sobota 18. ledna 2014

Den, kdy se zastavila Země




Co ohlásí mainstrém, nejlépe zaštítěný osobami s tituly před i za jménem (vypadá to důveryhodně) tomu dnes většina lidí věří jak svátosti, přesně dle scénáře tajných služeb států.

Před nedávnou dobou si firma NVIDIA udělala reklamu na kruzích v obilí a většina populace tuto klamavou reklamu vzala za pravdivou, jak jinak, vždyť to říkali v TV. Tento obrazec byl však velmi rychle pokosen a až po jeho odstranění tato firma přišla s touto svojí prezentací svého nového procesoru. Populace je již tak deformována, že je ochotna uvěřit všemu, co předkládají mainstrémová média a ta jsou často zaměřená na důsledné ovlivňování veřejného mínění, dle svých scénářů.

Velmi dobře celou situaci v tomto systému znázorňuje film „Den, kdy se zastavila Země“. Zde se popisuje celý systém ve své nahotě, kde vládnou jen peníze a moc, ke které se hlavně dostávají lidé, kteří nikdy neměli ani snahu pomáhat lidstvu, ale jen své kapse a Egu. Jak bylo řečeno ve filmu velmi výstižně, na Zemi žije DESTRUKTIVNÍ RASA a pokud zůstane u Systému, který nyní existuje, musí být zničena. Času tato rasa měla dost pro změnu a deklarovaní údajní zástupci lidstva na vedoucích postech,  nemají vůbec co dočinění se zastupováním lidstva, ale jen pro své osobní zájmy, pár procent, 1% z celkové populace.







Mnozí si řeknou, ano, těchto apokalyptických zpráv bylo mnoho a dál se usmívají a žijí si svoje životy ve zdánlivém klidu. Třídí odpady, dle různých hesel a rádoby zákonů, chrání lesy, vodní toky, půdu a mezi tím jim za zadkem provádí státy celého světa nukleární pokusy s atomovými bombami, Fukušima dál uvolňuje radioaktivní odpad a to již tak, že zamořené vody dosáhly dnes i amerických břehů. Při každé lokální válce se používají náboje - hlavice, obohacené radioaktivními látkami, v Mexickém zálivu havárie naftové plošiny, kdy došlo k zamoření celého mexického zálivu, kde vzniká vlastně Golfský proud, jež má zásadní vliv na podnebí a již nyní pozorujeme následky jeho změny i u nás v Evropě, no a chemtrals, kdy Vám padají na hlavu a půdu kovy, to přeci taky není pravda, neřekli to v TV, naopak, prý je to FAKÉ, taky slovíčko, vymyšlené CIA, pro nepohodlné názory. Tak ovečky, kde máte ty Biopotraviny a zdravý vzduch, čisté prostředí, když Vám za zadkem provádí výše uvedené věci beztrestně, většinou v zájmu údajné bezpečnosti státu, Vy přeci netvoříte stát( vy budete jen platit pokuty a daně), jen jste zdrojem  pro mocenské struktury, Vám se dala jen iluze, že si sami můžete tvořit své životní prostředí (třídění odpadu,ochrana životního prostředí, pěstování bio potravin, ekologické hospodaření) a volba systému, v podobě „nějakých“ voleb.

Ano, je zde destruktivní rasa se svým destruktivním systémem, který je schopen dnes zničit sám sebe i celou Zemi, se vším živým. Že jsme sami v celém Vesmíru, nás už dnes nemůže ani napadnout, pokud nepapouškujete to, co Vám nazvrací v mainstrému. Vidíte kolem sebe víc a víc podivných předmětů na obloze, piktogramy, pohyb kolem stanic ve vesmíru atd.

Stačí jen pozorovat bez vlivu maistrémových  médií a zjistíte, jak je vše kolem Vás zajímavé a mnohdy i naznačující některé budoucí události a směr. Jak z Vás dělají hloupé a manipulovatelné a všechny úvahy, které nepatří do jimi řízeného směru jsou okamžitě brány jako konspirační, ani malý náznak pravdy se nesmí nikde objevit, natož aby jste měli nějakou svou vlastní hypotézu, jež by narušila předem určený scénář.

Velmi zajímavé je pro dnešní dobu postavení planet 19.2. v naší sluneční soustavě, kdy jsou v zákrytu se Sluncem planety Merkur, Venuše a Mars, kdy bude zesílena těmito planetami v zákrytu gravitační síla, jež může velmi silně ovlivnit nynější erupční činnost Slunce v jeho erupčním maximu, kdy je i Země v možném směru výronu Slunce a to 19.2.14







Článek je psán jen jako upozornění na stávající reality a možné budoucí okolnosti, které zde na Zemi jsou a mohou nastat. Myslím, že někteří článek pochopili, kam jsem chtěl ukázat, je to jen na Vás přátelé.

64 komentářů:

  1. Milý Iv
    a znáte to heslo systému "Pravdy je třeba se bát a proto se musí důsledně potírat,vždy a všude s využitím všech dostupných prostředků".
    Nojo,doufám,že Síla a Universum vyslyší SOS pro naši krásnou Zemi a zachrání ji před kretény ji obývajícími,kteří si furt myslí,že mají času dost.......
    Děkuji Vám za krásnou "úvahu",která je mé Duši blízká.

    OdpovědětVymazat
  2. No já si hlavně myslím, že článek byl psán od srdce. Moc se mi líbí.
    Samozřejmě aby se Země stala adekvátním společenstvím pro vesmír je nutné aby se lidstvo skutečně ubíralo přirozenou a nemanipulovanou cestou. To znamená také totální změnu systému.
    A je jasné, že to za nás nikdo neudělá. Je zcela evidentní, že je nám k tomuto pochopení z vesmíru poskytován dostatek impulsů. Energie nevyjímaje - ty přichází přirozeně a dávné civilizace znaly i časovou posloupnost jejich působení. Jsou zde ale také další fakta. Pozorování objektů jak na Zemi tak ve Vesmíru. Zajímavostí v této souvislosti také je, že momentálně v Kalifornii dochází denně k několika takovým pozorováním. Za poslední měsíc bylo pořízeno mnoho videozáznamů. Neobvyklá situace se stala také před pár dny nad Brémským letištěm v Německu kde velký neidentifikovatelný objekt visel a následně se pohyboval v blízkosti letiště. Byl zaznamenán radary a následně i vizuálně z letištní věže kdy byl pozorován také dalekohledy. Na několik hodin byl pozastaven a odkloněn provoz.
    V neposlední řadě také piktogramy které se vyskytují řadu desetiletí, ale za posledních dvacet let se tento fenomén stal ještě úžasnějším svojí geometrickou harmonií, rozlehlostí i krásou. To ovšem nepíšu o těch které ojediněle vzniknou kvůli několika jedincům kteří se v létě projdou po poli s lyžemi, protože jsou pro ně určité fakta nepřijatelná, nebo se snaží takto někomu pomoci s vysvětlením původu těchto obrazců, Naštěstí průkaznost neznámého působení pro vznik takového piktogramu není příliš složitá.
    Tak jak Iv zde v článku vzpomenul určitou vesmírnou situaci k datu 19.2., tak vlastně tato situace také připomíná sdělená čísla v piktogramu z Kalifornie - 192.
    V souvislosti s tímto piktogramem v posledních dnech dochází v interpretaci informací z piktogramu k zajímavým zjištěním a zdá se, že rozuzlení zprávy není daleko.
    Co je ale k článku podstatné, že skutečně vše je o nás všech. Nebo je k tomu potřebná aspoň většina lidstva.
    Proběhly na Zemi dílem člověka různé války, velmi hrůzné situace, děsivé a neslučitelné pro Vesmírnou náruč. Nikdo zde z venčí nijak v takových situacích nezasáhl, ale pozoroval. A pozoruje už tisíce let. Změna je v tom, že poslední léta je nám věnována zvláštní pozornost. Intenzita se velmi zvýšila. Takže lidstvo dostává mnohem větší impulsy ke změně.
    Jsme milováni, ale jsme stále ještě nebezpeční.
    Musíme ten starý systém založený na sobeckosti ze které vyplývá závist, nenávist a s tím spojená další negativa opustit celým vědomím, ne jen částečně. Je k tomu potřebná většina lidstva.
    Mnozí jsou totiž stále drženi v manipulaci zejména televizí, tím však nemyslím zde komentující kteří jsou v mnohých případech dávno za touto hranicí, ale ty kteří se nestali jen pozorovateli, ale stále cítí sounáležitost s určitým děním.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. "Nebo je k tomu potřebná aspoň většina lidstva." Mam pro tebe Honzo dve zpravy: Ta dobra je,ze k tomu,aby se spustla svetova "tsunami" staci cirka 20% lidstva!Ceska "tsunami",20% naseho naroda....atd. Ta spatna je,ze i tech 20% je,jak vidno,pomerne dost slozitej problem opatrit.

      Vymazat
    2. Já myslím, že dokonce i míň než 20%. Kritické množství by mělo být někde kolem 10% nebo tak nějak. Taky jsem někde četl, že ke změně smýšlení 1000 lidí stačí tři, tedy odmocnina z jedné desetiny, ale to by ti tři museli asi být už hodně daleko ve vývoji. Jsem spíš pro těch 10%. Ale nakonec to je vlastně jedno, prostě nás musí být dost :-) A asi od té hranice nejsme daleko ... teď mě napadla jedna věc ... že čím více se jako lidstvo té hranici blížíme, tím víc "nevysvětlitelných" úkazů se děje, tím víc Země a Slunce "blbnou" a tím víc se stupňuje mimozemská aktivita. Nemůže to být tak?

      Vymazat
    3. Pto Proud a Jan Kment. Těch 20% jako informace vychází z jednoho chanellingu. Asi by to pro dostatečný impuls mohlo stačit. Nejsem o tom ale přesvědčen.
      Dále pak jak píše Jan Kment. Je možné, že jsme dokonce tuto hranici už překročili, ale vědomě se s tím lidstvo ještě nesrovnalo. Je tam stále spousta vazeb na ten neřád.
      Ano, ty " nevysvětlitelné úkazy " můžou sloužit jako nástroj k většímu probuzení. Vnímám to podobně.

      Vymazat
  3. Napadla me jeste jedna moznost,kterou jsem si v duchu hned vyzkousel,rikam tomu "zoufalej pokus" :-).Kdesi jsem cetl ze jsou entity ktery nam daly vedet,ze jsme prilis nebezpecny sobe i vesmiru svou agresivitou a soucasne s ni zaroven svou nezodpovednosti,k planete a tudiz i k chodu universa,kteryho je planeta i s nama soucasti,takze zmeny ktery provadime tady se dotykaji vsech v universu,to je duvodem proc nam nejsou poskytnuty ruzny technologie,protoze misto ke stesti je prvni zkoumame k nestesti!Ale zaujal me jeden "jakoby" nenapadnej dovetek : "muzeme vam pomoct se zlepsit,ale nemuzeme to delat sami od sebe bez toho,abyste nas o to ze svy vlastni vule pozadali"! A to byl pro me ten klicovej moment,kdy jsem si rekl,ze nic nezkazim,kdyz tedy pozadam,a proste jsem to udelal s tim,ze prece i ja jsem "lidstvo",jako kazdej jeden z nas.Poslal jsem tedy konkretni prosbu o pomoc a spolupraci universu,tem dobrejm entitam.Prosbu velice konkretni a presne definovanou.Uvidime.......:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Normálně mě zahřálo u srdce, když jsem si to přečetl. Jo, máš úplnou pravdu, chce se to oprostit od "malosti", od toho, že jedinec sám nic nedokáže a konat aspoň tak, jak nám naše schopnosti dovolujou. Pár takových proseb jsem taky telepaticky vyslal, s nadějí, že se někde dobře uchytí a vyvolají správnou odpověď. Jak říkáš, zkazit tím nic nejde.

      Vymazat
    2. Njn,Honziku,vim,ze na Zemi bysme vsichni mohli zit ve stesti uz ted s tim co mame a zname,uz ted v tyhle chvili je to mozny,zadna utopie.Je to jen veci dobry vule a spravny rganizace a pristupu.Bohuzel,vsechny 3 veci nam jako celku chybej ne proto,ze by nebyly k dispozici,ale proto,ze jsou cilevedome a planovane potlacovany a znemoznovany aby se melo par jedincu jak se chce mit, a to na ukor zbytku sveta.Jak vidime,problem je jasnej,zmirnovani nasledku neni cesta ke zlepseni,jedina cesta je odstraneni priciny.

      Vymazat
    3. A jak bylo spravne napsany:"SAMO SE NEUDELA!" A za nas to taky nikdo delat nebude,ani nemuze,ale muze nam v tom pomahat,kdyz budeme mit zajem.

      Vymazat
    4. No a tak..........jsem ten zajem proste projevil,jelikoz ho opravdu mam :-)

      Vymazat
  4. John Cleese...profesor to v tom filmu řekl jasně a Keanu Reevs...Klaatu to ráčil pochopit. Takže musíme unisono padnout na hubu a rejt držkou Zemi,možná ještě přispěje Sor a Tor,aby nám upravili geneticky pruser DNA a rozjeli zakrnělý mozek NA PLNÝ KNEDLÍK.Občas se tu mihne PERSONA GRATA,určující směr,ale vyžraní RITTIGOVÉ to jistě nebudou...http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/3374-neuveritelny-pribeh-tippi-degre-ktera-vyrostla-mezi-divokymi-zviraty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To vsechno nam zustava zapovezeno,ne proto,ze by nam to nekdo zakazoval,ale proto,ze o tom vlastne jako mali nevime a kdyz se to dozvime,je uz pozde zpravidla i pro nase deti.........jen malo z nas melo tu moznost vyrust takzvane "v lese".Ke skode celyho lidstva i Zeme.

      Vymazat
  5. Díky všem komentujícím za pěkné komentáře, které mají u každého z Vás jistou trefu. Ano, zákon Univerza je se nevměšovat, ale pomáhat rozvíjejícím se bytostem, pokud je to jejich většinový názor. Tedy v prvé řadě, musíme chtít a aby nás bylo co nejvíce. Že nám spadnou pečení holubi do huby se nestane, takže ty změny opravdu musíme chtít, v opačném případě mají navrch zase ti, co tvrdí, že se prd stane. Co když piktogramy nám ukazují jisté body, kdy by jsme byli schopni svým chtěním situaci zvrátit k obrazu vyspělejší civilizace a pak mohou i v tomto časovém bodě nastat kýžené změny.
    Víte, udělal jsem si takový pokus mezi lidmi a to ve směru, co kdyby se zrušili peníze. Reakce lidí byla bez velkého nadšení, spíše s nesouhlasem a to i u těch, kteří jak se říká lidově "smrdí korunou". Ten systém je tak v lidech zažraný, že bez něj se většina cítí jak bez "končetin", ale přibývá lidí i s jinými názory a pohledy a to je dobře, aby jsme mohli využít pro změny i jistá naznačená období, v prvé řadě musíme udělat ten impuls my sami, pak už jede i lavina, která by systém pomohla smést a lidstvo si konečně uvědomilo, že je součástí něčeho velkého a ne zaprděně sedící na nějaké Zemi, kde si kuchtí jen své problémy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A ze vim Iv,jaky tituly jsi dostaval,jen jsi zacal o bezpeneznim systemu??! .Ten titul byl jenom jeden a jasne ukazoval na to jak s lidma zatocil mainstream a jak jim spletl a zmotal pojmy:-))))))))))),to uz mam davno za sebou,presto na tom systemu trvam! Vzdyt nam penize nejsou v novym systemu absolutne k nicemu:-).Mozna tak jedine nejaka spolecna financni jednotka k urcovani hodnoty a mnozstvi prace za ucelem planovani a zasobovani,jako cisla v matematice,nic vic:-)

      Vymazat
    2. Ano, ono vlastně peníze spolu se soutěživostí jsou prapříčinou toho jak se celý systém vyvinul až do současné podoby. Ta soutěživost podnítila negativitu a peníze k tomu posloužily jako hmotný podnět. Vše je založeno na soutěživosti. Proč ty války ? Proč ty různé záměry jako třeba: - budeme, musíme být bohatší a tak si z planety uděláme zdroj svého příjmu. Proč něco zatajovat a lhát - my jsme elita, my budeme ostatní ovládat. Takových příměrů by bylo možně psát až do úplného zblbnutí. Takže ta soutěživost sama v sobě má kořeny nepřátelství. Rozděluje jednotnost, rozděluje národy, rozděluje cokoliv kde se jen podíváme.
      A právě peníze k této soutěživosti velmi významně napomáhají.
      Když se nad tím trochu zamyslíme, pak zjistíme na jak jednoduchém základě je celý systém na Zemi založen.

      Vymazat
    3. LUISA HOVOŘÍ http://gaudencia.blog.cz/1401/luisa-muratori-planetarni-transformace

      Vymazat
    4. Pro Karel Bodlák 17:45. Dík za odkaz.

      Vymazat
  6. Schvalne zkusim tady co jsem tu asi jeste nezkusil,zato mnohde jinde,i tam kde znely nazory ze jen remcam a kecam,ale co ze sam pro "to" delam! Napriklad konkretne na webu NWOO.org .Tak coze jsem to zkusil?:-) .Zksil jsem pozadat pritomny ctenare a diskutery,zaroven i sefa onoho webu a jeho skupinu o jednu vec,rekl jsem: "Konec place a ztezovani si,straseni lidi zlem ve svete,pojdte a navrhneme novej system se vsim co k nemu patri,od "vlady" az po "hajzlbabku" ! A hadejte co nasledovalo,nebudu vas napinat a rovnou to prozradim.Po vyslani onoho napadu a cekani na diskusi,postrehy a napady nastalo dlouhy TICHO.Nikdo neposlal ani pismenko!Vsichni ti zaryty a nesmiritelny bojovnici se najednou ztratili jako para nad hrncem! A tak jsem se z toho webu ztratil i ja!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co vim z obcasnyho pouhyho nahlidnuti,dal tam strasej lidi tim co za zverstva se deje tam a onde,kde co bouchlo s jakejma nasledkama,dal podavaj trestni oznameni a rozsirujou vasne,emoce a nenavist,dal pmahaji shromazdovat a predavat energii prave tomu proti cemu vlastne bojujou,to vsechno v "dobry vire" nevedoucich.......

      Vymazat
    2. Nepochopili ani kdyz mi dosla trpelivost a rovnou jsem jim vysvetlil jak to s energiema chodi v realu a v praxi,ze kdyz chci neco zlepsi,musim se brat za ono lepsi a nestavet se proti tomu spatnymu,kdyz nevim jak a nic o energiich,protoze zlu se aktivne postavit lze a zlo potrim jim samym,tedy zlem,jenze se to musi umet,jako ostatne vsechno co ma bejt udelany poradne.......

      Vymazat
    3. Skoda ze tu neni moznost editovat co clovek napise,aby si mohl po sobe opravit preklepy :-)

      Vymazat
  7. Začala bych tím,aby jsme vyslali,co nejvíce z nás,nesobeckou prosbu a upřímný přání ze srdce,bez ohledu na naše malý zaprděný existence,zde projevený jako kus masa,o ZÁCHRANU NAŠÍ ZEMĚ.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hmm,nojo:-),ale kdyz chceme s necim pomoct,musime prece vedet s cim a ceho chceme dosahnout:-).Zeme jde totiz zachranit mnoha zpusoby,vetsinou BEZ nas,a to asi neni ten spravnej cil,z naseho hlediska? :-)

      Vymazat
    2. Sami lidi nejsou schopný systém změnit,podle mně.Když řekneš,zrušíme prachy,tak ty co jich mají víc i jen si to můžou myslet,řeknou,ne nemáš nic,tak chceš aby ani my jsme neměli(lidi odvozují svou cenu od majetku) a když se projevíme jako stvoření který nemyslí jen na sebe a nechtějí se zachránit za každou cenu.....třeba zkolabuje díky Sluníčku financ.A plánovat vládu,tak chcu bejt ministr zdravotnictví a zakážu žrat maso z etických důvodů a jako prevenci proti přijímání škodlivé životní energie ničící duchovní vývoj,hihi.

      Vymazat
    3. Nyní však jde o to, jak všech těchto 90
      potřebných živin dostat do těla. Většina
      lidí se přiklání k názoru, že optimální je
      dodávat živiny tělu ze zeleniny a ovoce.
      Souhlasím, ale jsou zde dva podstatné
      problémy.
      * Za prvé, ornice je využívána nebo
      lépe řečeno zneužívána tak intenzivně,
      že bez přihnojování umělými
      hnojivy už není schopna poskytovat
      úrodu. Umělá hnojiva rostlinám
      dodávají pouze pár základních minerálů,
      jako dusík, fosfor, draslík, případně
      další dva, tři jiné. Přihnojováním dodáváme
      rostlinám pouze hmotu, to znamená,
      že jsme schopni zvýšit jen hektarový
      výnos. Pokud jde o výživnou
      hodnotu, ta je hluboko pod úrovní,
      jakou měly plodiny řekněme ještě
      před 200 lety. Nezapomeňme ani na
      to, že hnojením ničíme půdní bakterie.
      Znamená to tedy, že většina, právě těch
      pro tělo důležitých minerálů, je z ornice
      dávno odčerpána. Rostliny za pomocí
      půdních bakterií tedy nemají odkud zabudovat
      do svých buněk tyto cenné minerály,
      aby je pak mohly předat člověku.
      * Za druhé, i když bychom měli zeleninu
      s patřičným obsahem potřebných
      minerálů, museli bychom jí denně
      zkonzumovat několik kilogramů, a to patnáct
      až dvacet druhů, což jistě není příliš
      praktické.

      Vymazat
    4. Vzdej se masa a zkratis si podstatne zivot..........ono to vsechno vubec neni tak jednoduchy a prosty,ze si jednoduse reknu......nebudu jist maso.......a je to :-)

      Vymazat
    5. Ledaze,a to je podle me mozny,vymyslime dobrej a jednoduchej zpusob,jak jisty potraviny nahradit,tedy i maso.Zatim zadnej takovej nemame,protoze cim maso nahrazujeme,se mu zdaleka nevyrovna!!

      Vymazat
    6. Mluvim o hodnotach jidla,konkretne o KOLOIDNICH mineralech!Bez nich totiz pomalu umirame a to se deje prave ted!

      Vymazat
    7. Ve chvili kdy se naucime nahradit v jidle uplne vsechno co potrebujeme,stacej nam obohaceny "amarouny" a nic vic nebude potreba!Jenze my jeste ani nevime co vlastne vsechno jime a bez ceho se tedy neobejdeme:-) A jsme u jadra pudla,proto tedy vyvazena strava,tedy i maso.

      Vymazat
    8. http://www.youtube.com/watch?v=zMuJ-bDs30M&list=FLtteiIfmi28zq12RRVnm_ZA&index=1

      Vymazat
    9. Ovsem jinak te Terko naprosto chapu,ani ja nemam rad zabijeni zvirat,jenze jinak se bohuzel k masu dostat neda.Na lovu jsem si vzdycky rikal,smutnej po uloveni zvirete,na rozdil od onech rozzarenejch "lovcu",jak je mi lov vasni,a je porad,jen uz nelovim,az na ten knecnej vystrel,lov sam je nadhernej,dobry jidlo a zdravy na taliri taky.Jen en zivot kdybych tak nemusel vzit....

      Vymazat
    10. Co říkáte na tuto náhražku minerálů?
      http://www.zdravickoboskovice.cz/news/koloidni-mineraly-946ml/

      Vymazat
    11. Malo,obsahuje zlomek:-( a nenasel jsem cenu. http://www.vitalita.cz/koloidni-mineraly , tohle je jiny kafe,pak je tam jeste "lepsi" slozenim,ale cena priserna.:-(.Doporucuju si precist co rika MUDr. Joe Wallach.Je to v poslednim WM magazinu.Na ulozto se teprv podivam,jestli nenajdu vic. Ale porad je to o tom,co uz v potravinach zname,domnivam se,ze je to porad jen zlomek poznani toho,proc musime jist.K videu onoho pana co se tradicne stavi "proti" :-(,nechape jak energie fungujou,zarnej priklad.Ale souhlasim s nim co se tyka zbytecnyho zabijeni a tyrani zvirat!Jsem proto,aby se s tim prestalo.

      Vymazat
    12. Takze pres tisic korun za "par veci",uz jsem tu cenu nasel:-).Dalsi problem,abys byl fit,zaplatis x krat vic,nez za potraviny..........navic me pobavilo ono psani o "bio" :-))

      Vymazat
    13. Proud.. dokazeme sa dostat tak daleko ze nepotrebujeme ziadnu stravu,iba vodu a pranu. Vsetko zalezi od stavu mysle! Ak vedia byt ludia zivy len z prany tak to znamena ze si dokazu vyrobit veci pre hmorne telo i len z energie zivota! A vsetko zive v sebe tu energi zivota tiez ma-nieco viac a nieco menej.Ci uz je to rastlinneho povodu,zivocisneho alebo ineho.Okrem toho zdravy duch-zdrave telo!:-) Kto cita medzi riadkami pochopi,nebudem to zbitocne rozpisavat..kto chce pochopit pochopi...ved ono je to stejne len moj nazor kam chcem smerovat,to neznamena ze konecny a spravny :-)

      Vymazat
  8. Na toto jsem před časem narazil.A podle mě by to mohl být dobrý systém.
    http://honzikjuanitoangel.webnode.cz/me-clanky/vize-budoucnosti/?utm_source=copy&utm_medium=paste&utm_campaign=copypaste&utm_content=http%3A%2F%2Fhonzikjuanitoangel.webnode.cz%2Fme-clanky%2Fvize-budoucnosti%2F

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mozna i mohl,ale me spis zalezi na tom,o co nejvic stojime,jakej system chceme,nebo si predstavujeme my tady:-),ne zkoumat hotovej system,ale od prvopocatku si diskusi navrhnout novej,az bude,pak muzeme porovnavat s jinejma a doladovat;-)

      Vymazat
  9. Dame se do systemu? Kdyz budete pro,mohl by Iv treba udelat clanecek o systemu a my pod nim mohli zacit s jeho "vyrobou" :-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Důležitý jsou přirozený autority,třeba i bez titulu,nebo ne?A se mně zdá že lidi slyší jen na peníze,takže přirozená autorita taky potřebuje propagaci aby jí lidi znali,nikomu se nechce poslouchat jen tak.

      Vymazat
  10. Pro Tom Faldík. Komentář k uvedenému odkazu : Článek v odkazu je hodně příjemný. Samozřejmě taková změna by podnítila pozitivitu, ochotu, sounáležitost, neskutečnou radost a svobodu. Pro některé by to bylo probuzení šokem, ovšem příjemné. Lepší než dostat meteoritem po hlavě.
    A co kdyby to lidstvo zvládlo bez cizí pomoci ? Co kdyby toto dění, celou tu změnu vesmírné civilizace pouze pozorovali tak jako doposud ? Pak by přišli a oznámili : Dlouho jsme Vás k tomu postrkovali a dávali Vám různá znamení, že se nemáte čeho obávat, že je to ve Vás. Tuto chvíli jsme soustředěně očekávali jen jsme nemohli přesně určit kdy se k tomu rozhodnete. Teď jsme z Vás nadšeni. Teď si zasloužíte to po čem jste tolik toužili. Teď jste dokázali, že nejste sebezničujícími a destruktivními bytostmi.
    Jsme zde. Opona spadla. Byli jsme Vám nablízku vždy a to zejména z hrozícího důvodu Vašeho sebezničení jadernými zbraněmi. Měli jsme oproti Vám mnohem více trpělivosti, protože pro nás čas nehrál důležitou roli. Důležitější roli hrál vývoj Vašeho uvědomění.
    Teď jste jiný svět a my jsme zde s Vámi ! Čeká nás krásná spolupráce a musíme Vám ke správnému pochopení řadu věcí vysvětlit.
    No a co když se právě na něco podobného čeká ?
    Jednou se to stejně stane. Jediná otázka zní. V jaké fázi se momentálně nacházíme.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ve fazi sebezniceni,a bohuzel nejen naseho.......

      Vymazat
    2. Neber to jako pesimismus,ale jako uvedomovani si reality.Sice na jedny strane roste(velice pomalu) pocet probuzenejch,ale stale nevedomejch.Na druhy strane kdo se zajima tak vidi,ze elity jedou porad podle planu a dari se jim dodrzovat i casovej rozvrh,bohuzel.Je potreba sledovat obe strany,nas i je,pak zjistis,ze se nam nedari jak by bylo treba.,abysme aspon vyrovnali skore,natoz zacli "vyhravat".

      Vymazat
    3. A jak spravne uz nekde psal Iv,cas uz vyprsel.........presto jsem dalekej toho se vzdat a vy vsichni zrovna tak!To me zene dal,dokud to pujde.

      Vymazat
    4. Honzo určitě máte pravdu.Chtějí aby jsme se do toho pustili sami.Nemůžou do nás zasahovat.Ale podle mě na to bohužel nemáme.Je zapotřebí sesadit Elitu světa a pak už bychom to zvládli.Jenže Elitu nesesadí "pár" probuzených lidí.Trochu naději nám dává toto video: http://www.cestyksobe.cz/pavel-rosko-vitejte-na-vesmirne-lodi-ad3263/

      Vymazat
    5. Pro Tom Faldík 19:14. Díky Tome za odkaz. Už jsem toto video viděl. Zajímavé.

      Vymazat
  11. http://ulozto.cz/xzgrNta/mrtvi-lekari-nelzou-mudr-joe-wallach-pdf , tady je ten Mudr Wallach celej ;-)

    OdpovědětVymazat
  12. Pane Proude, jsem asi měsíc bez masa. Jsem ve fázi, že ho nepotřebuju emocionálně. Nejsem nijak extrémistická, kdybych měla na něho chuť, tak si ho dám. Ale chuť nemám, nejsem na něm závislá. Pravda je, že se mně často i při pohledu na něho dělá zle. Buď mi to rovnou smrdí, nebo např. dnes jsem "postaru" strčila do pusy plátek šunky, rozkousala a vyplivla (obrátil se žaludek). Přece všichni lidi nejí maso a žijou. Staráte se, aby vám něco nechybělo, ale co když spíš přebývá. (teď míchám duši a tělo). Vím, že muži to mají horší, manžel je otrokem svojí chuti. Jinak Vaše názory mám ráda.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Paní Kami plně s Vámi souhlasím.Stalo se mi to taky přibližně před měsícem.Přestal jsem mít na maso chuť.Tak jsem si řekl že si dopřeji maso aspoň jeden den v týdnu a to v neděli.První týden pohoda maso na snídani na oběd na večeři.Druhou neděli jsem si dal na snídani vaječinu s anglickou a po jídle se mi udělalo těžko.Ještě večer jsem tu anglickou cítil.Ale třeba vývar mi vůbec nevadí a jím ho strašně rád.Jediný problém nastal čím maso nahradit abych nejedl jenom přílohu.Před časem jsem narazil na rostlinné maso Robi které se dá připravit stejně jako maso klasické.Vyzkoušel jsem ho a zjistil jsem že mi vyhovuje.Jak říkáte není to v tom že by si to člověk odpíral ale prostě tělo to samo odmítá.

      Vymazat
    2. Kami,jestlize nekomu nedela maso dobre,tak ho neji,je to v poradku,jestli nekdo ma rad jen vegetarianskou stravu,nebo veganskou,nebo naopak jenom to maso........je to v poradku :-).Ovsem jestlize kdokoliv cpe svoje zvyky a presvedceni jako zakon druhejm,neni to v poradku :-).Ja maso jim normalne,ted v zime,s jare ho zacnu prirozene omezovat,bude dost cerstvyho zelenyho ze zahonu,masa mi bude stacit mnohem min,ale chutna mi,nemam tedy duvod ho odstavovat na zaklade zadnyho channelingu:-).Ovsem taky nemam potrebu to s nim prehanet,protoze nemam zdravou divocinu svobodne zijiciho zvirete,ale "mrtvy" maso zvirete jatecnyho na kterym se podepsaly neuteseny podminky jeho prezivani na chemii a bidna smrt.Ale co myslite,kdo ma bliz k prirode a maticce Zemi,my v civilizaci,nebo ruzni domorodci behajici nazi prirodou,v ni zijici a ji milujici?Vedouci o duchovnu mnohem vic nez my vsichni tady,protoze to jsou duchovni bytosti?...........A jedi maso,zver ktera jim ji dava maji v neobycejny ucte a jsou ji vdecny za to,ze je nakrmila.Nezabijou nikdy zbytecne.Jidlem se neprecpavaji.Nezijou aby jedli,ale jedi,aby zili. A jedi maso:-).Komu mam verit spis co se stravy tyka,channelingum,nebo jim? Uz jsem si vybral:-).Ale nikdy by me nenapadlo komukoliv rict ze je odpornym masovym vrahem psenice,at chrani obili a ji maso :-))).Je skoda ze je manzel otrokem svoji chuti,mozna by nebylo spatny s nim dat rec o jidle ve vztahu k nemocem,k tomu jak nestastnejma muze udelat ty kdo ho maji radi,kdyz se "uji" k smrti.......?;-),samozrejme jsem to schvalne prehnal,abych zvyraznil co jsem chtel rict:-).Kazdej si dame cas od casu nejakou mnamku i kdyz nemame hlad,proc ne,kdyz to neni pravidlem misto normalniho stravovani se:-)

      Vymazat
    3. Ovsem je pravdou,ze to co potrebujeme a mame ze zivocisnyho tuku obsazenyho prave v mase,nemuzeme nicim nahradit:-(,jeste to neumime.Kdo tvrdi opak,je ovlivnenej propagandou milovniku zviratek z kazdou cenu,i tech slabejch co myslivci strileji aby se netrapily dlouhou a krutou smrti zimou,hladem a zaziva zranejch cizopasnikama,protoze nemaji silu se jim branit a velky predatori kolem lidi nezijou,presto se i na myslivce kouka jako na krveziznivy zabijaky.Je to vsechno jen o tom kolik toho o ruznejch vecech celkove vime.......Takze to neberte osobne,kdyz se vam maso osklivi,nejezte ho a nenutte se do toho,protoze v tom pripade by vam nejspis vic uskodilo nez pomohlo.Jist mame s chuti a vdekem,ne s osklivosti a odporem.

      Vymazat
    4. A proto si jidlo navzajem nezosklivujme :-)

      Vymazat
    5. Nejlepší by bylo zajet na Papuu-Novou Guineu a optat se, jak je to s tím duchovnem,hihi.

      Vymazat
    6. :-)))))))),pravda,pravda:-),ale mozna by stacilo par indianskejch samanu severni ameriky? ;-).Treba by nam poradili spachat hromadnou sebevrazdu,aby meli zviratka vic mista a do kdysi huste obydoblenejch oblasti se vratili predatori kterejm nikdo jejich zabijeni a jedeni nema za zly :-)))

      Vymazat
    7. Ono to neni o tom co se ji,ono je to vsechno o tom UMET jist vsechno,co s cim a kdy :-).Jinak je problem s tim ptanim se,oni nam to rikaji porad,ale my jim nerozumime,neumime a nechceme jim rozumet,rikaji nam to uz jen tim ze jsou a jak jsou :-)

      Vymazat
  13. To je zajímavé, článek je o piktogramech a systému a skončili jsme zase u toho "žrádla"(omluva). No kdybych byl ET a pozoroval Vás přátelé, tak uteču a už se nevrátím, vždyť zdejší rasa myslí jen na to, co by kde sežrala. Asi ještě není tak většině špatně. Berte to jako humornou připomínku, ikdyž........

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, nejen jídlem živ je člověk ;)

      Vymazat
    2. Holt nam porad jeste zustava nejvic toho "lidskyho" :-))

      Vymazat
  14. Teraz mi napadlo, že život na Zemi, v celkovej podstate nie je až taký strašný, že to štádium kde sa nachádzame práve teraz nie je až také hrozné a hneď vám poviem 2 dôvody
    1- to že sa predierame s problémami, len naberáme skúsenosti, keby žijeme len niekde kde nám je dobre, tak by nám dosť ochablo myslenie, takže to že môžeme niečo riešiť je dobré
    2- Zem ako planéta komplexne je dosť znečistená, vojny, násilie atď na dennom poriadku, ale určite sú vo vesmíre planéty, ktorých bytosti keby mohli žiť na našej Zemi, dali by za to hocičo, viem si úplne predstaviť planéty kde vás môžu zabiť za nič, kde sú na reťaziach, kde sú otrokárske systémy, tým mám na mysli naozajstné mučenie, samozrejme nie je to tu ideálne, ale stále lepšie ako niekde na takomto mieste....a práve táto druhá vec mi napadla teraz v sprche, akoby nejaká strašná spomienka ktorá sa stala, alebo deje, alebo neviem, mohla sa aj na Zemi, ale v tom záblesku som videla tvory ako nejaké monštrá, ktoré ťa zabijú len zato že im napríklad stojíš v ceste na chodníku...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tosi musta:zrovna čtu knížku s názvem Thovt-projekt lidstvo.A Thovt tvrdí že země je poslední planeta ve vesmíru ve třetí dimenzi.Z čehož plyne že ostatní planety jsou 5 a výš.A od páté dimenze kdy je jednota a harmonie není násílí možné.Píše to v souvislosti s návštěvou mimozemské rasy na zemi aby jsme neměli důvod se bát.Jediná hrozba je planeta Země a proto ji pečlivě hlídají.

      Vymazat
    2. to Tosi Musta
      Závidím Vám Vaši nevědomost. Ty hrůzy, na které upozorňujete se zde odehrávají ještě v horší formě, chytře skrytě a rozhodně s větší vynálezavostí než ve středověku. Dnes můžete nechtěně nějakého řidiče omezit, který Vás za to i zastřelí( tyto případy jsou skutečné), krádež lidských bytostí, včetně prodeje dětí na náhradní orgány, vynalézavé mučení ve věznicích(Quantanamo atd.), lékařské pokusy s vězni, zlodějovi nebo vrahovi, který se na Vás vrhne, nesmíte ublížit, prodej dětí za účelem zisku, zvláštní nehody, atd. mohl bych toho jmenovat na celou stránku, ale jedna věc je jistá, nic se nezměnilo z hlubokého středověku, jen chytrost jakým způsobem se tyto věci dějí a o to je to ještě horší.

      Vymazat
    3. ja viem o tomto všetkom, len som v kútiku duše dúfala že to môže byť niekde aj horšie :( takže vôbec nie som nevedomá, najviac nie od okamihu keď som zistila že existuje v mojom okolí človek ktorý dáva svojmu psovi mačiatka aby ich roztrhal a že mu to ľudia nosia a dá im za to peniaze...a celkovo ako ľudia ubližujú zvieratam z radosti a najviac deti... kde sa v niektorích deťoch berie toľko krutosti? nemyslím si že je to len výchovou, alebo televíziou, skôr akoby to bol pozostatok z minulého života...

      Vymazat
    4. Bohuzel,rekl bych ze v jeste mnohem vetsi mire nez ve stredoveku,kdy jeste neznali transplantace a vubec meli min technickejch moznosti a znalosti........... :-(

      Vymazat
    5. to Tom Faldík
      Děkujeme za odkaz na zdá se dobrou knihu Thovt-projekt lidstvo, dle některých dostupných úryvků, již jsme objednali. Nejlaciněji dodává knihkupectví Mobi. Děkujeme.

      Vymazat
  15. Máte môj súhlas Iv, poznám takéto prípady, ktoré sa zamietli pod koberec, ale to tu nemienim rozoberať. To sa dá len z očí do očí.

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.