neděle 4. března 2012

Illumináti, nebuďte směšní


Nechtěl jsem zprvu tento článek uveřejnit, ale moje svědomí káže opak.
V této době je módní hovořit o různých konspiračních teoriích, jako Illumnátech, kteří by nejraději uchvátili moc nad světem  pod značkou NWO. Je to velmi dobrá živná půda, kdy se dá  dobře tímto způsobem  přesměrovat pozornost obyvatel na terč, který moc společného s nadvládou nemá. Samozřejmě i v tomto společenství mohou být členové různých jiných spolků a to především pro infiltrování a nasměrování jistých důkazů na toto společenství jako jsou Illumináti apod. a tím přesměrovat pozornost obyvatel na tuto organizaci. Lidé se rádi velmi lehko nechají unést prvním dojmem a tak to i celé pracuje. Není to omlouvání Illuminátů, ale nasměrování na jinou cestu, kterou většina nechápe a jde takovým směrem, jakým je manipulována celá společnost.

Lidé by si měli uvědomit, že tato hra s názory a vlastně i vědomím je řízena úplně jinými organizacemi, které disponují černými  fondy a to hlavně z daní poplatníků v částkách miliard dolarů.
Celý svět a jeho problémy se vymkly kontrole, ale to je však vinou našich politiků, kteří si nechali dobrovolně vzít kontrolu nad vládou.
Veškeré problémy světa a snaha o uchvácení moci sídlí ve vojensko-průmyslových institucích a to zejména v CIA a jiných zpravodajských službách, i naše BISka je také takovým přetrhnuvším se nochsledem a teď bych rád řekl jméno, neřeknu, které pracují pro úzkou skupinu asi 25. lidí, vysoce postavených individuí, kteří rozhodují o věcech, jež budou lidem prezentovány ve sdělovacích prostředcích jako pravda, dnes aktuálně dění v Lybii, Sýrii, nemluvě o oranžových revolucích a mimozemských aktivitách i technologiích. Tyto organizace pracují s nejvyspělejší technikou, jak pozemskou, tak mimozemskou. Rovněž jejich psychologické poznatky a nejnovější technické poznatky působení na člověka jako živou bytost je velmi kvalifikovaná a bohužel velmi úspěšná. Lidé vždy věří těm jednoduchým povídačkám a nechají se tímto způsobem velmi energicky strhnout do připraveného scénáře a běda těm, co mají odlišný názor. Toto je celá logika, zapojit na svou stranu co nejširší veřejnost a ta se už postará sama o zničení, zesměšnění těch, co mají jiný názor a nedej Bože, do toho trochu vidí.

Vezměme si příklad mimozemských aktivit, které normální člověk musí brát na zřetel velmi vážně. Snaha zpravodajských služeb, zabývající se touto tématikou již 60. let úspěšně provádí zatajení veškerých poznatků a to i z NASA pro své zájmy a to hlavně z důvodů prvenství nejvíce ve vojenském průmyslu. Veškeré poznatky z Roswellu byly vždy zatajeny a přehozeny dýmovou clonou dezinformací, jež byly záměrně publikovány ve veřejných médiích tak, aby většina obyvatel tomu uvěřila a ostatní uvrhla na stranu zesměšňujících. Vždy tento vojensko-průmyslový komplex a zpravodajské služby na veřejnosti vždy tvrdily, že nic neskrývají a jsou otevřeni všem informacím. 


Praktiky těchto institucí jsou velmi přísné. Profesor Robert Jacobs z USAForce říká, nikdy o těchto věcech nemluv, ani v rodině i mezi svými nejbližšími  známými. Je ve vašem zájmu, dělat, že se nikdy nic takového neděje. Slova jednoho bývalého člena  této organizace byly: Je mi 73 roků, měl jsem dobrý život a ničeho nelituji, miluji tuto zemi a byl jsem vždy křesťan, věřím, že Bůh chce, aby toto vše lidstvo vědělo. Vždyť technologie optických vláken je trochu rovněž od jinud, jelikož se zjistilo, že vesmírné lodi, jež jsou propojeny optickými vlákny, se v případě poruch snáze opravují a snesou větší množství informací jedním takovým kabelem. Dr. Eugene Mollove hovoří: existují nová technologická zařízení, která vyrábějí více elektřiny, než do nich vstupuje. Proč si myslíte, že průzkum Měsíce nyní ustal? Z finančních důvodů? Omyl! Když to řeknu lidově, byli vypráskáni z Měsíce a pokud se nezmění politika a zřízení na Zemi, nepřipustí žádnou expanzi lidského rodu v takovém stavu, v jakém se nyní nachází. Maximálně nějaké automatické sondy, které jdou velice dobře manipulovat. To co vám NASA uvolní, jsou již jen velmi precizně upravené snímky. Slova jedné bývalé pracovnice NASA: Vždy musíme snímky retušovat, než je dáme veřejnosti. Zde je snímek UFO na Měsíci z Apolla 14.President USA Dwight D. Eisenhower do tohoto problému nahlédl nejvíce, také mu to bylo osudné. Pak ani pozdější president USA Jimmy Carter již nebyl brán do tohoto spolku. Prostě tato mašinérie nevěřila Jimmy Carterovi. Měli strach, že tento člověk vydá prohlášení a vše uveřejní. Všechny tyto technologie a poznatky jsou drženy v tajnosti u zpravodajských služeb a to zejména CIA. Tyto informace chtěl zveřejnit George Bush - senior, ale bylo mu to touto militantní organizací odmítnuto, ředitelem CIA.
Sarah, reportérka, jež se vyjádřila, kdyby lidé zjistili, co jsme udělali, že tajíme veškeré informace nových technologií a kontaktů s jinými rasami, honili by nás ulicemi a lynčovali by nás. Gordon Greighton to řekl jasně: Ti kdo by promluvili, budou odstraněni. Dělal jsem rozhovory s lidmi, kteří tvrdili, že znají různé technologie a vědí o co jde. Daniel Salter říká: Snažil jsem se je přemluvit, že nic neví, že mají halucinace. Pokud to nefungovalo, přišel další tým, Zastrašoval, vyhrožoval i jejich rodině, že budou zesměšňováni a zdiskreditují je v tisku. Pokud i toto nevyšlo, byl ještě jeden tým, který tento problém skončil. Vesmírné zbraňové základny jsou velkým nesmyslem, jsou to hloupé a vychytralé investice se snahou o uzamčení se Země ostatním světům. Strategie, že Rusové budou první,  dávno padla se železnou oponou, nyní je potřeba nasměrovat lidstvo proti sobě samému, ať formou rozdílnosti v náboženství, stále útočícím strachem a zajištění si co největšího území, nejlépe kde je nafta, obchodovatelná v dolarech. Pokud ne, čeká ho stejný konec jako Saddáma.
Místo Rusů nastoupili teroristé. V roce 1977 se v těchto kruzích zpravodajských služeb a vojensko průmyslových komplexech hovořilo o válce v Perském zálivu. Stále věříte v demokracii a svůj hněv a pozornost nasměrováváte tím správným směrem? Omyl, vojensko-průmyslové komplexy a zpravodajské služby hrají prim v celém světě, jimž velí jen cca 25 lidí na celé planetě Zemi. Pokud vlády nezískají přehled a kontrolu nad těmito organizacemi, bude na světě stále více ouzko, smutně a nebezpečno. Chtěl jsem vás trošičku nasměrovat, na ten správný směr uvědomění, všech okolností kolem vás. Řekl jsem to otevřeně, i když se otevřenost dnes nenosí a bývá nebezpečná, ale co kdyby to byl pro někoho budíček. Je to jen pár lidí, kteří hrají svoje nebezpečné a nákladné hry, pro své vlastní zisky a boje o moc. Tito lidé u moci nechtějí, aby lidé věděli o všech nových technologiích a kontaktech. Pokud věříte současnému dění, nemohu vás ovlivnit a je to smutné, ale dnes v reakcích lidí běžné. Svět tyto organizace zvrátily o 360 stupňů, protože se vytratila lidskost z lidského rodu a pravda je lež a lež je pravda. Takoví budou vždy vypráskáni ze společenství, z Vesmíru, nemají tam co dělat, protože ohrožují i jiné rasy svým chováním! Je to na vás!  Děkuji Iv.

27 komentářů:

  1. Přemýšlel jsem, zda tu požádat o oněch 25 jmen, ale je to velice ošemetné. Zajímal by mne názor ostatních, zda by veřejnost měla znát tyto osoby.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ZJAMAÍVÉ, HELÁDME PO SĚTVĚ A ZÍATM JOSU I U NÁS :-)

      Vymazat
    2. pro Iv :
      Přesná trefa ! To věčně cynicky se culící prase krkovička Vondrů je této dracomašinérie zářným příkladem. Nejraději bych ho zapřáhnul za auto a vláčel ulicemi Prahy !

      Vymazat
    3. Michale, to bylo trefné, smál jsem se 1/4 hodiny. Neboj, za chvíli mu přijdou leta a ozve se srdíčko a žlučník, snad si vzpomeneš. A bylo mu to platný jak mrtvýmu košile, čím víc sesbíral neoprávněně smetany, tím víc sesbírá pak bolesti, vždy zákon vyrovnání a brzy.

      Vymazat
  2. A ja to doplnim o velice podstatne informace. To, ze ve vesmiru nejsme sami vime. V nasi galaxii existuje spolecenstvi kooperujicich pratelsky naladenych mimozemskych entit, ktera v tuto chvili PRIPRAVILA OSVOBOZENI lidstva od kabaly. Vsechno je pry na spadnuti. Plan je takovy, ze:
    1. budou zniceny podzemni zakladny a zbranove systemy illuminatu (jiz se stalo)
    2. budou v jednu chvili zatceni vsichni, kteri se podileji na zotrocovani lidstva. Vcetne koruptnich politiku, bankeru atd.
    3. Budou navraceny veskere illuminaty ukradene prostredky a majetky
    4. Bude iniciovan kontakt mimozemskych civilizaci s lidstvem.
    5. Budou dosazeny nove nezkorumpovane vlady a rozbehnuty programy nove spravedlive ekonomiky, bude vycistena planeta.

    Bod 2 je na spadnuti. Vse ostatni bude nasledovat v rychlem sledu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj odkial to mas? Mne tam nieco nesedi...ktora civlizacia to tvrdi?

      Vymazat
    2. Tzv. Galakticka federacia Svetla. Pre nasu oblast prevazne z oblasti Sirius, Plejady...

      http://galacticchannelings.com/slovensky/
      http://plejadane.blogspot.com/
      http://paoweb.org/channeling-kategorien/neueste-channelings (po cudzinecky...)

      Velmi fascinujuce, sledujem to dlhodobejsie, celkovo sa jejich vypovede naplnuju...

      Vymazat
    3. To je zatím velká otázka, co je "na spadnutí". Nejvíce na spadnutí je zatím válka s Íránem a následné jaderné peklo na vícero místech na Zemi. Zatímco se v Africe a velké části Asie daří provádět hladomorová genocida, severní polokouli zřejmě čeká násilný jaderný holocaust !

      Vymazat
    4. Naše Slunce je dílem entity známé jako Ringmakers nebo Wingmakers apod., která "udržuje" "nebeskou machaniku" Sluneční soustavy v chodu tak, jak ji známe.Porotože tu existují zřejmě již miliardy let, ví o fungování vesmíru a jeho cyklech podstatně více, než o tom ví nebo vůbec může lidstvo vědět. Proto se ani nedivím, když vojenské zástupce ze Země "vypráskali" z Měsíce i z dalších planet a měsíců ve Sluneční soustavě. Málo se také ví o tom, že terénní výzkum na Marsu má skrytý úkol : provádět genocidu marťanských obyvatel (viz video zde - http://www.youtube.com/watch?v=tjBfhmJJBFM, a zde - http://www.youtube.com/watch?v=hwM1jZ7rQ9U&feature=related), aby nebyly důkazy o tom, že na Marsu existuje inteligentní život humanoidního (lidského)typu. Na Mars jsou ze Země vysílány robotické stroje, které marťany loví a zabíjejí ve velkém !!! A protože mimozemské entity ví o militantních sklonech pozemských zástupců ve vesmíru, zakazují či znemožňují jim budování základen na jiných tělesech než na Zemi. Pokud se militantním pozemšťanům přeci jenom někde podaří uchytit, jsou záhy detekováni, a základny ničeny. Podobně se to děje se sondami, které mají ve své náplni tajně před pozemskou veřejností naplánovnou vojenskou misi, ať už špionážní nebo útočnou (bojové hlavice, lasery a jiné vysplé útočné a destruktivní technologie). Proto se některé sondy "ztratily" nebo "odmlčely" !!! Existuje dokonce video, které ukazuje napadením těžce poškozený americký raketoplán na vysoké orbitě Země, který měl naplánovanou vojenskou misi. Nikde se o tom v médiích nedočtete, ani jména vojenských astronautů, kteří tam "zařvali" !!! Nejzajímavější na poškozeném raketoplánu je to, že stopy po útocích (video zde - http://www.youtube.com/watch?v=6KS-ypy88fY/v poznámce je uvedeno, že se jedná o hoax, ale nevím, zda je to jen konspirační blamáž) vykazují stejné znaky, jako stopy po útocích na vesmírné lodi, sestřelené snad před miliardou let nad Měsícem (viz nález této lodi v rámci utajené mise Apollo 20 - http://www.youtube.com/watch?v=JaLK7suMKrw&feature=related)

      Vymazat
  3. Tvrde jadro:
    Rothschild, Warburg, Rockefeller, DuPont, Russell, Bundy, Onassis, Kennedy, Collins, Freeman, Astor, Li.

    Spolupracuji: Morganove, Vanderbiltove, Bauerove, Whitneyove, Dukes, Guggenheimove, Oppenheimove, Greyove, Sinclairove, Schiffove, Solvayove, Oppenheimerove, Sassoonove, Wheelerove, Toddove, Van Duynove, Taftove, Wallenbergove, Clintonove, Habsburgerove, Guggenheimove, Goldschmidtove, a jini.

    Vsichni budou brzy zatknuti.

    OdpovědětVymazat
  4. To co napíšu bude asi vypadat dost od věci..možná, že se o tom už někde psalo.. to co je zde uvedeno jaksi cítím, ne slovně, ale cítím to ,že to tak je a to co jsem se chtěl zeptat..Možná by nebylo od věci si povědět něco o slunci..pořád mi jaksi nejde na rozum ,že to co nás učili ve škole je pravda..myslím že slunce je o něčem mnohem víc. Nevím přesně co se tam a jak děje ,ale můj čuch mi říká, že jak už jsem psal slunce je mnohem jinačí a zajímavější než to učebnicové..Pokud k tomu někdo něco bude mít ,co by mně obohatilo a nejen mně budu rád. Děkuji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejenom Slunce, ale veškeré hvězdy a planety ve vesmíru. Nejsou to jen koule hmoty, ale živé organismy. Stejně jako tvoje tělo je souborem mnoha a mnoha buněk, přičemž každá sama o sobě je samostatná "bytost". Tak my lidé jsme buňkami naší Země. Země je buňkou naší soustavy a ta zase buňkou galaxie a ty zase buňkami našeho vesmíru a ten buňkou univerza. Vše je živé, samostatně uvažující a přitom nedílnou částí všeho. A to jak vnímáme vše mimo naší planetu vůbec nemusí být ve skutečnosti takové, jak se jeví. Každá hmota ovlivňuje čas kolem sebe a ten zase hmotu. Každá hmota vibruje svou frekvencí a my můžeme vidět jen tu část hmoty, jež má frekvenci stejnou nebo blízkou frekvenci viditelnou naším zrakem. Přitom z našeho omezeného pohledu mohou být různé hmoty (vibrace - hmota je vlastně energie o určité frekvenci) na stejném prostoru.
      Takže tam, kde my lidé vidíme Slunce jako žhavou kouli hélia, může být hvězda plná života a hmoty o jiné frekvenci, jež nejsme schopni zaznamenat. Kdybychom měli možnost jakési změny filtru frekvencí v našich očích, mohl by se nám naskytnout pohled, jež si netroufám ani popsat. Co vše s tím může souviset, je na dlouhé roky, možná celé životy přemýšlení. Lámání hlavy zdar!
      PS: toto je jen moje představa, nemohu vědět, jak je to doopravdy :-)

      Vymazat
    2. Taky nevím jak je to doopravdy , ale to co je tu popsáno, už si v duchu myslím nějaký rok nazpátek a fascinuje mně ,že někdo uvažuje stejně ..Hlavně to ohledně změny vnímání. Ano máme jen úzký filtr a to považujeme za realitu ,ale to je jen omezená námi omezená realita. Sám už delší dobu uvažuji i nad myšlenkou, že na slunci může být i život jako na naší planetě. To, že jsou hvězdy a planety živé už beru delší dobu jako realitu, prostě to vím a ikdyž to nedokážu "vědecky" doložit je to pro mě pravda. Hodně se taky poslední dobou mluví o duté zemi ,či planetách..říkám si proč né. Nakonec s teorií o filtrech našeho vnímání by se dalo vysvětlit i to, že žijem na světě , kde žijí už i jiné bytosti , nám sice neviditelné ..jen zkrátka na jiném frekvenčním spektru. Každopádně děkuji za zajímavou úvahu k mé otázce.

      Vymazat
    3. A co takhle kdyby hvězda byla několikarozměrnou planetou ;) Nevěřili by jste tomu ale přemýšlel jsem nad tím a lecco do této představy zapadá.Myslím,že stojí za to se nad tím zamyslet. Kuba

      Vymazat
    4. PS: oprava:měl jsem na mysli vícerozměrnou,že hvězda je vlastně planeta,která má více než 3 rozměry a jako žhavá koule se projevuje jen ve 3D prostoru.

      Vymazat
  5. občas kouknu sem http://www.andromedacouncil.com/

    OdpovědětVymazat
  6. Zaujímavá debata. Okrem toho, môže slnko fungovať ako prevodník. Mení energiu z Centrálneho Zdroja, na celé spektrum frekvencií a určitá frekvencia sa pre nás v 3D javí ako teplo a my z toho usudzujeme,koľko miliónov stupňov Celzia je na slnku. Ale čo je pre vesmír je nejaký celzius. On má svoje zákony a tie by sme vo vlastnom záujme mali poznať aj my... Takže pre bytosti s vyššími vibráciami je to celkom inak. Napokon celý vesmír, naše bytie je o nekonečných možnostiach. Napadá ma prirovnanie s mikrovlnkou. Tanier studený, mäso horúce a teplota samotného zdroja (magnetrónu) nič moc. A tak si myslím, že všetko, čo nás napadne je možné, len to musíme vedieť v mysli podržať, tým tomu dáme energiu a ono sa to udeje. Myšlienka má silu a predstava má účinok. Možno som trochu odbehol, ále je to k veci...
    J.

    OdpovědětVymazat
  7. Tak jsem přemýšlel jak to nejlépe popsat a napadlo mě přirovnání k rádiovým vlnám. A dost mi v tom napověděli myšlenky Slávka Křepelky v jiném článku o éteru. Celé universum tvoří éter.
    Každý časoprostor je nosnou vlnou (frekvence nějaké radiové stanice). A podle frekvence éteru je tvořen daný prostor. V této nosné vlně jsou pak informace o zákonitostech dané dimenze (složení hmoty a její projevy). Stejně jako u rádia může být bezpočet stanic, může být i bezpočet dimenzí-časoprostorů. Pokud nezapneme rádio nemáme tušení, kolik informací je všude kolem nás a to na jednom jediném prostoru (v našem vnímání). Takovým rádiem v universu je naše tělo s jeho smysly. Toto tělo je vyladěno na danou stanici (nosnou vlnu) a tak máme možnost získávat informace uložené v této nosné vlně. Pokud bychom uměli otočit knoflíkem a naladit jinou stanici, ocitli bychom se v jiné dimenzi, buď podobné té naší nebo naprosto odlišné co do toku času, tak struktury hmoty a zákonů s tím spojených. Tím pomyslným ladícím knoflíkem by mohlo být naše vědomí, protože to si představuji jako nějaký univerzální klíč k jakékoliv frekvenci. Není hmotné, tudíž není vázáno (krom spojení s tělem) k dané dimenzi.
    A jelikož všechny dimenze jsou tvořeny stejným stavebním kamenem - éterem, je pochopitlené, že všechny prosotry jsou propojené a navzájem se ovlivňují.
    Co a jak dává energii samotnému éteru? Tak nad tím taky dumám, ale zatím se kloním k myšlence, že půjde o ono universum - nejčistší forma nekonečné a stále se tvořící energie - supervědomí všeho.
    To jsem tedy hodně odbočil od tématu, ale koneckonců vše souvisí se vším a pokud by na tom celém byla špetka pravdy, pak nějaký ošklivý pan X mi je zcela ukradený.
    Dnešek bude nádherný, tak si ho užijme i přes červený X-class flare! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem tak různě přemýšlel, a četl a zkoumal. Něco mi dávalo smysl a jiné ne. Dlouho mi trvalo, než jsem se dostal k pravidelnému čtení stránek, jako jsou tyto. Musel jsem se zbavit většiny omezení, přes která jsem " neviděl". Kladl jsem si stejné otázky, jako píšte, nebo o nich stále přemýšlím. Myslím si, že by stálo za to zmínit zde dílo Františka Bardona. Našel jsem u něj odpovědi, na věci o kterých píšete. Seznámil jsem se díky němu se skutečnostmi, na které jsem jinde nedokázal najít uspokojivé vysvětlení. Navíc si díky jeho práci (životě) můžete vše spolehlivě ověřit sami pro sebe, co je skutečné a co není. Jak píšete: "koneckonců vše souvisí se vším a pokud by na tom celém byla špetka pravdy,.." Je úžasné sledovat, jak spousta lidí přichází ke "stejnému" principu, kladením stejných otázek.
      Žít je krásné, nebraňte se.

      Vymazat
    2. Děkuji za otevřený a jemný příspěvek obsahující již poznání dějů kolem nás. Františka Bardona si velice vážím, byl to skvělý filozof a ezoterik, zmiňoval jsem se o něm v některém z článků o Egregorech. Bavili jsme se spolu o jeho práci velice často s panem Kafkou, ale to už je hodně dávno…. Jsem rád, že jste takový příspěvek pro ostatní dal, nikdy nechci vnucovat a tak lidé přemýšlí více sami a je to přirozené.

      Vymazat
  8. Ktovie ako to je s tým Iluminátskym plánom. Predpokladá sa, že majú nepriateľov Rusko a Čínu, a teda k nim sa cez Blízky Východ (a samozrejme Európskych členov NATO)približujú. Lenže keby tomu Rusko chcelo zabrániť,stačí uvoľniť nejakú technológiu typu e-cat. Ale nič sa nedeje. A zas keby boli súčasť plánu, tak nechápem tú maškarádu okolo toho. Inak každé UFO na oblohe môže byť(podľa mňa aj je) veľmi pozemského pôvodu. Channelingom sa veriť nedá- každý má iný príbeh (nevedia sa dohodnúť napr. či Obama je Iluminát, či vysoko svetelná bytosť)Ja beriem odhaľovanie plánu NWO- ten sa celkom zjavne napĺňa. Ale či Disclousure, Alex Jones, Collier, Jordan Maxwell, Icke, Inelia Benz, "kontaktéri" atď. tiež náhodou nie sú súčasť plánu nám asi nikto nepovie. Už len to že sa pred všemocnými Iluminátmi pohybujú po svete, dávajú si na net svoje teórie... už len to je podozrivé. A to samozrejme Anonymous a WikiLeaks pokladám za súčasť plánu. H16

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S tym Obamom Ti musim dat za pravdu. Ide to zo zdroja Matthew, iny taky som ovsem zatial nevidel. Tiez mam z toho koprivku... A hovori viac takych nasilnych veci, napr. ohladne "arabskeho jara", alebo vojny NATO v Lybii...

      Nechajme sa prekvapit: Cele sa to ma zomliet v "kratkej" dobe. A celkom urcite to vraj spozname. Bolo nam prislubene, ze ZIADNA dalsia vojna nebude. Som velmi zvedavy, lebo su tam vsetci v pozicii, stacilo by povedat "teraz"... Ak vypukne vojna, ozeriem sa. A dostanem nekonecnu depku...

      Ale z nejakeho nepochopitelneho dovodu mi pride velmi lahke predstavit si, ze skutocne zakratko zacne puc. :)

      Vymazat
    2. Dal som tu do inej diskusie ako sa napr. Alex Jones vyfarbil... ktovie kto bude ďalší. No a k tomu čo píšeš. Pravdu povediac bol by som radšej aby bolo 6.3 2013 a vedel naisto či som v piatej dimenzii, v nebi, alebo všetko ide pomaly podľa plánu a iba kopa "zaručených správ", "posolstiev" skončí na smetisku... proste začínam mať z toho chaos, a to mi skôr ukazuje na tých ktorým práve chaos vyhovuje... H16

      Vymazat
  9. Pomozme!!!

    http://plejadane.blogspot.com/2012/03/ako-prispiet-vlastnym-podielom-zdielat.html

    OdpovědětVymazat
  10. Neni PODSTATNE,JESTLI TU JE,CI BUDE NWO,ALE ZE PLANETU OVLADA NELASKA.PRESNE RECENO SKUPINA RAKOVINNYCH BUNEK,JENZ DOKAZALY INFIKOVAT A ZMUTOVAT,VETSINU ZDRAVYCH BUNEK,TEDY LIDI.JELIKOZ JSME VSICHNI,VCETNE ZVIRAT,BUNKY JEDNOTY STVORENI,BOZIHO TELA.PROTOZE RAKOVINNE BUJENI PREKROCILO MEZE UNOSNOSTI,BUDE TATO NELIDSKA RA.SA VYHUBENA.POKUD SE JESTE ZAZRAKEM NESTANE ZASE LIDSKOU.SKUTECNI LIDSTI TVOROVE TOTIZ NEMUCI A NEVRAZDI MILIARDY ZVIRAT,VCETNE SVYCH VLASTNICH DRUHU a TVYCH DETI...
    OPRAVDOVI LIDE,ROZHODNE ANI NEMLCI KE ZRUDNOSTI ZDEGENEROVANYCH ZHOUBNYCH BUNEK,NEBEZPECNYCH CELE PODSTATE STVORENI.
    ZVRHLOST NENI NORMALNI,I KDYZ JSOU BUNEK MILIARDY :)
    KRSHNA

    OdpovědětVymazat
  11. Bol zatknuty George Bush starsi a Bill Gates!!!

    http://nebadonia.wordpress.com/2012/03/06/benjamin-fulford-blogeintrag-v-5-marz-2012/

    Odstupilo 125 bankarov.

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.