pondělí 12. prosince 2011

Záměrně vyvolávaný strach z jiných civilizací.



 Pokud  se lidstvo nevzdá násilí, kladení důrazu na  hmotné statky, rozdělování se na ty horší a lepší a nezmění se na mírumilovnou civilizaci, která bude cítit, že je součástí Vesmíru, potud se budeme plácat ve stokách, plných svých výkalů, jež produkujeme dle záměrů této společnosti, jejímž cílem je hlavně vytvářet strach,  nenávist a na těchto aspektech vydělávat a držet populaci na uzdě i v nevědomosti. Do té doby se lidstvo jako takové ani dále nedostane ve  vesmíru, maximálně s nějakou robotickou sondou, která je neškodná a dá se technicky velmi dobře zmanipulovat. My představujeme v nynějším stavu nepříjemnou  hrozbu pro okolní hvězdný prostor. Co dnes vidíme kolem sebe, nepřátelství, nedůvěru a v důsledku dochází k válkám a velkému utrpení. Až bude odmítnuta  neexistence Vědomí a nebo připuštěna možnost celistvost Vědomí,  pak teprve nastane mír.
Když už nebude možnost válčit a to z jakýchkoliv příčin, tato zrůdná společnost spustí už dnes připravovanou kampaň o nebezpečnosti mimozemšťanů pro lidstvo. Kolem této záležitosti existuje obrovská a velmi dobře propracovaná dezinformační kampaň. Většina fotografií, které se objeví na veřejnosti, je zvolena tak, aby vyvolávala především strach. S tímto faktem pak kráčí nenávist a vytváří se záměrně vetřelecký dojem, za nimiž stojí militantní skupiny. To vše má  posloužit jen jako záminka pro další zbrojení a finanční zdecimování obyvatel. Je to velmi dobře promyšlený plán a aby se dosáhlo souhlasu většiny na tyto nesmyslné plány, je třeba ukázat hrozbu a démonizovat domnělého nepřítele. Většina uveřejněných UFO a ET ( ne všech )je práce kontrarozvědek, tajných služeb a dezinformačních oddělení, jež mají vytvořit vždy nějaký specifický efekt.

Werner von Braun řekl: zbraně mají být umístěny do kosmu, tak se musí vytvořit psychologický tlak, aby se lidé báli všeho mimozemského a pak budou moci jistí lidé prohlásit, že svět se musí spojit. To nastane, jak prostý lid dojde k názoru, že všech těch podvodů s válečnými operacemi za biliony dolarů bylo dost. Elita mocných si přeje, aby tyto alarmující zprávy zakořenily v povědomí lidských mas a aby pravda byla pohřbena.  Dokonce organizace Opus Dei je pravicovou skupinou Vatikánu s tajnou buňkou, jež na těchto programech rovněž pracuje. Když se civilizace odloučí od vrozené spirituality a zároveň rozvíjí ohromné rozumové a technologické prostředky, pak jsou konflikty nevyhnutelné. Myslím, že okolní civilizace jsou si dobře vědomi rizik a tohoto bouřlivého období. Z tohoto důvodu  také tyto civilizace podnikly již několik akcí, které nám přistřihly křídla, při pokusu vynést do kosmu zbraně a to zejména v projektu  Disclosure. Oni moc dobře vědí, že by jsme mohli být hrozbou i pro jiné světy – v globálu jsme velmi nebezpeční tvorové. Tyto civilizace pečlivě monitorují Zemi, ať se to někomu zdá  směšné, jen sundat brýle a nasadit třeba i ty infračervené, uvidíte toho kolem sebe dost. Nejvíce jsou monitorovány vojensky důležité základny s balistickými střelami a atomové elektrárny, tyto fotografie mnozí znají.
Plameny nenávisti a konfliktů jsou záměrně rozdmýchávány, protože z toho má malá skupina značné zisky. Většina lidí na Zemi by ráda žila své prosté životy v míru, radovala se z různorodosti kultur, využívala vyspělých technologií a vyvíjela se, šla dál svou cestou, vychovávala své děti a posílala je na školy, aby měly hezký život. Existuje pouze malá skupina, která vede lidstvo do pekla a sedí na prameni peněz, jež se staly záměrnou modlou lidstva a tím je ovládají - zářný současný příklad mediální kampaně film "Světová invaze" a pod. .

Tyto civilizace pokud by nerespektovaly zákon Vědomí,  lásky a vývoje, by tuto společnost již dávno smetly  svými technologiemi a nám by nepomohly žádné projekty hvězdných  válek i s naší domnělou vyspělou technologií. To jsou jen záměrně vyvolávané hrozby, aby si udržela malá skupina svou moc v těchto chvílích, protože tento řád již nejde dále protahovat a je sebe-destruktivní. Až toto pubertální období překročíme, teprve budeme mít otevřenou cestu  do hlubin Vesmíru i se svými bratry a za mnohými poznáními jako rozvinuté myslící bytosti.

3 komentáře:

  1. Druhý díl neméně zajímavého dokumentu:
    http://www.uloz.to/9856043/moon-rising-2-nejvetsi-pribeh-co-se-kdy-poprel-cz-tit-arabela777-rar
    První lze dohledat na youtube.

    OdpovědětVymazat
  2. Velmi dobře udělané snímky. Stáhnout z ulož.to a pak RARem rozbalit do složky a už Media Playerem přehrát, jsou tam čtyři filmy.

    OdpovědětVymazat
  3. Tady je první díl:
    http://www.youtube.com/watch?v=_h5i51y9cLs&feature=player_embedded

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.