úterý 1. srpna 2023

Erich Von Däniken-ČR 2023

Lidé mají oči, ale nevidí, uši, ale neslyší.Pánovi je 88 roků, Bidenovi 80 ...

Pozn.: Dnes je Super úplněk, tak kdo chce, múže nejlépe v 22 hod pozorovat. Kdo má dalekohled, uvidí pěkně i jeho povrch, na čarování zapomeňte, jen se kochejte.

7 komentářů:

  1. Na youtube se najde setkani v Lucerne s Eduardem Tomasem a jeho zenou. Lucerna byla plna. Byl rocnik 1908.

    OdpovědětVymazat
  2. Pravděpodobné složení chemtrajlů:
    Ethylendibromid, Enterobacter Cloacal, soli barya, titaničitan barnatý, kadmium, vápník, chrom, sušené lidské erytrocyty, částice oxidu hlinitého, arsen, bacily a houby, enterobakterie, leukocytyhuman-A (restrikční enzym používaný ve výzkumných laboratořích pro sestřih DNA), olovo, rtuť, methylaluminium, spóry plísní, mykoplazma, skleněné vlákno potažené nanohliníkem, fluorid dusitý, nikl, polymerová vlákna, Pseudomonas Aeruginosa, Pseudomonas Florescens, radioaktivní cesium, radioaktivní thorium, selen, Serratia Marcscens, titanové ostré částice, stříbro, streptomycety, stroncium, submikronové částice (obsahující živou biologickou hmotu, neidentifikované bakterie, uran, mykotoxiny žluté houby, fluor.
    vedarus

    OdpovědětVymazat
  3. Tak se jukneme do silážní jámy https://vk.com/wall746823626_648

    OdpovědětVymazat
  4. "reklama":
    Instantní nudle jsou jedním z oblíbených jídel, i dětských a vaším záchranným jídelním plánem když není k dispozici nic, co byste uvařili během chvíle.
    Instantní nudle vyrobeny tak, aby vydržely delší trvanlivost, jsou vysoce "infikované".
    Pomocí malého fotoaparátu (velikosti pilulky) nás Dr. Kuo vzal do žaludku + trávicího traktu, aby ukázal, co se stane když sníte nudle. Výsledky ukázaly, že i po 4 hodinách jsou nudle n.e.p.o.r.u.š.e.n.é.
    (pozn překl.: podobně jako Mak(Mc) chicken vod makdonalds.)
    Hlavním konzervantem instantních nudlí je terciární butylhydrochinon (TBHQ). Podle info od FDA může způsobit onemocnění, oslabit orgány, pokud se jí často po dlouhou dobu, zvýšuje riziko nádorů a rakoviny.
    TBHQ se používá také v parfémech a levných zpracovaných potravinách, jako je popcorn v mikrovlnné troubě, věci na party atd. Kromě TBHQ se v instantních nudlích používá propylenglykol, aby si jídlo zachovalo svou texturu i při vaření v horké vodě. Stejný produkt se používá v tabákovém průmyslu. (!!!)
    Kromě mnoha syntetických chemikálií jsou kukuřičný sirup, palmový olej a glutamát sodný (MSG) dalšími složkami, které mají své vlastní vedlejší účinky, o kterých bych potřeboval napsat celý samostatný příspěvek.(!)
    Výše uvedené důvody jsou dostatečné k tomu, aby vaše kuchyňské desky zůstaly čisté od instantních nudlí. Krmte sebe a své blízké jen dobrým jídlem!
    Pokud máte doma milovníky nudlí, vsaďte na čerstvé nudle, domácí místo instantních "pochoutek".
    Miluji, Niko
    https://t.me/awakenedspecies/4343
    vedarus

    OdpovědětVymazat
  5. Cudně specifický obláček https://vk.com/wall746823626_649

    OdpovědětVymazat
  6. ..a hlavním rabínem Krymu se stávááá.. jak nečekané! syn Berla Lazara. https://youtu.be/lCjyZ706UcM
    v.

    OdpovědětVymazat
  7. Pan Lazar není lazar,má tuším 14 dětiček. Holt záruka toho,že bude plánovaču spousta,oproti chabé gojjim populaci,přešité,či jinak kulturně obohacené.Zdroj holt bude mít co činit.

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.