čtvrtek 3. března 2022

Aktuální téma

15 komentářů:

  1. SÍLO POMÁHEJ A CHRAŇ SLOVANY!
    SÍLO ZBAV NÁS VŠECH PSYCHOPATŮ A PARAZITŮ!

    OdpovědětVymazat
  2. Ještě že horské slunce máme, od soboty je pocitově divně, asi jak jsem dělal venku se dřevem. Ty první 4 dny celková paralýza těla.

    Sílo pomáhej a chraň Slovany!
    Sílo zbav nás všech psychopatů a parazitů!

    OdpovědětVymazat
  3. Jooo, lidicky, je to slozity, stvaci vam hodej na hlavu jak experta z Goldman, tak i Stanka, oni jsou prece ti nejchytrejsi a vedej vsechno nejlip, narozeni az po 89. v zivote si zatim dokazali tak zavazat tkanicky u bot..........proud

    OdpovědětVymazat
  4. Super video.. díky za něj a rozšíření informací a vedení. Děkuji vám moc.

    OdpovědětVymazat
  5. to korendor
    to bude pak probuzení, až ti mladí budou rýt rypákem v zemi a hledat lanýže. Jenže to je pro nobl, na ně zbyde hmyz. Tady je taky něco zajímavý: https://www.youtube.com/watch?v=pPQARuTxhGM

    OdpovědětVymazat
  6. Kde sú tie vaše reči o SILE?!! Nemám slov.... Všetko je úplne inak!
    https://vk.com/public205669967?z=video-205669967_456240223%2F482c73e995bd308f81%2Fpl_wall_-205669967

    F.

    OdpovědětVymazat
  7. to F
    Sílu používá i druhá strana, protože je v podstatě neutrální a člověk ji vede svými myšlenkami a citem. Pokud lidé budou myslet jen na zisky a své sobecké pohnutky na bohatství, tak předávají Sílu té druhé straně a ta je víc a víc bohatší. Tak kde je chyba? Ale je to Váš pohled, nikomu nic nevnucuji.

    OdpovědětVymazat
  8. Všetko je inak. Ak to nechcete "vidieť", tak si aspň ušetrite podobné vyjadrenia, ako vyššie. Držte líniu, alebo sa kašlite na to. Pravda bolí... Kontrolujte si, aké myšlienky produkujete - všetko sa najprv vytvára v jemnohmotnej sfére, až potom sa to materializuje, tak nebrzdite pokrok. A nebude to to, čo naznačil KORENDOR!

    F.

    OdpovědětVymazat
  9. Nehezky pocteni: https://www.biosferaklub.info/cierni-transplantologovia-na-ukrajine/ ....supove se slitaji...........proud

    OdpovědětVymazat
  10. V tom "leceni" trochu tak nejak "plavu". Chripka se de fakto nikdy nelecila a neleci, dostanes paralen a poradej ti postel, to je vsechno. Jedina "vrazda" ktera me napada, je napichnout nekoho komu nefungujou plice na ventilaci, kde se nafukuje a vyfukuje bez ohledu na to, ze plice jsou tak zaneseny, ze si stejne muzou brat jen minimum, se stestim, misto aby se plice "vycistily". Ale nejsem odbornik, jen ctu co a jak a delam si vlastni zavery, selskej rozum.

    OdpovědětVymazat
  11. Ať hodí kamenem kdo je bez viny. Ono použití Síly správně to muže značit používat prvně svědomí a cit. A proč to napadání, zkusme to lépe. Vytříbit se v tomto zvláštním světě není zrovna snadné co říkáte.

    PS. Nemáte náhodou pocit že letos, poslední asi měsíc, dva zesílili postřiky? Venku se to často nedá jak pálí oči a ještě se zpotit při práci, ty otevřené póry to se asi nalepí všelicos.

    OdpovědětVymazat
  12. Buď zdráv "F",
    někdy jsem z toho taky docela v řiti a to mám hodně velkou vyjednávací pozici ve fabrice. Dokonce mě stavěli do pozice, že pokud se nepodvolím, tak všeci přijdou o práci, hovno. Když už jsme došli do tohoto bodu, tak si toho važ, kde je finále to úplně přesně nikdo neví. Naprosto Tě chápu, drž se kluku. A přání "AŤ VÁS SÍILA PROVÁZÍ" Vlastně platí pro ty co došli až sem a to jest i pro tebe. Nikoli pro druhou stranu.

    člověkové milí, NECHŤ VÁS SÍILA PROVÁZÍ



    rusido

    OdpovědětVymazat
  13. Rusido, vďaka. Len na upresnenie pre osadenstvo - spojenie ducha a duše (v každom z nás), to je tá skrytá SILA, ktorú musí v sebe každý nájsť. Zjednotíme sa až potom, keď sa zjednotí každý sám so sebou. Preto je veľmi dôležité venovať pozornosť svojim myšlienkam - či to ide z vnútra, alebo je to cudzí vplyv! Clieb, hry a davová psychóza - pozor na to!
    NECH VÁS VŠETKÝCH SILA SPREVÁDZA!

    F.

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.