sobota 19. března 2022

Mířil na lišku, trefil Elišku

 

Mířil na lišku, trefil Elišku

Vítač Ukroušů z Vaclaváku(produkt mainstrému, už jen podojit)

 ČR je dnes tak nacifikováno směrem na Rusa, již od školních let, že normálním lidem jdou oči šédrem. Naše generace udělá čistku od nácků za Putina a už vidím, jak se smíchem válí po zemi. Proč? Je to paradox. Máme zde vítače Ukrajinců, kteří utekli z Ukrajiny většinou proto, že spolupracovali s fašistickým režimem a v momentě, kdy hrozilo nebezpečí čistek od Rusů, utekli do bezpečí. Jenže vybrali si velmi špatně, naše generace byla poslední roky vychovávána proti Rusům a nyní je zde náš stát přijal v počtu cca 250 000. Na školách se ruština neučí již mnoho roků, takže vůbec nerozeznají zda je to Rus, nebo Ukrajinec, tento rozdíl nikdo z nich nepozná, takže budou zde pronásledovat a přát jim to „nejlepší i těm vítaným Ukrajincům, kteří většinou utekli jen kvůli vlastní zodpovědnosti. Vznikne paradox. Navíc by si měli ti naši vítači a nacifikovaní uvědomit, že v zaměstnání budou nahrazeni těmito uprchlíky za nižší mzdy a naši domácí jimi nahrazeni. Ovce békají přesně jak to mainstrém reprodukuje a poslušně konají jejich plán. Jen tak dál ovečky, práci denaficikace Ukrajinců v ČR uděláte za Putina, protože jste tak byli vedeni a vše jste spolkli – Rus nebo Ukrouš je jedno, protože to nerozeznáte (neučili se ruštinu) a je to jedno, protože všechno jsou to zrádcové a oligarchové vlastní vlasti, kteří se sem přišli většinou schovat a budete jimi nahrazeni, nebo možná vás zaměstnají, ale ještě za menší mzdy než „své“ lidi z  Ukrajiny. Mířil na lišku, trefil Elišku. Jsme pro ně póvl, tak si to užijte, oni vám to dají najevo!

Budíček i zde: https://cz24.news/biometricke-pasy-vymena-obyvatel-okupace-1939-komentare-ans-ze-dne-17-03-vladimira-vitova-a-marek-adam-video-cz-126-min/

26 komentářů:

  1. Das ist katastrofen, kamaraden.
    Nazdar!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pozdrav ruských pilotov ukrajinskej armáde:
      https://t.me/newsfrontsk/5365


      Keine katastrofen!

      https://vitazstvosvetla.org/

      Vydrž času, dočkáš sa klasu. ...už to pôjde rýchlo! Nekrmte svojou energiou psov, ktorí vás môžu dohrýzť!

      F.

      Vymazat
    2. to F.
      Ahoj, to si jako budeme sluníčkově lhát do kapsy?
      Momentálně je v Československu totální katastrofa a nevydržím čekat, ale furt makám. Mě ty qua-quanonácký řeči vubec neba. Nazývám věci radši pravým jménem.

      Vymazat
    3. Slniečkovo klamať?
      ...
      Jenže ono je to jinak, co? Vy se bojíte, až z toho máte krůpěje studeného potu na čele! No, ono je proč se bát! Jakmile medvěd jednou opustil brloh, tak se asi jen tak nezastaví, a vy to víte! Jeden západní (výjimečně chytrý) politik prohlásil, že zná 10 způsobů, jak vylákat medvěda z lesa ven, ale ani jeden, jak ho tam dostat zpátky. Putin v následujících dnech a týdnech nakope celému západu prdel, a tak dostanou kopanec i ti, kteří jsou v těch řitích hluboce zabydleni! Proto je to kvičení tak hlasité!
      ...
      F.

      Vymazat
    4. to F.
      no a nejste asi nějaký moc generální, moc hrr? kvakvanonu osobně nevěřím, tak. Nebo podle Vás MUSÍM VĚŘIT? Kdo se bojí a kde? haha

      Sluníčkově lhát to znamená, že jakási skupina lidí překrucuje fakta, která jsou jasně vidět očima, a např. říká že: "se tu nic neděje, nic nedělejte, jezte pijte hodujte" a podobné kecy. To mi vadí. Pochopeno? To je pro mne quanon. Někteří členové nechápou ani staré symboly. Neřeším to, ať si dělá co chce, je mi to šumák.

      Československo je milý F. v absolutně katastrolfálním stavu, a pokud to popíráte, tak prostě sluníčkaříte. Chápeme se konečně, je to možné?

      A s tímto "kastrolním" stavem se pak již dá něco dělat, ale nazvat bychom to měli tak, jak se věci mají. V čem je tedy problem?
      Ono je něco nakreslit na oblohu, vtipné..ale co s tím jako? :-) Jako vtip dobrý ale to je asi vše.
      Hezký večer a pochopení

      Vymazat
    5. Situácia v Československu (ale aj na celom svete) je katastrofálna, tak mi nevkladajte do úst, čo som nepovedal. Niečo/niekto túto situáciu spôsobil a tí, čo vlastnia médiá a "staré peniaze" to snažia tlačiť dalej a konzumne orientovaní sa nestarajú, aký je pravý dôvod. Len vidia, že dražoba, že porušovanie ludských práv, že kovidfašizmus a neviem, ešte aký -izmus, len aby všetci žili v strachu. Lebo strach je najlepší nástroj na manipuláciu. A aby sa im to lahšie robilo, tak sa infiltrovali do všetkých štruktúr existencie a to je ten hlboký štát, o ktorom sa nesmiete dozvedieť. Obyčajní ludia s tým nič nespravia, aj keby sa na hlavu postavili a podopreli ušami. Preto chápem Váš hnev, ale sa nehnevám, snažím sa Vás len naviesť na pochopenie, ako to je v skutočnosti. Takže si najprv zistite,čo je to slniečkárenie a do budúcna velmi dobre zvážte použitie tohoto pojmu...
      Od istého času existuje istá organizácia, ktorá ničí vplyv hlbokého štátu. Má na to spolahlivé technologie, bežným ludom nedostupné. A je tu ešte jeden faktor - tento odboj prebieha skryte a úplne inými prostriedkami, ako by sa čakalo. Ešte prídu velké odhalenia.
      Čo sa týka toho, čo nakreslili ruskí piloti ukronáckom - to si dajte do súvisu s vyššie napísaným. A malá poznámka, tí ktorí zažili tvrdý vojenský výcvik za minulého režimu (nie dva roky prázdnin), pochopia, aký je to pre armádu, ktorá melie z posledného a je v totálnych s.ačkách, demotivujúci moment.
      Takže tak. Držte sa, všetko dobré.

      F.

      Vymazat
    6. Že tu není katastrofa to jste psal na třetím řádku německy, a teda pokud to bylo v žertu tak už se chápeme. Zbytek vše asi vím ale dík, a na medvědy se těším. Mějte se dobře.

      Vymazat
    7. No původní komentář byl psán německy, protože byl psán náckům a pro ně to je jasná katastrofa!

      Vymazat
    8. F.- kdoje to ta "Aliance"?............proud

      Vymazat
    9. Ja jen, ze mi to prijde zase a opet jakoby se historie opakovala, jen misto panbicka tu mame mimozemstany! Znova teda zopakuju, ze NEJSOU, pro nas, protoze znaji zakony Universa. To znamena ze verim ze jich bude vsude plno, ale taky je mi jasny, ze se nebudou vmesovat. Ani ti "dobri", ani ti "spatni". Lidi si musej uvedomit kdo jsou a udelat si poradek, sami. Jediny kde bych snad dopustil nejaky vmesovani je v pripade, kdy by clovek ohrozil nejakym zpusobem primo je. Az si to uvedomime, ono nahrazovani panbicku antenkama a zelenejma muzickama, to si panecku oddychneme, konecne. ;-).Co si neudelame, nebudeme mit, jen blazen bude donekonecna spolejhat na to, ze to udela nekdo za nej. A presne toho dokazou "chytraci" co bohatnou na obchodu se strachem a nadeji nehorazne vyuzivat. Budoucnost neni na bozich,ani mimozemstanech, je jen na lidech samotnejch.Kdo o tom pochybuje a umi s intuici, neni nic jednodussiho, nez se ji patricnym zpusobem zeptat.........proud

      Vymazat
  2. Svjatoslav drtí chazarského válečníka. Sochař Vjačeslav Klykov.
    Socha je u města Belgorod.

    https://i.ibb.co/zJhMTNh/Svjatoslav-v-Belgorodu-drt-chazarsk-ho-v-le-n-ka-Socha-Vja-eslav-Klykov.jpg

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Trefil, presne to me taky napadlo.............proud

      Vymazat
  3. mRNA byly nedávno prozkoumány v britské laboratoři
    Oficiální zpráva britské laboratoře potvrzuje, že vakcíny proti Covid-19 rozhodně obsahují oxid grafenu (GO)

    Vakcíny mRNA byly forenzně zkoumány ve Spojeném království a laboratorní zpráva potvrzuje, že obsahují 1/ nanomateriály grafenu, které mohou proniknout přirozenými bariérami těla a poškodit centrální nervový systém, a 2/ oxid grafenu, který může poškodit vnitřní orgány, zničit krev, spouštět různé rakoviny a způsobují změny ve funkci genů mezi řadou dalších škodlivých účinků.

    Lze konstatovat, že všechny čtyři vzorky vakcín (1-Moderna ,2- Moderna , 3- AstraZeneca, 4- Pfizer) obsahují významné množství uhlíkových kompozitů, sloučenin grafenu a oxidu železa.
    Tyto přísady nebyly výrobcem deklarovány a chybí na seznamu přísad ve vakcíně.
    Studie ukazují, jak nebezpečný je Go tj. Grafen, ale příjemci mRNA injekcí si nejsou vědomi toho, že dostávají smrtelnou látku injekčně. Bylo jim to zatajeno. Depopulace bez vědomí účastníků.
    Pozn: To jsou VRAŽDY LIDÍ FARMALOBBY kterou platí…hádejte kdo.

    Identifikované inkluze jsou:
    1. Grafenové nano pásky potažené polyetylenglykolem
    2. Grafenová kompozitní forma 1.
    3. Grafenová kompozitní forma 2.
    4. Mikrokrystalický kalcit s uhlíkatými inkluzemi.
    5. Grafen Nano Forma s fluorescencí i bez ní
    6. Grafenové nano objekty
    7. Grafenové nano svitky

    Všechny tři vakcíny běžně využívají samosestavující se lipidové nanočástice jako mechanismy dodávání léčiv.

    zdroj: https://dailyexpose.uk/2022/02/13/uk-lab-confirms-graphene-in-covid-vaccines/

    pdf zpráva s obrázky, 88 stran, angl.: http://ukcitizen2021.org/Case_Briefing_Document_and_lab_report_Ref_AUC_101_Report%20.pdf

    OdpovědětVymazat
  4. To korendor. Napiš člověku s nickem MudrlandWenca na https://myslenkyocemkoli.blogspot.com/. Kontakt na stránkách někde najdeš. Luka

    OdpovědětVymazat
  5. dekuji veem,co se angazovali v nasem pripade.se zenou to spolecne probereme a rozhodneme o dalsim.Korendor

    OdpovědětVymazat
  6. to Korendor
    Něčím se pacient vnitřně trápí. Možná to doma oba vše víte, kdyžtak mrkněte na článek. Je delší, a pro rychlejší hledání v článku to chce najít frázi:
    "K duši /Solar plexus/ patří 6 základních orgánů:"

    http://www.2012rok.sk/wp/psychologia/14862-neexistuje-zdrava-duse-nemocne-telo

    OdpovědětVymazat
  7. V Indonésii 24.03.2022 se probudila sopka Krakatau, jedna z dalších. Celkově čekám co a kde to různé záření ze Slunka provede.
    https://www.vulkane.net/blogmobil/vulkan-krakatau-eruptiert-am-24-03-22/

    OdpovědětVymazat
  8. to Korendor
    byl nalezen zvýšený počet slunečních erupcí ve dnech 20-21.3.2022, odkaz níže. Jestli to nemohlo pusobit jako spouštěč onoho problemu.
    https://vk.com/wall647796984_48290
    20. a 21. března 2022 erupce-většina na odvrácené straně Slunce, přesto tu značně působí, Gama záření furt praží

    PS. K mejlům - asi se ty kaštany budou ted hůře shánět, ale třeba budou mít např. ve školce, děti z toho přece vyrábí zvířátka. Třeba tam u Vás mají.

    OdpovědětVymazat
  9. Gůgl mi asi blokuje přihlášení k učtu. Včera to ještě šlo. Píše mi TO, že nemam správné heslo haha tak prý musím čekat 48hodin až pošle heslo jinam.
    Velká koronární díra je natočena přimo na Zemi, příchod dalšího kosmického záření cca 27-28.3. Toto záření je jiné než plasma ze Slunce.
    Dnes jsem se dočetl že GAMA záření ničí uhlík tj hmotu, nu a člověk má uhlíkaté tělo.. Dnes je rentgenový index od rána 4,6 pozor, https://postimg.cc/S2DCPkKx
    babajasvaga

    OdpovědětVymazat
  10. Znovu dik. Notebook odkracel tlacit mraky,takze pres Android. Nelze kopirovat a stahovat,tak to poresim opisem adres....Korendor.

    OdpovědětVymazat
  11. Nielen pre Korendora:
    https://www.youtube.com/watch?v=Ajejy7IaYNk

    :)

    OdpovědětVymazat
  12. Pokud byste někdo přátelé náhodou měl, daroval, či prodal tento kufřík budu velmi vděčen. Pečlivě bych uschoval a použil pro léčení potřebným.
    Přemýšlím, jestli to nebude podobný princip jako ona plasmová koule.

    https://i.postimg.cc/MZybbz5X/Nikola-Tesla-fialove-svetlo.jpg
    babajasvaga (furt mi nejde přihlásit do učtu)

    OdpovědětVymazat
  13. to babajasvaga
    Ano, je to totožné s plazmou, něco stejného vynalezl náš doktor Středa jako ozonizér https://www.mimibazar.cz/inzerat/101413545/zdravotni-potreby-ozonizer-ucinne-leci-akne-atd

    OdpovědětVymazat
  14. to korendor
    Toto by mělo pomoci i na ten kloub.

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.