neděle 10. července 2011

Egregory – Dravci


Toto je pokračování mého originál článku:
  http://energieupramene.blogspot.com/2011/09/egregory - kyvadla.html
  
Nebudu zde popisovat egregory, které si většinou vytvoří naše bytosti, jako energetické shluky, vyrobené buď lidskou magií, nebo našim chtěním, zlem, láskou, náboženstvím atd., prostě jednoduše našimi emocemi.
V tomto článku bych chtěl upozornit na velmi silné egregory – dravce, jež jsou zde na Zemi z jiných temných oblastí Vesmíru a dnes vyúsťuje v konečný boj mezi Světlem a Tmou. Tito Dravci nad námi mají již velmi dlouhou dobu moc a vnutili nám svoje jednání, významným sluhou těchto Dravců bylo a je křesťanství jako jim sloužící egregor a vůbec všechna zkomolená náboženství po éře Pohanů. Ovládli nás, protože jsme jejich potrava. Bezohledně nás vysávají, protože se tím sami udržují při životě naší emoční energií. Dravci nám vnutili naše pověry, představy o dobru a zlu, naši sociální morálku. To oni nám dali zbabělost, chtivost a proradnost. Dravci nám vnutili rutinní chování, naše neustálé stesky a posedlost sebou samým, přesně tak, jak se nyní naše společnost chová. Věnovali nám nepozorovaně jejich mysl, Dravčí, plná protikladů, nevrlá a hlavně stále plná strachu z objevení. Prostřednictvím mysli, která je vlastně jejich myslí, promítají dravci do lidského života všechno, co jim vyhovuje. Tím si zajišťují určitý stupeň bezpečnosti, kterým se zajišťují proti svému strachu z objevení.
Dravci nám pojídají zářící obal vědomí, který je vně světelného vajíčka, které máme od narození. Pojídají jej v průběhu celého našeho života. Je to vlastně energetický kokon. V dospělosti z něj pak mnoho nezbude a proto jen živoříme a nežijeme. To, co nám zbude, je tenký proužek vědomí, který je epicentrem sebereflexe, ve které je člověk beznadějně chycen. Dravci působí na tuto sebereflexi tak, aby vyvolali záblesky vědomí, které pak bezohledně jako pravé šelmy požírají. Dravci jsou létavci, bytosti stínů. Jsou velice chytří a metodičtí. Systematicky mění lidi ve zbytečné bytosti. Malé děti je vidí.
Jsme energetické sondy vytvořené Vesmírem. A protože vlastníme energii, která je schopná vnímání, představujeme prostředek, kterým vesmír vnímá sám sebe.
Teď bych Vám okrajově nastínil, jak tito Dravci systematicky pracují.
Jednou mně můj přítel požádal o pomoc, je to spíše bojovník světla, i se svými člověčími negacemi, ale převážně ovládanými, bylo samozřejmě již jen otázkou času, jak se situace vyvine a pro mne velmi vynikající studijní materiál. Tento člověk velmi intenzívně zasahoval ve svém okolí svým chováním a vystupováním síly Temna.V jeho okolí po určitém časovém období najednou nastala situace, kdy byl vysloveně obklíčen lidskými bytostmi, jež byly zjevně lehce manipulovatelné těmito Dravci a používali je pro svůj boj, proti tomuto nebezpečnému pro ně zdroji Světla.
Dravci používají vždy nejůčinnější taktiku a to taktiku trojúhélníku, při boji s opačnou polaritou, se záměrem ji zničit.

                    

Na obrázku pozitivní element je vyznačen jako X (žlutě). Body A,B,C a D jsou nově nastěhované bytosti v poměrně krátké době, většinou po úmrtí původních majitelů.
Je rovněž velmi obdivuhodné, jak tito Dravci (egregory) vzájemně spojují vlastnosti jednotlivých lidských elementů (široké spektrum inteligence) pro možný útok, se záměrem zničení a tím i ukončení možnosti, pro ně nežádoucího ovlivňování okolí.
Vysvětleme si základní charakteristiky těchto sluhů (sociálních parazitů).
Bod A) Bytost fanaticky oddaná náboženství a přesvědčená o správnosti své víry a ideálním stavu  dneš společnosti ( křesťanství je jeden velký egregor, sloužící těmto Dravcům – tedy ideální služebník). Pro společnost navenek „řádný“ občan.
Bod B) Bytost milující dredy, tetování, techno (tato hudba velmi silně negativně ovlivňuje lidskou auru a na duši působí velmi destruktivně), pijatiku, hlučnost, sprostotu a neúcta k okolí. Zde není potřeba žádného komentáře.
Bod C) Bytost navenek intenzívně pracující pro blaho své a několik dětí z rozvedeného manželství a dalších dětí s novou partnerkou (neuzavřen svazek manželský), navenek vystupování velmi decentní a velmi inklinující k bytosti B
Bod D) Bytost za totalitního režimu jako agent STB, pod jistou přezdívkou, hrajícího a udržujícího si určitý standard, ovšem k partnerce, jako manželce chování řeznického psa, včetně používání všech „vyňatých“ slov.
Dravci vždy pracují ve smyslu trojuhelníku, kdy na jeho vrcholu je vždy cílová oběť a základna se skládá ze dvou bodů, které obsahují velmi širokou škálu lidských  vlastností. Tedy schéma bude A + B = X, B + C = X, C + D = X, D + A = X. Tyto lidské bytosti se vždy spojují dle tohoto vzorce proti, pro ně vetřelci a to tedy velmi širokým spektrem charakteristik a i jejím množstvím, tedy v tomto případě čtyřmi dvojicemi, tvořícími na vrcholu vždy oběť. Boj na obranu je jedině možný už jen tím, že si toto člověk musí vždy za každou cenu uvědomit, že jsou to jen Dravčí provokace a snažit se emočně nereagovat, možná je i reakce hloupé radosti, ale boj nikdy, jen ignorance a uvědomnění si těchto skutečností. Davidova hvězda je stejné schéma.

13 komentářů:

  1. Já myslel že se má proti nim nějak rytířsky bojovat. Nebo ne?

    OdpovědětVymazat
  2. Zkuste to, a pokud přežijete bez úhony, dejte vědět. Mám na mysli egregory, ne lidské loutky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý vzor jak bojovat dal Bardon. Já vím také.Intuitivně :-). Egregor se opravdu dá vybít..
      Chce to čisté srdce.Technika se dostaví sama. Přežila jsem bez úhony.

      Vymazat
  3. Uznávám že je to nerovný boj, neviděl jsem je, ale světlá minulost, odvaha a síla mně strhla do boje proti nim, navíc jsem přitom poznal své slabé místa, zatím nevím kromě vyčerpání o úhoně. Žel zatím neni tato problematika mojí silnou stránkou,a nevím jakou úhonu jste měl na mysli.

    OdpovědětVymazat
  4. Jen zkráceně: Egregor se dokáže mstít prostřednictvím svých lidí, těch, kteří danému člověku velmi znepříjemní život. Můžou mu něco vzít, okrást ho, znemožnit mu úspěch, dosažení cíle... Opět záleží na něm, jak je karmicky čistý vůči všem potenciálně škodícím lidem, prostý všech (v něm se nacházejících) podobných a stejných principů, programů (které mají i spojenci egregoru...). Přítomnost těchto programů ho činí totiž více či méně zranitelným.
    Je-li prost, nedokážou ho tito lidé zničit. Není-li prost, může se potýkat se ztrátou. Přijde třeba o licenci, právo Láskyplně působit ve prospěch lidí, právo veřejně vystupovat, mluvit, nabízet informace, může utrpět případně ztrátu materiální nebo společenskou či psychickou ujmu...
    Svoboda či otroctví - prohra je pouze v našich rukou, je výsledkem práce na sobě - zpracováváním (odstraněním) či ukládáním toho, co není Bezpodmínečnou Láskou...
    Jinak velmi blízko to popisuje Vadim Zeland v knize "Ovlivňování reality".

    OdpovědětVymazat
  5. Děkuji. Je to tak, vždy je to ztráta a to je vlastně chyba, zajímavé že i když člověk stojí správně v pravdě.
    Nikdy jsem si nemyslel že je to tak drsný v tom neviditelném světě. Připadá mi to tak, že jsme jen bezmocné loutky v džungli vesmíru.

    OdpovědětVymazat
  6. Ten "neviditelný svět" ovlivňuje realitu velmi intenzívně, jen si to tato společnost neuvědomuje, aspoň většina a myslí, že dosáhla něčeho svou šikovností, ta šikovnost je malé procento, jen jeho záměr vyhovuje okolnostem entit, nic víc, nic míň. Stát v pravdě je ale stát v harmonii s Vesmírem, který vždy směřuje k evoluci a konečné harmonii, takže stojí za to za ní stát a vývoj nezastaví ani ty Entity, které zatím vyhrávají - ony už vlastně prohrávají, držím Vám palce.

    OdpovědětVymazat
  7. Já Vám také. Poslední dotaz, viděl jste je, jsou někde obrazy Egregorů, entity jsem vídavál, pavouky, hady i démony. Je to podobné?
    Děkuji.

    OdpovědětVymazat
  8. Tyto komentáře jsou veřejně přístupné .....

    OdpovědětVymazat
  9. Zdravím Rodinku děkuju za skvělý článek.
    U egregorů zveřejňuju postup mnohokrát mnou i jinými vyzkoušený třeba može pomoci dalším.
    Stane se že člověk cítí (vidí) situace "dopředu" ještě než se udějí v Realitě (film lze i přetáčet..), anebo cítí že se "něco kolem něj děje" a pak už ty následné negace.
    Řeším jednoduše - když se dostaví v mysli negativní Obraz ihned ho celej "škrtám" Perunovým křížem (X) a následně z tohoto Obrazu sleduju ODKUD přišel (užít představivost) a tam TO škrtám také. Účinné vyzkoušené. Člověk má možnost Egregory účinně vyrušit příp. by asi šly i nějak transformovat, nevím.
    Jeden známý se takto docela těsně vyhnul i bouračce na posl. chvíli kdy "něco" upoutalo jeho pozornost a otočil se právě včas, každý to má v životě jinak, jiné situace.

    Sílo nič vše temné zde na Zemi.
    Sílo nič všechny nástroje Satana zde na Zemi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dodám k minulému komentu - pokud člověk narazí na ZLO je třeba se mu vždy postavit a řádně, zní rada našich Předků.

      Cca 14 dní sledujem oba zvýšený výskyt smraďochů př. na dvorku kde se dělá vodní jímka, v kuchyni u linky (skákal vysoko zmetek), v chodbě apod. a dnes mě pěkně chytly "zničehonic" záda asi jsem včera nepřevlík to zpocený triko včas ale nevadí sousedka má aspoň čím topit v 74r. je taky třeba se ohřát a to zas hřeje mě je navíc moc hodná a mnoho ví. Vždy je nutno pomoci když její okolí...asi zapomnělo.


      Sílo Sílinko nič vše temné zde na Zemi.
      Sílinko nič všechny nástroje Satana zde na Zemi.
      Sílinko chraň všechny dobré duše.

      Vymazat
  10. Hi there! This is my first visit to your blog! We are a collection of volunteers and starting a new
    initiative in a community in the same niche. Your blog provided us useful information to work on. You have done a outstanding job!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zaujímavé, koľko anonymných cudzincov študuje EuP.

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.