středa 7. března 2012

Realita dneška a zmetci



Tento nádherný dokument vřele doporučuji, je v něm vše, aby si člověk sáhl až do své duše, v dnešní době tak potřebné a materialisty zesměšňované esoteriky apod. Esoterika neznamená vadu, naopak,  znamená to být velmi vnímavý k sobě, okolí  a celému světu a naučit se citlivě kloubit s realitou. Těmto lidem patří budoucnost. Materialisti to zesměšňují a staví celý tento pohled na okraj společnosti. Jenže oni jsou na okraji společnosti, je vždy potřeba najít rovnováhu a to ve všem.
Tento dokument je něco nádherného, nemluvě i o technické kvalitě snímku. Příjemný zážitek, toto v TV nikdy neuvidíte.

Snímek má české titulky a trvá 2 hod.12min, ale stojí za to.

2 komentáře:

  1. Benjamin Fulford 3-6-12 Interview on American Freedom Radio MP3s

    Přepis hlavních bodů hodinového rozhovoru:

    Případ dvou zadržených čínských diplomatů, v roce 2009, kteří byli nezákonně zadrženi italskými úřady se zlatými bondy v hodnotě 134 miliard dolarů.

    Bill Gates sabotuje bankovní počítače, aby udržel stávající systém – probíhá kybernetická finanční válka.

    Anonymous, skupina královských rodin, asian secret society, gnostic illuminati spolupracují proti nwo.

    Peníze bankéřů, kteří tiskou euro a usd a jejich služby nebudou lidmi ve světě více akceptovány.

    Události okolo japonského „zemětřesení“ pašování jaderného materiálu a zapojení tajných služeb. Máme důkazy, svědky – viníci budou dopadeni, neschovají se nikde na světě.

    Přecházíme do aktivního režimu, brzo uvidíte výsledky. Asiaté mají finanční prostředky pro vyřešení problému celé planety.

    Monsanto do roka skončí, jsou to vrazi a kriminálníci.

    Setkání G.Bushe seniora a Jeba Bushe s Prezidentem Obamou v oválné pracovně na konci ledna 2012:
    http://www.theatlanticwire.com/politics/2012/01/George-Jeb-Bush-Obama-Visit/48004/

    Nyní máme gangsetrokracii jde o to, který gang vyhraje bitvu.

    Bilderberg byl vloni ve Švýcarsku, letos bude setkání pravděpodobně v Tel Avivu v Izraeli.

    Loutkový režim v Severní Koreji přestává hrát zlého chlápka, obrátil a je proti chlebodárcům – už nepotřebujeme rakety ani bomby.

    Usama Bin Ladin a jeho dopadení členy Navy Seal je fake story.

    George Soroz říká (doufá), že v amerických ulicích bude letos probíhat krvavá revoluce. Číňani, Rusové a lidé od US armády spolupracují na tom, aby se to nestalo.

    Lidé na této planetě jsou nemocní a unavení z toho jak tito kriminální šílenci dělají binec na tomto překrásném místě, které spolu sdílíme.
    Tento rok skončí na planetě chudoba, zastavíme ničení životního prostředí a budou uvolněny nové technologie, které se utajují už 60 let, a bude to úžasné. Začne nová éra –nový věk ale ne nwo.
    Na planetě se probudí kolektivní myšlení, je to mentální stav – svoboda od otroctví, strachu války ignorance. Já chci udělat lepší planetu, začneme právě teď. Jsem unavený z čekání na gigantickou vesmírnou loď, která přiletí z nebe a zachrání nás nebo na mesiáše. Zachráníme se sami.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý film!
      Přemýšlel jsem kolik znám ve svém okolí lidí, jež by skutečně upřednostili svoje potřeby s vědomím, že tím ublíží druhému. Možná tak 1%? 99% procentům lidí vnitřně záleží na jejich okolí, umí soucítit a pomoci druhému.
      Co jim v tom v reálu brání je falešný stud a strach. Stud a strach, který nám je systémem implantovánán už od školky. Strach a stud vybočit z řady. Strach a stud ukázat, že nám není lhostejné vše, co se na první pohled netýká nás samotných. Strach být jiný, což je to samé jako vyjímečný. Nehas, co tě nepálí.
      Vidíte tu absurditu? Jeden člověk způsobí, že 99 jiných lidí by se cítilo nejistě, dokonce ohroženě, když by se chtěli otočit druhým směrem, směrem, který vnitřně cítí jako správný. Nebyl by logický opak?
      Nevyčnívej, nebo dostaneš přes prsty! - říká jeden 99 jiným lidem.
      Je dokonale zadupávána jedinečnost každého člověka a ve chvíli, kdy se toto už v mládí podaří, všech 99 lidí po očku sleduje svého souseda a činí stejně jako on ve strachu, aby nevyčníval. Z falešného a nesprávného strachu. Ze strachu ze svého souseda. Přitom ten soused dělá to samé. Šilhá, co děláme my a přizpůsobuje se.
      Je nám vtloukáno do palic, že je to utopie, aby se všichni měli dobře. Přitom je to táááák jednoduché. Jenže pár z těch 99 se již nestydí ani nebojí ukázat své city, ukázat co je pro ně správné. Co to znamená? Že ti vedle nich mají již na výběr dvě možnosti. A proč konečně nekonat dle svého vnitřního přesvědčení, když ten vedle to taky dělá? A tak se přidá další a další kolem něj.
      Pan Jedno procento se může přetrhnout o to víc, ale už ve škole ve fyzice mě učili, že velká kulička tu malou převálcuje, pokud jí stojí v cestě.

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.