sobota 10. března 2012

Posun pólů?


Toto video je již starší, ale uveřejnil jsem ho zde z jiného důvodu. Chci ukázat rozdílnost vnímání domorodců  Eskymáků, jež nejsou ovlivněni médii a jsou více spjati s přírodou a velice přesně si ihned všímají některých rozdílů v přírodě od původních projevů. Tito lidé žijí svým způsobem a nejsou ovlivněni okolními západními vlivy a udržují si svůj standard s přírodou a jejich pozorování je vždy přímé a reálné, bez nějakých manipulací okolí  a nemají se proč předvádět, pouze konstatují realitu: Tam kde Slunce vychází se moc nezměnilo, ale západ se výrazně posunul.


A zde je myšlení a úvahy tkzv. západní společnosti. Na těchto komentářích jde velice pěkně u některých vycítit aroganci myšlení a neměnného, vnucujícího, přeci toho správného názoru . Tyto názory jsou  pod videem.

.....To bylo i v minulosti jenom jsi si začal některých věcí více všímat až nyní a to v souvislosti s rokem 2012....
.....Pravda je,ze obraz Mesice se taky zmenil,jako by byl víc nalezato.
.....jasně že vidí věci jinak, už mu neni 20, ale 90 :D.........
(tak tento už je chycený nadobro vymytím mozku, výsledek cílené kampaně proti starším zkušeným  lidem, sociálním výhodám, těchto lidí se systém musí co nejrychleji zbavit-moc vědí, ale že je to borec! )
.....tak už len drobná rada pre tých čo pevne veria na koniec sveta k nejakému blízkemu dátumu. Je to tak, požičajte si od nebankoviek čo naviac peňazí, pomíňajte ich na ušľachtilé veci a Váš koniec sveta bude istý. Buď v galaktickom rozmere, alebo exekučným konaním.......
......konec světa nebude,ale za rok si povíme, jak se bude podle tebe svět zlepšovat. Určitě ti neuniklo jak se Izrael a USA chystají na válku proti Iránu a Sýrii......
......Těm VĚŘÍCÍM v apokalyptické vyústění v roce 2012 mohu s klidným svědomím přislíbit, že se NIC neuděje. Tohle je totiž vše manipulace a humbuk na nemž mnozí velice dobře vydělávají. Také elity uvítaj možnost odvést pozornost tímto směrem....

Nebudu komentovat způsob rozdílnosti podaných myšlenek, vyjadřování mezi domorodci a naší současnou společností, každý si vybere dle svého, kam patří. Možná i mně se nějak porouchal kompas a jde šédrem cca o 10 st. „Budu ho muset dát asi do opravy“.


8 komentářů:

  1. Už dlouho si říkám, až pojedu do města, že musím pořídit kompásek, dám ho na pevné místo neovlivněné el. spotřebiči doma a na zdi si udělám značku, kam bude směřovat.
    Jen kdybych neměl hlavu plnou i jiných věcí - vždy zapomenu, hlava diravá. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Velmi dobrá publikace je "Projekt Gilgameš" od Valery Uvarova. Zagoogluj, je to v pdf a jistě stáhneš. Je to od ruských nezmanipulovaných vědců a vojenských výzkumných týmů.

      Vymazat
    2. Pokud to nenajdeš pošlu naší cestou!

      Vymazat
    3. Již hltám. Už jsem na to narazil v článcích p. Chvátala, ale bylo to roztroušené. V podobě celistvého pdf si to dám s větší chutí.
      Děkuji za tip na nedělní chvilku poezie :-)

      Vymazat
  2. Super tip na Uvarova!!! Mockrat DIKY!!!

    OdpovědětVymazat
  3. Přidávám také zajímavý odkaz , ale je v ruštině a česky jsem ho nenašel, formát PDF. Jedná se o pyramidy projekt Gilgameš a to formou spíše historickou , kde jsou ti z nebes popsáni jako ne Bohové ale spíš ti co padli na zem..neboli bytosti temné. je to zase trochu jiný pohled na věc, ale i tak zajímavý.Tady je link: http://www.novorossia.org/gazeta/PREFLOODGENERAL.pdf

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dík, odkaz v češtině jsem dal výše, je to v pdf. Myslím že na stránkách Leva-net.

      Vymazat
  4. Kdo má zájem o slušnou masáž mozku vřele doporučuji cca 8 hodinovou přednášku Nassima Harameina (Jeho jméno tu na blogu už párkrát zaznělo). Do nedávna to nebylo možné s titulky zdarma shlédnout, tak kdo má zájem:
    první půlka:
    http://www.youtube.com/watch?v=7L8FZW33B8Q&context=C4bd866aADvjVQa1PpcFMWhv7l2-dJb3CLhxsPmzqxXnISppnxjjo=
    a druhá:
    http://www.youtube.com/watch?v=0mc7mw1ZESg&context=C4c1ff39ADvjVQa1PpcFMWhv7l2-dJb6SDrW9FXMTmn1AxDUMSOpM=

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.