pátek 25. května 2012

Nový piktogram-kruhy v obilí



Dnes 25.5.12 jsem projížděl naši českou kotlinu a při svých toulkách přírodou dnes opět narazil na piktogram v obci Uhřice na jižní Moravě. Obrazec byl vytvořen v odkvetlé řepce, ale neměl jsem k dispozici žádný letecký prostředek, abych Vám mohl tento kruh vyfotografovat z ptačí perspektivy, tak Vám musí stačit se pokochat aspoň tak, jak jsem se snažil. Tak se mrknite, UFA lítají nad hlavou jak vzteklá, malují nám obrazce jak ve výstavní síni, ti chytřejší mají UFka v autě a skeptici řvou, že vše je podvod, jelikož jim to hlava nebere. Nádherná doba!


Naše čtenářka  Vlabi si trochu pohrála s fotografií a poslala obrázek, jak by to vypadalo z ptačí perspektivy, tak zde ho máte, ušetřila mně nákres - děkuji. Ten nepravidelný tvar je dán úpravou pro pohled s vrchu - jinak tvary ve skutečnosti jsou perfektní, bez nejmenší odchylky atd.


Pokud  naše vědecká elita přišla na to, jak se obrazce tvoří, mohou  svou teorii předvést v praxi ( jak říkají, opakovatelný jev), jistě za účasti mnoha  obdivovatelů jejich výzkumu a na požádání vytvoří i různé zadané tvary. Bylo by to fascinující - samozřejmě bez provázků a v časovém limitu pár vteřin,  ve tmě a bez biologické přítomnosti někoho.

20 komentářů:

  1. Hezký den,co mi z toho vyšlo?At si kecá kdo chce co chce,stejně to bude tak,jak to má být!Včera se mi jeden lhář "přiznal",že je lhář,jen proto,že si spletl tel. číslo :).Je to opravdu nádherná doba,ted to teprve nabírá ty pořádný obrátky,radujte se a těšte se,to bude točo!T.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už se nestačím divit i dnes, jak se to sortýruje, jednoho milionáře od nás už odvezli do blázince, lapiduši začínají mít kšeft(aby taky z toho nezblbli), kousek dál se včera hádali sousedi jak psi a ten slovník - nádhera, kdyby byli vyzbrojeni palnýma zbraněma, jistě by to bylo jak u Werdunu a jsem zvědavej kolem 4.6. to bude asi taky veselo, ale měli by se mlátit pomaleji, vždyť je času dost -:)

      Vymazat
  2. Pekný večer,
    foto obrazca v obilí trochu z iného uhla.
    http://www.cestyksobe.cz/prvni-kruh-na-jizni-morave-v-uhricich-ab749/

    mainstream - http://www.denik.cz/jihomoravsky-kraj/kruh-v-poli-u-uhric-je-jasny-padelek-tvrdi-badatele-20120522-h985.html
    P.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ha,Ha, děkuji, tak jsem se dlouho nezasmál, dal jste mně dobrou náladu na dobrou noc. No přeci jak jinak a kteří odborníci, ze Sisyfosu? Co je pravé a vyšlapané poznám, hlavně když jste na místě, práci kluků ufounských poznám za ty roky na sto honů, ale jako fór od "badatelů" to beru. Tak to se budu smát ještě zítra. Jednoho takového „badatele“ co se infiltroval do této skupiny znám a na Netu vykládá, že piktogramy jsou podvod a že to dokonce měřil Gaigrem, tak to je na mně už opravdu moc, koukejte, ale nevěřte a prověřujte a já za ty roky to prověřené mám co je a není podvod, on je to ze strany „badatelů“ podvod na vás. Ovšem v jednom tito „badatelé“ mají pravdu a to v tom, že celý tento systém je jeden velký podvod – v tom se opravdu nemýlí, jen kdyby to taky tak horlivě přiznali.

      Vymazat
  3. S obrazci v polích zkušenost nemám,ale z ufem ano.Viděl jsem ho na Silvestra 2012 asi kolem 20:00,stáli tři ve vzduchu nad obzorem(jasně načervenalé zářící body),byl se mnou i kamarád,který to taky viděl a říkal,že to můžou být nějaké lampióny vypuštěné do vduchu,ale vzápětí to bylo jinak.Začali se prudce pohybovat,dva odlétly za obzor a jeden letěl přímo k nám,u nás byl tak za 20-30 vteřin a když byl nad námi,tak zase prudce změnil směr a odlétl pryč.Bylo jasně vidět,že letí nad mraky,nevydával žádný zvuk a neblikal.Jen jsem htěl říct: když už sem lítají,tak proč by nemohli dělat kruhy v polích,spíš mě napadá otázka proč by to vlastně dělali???

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vím moc dobře o čem mluvíte ...... Vaše otázka je na místě,Vesmírný zákon nedovoluje se vměšovat, zasahovat do jiných civilizací, jen v případě ohrožení druhu a to ještě jen v případech, že tento druh nese v sobě jistý kód, jinak nepřímo zasahovat mohou a vzláště do podvědomí, a pokud víte, dokonce dvakrát toto porušili a dali obrazce tak, aby jim bylo porozuměno a bylo to varování. Kdežto ta druhá "sebranka" již porušila kde co.

      Vymazat
    2. Zasahovat nemůžou , jen když je o to někdo požádá , což se už stalo , takže nám i pomáhají !!
      Jinak tyto obrazce netvoří UFO , tady alespoň tak jak si představujejte že přiletí talíř a vytvoří to !

      všem hledajícím doporučuji DVD : Kruhy v obilí
      http://www.popron.cz/kruhy-v-obili-2dvd-2-dvd-posetka/s-362581/

      nebo knihy : Kruhy v obilí od Eckhard Weber
      http://kruhyobili.webnode.cz/products/kruhy-v-obili-2-eckhard-weber/

      najdete tam vše potřebné !!

      Vymazat
    3. Zkuste ještě tento článek: http://energieupramene.blogspot.cz/2011/06/kruhy-v-obili.html

      Vymazat
  4. Obrázky sami o sobě jsou k ničemu. Ostatně určitě nevznikly protože, "někomu" došel papír na malování nebo že by byla v univerzu už taková nuda, že by si kdekdo chodil malovat po planetách nějaké svoje představy. Vždy to byly, jsou a nějaký čas ještě budou zprávy. A zprávy jsou od toho, aby se četly, pochopily a kdo má pocit, že se jimi má řídit, pak by tak měl učinit.
    Má někdo teorii, co může tento konkrétní agrosymbol znamenat? Já tam vidím 6 vírů spojených nejužšími místy k sobě - snad základní tvar torusu a vířivého pohybu energií v něm, snad něco jiného. Čistě "náhodou" jsem včera viděl nějakou přednášku Davida Wilcocka. Né že bych souhlasil se 100% toho, co tam zaznělo, ale v souvislosti s tímto agrosymbolem mě práskla do očí jedna teorie, jež tam zazněla. Jednak to mělo něco do činění s Einsteinovými teoriemi, dále s N. Teslou, se skladbou DNA, s tzv. Filadelfským experimentem a v neposlední řadě i s teorií o tom co je hmota a jak se projevuje, co se s ní může dít. Zkráceně šlo o červí díry, jež jsou spojnicí mezi dvěma dimenzemi. V jedné 3D (naší dimenzi) se lze pohybovat prostorem libovolně, ale časem pouze lineárně (3D prostor a 1D čas). Pokud se projde červí dírou, mimochodem právě tvar červí díry, coby spojnicí mezi dimenzemi mě silně připomíná každý pár oněch šesti vírů, pak se z našeho prostoru můžeme dostat do jiného, kde je vše obrácené. Tudíž prostor tam je jako 1D a čas 3D. Z toho vyplývá, že přes tyto díry lze cestovat časem, nebo může docházet k jeho změně. Na naší planetě jsou místa, kde tyto "brány" lze najít za určitých podmínek (konkrétní doba).
    Nemohu si pomoci, ale stále se mi v hlavě honí co vše se předpovídá pro tento rok - konec času, přechod do jiné reality, zvyšování vibrací, příchod jiných civilizací atd. atd. Byly tu i články o tom, jak se mění tok času, což cítíme na vlastní kůži každý den. Vše mi zapadá do jednoho místa v ohromné skládačce.
    Že by tento symbol byl ukázáním toho, co se letos stane? Že dojde (určitě již po mnohokráté) ke změně reality, jak jí vnímáme dnes? Je to proto, abychom se neděsili událostí jež k tomu povedou? Abychom dopředu věděli, co a jak to bude probíhat?
    Jen nevím, proč tam těch vírů je 6. Snad někdo další přispěje se svými představami.
    Kdyby tyto symboly nebyly důležité, klíčové, pak by se určitě neobjevovaly. A proto je velice důležité se zastavit a přemýšlet, co je nám tu sdělováno. Jde tu o náznak vměšování se (tentokrát v tom dobrém smyslu jako vyrovnání negativního vměšování), což je v rozporu se zákonitostmi univerza a proto důležitost těchto sdělení bude ještě závažnější.
    Nejde tu ukázání nějaké senzace a debatě o tom, co na to média či vědci. Jsou to sdělení určená pro nás všechny, má tedy určitě schopnost jim porozumět každý jedinec, jen najít klíč. Společnými silami by to nemuselo být tak těžké.
    Určitě bude důležité i to, proč zrovna tento symbol se objevil tam, kde se objevil.

    Co vy na to?

    OdpovědětVymazat
  5. Hezký den,říkám si,neboj se a piš,tak teda píšu....Dnes jsem se "dověděla"(říkám tomu,že spím a nespím),že lidi jsou jako orgonity,že dokážou svýma čistýma myšlenkama čistit energii.No možná to zní pomateně,ale vyšlo mi z toho,že se žádných šedivých příšer,co nám tady vyrábí,bát nemusíme a že jedině kdo by nám chtěl ublížit jsou ti pozemští psychopati,kteří o nás s "láskou" pečují a nejradši by nám všem nacpali ty svoje čipy,aby nás mohli "ohlídat".Takže "čistím" co to dá,když jsem ten orgonit....T.

    OdpovědětVymazat
  6. ste predovšetkym časťou božieho vedomia ktore si nasadilo papierovu helmu a teraz tu rozohrava hru na rozpominanie a vzostup spolu z celym vedomim vesmirom

    OdpovědětVymazat
  7. Zdravým,
    byl jsem přímo na místě toho agro symbolu. Chtěl bych podotknout že symbol je u Uhřic a hned vedle jsou Žarošice a to je křesťanské poutní místo. Jde o Mariánské poutní místo "Panna Maria Žarošská".
    Podle zpráv z médii symbol měla vytvořit a na fejsbuku se k tomu přihlásila skupina CircleArt. Psali že symbol vykazuje nějaké nepřesnosti.
    Ja symbol videl "life" a žádné nepřesnosti jsem neviděl. Mě se zdál pěkně pravidelný. Na to aby ho vytvořila nějaká skupina (průměr kruhu tak 50-70m)- nechápu proč zvolili místo které je vzdáleno cca 400m od nejbližší cesty. Já bych to rozhodně udělal blíže cesty. Také by se museli vyhrát z vyměřením jednotlivých detailů, je to dost pracné, a chce to opravdu organizovanou skupinu lidí. A nedá se to udělat za 5 minut ale museli to dělat několik hodin. Vzhledem k okolnosti že je to na viditelném místě se divím že tam na ně někdo neposlal policii. A v noci by přece lidé viděli pohybující se světýlka. Ale v noci je něco takového podle mě udělat bez šance.
    Každopádně jsem byl na místě týden po vytvoření symbolu. Evidentně už tam bylo hodně lidí přede mnou snad stovka podle vyšlapání některých míst. Pokud by šlo o pravý symbol měla by řepka nést známky mikrovlnného záření, měla by být zkroucená teplem. Bohužel většina byla pouze polehaná. Jenom občas na krajích byla evidentně pokroucená řepka teplem. Mám vzorky řepky mám fotky mám vzorek půdy. Pokud osud dá změřím radioaktivitu půdního vzorku a zjistím jestli má zvýšené pozadí či nikoliv.
    Přímo na místě jsem cítil pohodu, žádný éterizující pocit, jenom pohoda tak jako když je člověk v přírodě. Tím nechci říct, že nějaký citlivější člověk by nemohl cítit více.
    Mějte se
    Antena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Byl jsem tam hned třetí den, jen náhodou jsem kolem projížděl a o žádném symbolu jsem do té doby neměl ani tušení. No jak jsem to uviděl, tak jsem tam hned vlítl. Obrazec je úplně přesný, nebudu a ani se nechci s někým dohadovat a přesvědčovat, ale takový rozměr a velmi přesný by v noci dal pěknou práci a jistě by se nezdařil. Když jsem byl minulý rok u piktogramu ve Velešovicích, neměl taky žádné radiační pozadí, takže se nepořídíš a navíc si musíš uvědomit, že řepka má jinou strukturu stonku, nemá kolínko, jež obsahuje více tekutiny a navíc současná plodina(řepka) trpěla nadměrným suchem, takže obsahovala minimální množství tekutiny aby se zachovala při tvoření jak obvykle, v tomto území totiž nepršelo skoro měsíc. Ale to je jedno, nejsem zde od toho, abych někomu něco dokazoval a přesvědčoval o opaku, jak někteří ihned nastoupili, blbost se nedá léčit, s tou se rodí, čas úkáže a víme každý své. Je to 50/50% a tak by to mělo být,přímé důkazy nemá totiž žádná strana. Dík.

      Vymazat
  8. Je škoda, že se tu vůbec neuchytila debata o tom nejdůležitějším - proč? Řeší se donekonečna jak, čím a kdo, ale to přece nebylo důvodem vzniku. Tím je zpráva - její obsah, který je přehlížen a nechápán. Já na to bohužel nemám buňky, respektive moje myšlení je stále příliš svázáno systémem implantovanou logikou.
    Co si myslíte, že je důležitější, nějaká papírky nacpaná krabice srandovního pana Rátha nebo informace v piktogramech obsažené?
    Takže stále nikdo nic?

    OdpovědětVymazat
  9. http://www.novinky.cz/veda-skoly/270730-potapeci-si-zblizka-prohledli-ufo-na-dne-baltu.html?ref=boxE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, taky jsem si všiml, jsem zvědav co z toho vyleze, ale stejně to jednou přijde, že jsme sami je blbost na entou!!!

      Vymazat
  10. Problesklo mi hlavou, že vůbec nemusí jít o UFO mimozemského původu. Napadly mne totiž Vimány. A bác ho, už se o tom leckde diskutuje. Vzhledem k nízké zemské aktivitě v té oblasti by se vše jak to tam leží mohlo dochovat velmi dlouho, snad i právě z dob, kdy tyto technologie byly používány.
    Navíc jsem se dočetl, že tam tajně míří námořnictvo USA a Ruska a výzkumné týmy zkoumající artefakt byly v podstatě vyhnány.
    Doufám, že to zase záměrně nevyšumí do ztracena.

    OdpovědětVymazat
  11. Podla sprav to ma vstrede otvor,a v blizkom okoli zlihava elektronika. ..Mailo

    OdpovědětVymazat
  12. Už zase mlží.
    http://www.novinky.cz/koktejl/273124-ufo-na-dne-baltu-je-zrejme-nacisticke-protiponorkove-zarizeni-tvrdi-expert.html

    OdpovědětVymazat
  13. Ano,tiez sa tam pise ze nevedia preco ta elektronika zlihava.Asi sa to zas bude tahat jak sopel.. ..Mailo

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.