pátek 15. dubna 2022

Sláma u Kravína

 

Sláma u Kravína

 

Tak tito nám dnes „velí“. "Zpráva tajných služeb - budou se rozšiřovat psychiatrická zařízení o 100% svých kapacit navíc, pro jisté jedince výhradně klecový chov".

 

Zajímavé komentáře co jsem načetl na Netu  pro zamyšlení níže:

 

vitacrha 13.4.2022 v 21:15

Tak jsem měl včera docela zajímavé střetnutí s velmi zajímavými lidmi, kteří již sice nejsou ve hře, ale mají neustále výložky s hvězdičkami ve zlatém rámečku. Kdo byl na vojně tak pochopí. Bylo mi řečeno ohledně vlajek na úřadech téměř vše, co se právní a mezinárodních právních dohod týká. Bylo mi řečeno, proč akce velkého významu musela být prozatím zastavena. Vojska jsou v současné době jaksi přeformátována pro dobu budoucí, aby věděla, za co vlastně bojují. Ano, jedná se o vojenská seskupení, o nichž jsem informoval. Jde o to, aby plnila svou úlohu naprosto zodpovědně s vírou, že bojují za lepší světa to naposled. To je velmi ušlechtilá činnost velitelských stanovišť. Dále zde bylo řečeno, že aby vše proběhlo v souladu s plánem, je třeba vyčkat na silného partnera z Francie. Chápete? Jde o výsledek voleb ve Francii. Ve finále se utká Macron s Marine lePenn v duelu, který již dnes má svého vítěze. Bude to Marine le Pen. Tím dojde k převrácení geopolitického pole v EU a zde již nebude pochyb, že se za Francii postaví celé Německo a začnou se přidávat další státy. To ušetří spousty financí a práce v oblasti vojenského zabezpečení celé akce na osvobození Evropy. Rusko bude při tom intervenovat Slovensko a Českou republiku, protože se zapojili do války Ukrajina versus slušný lid Ukrajiny, který byl těmito státy doslova atakován a oba státy se tak zapojili do válečného konfliktu s podporou těch, co nedodržovali naprosto žádné světové válečné konvence a které páchali velice závažnou trestnou činnost na lidu Ukrajiny. Protože se bude jednat o eliminaci válečných zločinců, je naprosto jasné, koho RF za tyto zločince počítá. Ono poslat nacistům na Ukrajinu protiraketový systém S 300 s vědomím, že zde bude zneužit ve prospěch největších zločinců této doby, je dosti přesvědčující příklad spolupráce. Tím, že ČR poslala z téhož důvodu na Ukrajinu tanky T 52 a 72 se z tohoto stejného důvodu zařadila do seznamu silně fašistických vlád v EU a NATO. Je naprosto zřejmé, že RF toto šíleně nezodpovědné jednání padouchů ve těchto vládách nenechá bez povšimnutí. Shrnu to. V nejbližší době zde bude probíhat naprosto identická situace, jaká probíhá na UK. Není síla, která by mi toto mé přesvědčení vyvrátila. Být na straně RF, tak bych nejednal jinak. Je to vážný zásah do svrchovanosti jak RF, tak UK. Tento problém by byl jinak pouze na straně obou států, ale dnes je to již problém i ČR a SR. Je třeba na to takto pohlížet. To je názor vysoce postavených důstojníků ČSA, která v současné době stojí za ……..hádejte, můžete 3x. Toto prohlašuji za pravdivé a nic jsem si z prstu nevycucal. Pochopte, kdo je Vašim úhlavním nepřítelem. Jsou to současné vlády jak ČR, tak SR. Jsou na stejné lodi s praporem AZOV a UK armády. Přeju jim hezkou dovolenou na Vorkutě. Jejich kolegové z UK již tam jsou.

vitacrha 14.4.2022 v 12:03

mel jenom aby bylo jasno, tak největší vojenská akce v historii lidstva odstartovana zhruba ve 4 hod. ráno, dne 12.04.2022 a právě chemtreilování oblohy, jaké ještě lidstvo nezažilo je jedním z bodů této mega akce. Je v tom jenom jedna a zásadní změna. Obrovská seskupení letadel s předlouhou hodiny se rozpadající BÍLÉ cílené stopy již oblohu nezešedne. PROČ ? Protože se jedná o látku zvanou GERMÁNIUM, pevně usazenou v Mendělevově tabulce chemických prvků a jedná se tudíž o důkladné pročištění jak atmosféty, tak MATIČKY ZEMĚ, která po svém zpustošení není sto se sama ubránit. Celý koncept záchrany lidstva souvisí i s touto operací, kdy na druhé straně dochází k přeskupení vojsk, jejich moralizace a naplnění jejich vědomí kdo jsou, odkud pochází a co je jejich lidským cílem a posláním. Prosím všechny lidičky, aby podporovali do úmoru tuto pravdu a za tu pravdu, kterou cítí ve svém nitru bojovali až za hrob. Boj duší je na naší straně a tak se brzy ukáže to pravé, silné a zdravé jádro SLOVANŮ i s jejich mystickým historickým odkazem. Nyní dále. Sledujte prosím všechny symbolické číslovky, které přibližují číslo 17- slovy SEDMNÁCT – 17. To není termín, to je sblížení. Akt dlouhodobosti a návratu k činnostem bohulibým. Tedy pro lidi. Berte to jako záchranu lidstva před morálním utonutím. Proto musíme plavat a sledovat VODU. Jde o život a tak nepomarněme už ani minutu. Život je tak krásný, jak zdravá je planeta našeho jsoucna. Neustále na toto všechno myslete a naplníme tak společně vesmírné povědomí a budeme slyšeni, milováni a vyslyšeni. JE TO NAŠE SPOLEČNÁ TOUHA PATRIOTI.

vitacrha 13.4.2022 v 10:26

UK vlajky na obecních úřadech — vysvětlení pojmu

Pokud obecní úřad vyvěsí vlajku jakéhokoliv státu, mimo vlajky ČR se dopouští trestného činu proti republice.
Takovéto jednání vede k zásadnímu problému toho samého úřadu. Proč? Protože se v tu chvíli stává zastupitelským úřadem onoho státu a je povinen zajistit všechny právní náležitosti onoho státu.
Dám příklad
Obecní úřad v Kozodírkách vyvěsí vlajku UK a v tu chvíli je povinen v případě, že se v této obci, která čítá např. 70 trvale žijících obyvatel zastaví 10 aut s UK značkou plné Ukrajinských obyvatel, údajně prchajících před domnělou válkou a žádající pomoc a azil, je tento úřad povinen podle mezinárodních pravidel a úmluv poskytnout těmto žadatelům přiměřenou pomoc a to jak v ubytování, potravě, tak obecně známou korespondenční pomoc. V tu chvíli se bude představenstvo obce kroutit, jako had na pekáči a bude oslovovat nadřízené orgány a to městské úřady, policii , krajské úřady a pod. a co se asi tak stane. S jistotou lze předpokládat, že tento velmi horký brambor si budou navzájem přehazovat jeden na druhého do té doby, než dojde čekatelům trpělivost a co myslíte, že se stane. Ano uhodli jste, začnou na místě tentokráte již násilné potyčky, protože podle oficiálních předpisů budou tito občané UK v plném právu.
Celá tato komedie pod pláštíkem obrovské hlouposti těch, co vyvěsili vlajku bez použití mozku je vlastně samé degraduje na totální idioty a navíc mohou do budoucna ztratit status obecního úřadu a nahradí je jiné teritoriální vyšší úřady.
Tak to jen pro vysvětlenou celého tohoto teátru, kam až sahá blbost lidí, co si myslí, že se po volbách stali těmi nejchytřejšími na planetě zemi.

 

2 komentáře:

  1. Jak ho vidim, musim se pokazdy ptat, kdo pustil takovyho narusence vypatlanyho do politiky a dava nu misto v mediich? Neco je hodne spatne. ............proud

    OdpovědětVymazat
  2. Zde je odkaz a stránky, které upravují vyvěšování státních vlajek https://www.vlajky.cz/informace/informace_vexilologie_vyvesovani_vlajek.php

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.