pondělí 12. března 2012

Vatikán a svět musí opustit Satana


Fulford 12.3.: "čas na dobytí Bastilly, viva la revolution"
Nejnovější zpráva od Fulforda. Ve světle masových rezignací bankéřů posledních měsíců (hlavně únor) se jeho zprávy začínají jevit v jiném světle, i když důvody rezignací nebyly v drtivé většině případů zveřejněny, takže nelze s jistotou soudit, co to znamená. Jisté je jen jedno, že se něco neobvyklého děje.

Finanční válka, která hoří intenzivně nejméně od roku 2001 možná konečně končí. Tento týden bude prováděna trojitá snaha přesvědčit satanskou bankovní kabalu vzdát se. V jednom směru, čínská vláda oznámila, že začne provádět masové instalace zařízení na větrnou a solární energii, aby lidstvu umožnila osvobodit se od energetické sítě kontrolované kabalou. V jiném směru, kabalou kontrolované banky budou vyzvány, aby dodržely nesplněné sliby tím, že proplatí finanční instrumenty podložené zlatem ukradeným obětem holocaustu během druhé světové války. Třetí směr (snahy) je stále držen v tajnosti, ale v kostce jde o slib spustit revoluci zespodu v zemích kontrolovaných kabalou (jako Itálie, Francie, Německo, Anglie a USA) pokud tyto země nezastaví snahy vyvolat válku.
Zatčení Billa Gatese a oznámení italských novin, že 15. dubna bude rezignovat papež, a přítomnost státních šerifů (US marshals) jako doprovod operativců kabaly jako Timothy Geithner jsou vše znamením, že nezbývá už téměř žádná opozice.
Celý článek zde : http://leva-net.webnode.cz/products/fulford-12-3-cas-na-dobyti-bastilly-viva-la-revolution/


Odkaz na starší článek: http://energieupramene.blogspot.com/2012/03/zacal-lov-zatykani.html

17 komentářů:

  1. Toto bez komentára, iba ak sa naozaj začne niečo diať, každopáde ak sa nič neudeje po dátumoch ktoré sú tam uvedené, bude možné ďalší zdroj poslať do koša H16

    OdpovědětVymazat
  2. Pokud nevidíte, že se něco děje už nyní, tak pak je zbytečná diskuze. To, že bankéři odcházejí a v Irsku je pozatýkali, je podle Vás "taky nic se neděje".

    OdpovědětVymazat
  3. Jistě, zmíněné události se nemusí ihned stát všechny. Myslím si rovněž ,že se děje hodně. I u nás a na Slovensku. Není ,,klidu po pěšině" a to jsme drobek v měřitku.
    Odstoupí- li papež a spol., hm? žádný větší důkaz by toho nebyl. Nebude to asi zrovna k tomu datu, nemyslím si to. Ale?
    Jsou to dobré zprávy. Přejme jim ze srdce, pro dobro nás všech.
    R.

    OdpovědětVymazat
  4. Článek na Leva jsem přečetl mělo být nějaké vysílání nic..počkáme na odstoupení toho papeže a uvidíme.. ale moc v to nevěřím. Vatikán přece za nic nemůže.. bankéři už odstoupili teď ještě pár politiků kteří jsou navrchu víc jak 10let by to chtělo obměnit, ale ono i ti noví se dost rychle kazí.. takže já jsem místo pro Babiše sem pro Tomia či Roithovou ale uvidíme jak nám za rok volba prezidenta dopadne.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono by to chtělo obměnit celé. Je to prohnilé až k podhoubí.
      Například tady ve Zlíně se v posledních volbách do města protlačili 2 lidi "z lidu" (Hnutí MOR - Morální Očista Radnice), co chtěli na radnici konečně udělat pořádek. Ale asi po roce to vzdali. Zjistili, že každý kryje každého a že s tím nepohnou. Odešli s tím, že nechcou být součástí něčeho takového a že je to o zdraví. Tak nám to tady ve Zlíně hnije dál... Takže si nedělám iluze o tom, že je to jen pár lidí ze špičky.
      Fáďos

      Vymazat
    2. Příteli, dobrý mač na slivovici musí pořádně vykvasit a pak se přepálí, pak je chutná ....záleží na dobrém prokvašení, vzhledově nepříjemném....

      Vymazat
    3. Hezký den,jsem věřící člověk,ale k tomu,abych byla v "kontaktu" nepotřebuji žádnou instituci,která mi říká co si můžu myslet(lépe pokud nebudu myslet vůbec)a jen samé bububu a když tak ještě naval prachy.Mám taky silný dojem,že vyrábí novou modlu(mariánské zjevení různě po světě,které se dožaduje vlastního chrámu a dalších blbostí),další monopol(už se skoro dohodli,že za "jistých" podmínek se všechny církve sjednotí).Vnímám Marii jako milující matku a ne jako zjevení,které upozornuje na své zásluhy. Terezie

      Vymazat
    4. Dobrý den
      napsala jste: ..abych byla v "kontaktu" nepotřebuji žádnou instituci..., tím jste řekla vše, není co dodat!!! Velmi výstižné a realistické, když vidím některé, co se stále zaštiťují "kostelem" a v reálném životě se chovají jak dobytek, je mně vždy smutno. Vesmír, Boha máme v sobě a kdo to pochopil, nepotřebuje žádnou berličku.
      Držím Vám palce.

      Vymazat
    5. Vždyt Vy sám jste zminoval,že je třeba nazývat věci pravými jmény.Proč církve lidi straší Bohem.Je to náš Otec a každý otec(hodný toho jména) má své děti rád pomáhá jim a ne,jak tady tvrdí lidem,že se třese a těší na poslední soud,aby dal svým dětem co proto.On je jen smutný,že se jeho děti k sobě chovají jako by byly cizí.Ale my už ted také víme přece,že nám tady stovky let lhaly temné síly,prostřednictvím různých panáků(moc nad světem je pro někoho neoddolatelná).Je třeba jasně si říci, stojím na straně dobra,po boku svého Otce. Terezie

      Vymazat
    6. to Terezie
      Myslím, že tyto stránky nazývají věci pravými jmény.Divila by jste se, co musím vyslechnout a přečíst nenávisti, zloby od těch, co jim otevřenost vadí a nejvíce jim vadí, že se o to lidičky zajímají a čtou. Víte, že došli v nenávisti tak daleko, že vytvořili i kopii těchto stránek a snažili se je zdiskreditovat i připsanými svými výmysly. Nebojte, vše je tak jak má být, jak by jste jinak poznala zrno od plev.

      Vymazat
    7. Iv,to jste mi opravdu vyrazil dech.Díky za Vaši obranu,díky.Ale tohle je jasný důkaz,že se něco děje,když útočí.Jinak by nás nechali,at si tady čteme a kecáme co chceme.A útok znamená boj.Včera v noci mne popadl náhlý strach o děti(celkově) a ráno ta hrůza s tím autobusem plným dětí!!Musíme si všímat co se to kolem nich děje a v myšlenkách nad nimi držet ochrannou ruku,pokud to je vhodné,tak i prakticky,být ostražití.Dětem se ubližuje strašně moc a ze všech směrů!!Co by jsme byly bez dětí,sama jsem jedno ztratila a další téměř také. T

      Vymazat
  5. Poctivo som čakal 11.3- je ich obľúbený (Madrid, Fukušima) teraz budem čakať okolo 20. Mne to stále nehrá. Irán chce jadrovú energiu, nepotrebuje ju. Ten ešte v tom bude namočený a pred nami to vypadá ako útok na niekoho kto neposlúcha. Nakoniec to ešte môže byť Rusko (s Čínou) ktoré môže "preventívne" zaútočiť. Nemusí si nechať "líbit" že ho stále viac obkľučujú. Samozrejme aj to bude dohodnuté... nerád by som do toho ťahal nejakých mimozemšťanov, ten pomalý postup mi vôbec nevykazuje prvky "mimozemskej" pomoci. Niečoho Zlého určite, také zverstvá aké pácha Systém, sú viac ako neľudské. Ale neváľam to na žiadnych Greyov či Reptiliánov, tí by vedeli poskytnúť viac ako len "dobré" rady. Toto mieri asi inde... H16

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No čekal jsem spíše 13.3. a vyšlo to, událo se hodně věcí i kolem mne. Jen je mně líto těch děcek v Alpách.....

      Vymazat
    2. Irán jadernou energii potřebuje, nema dost rafinerii ani na vlastni spotřebu benzinu a když nebude muset vyrábět elektriku z ropy, ale z vlastniho uranu, bude na tom prostě líp.

      Vymazat
  6. Ty jo začínám být nahlodán- zajímavé video ZDE:
    http://www.youtube.com/watch?v=6eKhTUU35X4&feature=player_embedded

    A jde mi o to nějaký článek zda byl skutečně zatčen ten Bill gates by nebyl? Dneska odstoupil anglicky arcibiskup i na církev už i došlo.. ale zda papež odstoupí si netroufám odhadnout..
    Ten arcibiskup zde: http://plejadane.blogspot.com/2012/03/arcibiskup-anglikanskej-cirkvi-odstupil.html
    Vždy když dáte nějaké tvrzení tak by mělo být ozdrojováno pak to dá dosti práce to dohledávat..viz ten Gates..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vždy dám odkaz, pokud to není má vlastní úvaha a co se týče Gatese, když jsem to psal, ověřoval, vyjádření Microsoftu nebylo ani ano, ani ne. To úplně stačí, že není něco v pořádku s Gatěsákem. Nechci vodit lidi za ručičku, to pak není ono, chci aby byli i aktivní.

      Vymazat
  7. Ještě co se týká toho článku tak v něm je na leva-net uvedeno, že již i automobilky nahlodávají systém, že Toyota má auto se spotřebou 1l/100km, ale žádné takové auto jsem nenašel. Jen cca 1,8 l. Docela mě ale mrzí, že většina těchto aut stojí více jak 750tisíc.. ideálně kdyby někdo vyrobil auto se spotřebou do 3litrů a cenou max 400tisíc.. v tom automobilovém systému se toho moc nezlepšuje, ale proč asi..
    Dávám odkaz na http://auto.idnes.cz/zazrak-od-vw-budouci-tiguan-cc-ma-225-kw-a-spotrebu-jen-1-8-litru-plq-/ak_aktual.aspx?c=A120309_003757_ak_aktual_ada

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.