neděle 24. dubna 2022

Objekt u Slunce

 

V blízkosti Slunce byla spatřena obří koule

10. a 14. března 2022 byla na fotografiích z cirkumsolárních satelitů LASCO C2 zaznamenána obří tmavá koule poblíž Slunce.




Objekt byl viditelný vždy jen několik minut, ale je jasně sférický a viditelný na dvou různých místech poblíž Slunce po dobu čtyř dnů. Tento objekt může využívat energie Slunce k pohonu svých energetických systémů a třeba i vnitřních měst. Tento objekt může být buď výsledek pokročilé technologie mimozemšťanů a nebo nějaký druh „něčeho“ co obývá vesmír a žije si to svým životem.

 

 

13 komentářů:

  1. 30. 4. Valpuržina noc nebo také májový
    předvečer
    krvavý rituál, jeden z největších čarodějnických
    sabatů
    viz článek http://energieupramene.blogspot.com/search?q=matache
    Ať je rakovina po poli honí a Zem je vyplivne zvrhlíky uchylný.

    OdpovědětVymazat
  2. Jen aby toho "baziliška" neměli ustájeného v té továrně,co jí tak urputně náckové brání. To by byl pak pěkně naštvaný, že nemůže ven a aby si je nedal všechny k večeři.
    Ať s nima Síla práskne o zem,tak jako s krvavou madlou. Tu měli tedy uskladněnou ještě celkem dlouho.
    Zde film o Síle,dosti drsný.
    https://www.csfd.cz/film/625651-doktor-spanek-od-stephena-kinga/prehled/

    OdpovědětVymazat
  3. https://rumble.com/v12qc9n-irsk-noviny-the-light-pfizer-vdl-e-jeho-vakcna-bude-zabjet.html

    OdpovědětVymazat
  4. Sílo nič všechny fašisty všude.
    https://vk.com/wall283753915_1167

    OdpovědětVymazat
  5. Anti-Nano kbelík Tonyho Pantalleresca. Návod k výrobě. Co říkáte.
    https://www.bitchute.com/video/uqU3brc8WnOg/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to babajasvaga
      Pán, když zapojil ke konci videa napaječ do zásuvky a dal si elektrodu na prst ruky,tak jsem spadl ze židle,napaječ ze sítě nemusí být galvanicky oddělen od sítě,kdyby došlo k poruše,tak by to asi nebylo moc příjemné pro jeho srdce,ikdyž 230V st. není tak moc,haha. Jinak stejnosměrné mag.pole nemá takovou účinnost,jako střídavé pole,touž stačí navléct na ruku kruhový magnet (viz něco jako magnetické náramky). Ovšem nevíme,jak reagují ty breberky na mag. pole stejnosměrné,to bych asi se raději přikláněl k plazmové kouli, tamjde poznat, že zde pracuje i statika a přitahuje i chloupky na ruce. Středa onorizér taky pracuje dobře.

      Vymazat
    2. to Iv
      Hrozní poranění, přitom by třeba stačilo přidat ke kýblu odpovídající pojistku. Zprvu se mi zamlouvalo Tonyho levné řešení, finální účinnost ale neznám. Díky za odpověď. Vlastně nevím, zda by to rodičové chtěli aspoň zkusit, když kov. injekci nejspíš stále věří a mě mají, s prominutím za blbca, pánč jsem jim to předem víckrát rozmlouval. Nezabralo. Ani studie nepomohly a šli na druhou dávku. No co už, každého volba.

      Vymazat
    3. to babajasvaga
      Nemá cenu někoho přesvědčovat, věřit Vám nikdy nebudou a z Vás udělají "blázna". Škoda energie,tu je lepší věnovat něčemu prospěšnému pro sebe.

      Vymazat
    4. Nazdar, buďte všeci zdrávi,
      babajasvaga, iv, ke kbelíku. Někdy v r. 2010 bylo na netu schéma kruhové cívky vodič cca 1 - 2,5mm2 nevím už kolik závitů, pouštěli do toho obdélník kolem 21,5kHz.

      Video toho pána je moc dlouhé a tak jsem to vzal letem světem a když teda stejnosm. el. mag. pole asi neodymové magnety. Nebo magnety jak uvádí pan iv i z důvodů bezpečnosti. Pán sice použil napaječ který je měkký aby se mu nehřálo a nebo nespálilo vinutí, pač pokud by použil autobaterii z bezp. důvodů asi by se cívka neúměrně hřála a musel by tam dobastlit proudový zesilovač kde by nastavil vztah je menší a nebo rovno spočítanému maximu. Aby to mohlo běhat na elektrickou síť, musel by použít transformátor s dvojitou izolací a někteří by dodali určený pro lékařské účely proti průrazu primár - sekundár a zase doplněný zdrojem proudu aby tam neteklo víc než použitý vodič zvládne. Pojistka není dost rychlá, ano, možná pokud by se dala ultra rychlá pro polovodiče, je to o jednou než se něco stane. Takováto konstrukce co tam předvádí se mi taky moc nelíbí a ještě kýbl vody s upravenou vodivostí. Ano, plazma koule se mi zdá rovněž lepší řešení, třeba ze stránek danyk.cz, pokud by se zvolil vhodný kmitočet.

      Držte se, a nechť vás Síla provází

      rusido

      Vymazat
    5. to Iv, Rusido
      Pokud by si milí rodičové náhodou něco uvědomili, doporučím plasma-kouli. Jestli to bude pro ně "včas", to ale nevím. Děkuju oběma.
      Ať Vás Síla vždy chrání.

      Vymazat
  6. Dnes 30.4.2022 je na Google "pěkné" logo. G66- jako 666. Krvavý rituál, jeden z největších čarodějnických sabatů. http://energieupramene.blogspot.com/2014/09/matache-chavala-padli-andele.html

    OdpovědětVymazat
  7. Jurečka chce prý obnovit chovy skotu, vyrábět bioplyn a prý bude všem teplo. Ale Gretu z teho jebne. Co teď.

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.