sobota 12. února 2022

Vyvolávání psychologického tlaku

 

Vyvolávání psychologického tlaku se může západu katastrofálně vymstít a jejich cesta k resetu může skončit rychleji.

 Občané, dejte si nožku přes nožku, zapalte si třeba cigáro a dejte si kafíčko. Pusťte si třeba nějakou pěknou českou komedii a bavte se jak okolo vás v médiích roste tlak na vyvolání dojmu, blížící se války, kterou jistě začne „největší agresor“ RF. Ano je to vše hra západu.

 Strategická chyba Američanů ve vztazích s Ruskem by mohla mít vážné důsledky nejen pro Spojené státy, ale pro všechny vazaly Washingtonu v NATO, uvedl v článku pro Reseau International bývalý pilot rumunského letectva a expert na politiku Valentin Vasilescu.

Spojené státy podstupují velké riziko, když odmítají diskutovat o klíčových bezpečnostních podmínkách navržených ruským prezidentem Vladimirem Putinem, podle vojenského experta, hlásí PolitRussia .

„Vidíme, jak Západ zahájil bezprecedentní propagandistickou kampaň v rámci psychologické války s Ruskem – plnou hrubých lží a do očí bijících dezinformací. Cílem je vykreslit Moskvu jako nějakého mocného agresora, který se již rozhodl během několika dní okupovat celou Evropu, “řekl Vasilescu.

Navíc Pentagon na pozadí kampaně za dezinformování Ruska vyslal tisíce amerických bezpečnostních úředníků, aby „chránili“ Evropu. Na evropské státy ale nikdo zatím nezaútočil.

„Věřím, že z dlouhodobého a střednědobého hlediska dopadnou důsledky této mediální kampaně pro Spojené státy a jejich vazaly v NATO katastrofálně,“ uzavřel expert.

Vladimir Putin a francouzský prezident Emmanuel Macron již dříve diskutovali o amerických spekulacích kolem „ruské invaze“. Hlava státu poznamenala, že Ukrajina je „pumpována“ zbraněmi.

Zdroj: https://riafan.ru/1606199-reseau-international-strategicheskaya-oshibka-ssha-po-rossii-obernetsya-katastrofoi-dlya-nato


 
Expert si je jistý, že na pozadí dlouhé hysterie zinscenované západními propagandisty vyvolají přesné údery ruské armády na zařízení NATO vážné otřesy mezi civilním obyvatelstvem. Stačí nad objekty aktivovat K-3(4) a celá anglosasská armáda je slepá, pak je stačí už jen posbírat ty "nadlidi". Taky dovedeme měnit informační pole.

Washington se snaží mobilizovat země NATO. USA chtějí vytvořit „toxický“ obraz Ruska a udeřit na jeho ekonomiku. Bílý dům se snaží v Rusku rozdmýchat protiválečné nálady.

"Spojené státy provádějí jednu z největších informačních speciálních operací v historii proti Rusku,".

 

O dění ve světě nyní zde:

https://rutube.ru/video/c907427ddbbb66b531c2397460f163d6/

 

1 komentář:

  1. Všetko bude inak, než chcú "anglosaskí jastrabi":
    https://blog.hlavnespravy.sk/29808/geopoliticke-vitazstvo-slovanov-na-cele-s-ruskom-nad-anglosasmi-je-neodvratne/
    .....
    Zapredaná banda zločinných vlastizradcov a zapredancov na čele s Čaputovou, Korčokom, Naďom, Hegerom, Matovičom a ďalšími nech si už teraz balí svojich sedem slivák a vypadne z „tejto krajiny“, ktorú tak nenávidí, ničí a zapredáva v mene svojich chlebodarcov. Podpisom hanebnej okupačnej zmluvy si na seba uvalili večnú hanbu, prekliatie a trvalý hnev ľudu. Nezaslúžia si nič než pohŕdanie. Uplietli si na seba bič. Budú sa pred národom musieť skrývať ako potkany.
    .....

    F.

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.