středa 7. prosince 2011

Náhody, naschvály – ne, přirozený projev ve hmotě.



 Nyní bych chtěl pro mé čtenáře opět trochu poodhalit dění v našem třírozměrném světě, ve kterém se pinožíme a díky vkládaným nám teoriím od dnešní vědecké elity, jež klouže ve svých poznáních stále jen na povrchu, vzniká po delší době uvnitř nás zákonitý chaos v ověřování a poznávání světa a pak i nedůvěra v životní pravdy, které nás učili. Jistě, to je zákonitý projev toho, co nefunguje a nebo funguje na náhodě a ta má také svých 40 - 50% realizace, ale obyčejný člověk toto pozná až za hodně dlouho, kdy už ani nezbývá většinou čas, se realizovat skutečně.

ilustrační foto
 Znáte ty situace, kdy přešlapujete na zastávce autobusu, tramvaje a dlouho nic nejede, navíc vše máte spočítáno dle jízdního řádu a vaše netrpělivost dosahuje nebezpečných hodnot. To stejné můžete pozorovat i na silnicích jako řidiči a nebo i nestranní chodci, pohybující se po svých na krajnici vozovky. Pěkně si vyšlapujete, klid na silnici náhle bývá přerušen vždy kolonou aut, málo kdy jen jedno, vždy se to páruje po větších množstvích a někdy vás to množství přinutí výšlap přerušit raději skokem do příkopu. To stejné bývá u autobusů, nebo tramvají, jak jsem popisoval výše, nic nejede a až se náhodou ten vysněný spoj objeví, tak za ním jede aspoň jeden navíc a nebo další dva – většinou jen v páru. V tomto okamžiku každý běžný člověk toto považuje za spiknutí proti němu.

ilustrační foto
Svět popsaný tak jak ho nyní známe, je úplně jiný a pracuje na éterovém principu jak bosonů, tak fermionů. Věci i události se jako bosony vždy řetězují a to do párů, znáte přísloví: do třetice ……– událost, třeba negativní se opakuje většinou dvakrát, pak přijde ještě další, přitažená těmi předešlými dvěma,  ta třetí, která však v prostoru událostí již nemá svůj pár a události jsou ukončeny. Nebo další  příklad ze života: peníze dělají peníze – vždy se řetězují do párů, tedy lichý počet sumy přitahuje sudý počet, pokud je jen trochu malá šance v prostoru událostí, tak bude uskutečněna. Ten kdo nemá, tak se nemá co párovat z prostoru událostí, proto je vždy dobré, se nenechat finančně zruinovat až na doraz – nemá se co přitahovat, párovat. 
Zkuste popřemýšlet o tom, co jsem zde  napsal, málo kdy píši zbytečně, někdo popřemýšlí, druhý řekne blbost, ale pozor, i ti blbci se párují, na ně tyto zákony také platí, i když si myslí, že nic takového neexistuje, pak se musím zasmát a jít dál.
  Velmi moc se mně „líbí“ divadlo dnešních vědců, kteří se snaží ovlivňovat psyché ostatních  a to tak, aby ukázali jak velmi intenzívně pracují a jak jsou nepostradatelní, dnešní garnitura rozhodně postradatelná je a musí se vytvořit nové vědecké skupiny, se širším rozhledem. Příklad dnešní doby, kdy nám vědci slavnostně ve všech sdělovacích prostředcích oznámili objev „Temné hmoty“!!  Velká vědecká blamáž vážení, „Temná hmota“ byla totiž již objevena už v roce 1931 na základě rotačních křivek hvězd uvnitř galaxií astronomem Fritzem Zwickym, jenže tento vědec si nenechal do všeho mluvit a byl nazván tehdejší vědeckou elitou „hulvátem“, navíc a to se většinou také neodpouští, byl velmi úspěšný v osobním i společenském životě, takže tento objev mu taky nikdo nepřál (stejné stále) a tak o „Temné hmotě“ se slavnostně začalo diskutovat  až po jeho smrti – to je přeci nejpříhodnější.

4 komentáře:

  1. Hm. Tady neco nehraje...je vždy dobré, se nenechat finančně zruinovat až na doraz – nemá se co přitahovat, párovat...toto připomína The Secret ( podobné přitahuje podobné ).

    Naproti tomu citace z článku Pravda o živote trochu jinak : ..."a že stejné poly se vzájemně přitahují, je jen záměrná lež, aby jste svůj život nemohli pevně uchopit a byli jste jen otroci těch, kdo tyto pravdy znají...."

    OdpovědětVymazat
  2. Ale hraje to dobře,
    uvědomte si, že každá událost v prostoru obsahuje dva páry stavební hodnoty události a ty pak tvoří jeden celek, přirovnání např. manželé, tvoří taky navenek jednu buňku, která se skládá ze dvou entit, tj. negativní a kladné (muž a žena) a tato buňka svým jednáním a city si tvoří své okolí a nejlépe právě dle „Pravda o životě…..“. U peněz (brr) je to podobné, jistou finanční buňku tvoří např. zjednodušeně a primitivně řečeno řekněme 80.- Kč, z toho je 40,- pozitivní a dalších 40,- je negativních, to máte jednu jednotku, jež obsahuje obě energie a tvoří jeden celek. Ale tento celek se již sám nemá schopnost řetízkovat v prostoru událostí , je navenek jako neutrální, chybí tam převaha nějaké energie a to buď + a nebo – a pak záleží na nás i dle článku „Pravda o životě ….“ jak porušíme rovnováhu. Pokud nic nemáte, musíte to hodně velkou dřinou vytvořit, až budete mít i jen 1.-Kč, pak už můžete něco tvořit, protože 50haléřů je + a dalších 50.- haléřů mínus – máte už základní jednotku od které se dá již odrazit. S těmi penězi je to jen abstraktní zjednodušený příměr, protože peníze přitahuje moc lidí a více jim to šrotí v hlavách, jenže to jsou jen zhmotněné jisté energie. Článek měl za úkol upozornit na řetězení událostí v hmotném světě. Nechci nikoho o ničem přesvědčovat, problematika je velmi složitá a možná jsem udělal chybu, že jsem to tak zkráceně a jednoduše podal, ale chce to opravdu do hloubky přemýšlet a pak i za delší dobu se vám to vyjasní. Pokud nesouhlasíte i s článkem jež potírá že se kladné přitahuje s kladným a opačně, je to Vaše svaté právo a nemíním Vás přesvědčovat o opaku, to je vše na Vás, Vy si žijete svůj život podle svých představ a víry, jenže svět není tak jednoduchý jak je podáván a potvrzován fyzikálními zákony, které jsou utvořeny stejně jen tak, aby čísilka aspoň trochu zapadaly do přijatého klišé, jež je pak tvrdě hájeno.Navíc v článku „Pravda o životě…“ mluvíme o jednotce a ne z čeho se ta jednotka skládá – hmota není jen hmota, ale je tvořena taky molekulami a ty dál na atomy atd. a tak pracuje i prostor, pro většinu z nás zatím neviditelný, jenže z jiných stavebních prvků, které jsem zde trochu nastínil.

    OdpovědětVymazat
  3. Ano, je to komplikované, a čím více chceme proniknout do podstaty, tím více se to prohlubuje, jakoby to nemělo konce. Kvůli tomu se to nechápe. V dnešním způsobu života se tyto věci dostávají na okraj, protože běžný člověk je naplno zaneprázdněn samotným přežitím. A když má kus času, tak už se mu nechce pátrat v hlubinách.

    OdpovědětVymazat
  4. Člověk má tolik času, kolik ho chce. Vše ostatní jsou jen výmluvy. Máme tu jedinečnou možnost, tu nejúžasnější možnost v celém vesmíru - možnost volby neboli svobodnou vůli.
    Lenošství a neochota odpustit si nedůležité vymoženosti naší doby, to je to, je ta volba, kterou jsme si povětšinou zvolili, to je ta volba, co nám brání jít po cestě poznání.
    A přitom právě ty "špatnosti světa" mají být tím nejlepším startovním výstřelem pro onu cestu. Bez nich by nebylo dobro, nebylo by proč poznávat.

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.