úterý 20. března 2012

Stroj starý 400 milionů let.

Dnes bylo potvrzeno ruskými a americkými vědci, že nalezené zkamenělé fosilie jsou skutečně zkamenělé součásti nějakého stroje. Tato informace již někde byla otisknuta, asi před týdnem a komentáře byly velmi zajímavé, hlavně v tom smyslu, že je to jak jinak „blbost“. Záměrně jsem si počkal na vyjádření vědců a sdělení  tisku země, kde se tento nález našel.
 
Zde jej máte!
Petrohradští archeologové našli na Kamčatce zkamenělinu. Vyšlo najevo, že se jedná o součásti mechanismu. Ruští archeologové se o svůj objev rozdělili s kolegy z USA a ti potvrdili, že jsou to skutečně zkamenělé součásti nějakého stroje.
Odborníci se domnívají, že mechanismus se mohl zachovat tak dlouhou dobu (asi 400 milionů let), například v bažině. Ve prospěch tohoto předpokladu hovoří i ta okolnost, že předměty zkameněly během poměrně krátké – podle geologického měřítka – doby. Vědci předpokládají, že nalezený mechanismus může být mimozemského původu.

foto naturalplane.blogspot.com

9 komentářů:

  1. Tak... A teď kdo to jako první zase rozchvátá x).

    Je příjemné sledovat, že se vědci poslední dobou nebojí označit něco za věc mimozemského původu. Dřív, alespoň co vím, tak jedině za zavřenými dveřmi, neoficiálně... x)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Budou si muset začít zvykat a nejen oni, i ti Eurohujeři(říkám takovým, co nejvíce hulákaj, že jedině oni mají pravdu a druhým se smějí), doba začíná být rychlá a kdo to nezvládne .....

      Vymazat
    2. Tady něco z obdobného soudku:
      http://www.peshera.org/khrono/Fotos-07/fot-07.jpg
      http://www.peshera.org/khrono/Fotos-07/fot-06.jpg
      Objekty na fotkách sice nejsou staré 400 milionů, ale min. cca 13 tisíc let, nicméně i to je důkazem, že nám podávaná historie není pravdivá.
      Fotky jsou z tohoto zdroje: http://leva-net.webnode.cz/chronologie/a7-druha-planetarni-katastrofa/

      Vymazat
    3. Ahoj Michale, stejné fotografie + X dalších ve vyšším rozlišení mi nedávno přišli emailem. Pravost neumím posoudit. Ke stažení je to tady : http://uloz.to/xNwDFmK/utajovane-fotografie-pps

      Vymazat
    4. Velice zajímavý obrázek!!!
      Ale ještě zajímavější je, obrázek ze str. 634 prastaré knihy "Geologie - čili Nauka o útvarech zemských se zvláśtním ohledem na krajiny českoslovanské", od autora Jana Krejčího, nakladatele Otto z roku 1877, kde jsou vyobrazeny nálezy z druhohor. A z nich upozorňuji zejména na obrázek crinoidů - Encrinus cassianus Laube a E. granulosus Munst. velice podezřele připomínající ten "400 milionnů let starý fosilizovaný americký stroj". Že by se v té době tyto "stroje" vyráběly masově takže se podobné nalézaly i v Tyrolských kassiánských vstvách spodního alpského triasu??????

      Vymazat
    5. Ten stroječek se ale nenalezl v Americe, jen se jejich vědci podíleli na nějakém vědeckém závěru, i mýlit se je lidské, jen vnucování není lidské, nikdy neberte věc jako bílou nebo černou (pokud jste ji nezplodil sám), vždy si musíte nechat jistou rezervu i pro možné jiné věci, o kterých nemáme zatím ani potuchy.

      Vymazat
  2. HOAX

    Bohužel je tomu tak. Tenhle příspěvek už se snažím poslat po třetí :D
    Takže to zestručním..

    Kamčatka je spojená jistě s mnoha pravdivými zajímavostmi, tahle mezi ně ale nepatří.
    Na první pohled se obrázek zdá podivný, jediná spojitost s textem je podobnost s ozubenými kolečky, ovšem i mě hned napadlo, že to vypadá jako nějaká zkamenělá breberka. A taky že ano, jde o ostnokožce, konkrétně Lilijici. Na následující adrese (*) je dokonce zdroj údajného obrázku. K tomu všemu ještě žádný profesor Yuri Golubev na zmíněné universitě není. Jiná zmíňka o "objevu" také není, pouze dokola okopírovávaná původní zpráva.

    */"http://fr.wikipedia.org/wiki/Fichier:FossileLaudonomphalus_regularis.jpg"/

    Tohle nesnáším, protože to akorát ve většině lidech evokuje, že co konspirace, to nesmysl a uzavírají svou mysl. Civilizace je potlačována, ale již stovky a stovky let, věda je nám k ničemu bez otevřené mysli a lidí, kteří takovými hoaxy zesměšnují nebo zpochybňují všechno neznámé. Možná se pletu, možná, že autor dal nepravý obrázek jako ilustrativní a tajné složky světa se archeologa zbavili :D Ale kdyby se to snažili utajit, nebylo by to psáno formou, že by každý očekával, kdy se to objeví ve zprávách. Pro mě je tohle prostě kachna a jdu se zaobírat reálnějšími záhadami ;)

    Více info na odkaze:
    "http://www.thetruthbehindthescenes.org/2012/03/09/400-million-year-old-machine-found-in-russia/"

    Adrb ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Všechny Vaše příspěvky byly v poště,takže ty stejné tři také přišly. Musím Vás zklamat, máte právo na svůj názor, tak jako máme právo i my na svůj. Článek má odkaz na zdroj:http://czech.ruvr.ru/2012_03_19/68934056/ a tam je pohled jiný. Věřte, nevěřte, dále konspirace jako slovíčko neberu, je to uměle vytvořený protiklad pro něco, co se vymyká zažitým pravidlům a vytvořili jej ti, co nesnesou nové pohledy na věci, zatím jsme svobodní a máme právo se vyjadřovat k jistým věcem, ale z naší strany nikdy netvrdím, že něco je tak a tak. Pravda je závislá na čase a s tím spojeným poznáním a věřte, že dnešní zákony vytvořené jistými lidmi třeba za sto let už platit nebudou. No jinak dnešní společnost (k civilizaci má hodně daleko)je opravdu směšná, založená na zákonech, které si vytvořila jistá skupina pro sebe, aby mohla rozdělovat lidi a vysávat a běda, když je jiný pohled. Děkuji za příspěvek, ale máme rozdílné pohledy na život, musíte si najít společnost, která Vám vyhovuje, tak jako ani já nelezu tam, kam nepatřím. Mějte se fajn.

      Vymazat
    2. Ono je v podstatě nemožné říci pravdu jako takovou. Pravdu nelze říci, nejde jí namalovat ani nijak vyjádřit. Pravda prostě je a nic a nikoho k tomu nepotřebuje.
      Pravda je skutečnost, je to existence něčeho nezávisle na všem následujícím. Jakákoliv interpretace pravdy je už pouze replika a z tohoto důvodu již nejde o pravdu. Vše je vědomě či nevědomě zkresleno vnímáním reality toho, kdo se snaží pravdu vyjádřit. Každý vše kolem sebe vnímá jinak. Pravda je pouze z pohledu sebe sama. Z pohledu někoho jiného již nejde o pravdu celou, ale jen o její část, vnímanou pozorovatelem.
      To jen tak mimo téma.
      A teď pro Adrba ode mne. Sice to bude to samé, co psal Iv, ale zase mými slovy. Skutečná pravda je zatajována tak, že je podávána formou lží a polopravd s kousky pravdy. A právě proto je těžké jí odhalit pouze samotným hledáním pravdy. Většinou je k tomu potřeba intuice. A co nebo kdo stojí nejenom za intuicí je teď probíráno v posledních dvou článcích.
      Nicméně i tak děkuji za názor. Vždy mne takové připomenou, že nelze mít jen hypnoticky upřený pohled vpřed.

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.