úterý 7. června 2022

Kruhy v obilí v červnu 2022

 Nové "znaky v obilí" se objevily 4.6.2022 v Owl House, poblíž White Horse Hackpen Hill, Wiltshire, Anglie. Možné hypotézy jsou na stránkách v sekci "Komentáře". http://cropcircleconnector.com/2022/hackpen/hackpen2020a.html 

 Světlo totiž svítí nejjasněji ve tmě, když je nejvíc potřeba.

Nevím proč bych stále dával lidem vše na stříbrném podnosu, kdo chce, vše si zde na stránkách najde, moje články byly vedeny jako upozornění na věci, které budou nevyhnutelné a nějaký Šwáb(zhasnout a on vyleze a hned zašlápnout) a Von Laynová(kýbl sra...) a podobná sgvarda končí. Proti zákonům Univerza se nemohou postavit, je mnoho věcí mezi nebem a zemí a kdo je napojen pochopí. Sílo ..........


18 komentářů:

  1. S kruhmi v obilí to nesúvisí, ale ... :
    https://antivirus.22web.org/av/220608-na-tuhle-opicovinu-naleti-jen-idiot.htm?i=1

    OdpovědětVymazat
  2. to korendor
    Dík za video i příběh, hezký,pohladí na Duši.

    OdpovědětVymazat
  3. Dobrý den, děkuji za video paní Součkové, pro mě je to utvrzení toho, co v poledních měsících cítím. Jsem vyčerpaná, jako všichni, je mi občas smutno, ale přesto se nějak zvláštně těším na budoucí čas. . . . nemám strach, jen jsem v nějaké zvláštní pozici očekávání, ale zároven chci jednat. děkuji Iv za všechno, co mám od Vás za celá léta. Jsem tu, i když nemám poslední čas potřebu komentovat. .. . . ahoj iva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Iva
      Děkuji za milá slova a věřte, bude líp a všichni se budou muset zodpovídat.

      Vymazat
    2. Také mi není nejlíp. Takhle se jim to rozpadá: https://www.youtube.com/watch?v=hBTNyJ33LWI
      Rammstein - Zick Zack (Official Video)

      Dáme trochu punku? Zapogujem? Zachvilu asi přijdu o prácu, ale je mi dobře.
      Buďte zdrávi. A buďte zdraví.

      rusido

      Vymazat
  4. Ahoj rodinko, nevíte kdo mačká ten vypínač? To bliká slunce, nebo je zahlcen čip kamery? Existuje více videí. Od 2:07 min.
    https://vk.com/video633108123_456239021
    video: Chantal Filiatrault

    OdpovědětVymazat
  5. to babajasvaga
    Mně se to video vždy do minuty sekne .....

    OdpovědětVymazat
  6. V dusledku óbr-koronární díry která je právě natočena přímo k Zemi proběhne cca 15-16.6. ionizační lázeň ze slunečních větrů.

    OdpovědětVymazat
  7. Pokud se video seká zkuste použít VPN, anebo mrknout v jiný čas. V prohlížeču Slimjet mi to jede normálně bez VPN. Ohledně Slunce očekávám v blízké době více vzplanutí což by dávalo smysl povídání paní Součkové, díky za pěkné audio.
    Zde na fotce jsou zachyceny planety v zarovnání, foceno z Australie nejspíše 9.června.. Na fotce je ale uveden 9. červenec 2022 tak díky aspoň vidíme lépe dopředu..
    "Mezi zvláště zajímavá data patří 16. červen, kdy je Merkur nejdále od Slunce, a 21. až 26. červen, kdy Měsíc přeskakuje z planety na planetu." (credit Phillip Francois)
    https://vk.com/wall647796984_55643

    OdpovědětVymazat
  8. to Korendor
    Díky za video a parádní záběry. Výpadky mohl mít provider co poskytuje jízdní řád např. IDOS. Jestli to nemá souvislost 9-10. června 2022 byla ionosféra pod silným tlakem a tak je místy rotyka. Elektromagnetické zatížení, dopady na ionosféru (ionosférické bouře) = červené/modré oblasti jsou pod vysokou zátěží a bílá a černá je extrémní, viz obrázky z 9.6. a 10.6.
    https://vk.com/wall647796984_55393

    OdpovědětVymazat
  9. To byla Zdrojova info o prusaku do Nove Zeme. Nebo trhlina v matrixu.1

    OdpovědětVymazat
  10. Třeba se nějak pletu a ono slunce vůbec nezesiluje svou záři při svém západu. Možná to dělá čip kamery při přiblížení/oddálení, nevím, ale takových videí s blikáním slunce existuje víc. https://vk.com/wall633108123_2

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V ruštině existuje pohádka kde se praví "krokodýl spolkl slunce". Nejen, že "neexistuje" Měsíc(umělina), i současné Slunce je jakési umělé svítidlo, nainstalované nám sem plazy po tom, co tu onehdá zničili křemíkový svět blokováním Solaru.
      Naše skutečné "svítidlo" je Solar, který byl tamtěmi víc jak před cca 7529 lety uzavřen do skořepiny, přestal sem svítit což nakonec způsobilo konec křemíkové éry.. Solar byl nahrazen umělým svítidlem které je zde nyní.
      Asi náhoda, "Sol" z angličtiny(soul) je duše, Sol Ar = centrální duše Árijců.
      Solar je skutečné živé svítivé jádro, centrální procesorová jednotka, mozek naší planety, který je nyní uzavřen vícevrstvým neprůhledným obalem zdobeným hvězdami a planetami.
      Solar nelze zničit, jinak zemře celá planeta což ale nechtěli, takže byl izolován od biosféry, jako když se šátek přehodí přes klec s papouškem.
      (čerpáno mmj. as-gard(tečka)com)

      Vymazat
  11. Zdravím všetkých, toto by vás mohlo zaujímať. Všetko vypláva na povrch.
    https://www.youtube.com/watch?v=Q_RynOOnd6Q

    OdpovědětVymazat
  12. Je to možný. Řeč byla o providerovi v souvislosti s děním kolem nás. Matrix se seká delší dobu a při tom dochází někdy k úsměvným situacím takže díky.

    OdpovědětVymazat
  13. Myšlenka dobrá, ale silně se to podobá SPDR (slovenské sdružení pro rod). Kamarád se chvíli angažoval, ale když měli s pár lidmi otázky byli nevpuštěni na další jednání, sekta a letadlo. Mám zde k tomu i jejich materiál, možu zaslat, i šamance namu se to nezdálo - intuice. Možných falešných zachránců přibude. Již se formují, dejte na sebe všeci pozor.

    Sílo ochraňuj všechny člověky

    rusido

    OdpovědětVymazat
  14. ale, nějak sem domotal tu zkratku a nebo název, dokument už se mi nechce otevírat, jeho koncepce cílí na materialisty a dojem a vjem mizerné. A není to od srdce.

    To v odkaze jsem víc nestudoval, jen ta shoda pošťáků a poštmistrů, tamti měli za úkol se vyfotografovat před klidně i zavřenou poštou s vývěsním štítem s otevíracími hodinami...

    přijde mi, že nastává doba aby jeden koukal, ale taky viděl a porozuměl

    rusido


    rusido

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.