pátek 16. března 2012

Smutné výročí - Protektorát




Naše média nepřipomínají  historickou zradu západních mocností, tato skutečnost se nehodí do krámu.
Od 15. března 1939 byly nacistickým Německem ilegálně okupovány Čechy a Morava. Dne 16. března 1939  vznikl protektorát Čechy a Morava . Tento protektorát byl vytvořen na území českých zemí, zbylém po vynuceném odstoupení Sudet Německu 29.září 1938.
Z německého pohledu šlo o autonomní součást Velkoněmecké říše, obsazenou na základě společného prohlášení československé a německé vlády a v důsledku toho, že Československo byl uměle vytvořený stát, vnitřně neschopný existovat a představující ohnisko nestability, ohrožující evropský mír.
Vzpomeňte si!


11 komentářů:

  1. Ano,je to smutné období.Když člově začne hledat souvislosti,zjistí,že to je všechno jen a jen o snaze určité skupiny(začala jsem jim říkat "kabelky"-kabalisti),kteří by rádi dělali přinejmenším řiditele zeměkoule(což teprve Vesmír,to by bylo něco).Hm,ale toho zjevně nedosáhnou,jinak by s námi dávno zatočili definitivně.Jak jsem zjistila ve "spánku",je to "dobrá" lidská myšlenka,kterou nikdy nepřemůžou,ničím!! T

    OdpovědětVymazat
  2. velmi smutné výročí...ale připomínající nejen onen sudetácký ROZKAS PRO OBYVATELE...do čtrnácti dní se bude JEZDIT VPRAVO...STO LET se kecalo a učeně hezky česky diskutovalo o výstavbě Nuselského mostu...holt v tomto případě nebyl rozkas pro obavatele....jako Čech si přiznávám svuj OSUD,NEUMÍM SI VLÁDNOUT,NEUMÍM MOUDŘE A RYCHLE,ZODPOVĚDNĚ ROZHODNOUT...KDOPAK z odporných cizáckých protektoru vydá příkaz,že se na pražskou severojižní magistrálu dá závora a výběr dvěstě korun za prujezd....peníze se dají na odhlučnění centra Prahy,eventuelně výstavbu tunelu....

    OdpovědětVymazat
  3. Milí přátelé
    Napřed jsem nechtěl tuto smutnou událost zde prezentovat, ale když jsem zjistil, že naše sdělovací prostředky záměrně mlčí, tak jsem se rozhodl tuto událost připomenout. Proč média se nezmínila je z mnoha důvodů, především že tyto jsou v rukou cizinců a většinou německé národnosti. Zde vidíte, že lidé jsou informování jen jistým směrem, je zde evidentní snaha vychovat novou generaci úplně na jiných historických základech poplatných někomu jinému, jen ne našich. Jsem však rád, že někteří lidé se začínají zajímat o naši slavnou historii a jsou hrdí, z čeho vzešli.
    Děkuji za oba komentáře.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. K tomu mě napadá... článek na blogu fm1989.blog.cz, který máte, jak vidím, v oblíbených x). Bylo to jen lehké připomenutí narozenin tatíčka Masaryka... Tak významný den a na Seznamu toho dne ani zmínka. (Teda alespoň jsem si nevšiml. Nerad bych někomu křivdil a považoval to za jistou věc.) Připomenout vynalezení prvního telefonu před xx lety jim v ten den připadalo důležitější.

      Vymazat
    2. Nikomu nekřivdíte, tyto události spjaté s našimi dějinami mají být v hlavních zpravodajských událostech a má se jim věnovat větší záběr se zkrácenými historickými body. Všimněte si, že důležitější je zpráva "Kdo s kým" která celebrita měla jaké kalhotky, jak je ten a ten finančně úspěšný, motorista naboural zajíce atd.

      Vymazat
    3. Možná to sem až tak nepatří,ale mám velikou radost,když můžu tady číst i slovensky.Do dneška jsem to nepochopila,proč nás roztrhli s tím,že se nesnášíme.Vždyt to není žádná pravda,je to všude jen samá propaganda "západu".Co říkají v tele,je vždy přesný opak toho co se děje i toho co se kdy dělo.Ani se neumí tvářit tak,aby jim člověk mohl uvěřit,čouhá jim to přímo z očí,jak lžou. T

      Vymazat
    4. Ano, chodí sem hodně přátel ze Slovenska. Patřili a patříme vždy k sobě a že nás někdo rozdělil, neznamená, že nevíme jak se věci mají. Budu mluvit za sebe, slovenský jazyk a Slováky jsem měl a mám rád ( mám tam i přátele a jejich řeč miluji) až do své smrti a nezmění to žádné záměrné rozdělení, jednou se stejně spojíme, ale EU to rozhodně nebude.
      Děkuji.

      Vymazat
    5. Je to jejich strategie: ROZDĚL A PANUJ
      Jenže oni si nepřipouští, že my víme. :-)

      Vymazat
    6. Ano, ale to už je minulosť. Ľudia si už uvedomujú, že oddelenosť je ilúzia. V tom sme boli vychovávaní, že ako bytosti sme oddelení. Ale s pomocou vyšších energií nám začína svitať, že všetci tvoríme jeden celok a to prináša zo sebou aj otvorenosť voči novému ponímaniu fyziky (kvantovosť). Takže "ONI" sú už v minulosti a my sa môžeme venovať činnosti, z ktorej budú mať všetci úžitok.
      Jozef
      ...a s úsmevom dodávam: "pravda súhlasíte ?"

      Vymazat
  4. Demogracije made in British Empire, stejně jako i v jiných zemích na Jugo od nás. Zajímalo by mě, jak náš maturitní ročník zvládne závěrečky. Zatím to vypadá, že jsme proflákali svaťák. Bratři v Asii spolu s Fulfordem na rozdíl od nás už zjistili, že vyřídit několik problematických temnoušů nebude problém. Nakonec měl asi Edgar Cayce pravdu v tom, že Rusko a Čína půjdou nahoru. Mluví o tom i palmové listy.
    http://drreich.blog.cz/1012/jiz-zitra-pokracovani-serie-proroctvi-palmovych-listu-pro-rok-2011-zde
    jm

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nebyli jsme jiní, taky se nám nechtělo, ale nakonec jsme zabrali a maturity byly za námi.
      Žádná lumpárna netrvá věčně, Cayce měl asi pravdu a že Slované, včetně Číny i Indie, kde je oni seznamovali a učili kultuře a poznání Vesmíru půjde nahoru, je na jistotu. Každému co jeho jest a mohou se překrucovat dějiny jak chtějí, stejně je jim to prd platné.
      Ať Vám škola dobře dopadne a až budete slavit, ať neuděláte ostudu - držím palce!

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.