sobota 27. dubna 2013

Jste vždy originál




Každý jste opravdu za každých okolností jedinečná osobnost – bytost. Ve své originalitě nemáte nikdy žádného konkurenta. Použijte vaše právo na svou neopakovatelnost, a získáte ohromnou přednost přede všemi, kteří  používaji jen prošlapané cestičky a jak je Vám to vtloukáno systémem do hlav a to již od útlého věku vše kopírovat. Dávají se vzory různých osobností, celebrit a tím se Vaše vědomí originality okamžitě pokrucuje a znehodnocuje.  Budete-li usilovat stát se takovými, jako je on (ona) a to ve všech aspektech, tedy od dosaženého vzdělání až po bohatství peněz, dosaženého postavení, nezískáte vůbec nic. Staňte se hlavně sami sebou, originálem jež byl stvořen a nenechte se manipulovat a mít snahu někoho kopírovat. Máte na to nezadatelné právo být svoji. Pokud jste si už nasadili masku nějaké existující hvězdy a snažíte se ji kopírovat, budete jen kopie, nebo parodie. Hvězdou se nestává člověk, který napodobuje jiné, jak to dnes vidíme v různých TV soutěžích, kde originalita mizí a jen se kopíruje. Když se přestanete snažit někomu se podobat, získáte vše. Přestanete tím uplatňovat cizí zkušenosti a bude se Vám dařit. Když konečně Vy sami uznáte velkolepost a originalitu své individuality, dokážete vše. Ostatním nezbude nic jiného, než s tímto Vašim názorem souhlasit a pokud ne, je to jen jejich problém, ne Váš, nejste jejich otrok, ale svobodná bytost.


Fakt, že si zasloužíte jen všechno nejlepší a máte schopnosti pro cokoliv, se před vámi dnes velmi pečlivé ukrývá, aby jste byli stádní a pohybovali se po dráhách života dle ovládajících scénářů. Našeptávají vám ze všech stran, že budete naivní, když uvěříte ve své neomezené možnosti. Nenechte se, je to právě naopak. Jste schopni vytvářet cokoliv,  velkolepá mistrovská umělecká díla, udělat geniálni objevy, dosahovat vynikající výsledky ve sportu, byznysu,  v jakékoli profesionálni činnosti, jste vždy napojeni na Univerzální vševědomí, kde je vše co objevujete, dávno objevené a vyřešené. Úplně vám k tomu postačí jen obracet se ke své duši, vnitřnímu Já, naučit se s ním komunikovat. Duše má vždy přístup k jakýmkoli znalostem, k vyřešení problémů a úspěchům. Vaším úkolem je jen dovolit si být sám sebou. Copak vám masky, které nosíte, pomohly někdy dosáhnout úspěchu, blahobytu, štěstí? Ne, protože jen kopírujete někoho, něco a každý tady na Zemi máme úplně jinou cestu, svou originální.  Nepotřebujete měnit sebe, aby jste zapadali do stádového systému a někdo Vám vyčítal, že jste takový a makový, ať se s tím ostatní smíří, oni nežijí Váš život a ten si budete dělat podle svého, jinak by to byla jen další maska, které tak dnes hojně potkáváte. Odložíte-li masky, podstrčené dnešním systémem, objeví se poklad ukrytý ve vaši Duši. Uvědomte si, že skutečně si zasloužíte všechno nejlepší, protože jste opravdu zázračné, podivuhodné, originální neopakovatelné stvoření a to každý bez vyjímky. Jenom si  dovolte jimi  být a neohlížejte se na okolí, co tomu řekne a kopíruje jen stádní systém.

5 komentářů:

  1. Tak to jdu asi správně. Už jsem párkrát slyšel, jak mi někdo říká: "Takového vola jsem ještě neviděl."
    Takže asi originál v ledasčem budu :-)
    Iv, toto je článek, který umí pohladit.
    Děkuji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Michal
      Míšo, ten dotyčný se uviděl v zrcadle a vyjádřil se k sobě, takže se konečně uviděl.

      Vymazat
    2. Jeste zes nevidel za zrcadlo:-).....proud

      Vymazat
    3. mate pravdu Michal. naucit sa komunikovat s ludmi z tohoto systemu a nevyzerat ako blazon je tazke. osobne som to este nedokazal podat alternativne informacie tak, aby to nevyzeralo cudne. Iv to uz dokazal, o com svedci cislo navstevnosti. za to mu patri vdaka

      Vymazat
    4. Já jako zrcadlo?
      Iv, tys mě už viděl. Přes tak ušmudlané zrcadlo, by každej viděl prdlačku. Přesněji řečeno by v takovém z práce jedoucím zrcadle viděl hov.o a to doslova :-)

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.