úterý 1. března 2022

Arogance není dobrá volba

 

Jeff Currie


 

Goldman Sachs

https://www.goldmansachs.com/insights/outlook/bios/currie-bio-pdf.pdf

Jeff Currie - jeden z nejsledovanějších analytiků na světě a hlavní komoditní stratég

přední banky Goldman Sachs řekl toto:

“I’ve been doing this 30 years and I’ve never seen markets like this,” Currie said in a Bloomberg TV interview. “This is a molecule crisis. We’re out of everything, I don’t care if it’s oil, gas, coal, copper, aluminum, you name it we’re out of it.”

Překlad:

"Dělám tuhle práci už 30 let a nikdy jsem neviděl trh takový, jaký je teď. Jedná se o krizi "molekul". (pozn.: krize nejzákladnějších komodit). Došlo nám všechno. Ať už tomu říkáte jakkoli - ropa, plyn, uhlí, měď, hliník, prostě cokoli. Všechno nám došlo!"  

Tento výrok byl zveřejněný 7.2.2022. Viz odkaz:

https://www.bloomberg.com/news/articles/2022-02-07/goldman-commodity-veteran-says-he-s-never-seen-a-market-like-it

Chápete?

Západ už nemá nic.

Pouze katastrofální dluhy a nadcházející hyperinflaci.

A Rusko má téměř vše. Navíc může své relativně malé dluhy splácet ze své levé zadní kapsy, a to i zlatem. K tomu Západ potřebuje dobýt Rusko. A za tímto účelem Západ přetvořil Ukrajinu do dnešní podoby. Rusko se však na současné události během dvou desetiletí Putinovy perestrojky dokonale připravilo. Finančně, ekonomicky a vojensky.

Závěr:

Má-li civilizace přežít, Západ se bude muset smířit s porážkou a následně podstoupit pokles životní úrovně po dobu několika desítek let, aby mohl splatit gigantické dluhy, které nashromáždili "jeho" parazitem dosazení politici. 

 

1 komentář:

  1. Problem je, ze kdyz se o tom chces bavit s mladejma, tak jim vsechno vysvetlis a oni se te zeptaj co s tim maj spolecnyho zlaty rybicky v akvariu, kdyz jim o nich povis,zeptaj se te proc mluvis o ruzovym lvovi............proud

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.