čtvrtek 22. března 2012

Aktualizování

Aktualizován článek: http://energieupramene.blogspot.com/2012/03/upozorneni.htmlhttp://energieupramene.blogspot.com/2012/03/upozorneni.html

9 komentářů:

  1. Dobrý večer,u nás se asi taky něco chvělo,pánč mi pořád pes lezl pod skřín a vlaštovka(zbyla mi od minulého léta) se mi snažila nacpat do rukávu.Bolela mě děsně hlávka(ani kulich nezabral,což nebývá).Jak tak pozoruju všechny ty kontaktéry,pořád mi to hlava nebere,proč bych měla převibrovat někam jinam(když to nestihnu, tak mě odvezou),já mám pořád za to,že až se tady "rozsvítí",bude klid a mír,tak to tady uklidíme a budeme dobré tvořit. T.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ani nevíte, jak jsem se lekl, že jsem něco promeškal, když můj zrak stanul na slově "vlaštovka". Je to můj obřad, když "holky" přiletí, tak vím, že do "kadlátek" vydržíme a jedem naplno. Vůbec si s tím nedělejte hlavu, vše je tak, jak má být a jde to přirozeně, jen je už kolem trochu více fofr. Škoda, že jste příspěvek nedala do základního článku, "Aktuálně" je jen upozornění a většinou ho smažu, aby zůstal přehled. Taky mám nyní nulovou aktivitu, připadám si, jako by mně někdo plácl pytlem mouky po hlavě.

      Vymazat
    2. Iv,víte já jsem takový datel,potřebovala bych tepatickou komunikaci.Andělku(vlaštovičku)jsem zachránila hrobnikovi z lopaty a ted mi sedí na ramení když meju nádobí nebo kadí na notas. Přeju vše hezké. T

      Vymazat
    3. Nefungují grafy pro X-ray a u magnetometru pole jen jedna půlka. A ta co je vidět se chová nestandartně, takže něco se děje. Vemu-li to i se zprávou, že NASA dnes dělá nějaké velké pokusy v nejvrchnější části atmosféry, tak mám opět pocit, že se něco maskuje.
      Jinak já mám naopak pár posledních dní velmi dobrou náladu a energie, jako bych měl ruku vraženou v el. zásuvce.
      Jo a taky už druhý den blog po mě nechce potvrzovací hesla proti spamu.

      Vymazat
    4. Tak to mám taky energie dost, jenže jsem začal zedničit, nějaké opravy, a tak tento týden se doplazím večer sem, uvedu pár komentářů a jdu se plazit zase směr postel, ale jinak fajn pohoda, ještě na mně mává zahrada, raděj dělám, že nevidím. Potvrzovací hesla jsem zatím zrušil, uvidíme jak se bude věc vyvíjet, aspoň to máte lehčí, než pořád koukat na písmena.

      Vymazat
    5. Ajta krajta,
      dnes jsem taky prošel kolem míchačky a když jsem radši zrychlil krok, zdálo se mi, že nějak výhružně mručela. Budu muset chodit jinudy. :-)

      Vymazat
  2. Zdravím srdečně pana Iv a vůbec všechny na tento blog příchozivší! :-)

    V první řadě chci říct, že sdílím také nedůvěru vůči častým a příliš intenzivním poplašným zprávám, ze kterých většinou vyplyne HOAX. Když se něco opravdu děje, člověk to cítí i bez jakýchkoli zpráv z médií - ty naopak vytváří jen očekávání, což v kombinaci s obavami může vést k nějaké realizaci na hmotné rovině, ale trošku jinak.

    Dnes to každopádně bylo za mě zvláštní; ráno fyzicky trošku slabší, ale psychicky vše jasnější - večer zase při procházce trošku naopak - vše to provázela taková zvláštní energie, ale je fakt, že to je poslední měsíce poměrně častý jev, takže když člověk řekne, že v nejbližší době bude něco "cítit", nemůže se v podstatě splést.

    Pane Iv, každopádně dobře děláte, že jste venku! Není nad to mít svůj domov a hýčkat si ho :-). Mějte se moc hezky!

    Patrik

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Patriku dík, jste o hodně mladší a Vaše myšlenky velmi rád čtu. Jste úplně jiná "Kubatura" než většina této generace. Držte se toho a nenechejte se nikdy znechutit, cítím, že jdete správným směrem pro svou Duši, a to je hlavní, pak teprve může člověk rozdávat.
      Držím palce!
      Iv

      Vymazat
  3. Moc děkuji za Vaše slova! Od Vás to potěší obzvlášť :-). Krásně tu svými příspěvky umožňujete pravidelnému čtenáři zbourat zbytečné mantinely, neboť jednotlivé tematické oblasti jsou propojenější, než se může průměrnému člověku zdát :-).

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.