sobota 27. dubna 2013

Láska jako vztah




V tomto článečku bych chtěl nastínit trochu problémy dnešních vztahů mezi lidmi týkající se vzájemné náklonnosti, jemného citu, tedy lásky a to i bez oficiálního konečného razítka světského systému. Jestliže se do vás někdo zamiloval, buďte si vždy vědomi, že se stal opravdový zázrak. Stává se, že i když tento hluboký cit někdy  neopětujete, v zásadě jím nikdy  nepohrdejte, vždy v sobě ať se děje cokoliv oceňujte tento cit velmi vysoko, více než všechny peníze světa, vždy jej ochraňujte a případné nesoulady se snažte vždy nějak odstranit, aby opět vznikla oboustranná harmonie. Uvědomte si, že tento projev citů a proudících energií  je největší ze zázraků Univerza!
Vždy si uvědomte ve špatných chvílích, že to může být i vůbec poslední člověk, který Vás miluje ve Vašem životě a dává Vám najevo bezmezně svůj cit a energie náklonnosti. Úplně stejně si však važte své lásky i k jinému člověku, ale nesmíte ji nikdy přesunout na kolej nějaké závislosti, vždy tyto projevy musí proudit samovolně. Pravá láska bez podmínek, láska bez nějakého  nároku dává vždy jedinečnou šanci vyvolat opětovaný cit, ale dnes je to většinou naopak, kdy ten druhý partner většinou začne kalkulovat a pak dochází za určitou dobu ke zklamáním a tragédiím. Zanechte v tomto krásném vztahu kalkulovaní, že něco dostanete a využijete, milujte vždy prostě a jen tak jak to cítíte, v nic nedoufejte, v nějaké své osobní výhody a pak, se stane ten zázrak - někdo se do vás zamiluje a dá Vám tolik citu a energie, že to ani nepoberete a Váš život bude ochraňován a veden správnými cestami.


Představte si, jak stojíte před zrcadlem a koukáte na své hluboké vnitřní vlastnosti při vztahu s nějakou osobou. Pokud váš obraz v zrcadle  tvoří láska, v odrazu bude totéž. Ale pokud obraz obsahuje přání získat vzájemnou lásku, nemá cenu očekávat, že spatříte v odrazu opětovaný cit. Proč? Protože nabízenou lásku držíte násilně pod krkem, moc chcete a proto se vždy v reálu vytvoří opak, díky silnému stisku, neusilujte, jen se těšte a važte si nabízeného citu, mazlete se s ním a děkujte Univerzu za poskytnutí této nejkrásnější energie a nikdy pak ji už neztratíte.  Pokud jen myslíte na sebe a chcete ze vztahu něco vytěžit,  zrcadlo Vám vždy zobrazí jen vaše úsilí být milován. Když láska přechází ve vztah závislosti, vzniká přebytečný potenciál - energetická „tlaková vlna" a Rovnovážné síly Univerza Váš vztah zničí, vyrovnají přebytečný potenciál, vzniklý závislostí. Pamatujte si, že vztahy závislosti se projevují nejčastěji formulacemi podmínek typu: „Jestli se se mnou neoženíš (nevdáš se za mne), tak mé nemiluješ. Jestli mé miluješ, jsi dobrý. Jestli mé nemiluješ, jsi špatný. Jestli nezařídíš dovolenou na Kanárech, tak za mnou večer nelez".  Čím silnější je přání ovládnout, tedy získat oboustranný cit a myslet jen na své výhody, tím silnější je činnost a účinek Rovnovážných sil, které vždy provedou opak a zničí ji. Láska jež je bez podmínek a bez nějakého práva ovládání dle našich světských zákonů, nikdy nevytváří vztahy závislosti a generuje jen tvořivou a pozitivní energii, jen tato láska bez podmínek je schopná vyvolat zázrak, vzájemnou lásku, ochranu před okolím a vzájemné prožívání štěstí a života plnými doušky obou bytostí.



2 komentáře:

  1. Jen jako zajímavost.
    Dnes, když jsem jel z práce domů, tak jsem nabral stopaře. Vylezlo z něj, že jsem ho nabral v podstatě před barákem jeho přítelkyně, která ho právě vyhodila z domu (měli malé dvouměsíční mimino). Asi to bylo hektické, protože stopař (cca 30let), měl jen malý baťůžek a směr tradá přes celou republiku k svému tátovi.
    A teď tady najdu takovýto článek :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Jéje,tak teď už vím,proč nikdy nepojedu na Kanáry,haha.

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.