úterý 6. března 2012

15.3.2012

Dne 30. ledna 2012 jsem uveřejnil článek :http://energieupramene.blogspot.com/2012/01/zakaz-politickych-stran.html , no a vidíte, lidé docházejí k poznání a věci se začínají hýbat a jsem moc rád, že  začínají chápat, jak jsou využíváni, musí to být však vždy vlastní rozhodnutí. Že by Česká kotlina ukázala světu směr a co je přežitek?


 Účast :


Hördur Torfason (Island) - projev v Praze


Teď bude snaha Temných, lidi rozdělit, aby nebyli v jednotě. Budou se snažit vsunout klín, aby se dohadovali mezi sebou, nenechte se zmást, spojte se, máte vždy jeden cíl a to lásku, spravedlnost a trochu slušné žití. Pamatujte na to!!!

4 komentáře:

  1. Řeknu to takto. Život půjde dál ať se tam toho 15 sejde sebevíc lidí.. V Polsku měli velký průvod na den nezávislosti na podzim na Slovensku mají teď svoji Gorillu. Co máme my neustále nějaké kauzy- saša vondra, IPB, diag human,...ale stejně co si vymůžeme? Totalita tu byla nelíbila se nám.. teď máme demokracii- i když asi ne v pravém slova smyslu a taky se nám nelíbí.. tak co tyto vlády jsou v cyklu a pořád se střídají..takže teď přijde na řadu Babiš-oligarchie nebo Tomio Okamura jako timokracie. Pokud jde za mě jsem všemi 10 pro timokracii a Tomia toť ode mě vše :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dokud je co do úst, tak se to dá snést. Jakmile Vás začnou utahovat víc a víc, ala sáhnutí na přídavky pro matky, nedej aby jste byl nemocný, návrh zmrazení důchodů, atd., ale oni sami mají platy na stejné úrovní ba i více, je něco špatně. Nkdy mně moc polika nezajímala, ale děcka se rodí nyní jako moderní otroci, budou makat do 80 let. Dále ignorovat volby atd..Politika byla vždy špinavá. Ale nebojte. ono se to stejně hne a pokud ne. on to rozšlápne Izrael a bude vymalováno raz dva.

      Vymazat
  2. tak tak,jde totiž o to klasické,co je ve třetí dimenzi příznačné...pokud se mně to NEDOTKNE,tak politika je svinstvo,nevolím a jedu si svou hypotéku,svuj leasing.....jakmile bude benzínek za sto,začne se řvát NA BĚLEHRAD,přitom ignorantsky nevědět,že EU prosadila EMBARGO na dovoz ropy do EU....

    OdpovědětVymazat
  3. Vyborné zprávy, vidím to všude kolem sebe. skutečně se lidé probouzejí neskutečnou rychlostí. Ty co se včera smáli , dnes už hledají informace. Pravda je v této době nakažlivá. Vidím to ve vlastní rodině u vlastních dětí. Zatím ještě nedemonstrují, ale už se mi neposmívají a občas mrknou na nějaké video atd. cítím v kostech, že tak v květnu už budou prolomena media. Dnes jsem tak nějak spíš náhodně viděla kousek nějakého pořadu na čt.1 . v poledne před pohádkou. Byl tam Kalousek. Já jsem se smála jak blázen. Ten člověk je úplně mimo.. . asi ho zavřou . . ahoj iva

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.