neděle 17. dubna 2022

Antarktida odkrývá své tajemství

 

Antarktida odkrývá své tajemství


Všechny ty roky jsou vědecké výzkumníky, průzkumníci a archeologové fascinováni Antarktidou, jejím vytrvalým ledem a extrémně chladným prostředím. Průzkum UFO přitom postupně směřuje k tomuto kontinentu. 

Antarktida není tak jednoduchá jako ledovec, je to obrovská pyramida ukrytá v hlubinách ledového příkrovu, s důkazy o dávné civilizaci, jsou tam nějaká UFO, tajné základny atd. Záhada Antarktidy je pohlcena dlouhou řekou dějin.

Vstup do vnitřního světa

Vzhledem k tomu, že Antarktida byla vždy pokryta silnou vrstvou ledu, je úkol ji prozkoumat nesmírně obtížný, a proto je také plná tajemství. Severní pól je samozřejmě stejný. Ve skutečnosti se vždy mluvilo o vstupu Antarktidy do vnitřního světa Země a o tom, že tam jsou tajné podzemní základny pro mimozemšťany.

V roce 2019 bývalý člen SEAL, který tvrdil, že se v roce 2003 účastnil tajných misí do Antarktidy, přinesl zprávu, že v Antarktidě existuje přísně tajná podzemní základna.

Tajná operace, která se tehdy týkala, měla chránit skupinu vědců před vstupem do tajné podzemní struktury poblíž ledovce Beardmore. Technologie detekce určila, že jde o osmibokou konstrukci, jen malá část je odkryta a většina zbytku je pohřbena hluboko v ledovci. Nejprve našli bránu základny kopáním 15 metrů pod zemí s vybavením. Na bráně byly nějaké hieroglyfy, které předtím neviděli.

Stěny této budovy musí mít tloušťku 6 až 10 metrů a stěny a podlaha jsou extrémně hladké, podobné materiálu z černého čediče. Teplota uvnitř je mimořádně příjemná, kolem 20 až 22 stupňů Celsia, i když je pod minus 40 stupňů, v kombinaci s velmi špatným počasím. 

Podle oznamovatele byla tato budova skutečně objevena a její poloha zaznamenána již v 50. a 60. letech 20. století, ale lidé nemohli najít způsob, jak se dostat dovnitř. Přestože však vstoupili, odebrali pouze vzorky a fotografie v tomto patře a nepronikli hluboko do země, protože nenašli žádný průchod ani bránu do sklepa.

podzemní základna

Jak uvedl stěžovatel, tato  podzemní základna  musí patřit velmi staré civilizaci, což lze usuzovat na plochost zdí a podlahy a hieroglyfy na bráně. Pokud by neexistovala od pradávna, neexistovala by žádná možnost, jak by mohla být utěsněna v ledové čepici a pod ní.

Velmi malá část je nyní odkryta kvůli tání ledového příkrovu v důsledku oteplování klimatu. Navíc oznamovatel odhalil neuvěřitelné tajemství. Jeden z vaší skupiny lidí ve vědeckém týmu je hybrid mimozemské a lidské rasy a tato tajná základna zapečetěná pod ledovým příkrovem není produktem lidské civilizace. Je to základna postavená na Zemi mimozemšťany.

Tajná základna pod ledovou čepicí

Kdy a proč byla tato základna postavena, odpověděl jiný informátor, který byl také na této tajné misi. Vstoupil do tajné základny v jiných časech než předchozí osoba, která tuto zprávu roznesla, šla hlouběji do základny a viděla úžasnou scénu v akci. Reklamní. Chcete-li pokračovat ve čtení, posuňte se.

Tam viděl několik mrtvol určité mimozemské rasy a lidských hybridů a bylo mu řečeno, že tyto mrtvoly byly vzorky lidského genetického experimentu, který v té době na Zemi provedla určitá mimozemská rasa. Civilizace této mimozemské rasy daleko předčila lidi o desítky  tisíc let  a jedním z účelů budování této základny je provádět genetické experimenty na lidech.

Pokud je vše, co tento informátor řekl, pravda, pak musíme znovu prozkoumat historii Země. Možná se za vaši dlouhou dobu stalo mnoho neznámých věcí. Před časem Rusko v tajném dokumentu odhalilo, že  v Antarktidě byla objevena mimozemská základna  . Jedná se o vysoce pokročilou konstrukci, mimo dosah moderní civilizace.

Zdroj: https://www.soulask.com/aliens-build-underground-bases-in-antarctica-to-experiment-with-human-genes/amp/

 

21 komentářů:

  1. to Korendor
    Vážený Korendore, starý brachu, vzpomínáme a posíláme hodně Síly Tobě i Tvé ženě.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Korendor
      Děkujeme za odpověď a dáváme Vám oboum hodně Síly. Napsali jsme na mail.

      Vymazat
  2. Dnešní výron sluneční hmoty X2.2 cca v 03:57 UTC míří pryč od Země. Foto je však pořízeno v zajimavou hodinu 04:04:44 .

    https://i.ibb.co/m5zX9WK/image.png
    https://www.spaceweatherlive.com/cs/slunecni-aktivita/slunecni-erupce.html#X2.2

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Víš co je docela prča?
      Jak psal pan iv, že elektronika začne vypovídat službu, tak co mám ve fabrice plnej digitál, tak začíná jít do řitě. A co mám linky ještě se starým dobrým analogovým řízením tak v OKáčku. Hele to se úplně zblblo, to je něco a jak tam některé části úplně odchází...

      rusido

      Vymazat
    2. to rusido
      Přesně a kdyby něco, tak i za vojny by analog fungoval, aby se lidi mohli domluvit, třeba na KV.

      Vymazat
    3. to rusido
      Věřím. Jestli to za chvili nedopadne, že lidi natáhnou z okna do okna silnější vlasec a do každýho pokoje plechovku. Vítajme nový typ mobilu a hlavně data neomezeně, to je dnes IN. Pro mne vysvobození, už aby to bylo.

      Vymazat
  3. Zdravím tě korendore a všechny další člověky.
    Mrknite teda na: https://upramene.cz/forum/viewtopic.php?t=3889&hilit=Godzila
    Zlikviduje kde co všechno, myslel jsem si jak se nečistím bylinnými čaji a ta oranžová moč a odér po čtyřdenní aplikaci, to bylo teda něco. Pokud by ste měli zájem sepíšu vlastní poznatky. Korendorovi teda pokud sem napíše ať pošlu na jeho mejlovku návod s doplněnými poznatky a kliďo vyrobím i postříbřené elektrody (stejně se je chystám zas vyrábět) - zadarmo tě to vyrobím. Samo že jen jednomu. Vy si to vyrobíte sami, nemám čas to vyrábět na kila.

    Mejlovku si najdu v tom starším přízpěvku když to budeš chtět.


    rudido

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to rusido
      Se Slávkem Křepelkou jsme to řešili ale je to i zde: http://energieupramene.blogspot.com/2011/05/nedostupne-poznatky.html

      Vymazat
  4. to Korendor
    zkusit sdělit, že Tvá paní Korendore není její matka, je to přece jiná bytost a tak není možné chtít stejný průběh života. Najít nějaký potěšení. Teď jak to udělat aby se cítila zase potřebná. Ať si ta paní onen věk(matka) v hlavě přepíše. Ať si dosadí libovolně velké číslo, větší než její současný věk a má po problému. Třeba tu má ještě nějakou prácu když ju "tam navrchu" ještě nechtějí. Ale to jsi asi vše zkušal. Pokud čte knihy, např. Luis Hay-Miluj svůj život, tam srší energie říká mi teď žena. Anebo jestli ráda čte, ať zkusí děckám ve školce vyprávět pohádky před spaním, třeba jen některý den jestli ju to chytne.
    Jo, již mám doma Ozonizér doktora L. Středy (díky Iv+Ter za info), v případě zájmu zapujčim např. poštou, chce to 6x AAA baterie. A prskat s ním přímo na ten kyčel, vyrábí to lokální ozon. Anebo ta plasmová koule rovnou na kyčel.
    A paní "musí" chtít. Pokud nechce, problem se obv. jen posune jinam a ona si pojede furt to svoje. Posílám mnoho Síly Tobě i Tvé ženě, pevné nervy.
    ozonizer https://postimg.cc/751S9ytD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Korendor
      Pardon chodí mi to někdy po částech. Pokud se nejde nyní domluvit s ženou. Co třeba překousnout tamto, a domluvit se s dcerou aby ta zkusila vrátit radost do života ženě. Nějaký způsob musí existovat.
      A také kuželové pyramidy pod postel, zelenou barvu přímo pod kyčel, ať uzdravuje a bílou pod hrudník.

      Vymazat
    2. to korendor
      https://www.mimibazar.cz/inzerat/101413545/zdravotni-potreby-ozonizer-ucinne-leci-akne-atd
      Je to v Praze, tak by neměl být problém. Zdravím von

      Vymazat
    3. to Korendor
      co mi ten ozonizer došel poštou, 2 dny nato odešel pan Středa za nějaké zvláštní okolnosti, ale co se tam skutečně stalo, nevím. Lidé ten den spekulovali že nějaká žena a dva muži, prý milenka, ale fakt nevím.
      Pokud by ten přístroj z mimibazaru neklapl -což doufám že je již na cestě, zapůjčím ihned svůj. Chce to ale dát vědět- třeba zde.

      Vymazat
  5. Zdar Korendore, presto bych Godzillu nepodcenoval, jak tu chlapi pisou. Muze to bejt srdce, ale na nem, nebo kolem nej muze delat neplechu a klidne to muze bejt plisen(houba),stara znama,vetsinou zodpovedna za lidsky problemy - candida albicans,nebo nejaky breberky a muzou ji delat vsude mozne a u srdce se to potkava.Nejspis neco pravdy na tom ze ruzny svinstva hledaj nejslabsi napadnutelnou cast tela, bude.Godzillou si myslim nejde nic pokazit, muze to bejt v nejhorsim stejny, ale nejspis to pomuze......proud

    OdpovědětVymazat
  6. Kdyby nic jinyho, Godzilla pomuze telu odlehcit od jiny "valecny fronty" a mit vic sily v boji o srdce.......proud

    OdpovědětVymazat
  7. Přátelé a kamarádi, doporučuji vřele všem pěstovat kedlubnu gigant a je to navíc český vynález.
    Středa ozonizér vlastním již od svojich 18 let, kdy jsem ničila ozonem beďary. A nezapomenout na heslo "před heřmánkem smekni a před bezinkou klekni".

    OdpovědětVymazat
  8. to Korendor
    Jakým směrem má hlavu žena při spánku?
    Když nechce udělat změnu ona, zkusit udělat změnu v blízkém okolí-postel. Měla(i) by spát sever, nebo východ. Západ je horší, pan Zéland má pravdu. Nějakou dobu jsem to nyní zkušal. A jestli spí severně, zkusit přemístit postel.

    OdpovědětVymazat
  9. to korendor
    Tak na toto jsme se těšili a taky na ty Tvý filmy, rádi se na tu přírodu od Tebe díváme.
    Ať Vás oba provází Síla !!!!!!!
    Ter+Iv

    OdpovědětVymazat
  10. to Korendor
    Výborná zpráva, a děkujeme za Tvá videa často se tak mrknem na místa o kterých jsme nevěděli.
    Posíláme Sílu pro oba!

    OdpovědětVymazat
  11. A zde, už to berou komplet:
    https://i.ibb.co/DthVW7j/photo-2022-04-22-19-21-31.jpg

    OdpovědětVymazat
  12. Porad mi je divny, jak by se sem mimozemstani dostali. Van Allenovy pasy proste nepustej nic z planety ani sem, ani odtud. Proto se da ruzne spekulovat, jestli jsou "prirozeny", nebo umele vytvoreny a proc. Bejt prirozeny, pak to jasne ukazuje vsechny mimozemstany jako podvrh a podvod, vyjma tech co by se sem dostali pred jejich vytvorenim,ale uz by nemohli odtud. Bejt umely, pak uz je moznost spekulaci, byli tady a pri odletu za sebou "zavreli dvere" onema pasama. Pak je bud umeji "odemknout"(moc rad bych tedy vedel jak), nebo odleteli s tim ze navrat uz je tim padem vyloucenej. Nejak jinak nechapu co je komu nejasnyho na tvrdym radioaktivnim zareni o neskutecne obrovsky intenzite, ktery zabije naprosto s prehledem vsechno zivy. Jak muze kdokoliv kvakat cosi o mimozemstanech, kdyz je na Zemi jednoznacne tahle vec vylucuje, vyjma napsanyho vejs.Dalsi vec, to se tejka i nas a kvakani o nasich "moznejch" vejletech do vesmiru........... proud

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.