sobota 24. března 2012

Jak poznáte ty „negativní„




„Negativní“ působí na člověka různými způsoby. Kdo se jejich působení otevře, ztrácí postupně vnitřní svobodu, chuť k životu a hlavně svědomí. Dochází často pak k narušení vzájemných vztahů i v rodinách, různá nutkání ke hněvu, k sebetrýznění.
V dnešní době je obecně rozšířeno, že je možné vyzkoušet vše, co se nabízí, abychom rychleji dosáhli materiálního štěstí. Lidé se domnívají, že snadno dovedou rozeznat dobro a zlo. Často se pak namočí do zla, které je skryté, nejnebezpečnější způsob je např. Reiki, kde dochází přímo k přenosu informační základní struktury i do pacienta. Pokud tento člověk, jenž provozuje tuto metodu, není vnitřně čistý, má v sobě skrytou nenávist, agresi, faleš,  veškerý tento balast se zákonitě přenese na Vás, jelikož základní energie je přes něj modulována. Proto je velmi důležité si své přátele i společnost velmi pečlivě vybírat, raději jeden pořádný přítel, než mnoho a nic z toho, jen problémy a smutek, protože tito lidé Vás vždy stáhnou do svých nižších sfér – negativismu.
Nejlepším znamením jsou oči, při hovoru se dívejte přímo do očí, pokud  Vám toto nejde, lehce to nahradíte pohledem na kořen nosu. Pokud tento člověk bude uhýbat očima při hovoru –  pryč.  Pak je důležité si velmi všímat jeho stylu hovoru, tito vyložení materialisti užívají velmi často slovo Já. Pokud rovněž cítíte, že nemůžete před tímto člověkem otevřít téma vnitřní život – duchovno, taky pryč. Můžete pozorovat i kolem sebe, jak lidé reagují, např. když někdo začne bezdůvodně někoho napadat, dávat mu nějakou nálepku, kritizovat, povyšovat se – pryč.
Hlavně jsou to znaky sebestřednosti a oni rádi těmito znaky vždy obviňují své nepřátele, nálepkují domýšlivostí, nadutostí, urážlivostí, hrabivostí, bezohledné sebeprosazování, narcistní sebezalíbení, pohrdáním druhých a požitkářství, zkuste se někdy soustředit v jídelně (hltavě, rychle, hlasité říhnutí, aby mu to někdo nesněd, prostě bez obřadu, což strava je) jak kdo konzumuje, hned poznáte, co uvnitř leží. I na silnicích hravě poznáte, s kým máte tu čest ( bezohlednost, uhni, Já jedu), jak za volantem, tak v životě.
Tradiční mravní apely na sebeomezení se  pokročilému materialistovi nutně jeví jako životu cizí, nepřátelské, jako anachronické, předsudečné podvazování životního elánu, neboť animálnímu typu života nejlépe odpovídá konzumistické obstarávání s hédonickým vyústěním. Nehmotné hodnoty jsou v tomto kontextu nesrozumitelné, málo reálné a hlavně pro ně směšné.
Absolutizace hmoty tedy teoreticky rehabilituje a prakticky spouští egoizující mechanismy. Je-li ale pravdou, že egoismus naopak představuje univerzální zdroj mravní špatnosti, pak platí, že materialismus se vydatně podílí na destrukci mravního vědomí i na následné expanzi mravního zla. Materialismus - egoismus však skutečně odcizuje člověka sobě i druhým; znetvořuje jeho mravní tvář. Etický přínos materialismu je proto veskrze negativní. Bylo by toho více, ale aspoň těch pár naznáků vám pomůže se  orientovat.
Velmi dobré video:


Velmi pěkný a zajímavý článek i zde: http://hledani.gnosis9.net/view.php?cisloclanku=2012020029

15 komentářů:

  1. ovšem,škola života člověka dokope do situace,kdy má šéfa právě takového materialistu....tam nastupuje Tolle...Přítomnost....čili vnitřně nepřipouštět zmetkovitost jeho EGA a nedat mu najevo,že vás irituje tím,že donutil pár vašich kolegu k výpovědi.POCTIVĚ odvádět svou práci a logicky oponovat ,funguje to ,zejména nemít strach ...on je ZAZDĚNÝ na furu dalších životu,kde si to odskáče.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně, nikdy nedát najevo strach před nimi, nikdy nejste sám, oni si už dají pozor, dělat bezprecedentní lumpárny, aspoň před Vámi.

      Vymazat
  2. Výborný článek; budu sdílet! Video si také co nejdříve pustím, mimochodem Igora Chauna a třeba také Jaroslava Duška vnímám velmi pozitivně :-). Hezkou slunečnou neděli!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To video se bude líbit, ženská je frecht a bere život jak je. Je toho na víc stránek, ale aspoň ty nejdůležitější, čím se lidi většinou nejvíce odhalí.

      Vymazat
  3. 1***
    Související článek:
    http://hledani.gnosis9.net/view.php?cisloclanku=2012020029
    jm

    OdpovědětVymazat
  4. Ten související článej je taky dobrý, dám odkaz pod článek. Děkuji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, autor (poměrně přesně) vystihuje procento negativních bytostí na planetě, a také popisuje Havlovo Odcházení. Což není nic než evoluce (opak revoluce), tedy (ne)přizpůsobení se organizmu daným podmínkám. Rakovina je na poměru 2,5 zdravých :1 nemocných - to je 50 procent nárůst za posledních 15-20 let.
      jm

      Vymazat
    2. Přesně, nechtěl jsem o tom zatím psát, jelikož by to zvedlo vlnu emocí, ale i ten čas přijde.

      Vymazat
    3. Děkuji za přínosný článek, z té vlny emocí bych strach neměl, chodí tady hlavně "probuzené/probouzející" se duše.
      Už se těším na Vaše další články.

      Vymazat
    4. Děkuji, ale chodí sem i tací, co rádi jen šmírují a pak na forech dělají přesně to, co jsem popsal v článku, takže praxe jak vyšitá. Oni sice něvědí, že si je najdu, jen mně je život vždy hodí na podnosu, ale je zajímavé, že mně to pak více inspiruje a potvrzuje pravidla reakcí Temných.

      Vymazat
  5. S článkem z gnosis9.net plně souhlasím. Právě kvůli tomuto smýšlení jsem na různých webech byl vyvrhelem, když jsem tvrdil, že právě jen díky Temným (osobně toto označení nemám příliš v oblibě, ale je to už takové zažité označení) jsem se začal ve zvýšené míře zajímat o smysl bytí a zákonitosti vesmíru. Že je něco "mezi nebem a zemí" jsem byl přesvědčen od mala, ale spletitou cestou třebas k tomuto blogu, jež je pro mne velice zásadní, jsem se dostal přes chemtraily. Právě konfrontace s praktikami Temných byla tím spouštěčem. Bez nich bych si zřejmě žil svůj původní život (i když toto je na sáhodlouhé filosofování).
    Jsem tu v hmotném světě, světě jež je založen na dualitě. Jak přesně bylo v článku napsáno pouze úzká spolupráce života a smrti je příroda živá. Bez smrti by nebyl prostor pro další život.
    Co mě ale krapet zaráží je jistý rozkol mezi přirozeným výběrem v přírodě a v lidksé společnosti.
    V přírodě jsou predátory likvidováni slabí, geneticky poškození jedinci. U lidí je tomu přesně naopak. Cíleně byli vyhlazováni naopak duševně vyvinutí.
    Trochu se nad tím zamyslím:
    Duševní vývoj je odlišný od vývoje fyzického. Fyzická zdatnost, síla, obratnost, odolnost vůči nemocem je dána vnějšími podněty jako genetika, učení se od přeživších jedinců téhož druhu.
    Kdežto duševní vývoj je hlavně vnitřní. Jsou tu jistě výhodné rady a informace od duševně vyvinutějších, ale hlavní práce je na jedinci samotném.
    Pokud taková osobnost již dospěla do konečného stádia duševní evoluce (v hmotném světě), není již její setrvání zde, až na výjimky, nutné.

    Čím větší překážky jsou v duševním rozvoji kladeny, tím většího skoku vpřed lze dosáhnout. Bez překážek (predátorů) toho dosáhnout nelze. Proto já osobně ilumináty, kabalisty, nebo jak jim kdo říká, beru jako stimulant, nikoliv jako zlo v podobě, jak je obecně chápáno. Vesmír je až příliš dokonalý, než aby v něm mohly být nějaké výjimky, které by nebyly plně pod kontrolou. Pokud by tak bylo, nemohl by vesmír existovat. Dovolením vzniku takové podmínky, byť jen jediné a sebemenší, by to byl konec všeho. Nic není náhoda, nic se nestane jinak, než v mezích zákonů vesmíru=života.

    OdpovědětVymazat
  6. Zajímavý pohled, možná že na tom něco bude.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za názor, ale nikomu ho nevnucuji, je to jen soubor (ne celý, je toho o hodně více) životních zkušeností, tak a teď jdu ze sebe odškrábat mech.

      Vymazat
  7. Michale, zase jsi se mohl zrodit do jiných úrovní, kde je duchovně vyspělá společnost. Tady je ale ostré klima, které prověří kvalitu jedince. Výjimečnost této doby je v tom, že jsem tady VŠICHNI. I duchovní člověk pod tlakem může padnout, to je taky zkušenost. Někteří se ovšem nezvednou. I dnes naší bližní o několik set kilometrů dál prožívají naprosto nevídané hrůzy, které (to je můj názor) mohou mít svůj původ v karmě. A my si to v klidu internetujeme. Čím větší jsou negace způsobené člověkem, tím více jich potom on musí zkonzumovat. Zlo nic nebuduje, jenom ničí ale jako dobro je nedílnou součástí života. V článku na gn9 v podstatě autor popisoval, že co si člověk nadrobí, to si taky sní. Což nemění nic na faktu, že jsme mohli být někde jinde - ale nejsme, protože jsme takoví. Nikde ale není napsáno, že defektní lidské myšlení je vhodným vzor, který bude pokračovat třeba dalších tisíc let.
    jm

    OdpovědětVymazat
  8. Hezký den,ta paní řekla "když se nepověsíš na Boha,tak jedině na hřebík".Víra v dobro,to vždy pomůže.Pak o těch bílých slepicích(holka je ve druhé třídě,to by jste koukali,jak umí být děti "hodné").Nejíme maso a to je na některý lidi,jak červený hadr.Říkám,at si každý jí co chce,ale at si tu krávu (nebo na co má chut) umlátí a všechno to kolem udělá sám.Ted je to všechno na "tácku" a lidi se tim cpou a pak jsou nemocný až hrůza.Každý kdo přemýšlí,tak už dávno ví,že z obchodu(hlavně ty hyper,super) se nedá vzít do pusy už skoro nic.Lidi se efektivně tráví a pak "léčí".T.

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.