sobota 2. dubna 2022

Změna Zero - time

 Změna Zero - time


 
Je již delší doba po aplikování lidí experimentální „vakcinou“ a byl měřen jejich kmitočet „Zero Time“ a jak se předpokládalo, byla naměřena změna kmitočtu „očkovaných“ a to směrem na pomyslné stupnici se středem 0. Ti, co měli před aplikací např. + 7, mají nyní – 4. Většinou je to u všech těchto osob stejné, výrazné snížení osobní frekvence až do mínusových hodnot, které spíše reprezentují stavy hypnozy, bez svého individuálního svobodného myšlení. Všichni tyto mínusové objekty kmitají nebo přichází do stejné synchronizace - 4, jako kyvadlové hodiny u hodináře, kdy se zesynchronizují jejich kyvadla. 

Na toto navazuje náš dřívější článek http://energieupramene.blogspot.com/2012/07/tesla-zero-time.html  Úsudek ať si udělá každý sám, vidíte to dnes na dnešním chování většinové populace, včele s naší vládou. 

Navíc zajímavá informace pro ukrof... V Česku se musí makat, jinak bez podpory kolaborantské naší současné vlády, nemáte šanci se zde uchytit, Češi jsou smějící se Bestie, to věděli a ví Němci od pradávna, proto nás tak "milují".

https://cz24.news/z-polska-se-domu-na-ukrajinu-vratilo-uz-400-tisic-uprchliku-na-80-uzemi-ukrajiny-je-mir-v-zahranici-zustavaji-jen-vyzirky-dezerteri-a-mafiani-neni-zadny-duvod-je-financne-ci-jinak-podporovat/ 

Rothschildi jako mágové - jste pro ně jen sluhové.

 

Čeští fašisti a zrádci Českého národa: Za to naši dědové umírali, už chybí jen přímý přenos z Landsmannschaftu
 

https://www.facebook.com/zuzana.pilna.24/videos/682729643179483/ 

2 komentáře:

  1. Tomu říkám,.... zkamenělý dítě, o sny připraví tě...

    OdpovědětVymazat
  2. to Korendor
    (k: valné shromáždění)
    Je prosím možné upřesnit, kde je ono parádní rybí shromáždění? A ta krásná zvonkohra?

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.