neděle 1. prosince 2013

NIBIRU a ISON






Blahopřejeme všem, kdo věřili v existenci legendární planety X – Nibiru, tato opravdu existuje.

Nyní je jasné, co vzniklo během průletu ISONu kolem Slunce a stránky byly nepřístupné a vznikl u mnohých dojem „vítězného“ zničení ISONu  při  průletu kolem Slunce. Byli jsme jedni z prvních, kdy jsme díky ne západním agentůrám zjistili a uvedli, že ISON žije (viz datum a čas uveřejnění 28. listopadu 2013, 21:53) a pokračuje ve své dráze nyní směrem k Zemi. Satelitní sledování slunečního prostoru bylo odstraněno při průletu ISONu kolem Slunce, kde se objevilo ohromné těleso (planeta) v blízkosti Merkuru a Země. Tyto snímky jste nemohli ani najít na stránkách NASA,  pouze tyto snímky byly na úředních stránkách US Navy a námořních sil Spojených států, které tuto problematiku velmi dlouho sledují a na veřejnost se většinou tyto informace ani nedostanou a když, tak okamžitě označeny jako moderní FAKE.






Jak se ukazuje, tak jisté krajiny ve svých vojenských programech jsou informovány o těchto úkazech v kosmu blízkosti Země, mimo jiné i US Navy věnuje velkou pozornost co se děje ve vesmíru okolo našeho Slunce. Nejlépe z tohoto fó-pá  průletu ISONu kolem Slunce vyšli družice SOHO, odkud jsme též uveřejnili poslední snímky průletu ISONu kolem Slunce a družice STEREO. Byli jsme mile překvapeni, že americká armáda nebránila volnému šíření snímků, nezamlčovala údaje a ani neupravovala. Na snímcích je vidět obrovské těleso (planeta) , tisíckrát větší než naše Země. Samozřejmě první myšlenka byla vada snímání, ale prohlížení archivů fotografií z 28.11.2013 byla potvrzena přítomnost obrovské planety. Předpoklad je tedy, že tato planeta je v blízkosti Země dlouho a co jsem  osobně pozoroval na obloze těsně po západu Slunce, již od léta 2013 určitě. Na fotografiích tato planeta vidět byla, ale zdá se, že byly důsledně upravovány.

Proč najednou byly snímky otevřeny veřejnému přístupu se můžeme jen dohadovat, ale někdy se už něco nedá prostě skrýt. Kdo dál tvrdí, že je to Fake,  tomu už dnes nepomůžeme, E-CAT byl také fake a dnes se ukázalo, že tento princip je funkční, vše ukáže čas, tak jak vždycky, nevnucujeme, jen nyní poukazujeme na jisté anomálie a nezvyklosti kolem Země při průletu ISONu.
Události dostávají pěkný spád a věřím, že si klobouky budete muset držet i v nejbližších chvílích, ale raději se držte něčeho jiného, jen ne mainstrému, protože u ISONu jste poznali jejich informovanost a směr. 
První aktivace sítí

 
V tomto světě lží, manipulace a přetvářky je běžné, že to, co ohrožuje systém, jeho řád, dá se některým věcem hrůzostrašná nálepka a to většinou ZLO, tak jak dali kdysi i Ježíšovi nálepku a ukřižovali jej.  Většina lidstva je zvyklá myslet v naučeném klišé systému, který velmi lehce ovládá mysl většiny, s velkým důrazem na sebeobranu, tedy že vše kolem nás je většinou nepřátelské, ale existuje i jiný pohled vyšších systémů v intencích vesmíru. Tato planeta tedy ani nemusí být ZLO jak je interpretováno dnes, ale jen jako jeden z nástrojů pro vyšší pozdvižení lidstva ve svém vývoji. Nyní jsou oddělovány plevy od zrna jak vidíte všichni co se děje kolem nás a i lidstvo je tak rozděleno. Někomu vyhovuje velmi dobře tento systém a nechce měnit, jiným ne a chtějí žít v jiném světě, ve světě spolupráce, lásky a úcty ke všemu živému. To co zde popisuji je nástin tak dobře provedeného programu, který by jsme nikdy nevymysleli, tak má každý možnost se rozhodnout sám, dle svého vnitřního přesvědčení a cesta mu bude umožněna, ale ten krok musí udělat vždy on sám a svobodně, to je ta svobodná vůle.






52 komentářů:

  1. Nějak vůbec nemám radost z toho, že tahle monstrózní loď/dočasné sídlo ještěrek/laboratoř/cokolivtosakraje je tak blízko u Země. Paradoxně spíš nemám radost z toho, že to už netají. Nebo mám? Nevím, prostě mi to nějak nesedí, rozhodně to pro nás asi neznamená nic dobrého.

    Symbolicky by Nibiru měla znamenat něco jako planetu temnoty, že? Můžeš k tomu kdyžtak napsat něco víc? Díky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Kment
      Odpověděl jsem v doplňujícím odstavečku, informace víte odkud jsou....

      Vymazat
    2. Furt jsem tedy dumala,co bude s těmi tady ze Země,kteří nebudou moci s naší Terrou pokračovat ve vstupu do vyšších světů(Mailí kino),jak se to "rozdělí",teda kde jako bude ten,jak říkám Astrální lágr, ve hmotném provedení.No se mně zdá,že trčí hnedka za humny a jakej velikej,no nazdar.Světlo Ison-a nám to tedy hezky všechno ukazuje,jak to je,zdá se mi.A co tedy ty věčný šťouralové a pochybovači,zkráceně nevěřící Tomáši,ty asi taky budou tepr muset přijít na to,co by se jim vlastně zamlouvalo,že?A těch je, vedle těch co si nevšímají ničeho,nejvíce.

      Vymazat
    3. Ter: víte, jsou tady na Zemi taková místa, kam když přijdete a víte jak najít vstup, tak když tam vstoupíte, v jediném okamžiku se vám navrátí všechny vaše myšlenky a činy za celý život ... samozřejmě pokud je v tom součtu moc destruktivních, tak vás to okamžitě zabije ... taková pěkná zrcadla dalo by se říct ... to by bylo pěkné síto tady pro lidi na Zemi, jen co je pravda ... :)))

      Vymazat
    4. Jan: co když světlo Ison provede něco s těmi zrcadly? ,hihi

      Vymazat
    5. to Ter + Kment
      "Zrcadla" jsou vlastně součástí staré sítě, říkám tomu spíše brány a na většině z nich byly záměrně postaveny kostely, na těch větších, ale tato síť bran je roztroušena po celé Zemi, včetně těch podružných, které nestačili zlikvidovat. Aktivace těch velkých již byla provedena (viz foto v článku) a nyní se musí aktivovat celá síť, tedy i s těmi podružnými, ISON jistě není náhoda, nebo ano?Pokud je ISON náhoda a běžný astronomický jev, pán Bůh s Váma, vše má svůj důvod, i ten, který nevidíme.

      Vymazat
    6. Bude v následujícím období nějakou překážkou to, že jsou některé brány zničené? Nějak cítím, že to asi nevadí, ale radši se zeptám ...

      Vymazat
    7. to Kment
      Rozhodně ne, květ života bude obnoven v plné síle, tak jak se příroda dovede obnovit po požáru a pak o to více je vitálnější.

      Vymazat
    8. Terezka..Furt jsem tedy dumala,co bude s těmi tady ze Země,kteří nebudou moci s naší Terrou pokračovat ve vstupu do vyšších světů(Mailí kino),jak se to "rozdělí",teda kde jako bude ten,jak říkám Astrální lágr, ve hmotném provedení.No se mně zdá,že trčí hnedka za humny a jakej velikej,no nazdar. "Mam pocit ze to mozno nieje pre nich...!"

      Vymazat
  2. Obrovská zpráva, ať je pohled na tuto situaci jakýkoliv, tak se skutečně jedná o velmi zásadní zprávu. Přijímám ji, už jen proto, že se pravda dere ven a odhalení stále probíhá. A také to, že dávné civilizace jako Sumérové skutečně o této planetě měly informace, jakož i to, že se znovu objeví.

    OdpovědětVymazat
  3. Jedinný přijatelní Anunáci,který znám a nechtěli žít na tý technický kouli,jsou kočky.Říká se jim "hodní" Anunaci.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Ter fry
      V Egyptě byly kočky posvátné a Atlanťani k nim též cítili úctu a přenesli to do Egypta, jen Lemuranům se moc nelíbily .......

      Vymazat
    2. Kocky a oktoplasma gondii.......jen jejich nezlomnou osobni svobodu obdivuju.

      Vymazat
    3. Chybicka se vloudila,samozrejme to je toxoplasma a ne oktoplasma:-))),omlouvam se....

      Vymazat
    4. Jojo, toxoplasma je sviňa, ani čipy nám dávat nemusí, tak hezky to mají/měli vymyšlené, v mnohém je totiž dokáže pěkně zastoupit ... a drtivá většina lidí nemá ani vědomosti ani prostředky, jak ji rozeznat a jak se případně léčit ... ale ani tím nás neporazí.

      Vymazat
    5. To b ylo jen na okraj,cekam co se vyvrbi z ISONu a Nibiru,ne nadarmo nam uz pekne dlouho vymejvaj hlavy s blockoutama a UFOnama.a oops,najednou odtajnej nemlich takovou pecku,jakou je nibiru a nedavny halo kolem ni............inu,za vsim hledej cloveka......

      Vymazat
  4. A zrejme to nebude nahoda,ze zase na konec roku,kdyz je nejvetsi oblacnost a vecne zatazeno,abysme houby videli co se vlastne deje,kdyz se bude neco dit........

    OdpovědětVymazat
  5. I to je mozno jeden z dvodou preco sa to v USB v poslednom case vo vojsku a na najvyssich vladnych miestach tak mele!

    OdpovědětVymazat
  6. http://www.czechfreepress.cz/spiritualita-tajemno/utajovana-pravda-zapovezene-poznani-37.html , co rikate na tohle? :-). At se Mailo mele,prisel jsem na chut tomu mit tak nejak sam se sebou jakoby jasno a bejt jen "pozorovatelem"........je to nadherny dobrodruzstvi,jen tak si sledovat s tim,ze to neresim ale beru to jak to je,tim myslim sledovani i sebe sama,nejen to kolem,ale sledovani jak se rika celistvi,kdy se nestavim na zadnou stranu,ani na svou:-),fakt me to bavi .Nebejvalo to tak,ale hodne jsem se naucil,i tady mezi vami.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale je faktem,ze aby to bylo jaky to je,je treba neztracet spojeni s realitou,umet ty dve veci rozlisovat,a to na vedomi urovni,respektive ony urovne reality,protoze je to vlastne vsechno realita:-)))),jen vic,nebo min duchovni vzhledem k existenci fyzickyho tela,ten muj kaslik me vlastne bavi,mam ho rad ,vsak jsem si ho vybral:-))).....

      Vymazat
    2. Mám z toho článku takovej pocit, že se snaží uchopit jednu věc z různých úhlů s cílem čtenáři trochu rozšířit vědomí. Ale občas míchá hrušky s jabkama.

      Zaujalo mě tohle:
      "Dokonce i experimenty prováděné s mechanickými systémy nebo přístroji, jako například ty, které realizoval dr. Robert Jahn z Princetonu, ukazují, že mysl je spojena s hmotou." -- tam hezky ťuknul do toho, že my jako jedny z mála bytostí máme schopnost myslí ovlivňovat hmotu, a to tak, že se nám o tom ani nesnilo. :) Ale to už beztak víme nebo aspoň tušíme ...

      A ta role pozorovatele je fajn, taky si to užívám ... proto teď doluju data odkud můžu, přece jen čím více pohledů se spojí v jeden, tím je to pak větší mazec. A je na to fakt nejvhodnější doba.

      Vymazat
    3. No tedy Proude,ohledně Maila jsem to nepochopila,ale by sem byla náramně zvědavá,jak bys nestranně pozoroval sám sebe a okolí,kdyby tě ubytovali do jednoho domečku se satanistou a tys na to nepřistoupil, najet na jeho kolej a ten jeho zasranej(velké pardony pro přecitlivělé) egregor,tě začal likvidovat včetně všech dalších živých bytostí,zvířátka v obydlí nevyjímaje a neměl bys možnost se jen tak sebrat a odejít.To je pak dost těžký pozorování,to si piš.

      Vymazat
    4. to Proud
      Jen na okraj, realita a vnitřní život musí být propojeny, nesmí být oddělovány, to dnes vidíme na každém kroku a ten kdo dává toto skloubení do popředí je dnes většinou považován za blázna. Naše cesty jsou individuální a i jejich přístup, ale v konečném výsledku by měl naplňovat bytost vnitřním uspokojením, což mnoho lidí dnes nemá. Když jsem se napojil na Maila, mohu říci, že si kluk užil v životě dost a i nyní bojuje s vnitřním životem a myslím, že se ho zhostil své role dle svého způsobu dobře a jde, jde dál a nehraje si na vše znalého, ikdyž dostává na cestě facany a těchto lidí si aspoň já vážím a mám je rád. Vážím si například jeho otevřenosti zde, bez zakrývání něčeho a je tam cítit , že tady je doma, mezi svými, tak to nekažme. Každý má svou cestu a způsob jití a do toho 5D kina, je to nadsázka, ale hodně důležitá. Není to kritika, jen jistý úhel pohledu. Ale hlavní co jsem chtěl říci je, pokud člověk má fungovat jak má fungovat, materiálno a duševní pochody nejdou oddělovat.

      Vymazat
    5. Co jsi nepochopila? Mailo psal ze se to mele,j jen odpovedel,at se mele,ve smyslu ze to jde "mimo me" co si tam ti blazni vyvadej :-).Jinak Terry,nevim nic o zadnym domecku se satanistou a kdyby mela nejaka podobna situace nastat,nemam strach ze bych si ji nejak nevyresil...............Tak trosku mi zni Terko s Iv ze jsem nevedomky do neceho tuknul a omylem to bylo mozna spatne pochopeny:-)))) ? Nic proti Mailovi nemam,dokonce ho rad ctu a zamejslim se nad jeho postrehama, a vlastne proti nikomu:-). Ucim se ze ac jsem leta v boji se systemem,jsem presto v miru,necejtim nenavist,nepodporuju ho nicim cim nemusim,zadny emoce,zadna nenavist,pomsta,ale je potreba ho ucelove vymenit,ale to prece sami znate,kyvadla,energie:-)

      Vymazat
    6. to Proud
      Jsem rád, že se vše vysvětlilo, je to fajn. Jedeme dál.

      Vymazat
    7. No nevysvetlilo,protoze porad nevim o co jde,takze nekdy priste muzu zas cekat problemek pramenici ze svy nevedomosti :-).Nerad neumyslne komukoliv ublizuju.Uz me trochu znate,tuhle primitivitu uznavam jen v nutnosti prezit(survival),obrane druhejch a svy,pak je umyslna,ale neradostna.Jeden z duvodu,proc si nepreju aby zavladnul zmatek a dzungle v pripade nejaky katastrofy,radeji bych organizovanej novej lidskej system jeste driv,nez se neco semele.Pak by se to zvladlo v klidu a vzajemny pomoci.

      Vymazat
    8. Komentarom ze sa to tam mele som myslel to ze pred nedavnom bolo takmer naraz odvolanych niekolko vysokych vojenskych statnych i politickych cinitelov bez blizsieho udania dovodu.Rozpravalo sa otom ze niektore vojenske zlozky uz maju toho utajovania a veci ako Siria plne zuby a tak su otvorene proti tomu co sa dialo doteraz a odmietli poslusnost(skrita vojna medzi CIA a Vojskom_)...z toho dovodu niektorych odvolali!Takze predpokladam ze mozeme toho ocakavat viac postupne.

      Vymazat
    9. No jo ,je to legrace,ta "potrubní" pošta.Však jsem se ptala,že jsem to nepochopila a při představě,že by se měl mlít Mailo,mně naskočil obranářský komplex,hihi.Takže se nic neděje a jedeme dál.No a ta "plechárna", co trčí u Sluníčka,to mně spíš bere dech,do jaké míry se dá cokoliv utajit.Vlastně nám opravdu řeknou jen to, co chtějí a kdyžtak ručně malují grafy a "gumují" kde co se jim zlíbí,hrůza.Ještě že u některých i vysoce postavených jedinců alespoň občas zafunguje svědomí a nebo,že by to můj milovaný Ison,měl takový vliv...

      Vymazat
    10. Jeste porad se ale naskyta otazka,jestli jenom gumujou,anebo jestli se uz naaahodou nenaucili kombinovat a sem tam taky "jako neodtajnej" a neprimalujou? ;-)........njn,to jsem holt ja,neverim nicemu,dokud se to nejak nepotvrdi co mozna nejjistejc,kdyz uz si nemuzu rovnou sam "sahnout":-)

      Vymazat
    11. No Terezka taky mlety Mailo to by islo urcite na dračku..nieco ako prehanadlo!:-) Pan Iv,zas taka tragedia to nebola z dnesneho pohladu..ako ste ma naucil nevieme posudit co je pre nas skutocne dobre..teda do isteho casu.Obisiel by som sa bez toho,ale zas na druhej strane ma to priviedlo k vam!:-) A odvtedy je moj zivot stale viac stastny,pokojny a spokojny takze v konecnom dosledku..:-) Kezdy ma svoje tragedie,podstatne je zvladnut ich. Dakujem!:-)

      Vymazat
  7. Ta velikost "Nibiru", pokud to opravdu existuje je nepředstavitelná, něco takového přece nelze skrýt, musí to mít vliv na tělesa, kolem kterých, proplouvá, rotuje.
    Iv můžete mě trochu osvětlit ty fota od US Navy, jsou tam i názvy planet, které ale nejsou v pořadí od Slunce tak jak je známe. Chápu, že každá z planet má jiný pohyb a nejsou na fotce po kupě, ale jde mi o to, že na jedné fotce byl zachycen Merkur, pak obrovská vzdálenost, Jupiter a po něm Mars, který má správně být před Jupiterem. A jestli dobře chápu fotky, tak "Nibiru je teď u Slunce, protože následuje Merkur a Země. Jen bych chtěl znát pohled na tohle, jak ta fota číst či lépe pochopit postavení planet. Děkuji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jestli tan vliv nema Tome,spekuloval bych s myslenkou na umely teleso,nebo aspon obydleny,jehoz civilizace pouziva nepredstavitelnou technologii,prakticky sama ridi svou planetu...........

      Vymazat
    2. Lze skrýt i větší objekty, když víš, jak na to, a tak, že o nich nevíš, ani když jsi přímo před nimi ... to, že to nejde, si myslíme jenom my.

      Vymazat
  8. Umělé těleso to může býti, frekvence filmů na téma napadnutí mimozemskou civilizací vyprodukovaných Hollywoodem loni a letos se zvýšila, ale Nibiru má přece daný oběh 3600 let, pokud by to bylo uměle řízeno, tak by mohla přiletět kdykoli, ale to jen tak písmem uvažuji a nepředkládám to jako fakt.
    Jde mě spíše o ten můj rozpor ohledně těch fotek na webu námořnictva, kde vidím i blíže Slunci Zemi než Merkur, proto reaguji dotazem, zda to někdo umí vysvětlit či ukázat směr.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nech maju uz echnologiu akukolvek tak otocit taky kolos inym smerom ani pre nich asi nebude hracka.Zaujimave je ze to pri slnku ale nieje vobec vidiet..ze to este ani nik z amaterov neodhalil vpodstate okrem nejakych nahodnych zdvojenych fotiek slnka.Urcite pohlcuju vsetky frekvenvie svetla,zvuku atd..to bezna planeta predca nedokaze..

      Vymazat
    2. Právě to je zajímavé, že nejde takový kolos vidět, dnes jsem okolí Slunce, u nás na jihu stále krásně svítí, vůbec to nepřipomíná prosinec, pozoroval až k jeho zapadnutí a už vycházela i Večernice(Venuše) ta je srovnatelná velikostí se Zemí, krásně viditelná ale "Nibiru" nikde, a na světě žijí tisíce lidí, kteří jako koníčka mají sledování oblohy, tohle nejde jen tak schovat, když už to vyfotili a možnost technologie, se kterou dokáží frčet Vesmírem s takovým monstrem mne přívádí v úžas a hrůzu zároveň.

      Vymazat
    3. Tak ono když si vezmeš, že frekvence, které naše oči vnímají, jsou jen nepatrný zlomek elektromagnetického spektra (nějak 0,1% tuším, ale nechci kecat, to je stejně jedno), tak s touhle znalostí můžeš jakýkoliv objekt skrýt tak, že ho nikdo neuvidí, ani když se bude stavět na hlavu :D

      Tyhle velké události beztak vidíme vnitřním zrakem, už je potřeba se nespoléhat jen na to, co můžeš vidět očima ...

      Vymazat
    4. Jane, rozumím tomu co píšeš, někteří lidé dokáží vidět aury druhých atp, jde jen o úroveň uvědomění, to jen má mysl nevěřícího Tomáše musí občas zanalyzovat vše, pak to nechám vyventilovat a někde o samotě, nejlépe na kole v přírodě si povídám s intuicí a řídím se pocitem z dané věci. Minulý rok jsem pozoroval dění kolem R.Vošického, který zblbnul tolik lidí, že 21.12. budou všichni lidé, kteří se obrátí k Pánu J.Kristu, vytrženi a opravdu to hlásali jako 100% pravdu, videa k tomu měl kvalitně(technicky) zpracované, forum a kdokoli hlásal jiný názor, tak cenzura, ostatní se na něj sesypali jako vosy, samozřejmě 22.12. už hlásal, že se to odkládá apod, na tomhle prožitku jsem se právě naučil, více zapojovat intuici, svůj vnitřní pohled. Lidé i ti duchovně hledající se dají lehce svést, o tom je dnešní ezobyznys. Proto sbírám informace, čtu komentáře a ty se kterými nesouhlasím, mne vždy drží ve střehu, abych nepadl někomu do náruče jeho pravd.

      Vymazat
    5. Když jsem uviděla pana Vošického na videu,divně na mně koukal,hihi.A bylo dogiglaný,nějakej divnej tranz.Fakt je nejlepší příroda na přemýšlení,jak píšete.

      Vymazat
    6. Falešných proroků přibývá, Vošický mě připadl jako nastrčený agent, opravdu mluvil jako v transu, teď o tom ani možná co říkal neví.

      Vymazat
  9. Ale trosku fantazie co me napadla,jestli muzu :-).Umite si predstavit,ze je to vazne tak a je to Nibiru,navic obydlena a rizena? Jednoho rana se probudime a misto denniho svetla tma,nebo spis priseri a nad nama misto oblohy a slunce,obrovska ticha planeta,zdajici se bliz jak mesic,pres cely nebe ? Budeme moct rozeznavat zhruba jeji povrch a premejslet,co ted,co bude dal?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale to ne,znám lepší pohádku,hihi.Země díky nabuzení svojí en.sítě(viz pyramidy),postoupí do vyššího vibračního patra a s ní příroda,zvířátka a lidé,kteří jsou toho schopni.Jmenuje se to terraformace.A stará země se začne očišťovat a to znamená všechny ty sopky,zemětřasy atd. a pak plecháč připluje a zjeví se velký kříž a nabídka na záchranu v krásné technické společnosti,kde si poslechneš slavíka akorát tak na PC a můžeš jít k nám,jsi vřele zván,zde máš vše po čem zatoužíš,akorát zapomenou říci,že jim budeš dělat nabíječku,čili dobrý žraso.Kdepak Universum nemá v plánu zahlušit Zemi,ale už se to musí konečně nějak hnout,co?

      Vymazat
    2. Terezka..pekna rozpravka..a celkom by aj sedela!:-)Kde sa prosim kupuju listky?Sedim v prvej rade...tam kde to spliecha a pluju tie tavy a tak...a ja sa budem nane usmievat. :-)

      Vymazat
    3. Řekl bych, že prostě bude sranda :D tak jako tak ... stejně jsem se na něco takovýho odmala těšil, a ani jsem nevěděl proč. Bez velkých zkoušek by tu přece byla nuda :P

      Vymazat
  10. Co říkáte na tohle?
    http://orgo-net.blogspot.cz/2013/12/ad-nibiru.html

    Něco podobného bylo vidět i v březnu 2012 :)

    Jeden z komentářů: "To by znamenalo, že naše hmotná frekvence oka není schopna tuto planetu zachytit a pravděpodobně i spoustu jiných objektů. A znamenalo by to, že kvalitní fotoaparát je schopen zachytit frekvenci, nebo část frekvence pro náš zrak jako neviditelnou a přenést tuto situaci na fotografii. Až přenos tohoto zachycení na fotografii jsme pak schopni naším fyzickým zrakem vidět."

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to ako kamera na nocne videnie... Alebo potom ako som sa uz par krat presvedcil ludia ktory su dalej(ako napriklad Iv a Terezka) vidia viac,a inak...

      Vymazat
    2. Prohnal jsem obrázky googlem, ale vůbec žádné odkazy s fotkami to nenašlo, zajímal by mne jejich původ, není to ozdrojované, ale jedná se o družici Nasa, která to fotila, takže to možná ani najít nelze z jiných důvodů. Když ponechám tento aspekt, znamenalo by to, že stojí na místě a už pěknou řádku měsíců.

      Vymazat
    3. to Kment
      Armáda dnes pracuje s neviditelnými letouny, tedy jednoduše nejsou vidět na radaru(jistá frekvence) a lidské oko je vlastně jen nedokonalý nástroj(vnímá jen v určitém spektru) a teď si vezměte civilizaci, která je hodně v předu a naše vnímání světa je tím omezené. Ta plechárna je tam opravdu už dlouho a někteří amatéři jej náhodně zachytili digitálek, ale byli jako vždy odsunuti na moderní kolej FAKE.

      Vymazat
    4. Jasně no. Fakt by mě zajímalo, co tam celou tu dobu doopravdy dělá. Protože nemám ani páru. Jen tak tam asi nebude.

      A jestli tam už je takhle dlouho, jako že asi jo, tak to zase vyvrací teorie o tom, že to je jen jakási planeta s protáhlou oběžnou dráhou. Kdyby tomu tak bylo, tak už by dávno byla fuč někde za hranicí Sluneční soustavy. Oběžná rychlost je přece u Slunce největší, takže by se tu asi moc dlouho nezdržela, kdybychom vzali v úvahu velikost její oběžné dráhy.

      Vymazat
  11. Pekné to povedal Exupéry, že dobré vidí,e len srdcom, to podstatné je očiam neviditeľné!

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.