středa 9. února 2022

První varování

 

První varování

 Západní  svět chce vytvořit elektronický „koncentrák“, kde vše bude řízeno umělou inteligencí, chipy v těle, elektronické bankovnictví a další vymoženosti elektroniky. Místo toho, aby tyto vymoženosti byly jen doplňkové pro běžný život, anglosasská civilizace se snaží využít elektroniku pro ovládnutí lidstva. Již několikrát jsme zde psali o nebezpečí tohoto směru pro civilizaci, kdy se tato staví nad Univerzum. Stačí jedna chvilka a veškerá elektronika na základě integrovaných obvodů a chipů se zhroutí. Stačí jen jedna větší erupce Slunce a vše skončí, digitální bankovnictví, sledování lidí, Net, mob. Telefony a mnoho dalších. Dnešní zpráva https://www.novinky.cz/veda-skoly/clanek/obri-geomagneticka-boure-shodila-muskovi-40-satelitu-40386647  potvrdila, jak elektronická civilizace je zranitelná. Ano, již jsme o tom všem informovali dříve http://energieupramene.blogspot.com/2021/10/vysneny-gatesuvrockefelleruv-atd-svet.html  ale lidstvo je jak v hypnoze a vůbec nereflektuje na realitu okolního prostředí a zejména na chování Univerza o kterém dnes ještě nevíme nic. Jen pár namyšlených lidí, kteří si uzurpují moc nad lidstvem se jim snaží ve své velikosti něco vnutit a prezentováno jako jediná cesta. Omyl, těch věcí do budoucna bude více, aby se lidstvo naučilo používat mozek spolu s intuicí a ti, kteří toho nebudou schopni (tečkovaní), budou vyřazeni z tohoto světa a mohou se zaštitovat ochranou přírody (gren dell), zdravím (očkováním), a jinými zastíracími manévry, jež vlastně ani nemají s tím nic společného, jen s bankovním kontem a výhodou nad ostatními lidmi. Svět jde a půjde úplně jiným směrem a pokud si to neuvědomíme, odrazí se to jako v zrcadle proti nám. Ten kdo ví, je připraven a veškerá nařízení vlád jsou mu k smíchu, protože ty už zaspaly vývoj a jsou ve smyčce sebedestrukce.

5 komentářů:

  1. Vědecká zpráva grafen-oxidu v 5 druzích injekcí kokovid +obrazová příloha
    155 stran pdf španělsky, heslo archivu: "laska"

    https://ulozto.cz/file/IXKvNDPB9EzP/report-argentina-graphenevaccins-rar#!ZGyvMQR2AJL3Amp5AmV4AGDkAQEuMyO6EGyCIUOKZR5gFGuxBN==

    01 CANSINO
    02 PFIZER
    03 ASTRAZÉNECA
    04 SINOPHARM
    05 SPUTNIK

    OdpovědětVymazat
  2. Na doplnenie k článku:
    https://avatar07.webnode.cz/news/odtajneni-zapadnich-dokumentu-pokud-vam-to-neotevre-oci-tak-potom-uz-nic/

    F.

    OdpovědětVymazat
  3. Dění na slunci je veselé, aktivní jsou hned 3 regiony současně. Jen jestli se nepřipravuje něco většího. Před chvílí proběhlo menší vzplanutí třídy M, a míří k nám další dávka plasmy, přílet cca 13-14.2.
    10.2. proběhla větší erupce Etny, sopečné blesky a vyvalil mrak ve tvaru atom-hřibu.
    O čem lidé mluví, příroda koná.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to babajasvaga
      Ano, sledujeme, do března toho bude ještě více, lidi potřebují sáhnout až na samé dno,poslední příležitost pro ty poslední co se mohou ještě vrátit k lidství.

      Vymazat
    2. to Iv
      To je pravda. Nakonec 2 erupce "M".
      Severní pól stále zrychluje pohyb, od určitého dosaženého stupně si má radostí poskočit.
      Na Islandu se 7.2. prohnala bouřka až naměřili vlny cca 40m pak se ona vlnoměrná bójka odporoučela s poruchou. Deset vln po 25m, čtyři přes 30m.

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.