozna te potom i ledacos napadne......

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To dělám vcelku pravidelně. Na velkou část nápadů a myšlenek jsem přišel právě takhle. Nebo se potom objeví nějaká synchronicita. Jen jsem chtěl poukázat na další možný směr interpretace.

      Vymazat
  7. "Před nedávnem jsem v novinách "Daily Mail" četl poměrně velmi zajímavý článek, který mne inspiroval k napsání tohoto kratšího, ale svým obsahem hodně důležitého materiálu, který podle všeho potvrzuje hned dvě skutečnosti, o kterých klasické esoterické disciplíny hovoří od nepaměti. Na základě poznatků a indicií, které za chvilku více rozvedu, se vědci dostávají do situace, kdy velmi opatrně a zdrženlivě začínají připouštět, že rostliny disponují nejen svým vlastním druhem Vědomí, ale i inteligencí a pak, že obě dvě tyto kvality jsou u rostlin aktivní bez přítomnosti mozku. Tato skutečnost pak ovšem opravňuje jiné tvrzení, které říká, že orgán mozku není zdrojem Vědomí ani Inteligence, jak se oficiální vědecké směry domnívají. To ale znamená, že plní zcela jiné funkce, o kterých se můžeme zatím jen dohadovat. ".Neco k zamysleni pro vegetariany ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Brat s rezervou,je to z Chvatalova matrixu :-).Ovsem vychazejme z toho,ze "na kazdym sprochu....",duverujme ale proverujme:-)

      Vymazat
    2. "INTELIGENCE U ROSTLIN POTVRZENA - NEJENŽE SI PAMATUJÍ, ALE UMÍ SE TÉŽ VELMI DOBŘE UČIT - A ABSENCE MOZKU? PROSTĚ BANALITA!" .......Na kazdej pad je to hoodne odvazny tvrzeni,vzhledem k tomu ze mu chyi ono slovicko: mozna,asi,nebo pravdepodobne....

      Vymazat
    3. Je zajímavé že rostliny jí jenom vegetariáni a vegani.Ti co jí maso ho asi jí bez ničeho.

      Vymazat
    4. A navíc aby jste mohli jíst maso tak se musel dobytek něčím vykrmit.A čím to asi bylo?Že by kameny? :)

      Vymazat
    5. Živé je tady všechno, dokonce i kameny, jen je rozdíl v úrovni vědomí. A taky, rostliny jsou prostě "jinak živé", než zvířata. Květině dorostou lístky nebo větve, když je usekneš, kdežto krávě noha těžko doroste, žejo. To je taky celkem rozdíl. A navíc, my k životu potřebujeme světlo. Někdo ho umí získat primárně ze Slunce, nebo z prány, kdo to neumí, musí přejít na "hustší" level, jakým jsou právě kytičky. Maso ze zvířat je pak ještě o level níž, a energie z něj jde získat mnohem hůř. Je to vcelku jednoduchý. Prostě kytky a zvířata jsou dál přetransformovaný a "přežvejkaný" světlo.

      A mozek je anténa, vysílač a přijímač, není to žádný úložiště dat nebo procesor nebo jiný blbosti, co se o něm tvrdí. Data jsou v morfogenetických polích, a "inteligentnější a chytřejší" lidé se tam jen umí lépe napojit, jinak řečeno mají lepší antény :D Bohužel jde tahle anténa dost snadno narušit. Třeba wi-fi, které má vlnovou délku téměř odpovídající velikosti lidského mozku - náhoda? Asi ne.

      Vymazat
    6. S tema urovnema nevim,neposoudim :-).S tim vegetarianstvim a veganstvim to beru co komu sedi.Energiijako "jidlo" neresim,pro tu nemusim prece jist vubec.U jidla jde o vyzivu tela,mineraly,vitaminy,stopovy prvky,tuky atd. to je uplne o necem jinym:-).A to je asi dohromady ten problem kdy se michaj jablka s hruskama:-).Protoze nejvetsi hloupost je jist maso s "moukou",pak opravdu "hnije" a dela paseku,podobne jako maso z chovu,kdy zvire zije nestastnej zivot,na porazce je svedkem zabijeni ostatnich atd.jeho maso je nasledkem toho "jedovaty". Jen spis tak poukazuju na to,ze neni humannejsi jist jen rostliny,jak se vseobecne podava ;-),ono je to vsechno v tomhle smeru podobny,rostlina,nebo zvire,proto nemam rad argumenty tohohle typu.Proste musime jist,vsechno v prirode musi jist.To je zakon fyzickyho tela.Proto bych neresil co se ji,ale jak v pohode je to "budouci jidlo".Spokojeny zvire i rostlina(i ve smrti) me nakrmi,neco mi da.Co se tyra,prenese svy utrapy i na me.At si kazdej ji co chce,nic proti tomu,s tim nemam problem.Problem mam s tim,jakym zpusobem se zastanci ruznejch smeru napadaji a chteji druhejm vnucovat a predepisovatsvoje zpusoby o kterejch jsou presvedceny........ale JENOM presvedceny a nic vic,dukazy chybej,nebo postradaji logiku:-)

      Vymazat
    7. Staci jen pozorovat prirodu a ucit se z ni,zvirata se taky nezabijej pro radost zbytecne a nemucej se! Ale jist musej! Jinak by nebylo predatoru ani bylozravcu a podobne,nemusely by prece zrat:-).To nesouvisi s urovnema,ale s prostym zivotem fyzickejch tel.Jestlize se rodime do fyzicna,pak samozrejme s tim co k tomu nalezi,chce to nekdo zpochybnit? :-))

      Vymazat
    8. Ono to neni o tom co jis,ale co s cim,kdy a kolik toho jis :-).Jidlo budiz vam lekem a lek budiz vasi potravou.........

      Vymazat
    9. S tím napadáním mám opačné zkušenosti.Já nenutím nikoho aby přestal jíst maso protože sem ho taky jedl a částečně ještě jím.Ať si každý jí na co má chuť.Ale jakmile jsem to maso vysadil tak na mě začali všichni útočit že to nemám v hlavě v pořádku a že skončím v nemocnici atd...A přitom by měli být rádi že zůstane víc masa pro ně.Je to v tom jak někdo vybočí z kolejí které nám určili mocipáni tak je problém a musí se zakročit.

      Vymazat
    10. Mas pravdu,ono to plati pro vsechny strany.Jde jen o to jakym zpusobem se co poda,osobne bych nikoho kdo neji maso proto nenapadal,jen bych mu proste rekl,ze je v mase neco co v rostlinach nenajde,jako podnet k tomu aby si sam nasel co je potreba kdyby mel zajem.Ale rozhodne bych ho nenutil maso jist kdyz sam nechce.Nekde uz to zaznelo,jsou lidi co se jim maso hnusi,na co se maji trapit,je to jejich vec a oni a jejich telo nejlip vi co potrebujou,v takovym pripade,znam lidi co proste cas od casu neco nemuzou,nedostanou to do sebe,telo to proste nechce,casem se toho zas naopak muzou ujist:-). Chjo,uz vidim jak Iv zase pozna lidi a povzdechne si:"zas jenom to zradlo" :-).Vydrz to s nama Iv :-)

      Vymazat
    11. No mám hezký příklad osobní,bavila jsem se se sousedem a má chudák alergii na Sluníčko,na sůl, má trombozu v 45 jako prase,nesmí kouřit,pít kafe a bla bla,plno pilulí a jsem si vyslechla,když jsem valila oči nad jeho alergiema, "a co ty, ty jsi sama divná,ani maso nežereš".No a většinou doráží nasožrouti a proto plno lidí ani co maso nejí,se o tom radši nebaví,natož aby to někde psali,hihi.Ale tady se to dá,pánč se tady nepereme.A pokud jsme schopný se tady bavit o dimenzích,jen říkám v 5D a dál se mafo nepapá,nene.Žádná smrt a zabíjení....

      Vymazat
    12. Keď je na pretrase znova jedlo - máte niekto skúsenosti s anorexiou ? Neviete niečo bližšie, čo sa to porobí v hlave, že to môže zájsť až k pokusu o samovraždu ?

      Vymazat
    13. Pytone,ten problem by me taky zajimal,skoda ze nezname nikoho kdo s ni ma zkusenost a zaroven se zajima o duchovno,mozna by bylo zajimavy jeho vyjadreni.S pomoci takovyho cloveka by se pak dalo hodne dalsim pomoct,nebo se o to alespon pokusit.

      Vymazat
  8. Ahoj, nevíte jestli existují nějaké webové stránky které komletují výskyt obrazců v ČR? Nejlépe tím způsobem, že po zjistění obrazce se objeví informace na webu. Chápu, že zemědělci a majitelé polností nemají radost z návštěvníků - tedy tajit a rychle posekat - ovšem velice ráda bych nějaký ten obrazec někdy navštívila:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V minulých letech se objevily například u Liberce, u Velešovic, Uhřic atd. Samozřejmě rychle posekány. TV se o obrazcích již nezminují ani ve zesměšnujícím tónu.

      Vymazat
    2. Pro Erin G. Stačí do vyhledávače zadat : Kruhy v obilí.cz

      Vymazat
    3. Aha...děkuji Honzo...našla jsem to, http://www.kruhy-v-obili.cz/, snad tam bude v létě rychlé info, pokud se někde nějaký objeví

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.