pondělí 14. února 2022

Předpověď událostí 2022

 

Předpověď událostí 2022

 
 

Zde vám poskytuji předpověď na časy budoucí od velmi dobré ruské astroložky Dragany, jejíž práce jsou velmi precizní a vycházející v reálném čase velmi dobře. Lidstvo je podporováno nyní Vyššími silami proti jeho zotročení úzkou skupinou, která z nás chce vytvořit otroky. Hnutí v Kanadě je spouštěcí impuls pro světové osvobození lidstva pomoci Vyšších sil Světla – Světlo nikdy nediskutuje s Tmou, to provádí jen „květináři“, ale lidstvo již „květinář“ být nesmí, nastává hlavní čas boje. Vidíte sami, jak policie s vámi zachází jak s dobytkem, tito tvorové za svoje chování v budoucnu budou velmi trpět, ale nemějte slitování, oni je taky neměli. https://twitter.com/i/status/1492859650420715529 Zatím se lidi jen brání, ale nechci vidět, až to začne obráceně ... https://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/nastvani-polsti-obcane-nahaneli-policisty-na-demonstraci/
 

Zde Vám předkládám její práci:

Kanada byla vybrána jako spouštěcí aspekt a Damoklův meč, trestající každého, kdo chtěl vybudovat novou virtuální realitu bez lidské tváře.

Ve dnech 7. až 9. února 22 může osvobozenecké hnutí dosáhnout svého vrcholu.

 

Do 20. 2. 22 ještě dojde k pokusu o zavedení nových opatření v souvislosti s údajně módním onemocněním. Nevylučuji, že k vytvoření takového precedentu lze použít nějaké nečestné metody, při kterých se lidé mohou opravdu cítit špatně. 

 

Ve dnech 8. až 10. března 22 bude  boj pokračovat, ale hnutí bude čelit potížím a pokusům o tvrdé odmítnutí. A do 12.3.22 je velmi důležité nevzdávat se svých záměrů. Toto datum je velmi důležité. Nevylučuji, že v této době odejde důležitý segment moci. Vše, co se Trudeaua týká, pak všechna rozhodnutí proti němu a pravděpodobně i jeho odchod a nejen jeho odchod, ale i odhalení jeho pravé tváře, může přijít v březnu a hlavně na konci dubna.

 

Do 24.04.22 může dojít k nějaké mírové dohodě. Ale to nebude vše! Globální revoluce v Kanadě začíná 22.05.22. Pro Kanadu je to velmi těžké období! Do 1.7. 22 mohou být první známky úplného zničení systému, včetně finančního, a do 18. 10. 22. bude poslední část této devastace. Zde v obou případech působí hvězdný Zuben El Shamali. Mluví o odsouzení, uvěznění, hanbě, zmaru. Listopadové zatmění Měsíce projeví v této zemi totální pozdvižení.

 

Kanadský Trudeau, již v blízkosti 01/07/22, bude jasné, že dokončení jeho tématu spolu s hvězdou Mirfak znamená, že přijde o všechno, už to stejně ztratil. A to nějak hodně souviselo s jeho počínáním - chováním  kolem 19.11.21.

   

KONVOJ SVOBODY

 Od 20. února do poloviny března se Freedom Convoy rozšíří a rozšíří do dalších zemí. Toto hnutí sjednotí mnohé a vytvoří nový směr. 

Do 20.3.22 může dojít k provokativním akcím, falešných informací, na které by samozřejmě nemělo cenu reagovat. Bude to zvláštní pokus zmást lidi. Do konce března může být ještě mnoho různých akcí. Ale nejdůležitější časy pro konvoj svobody připadnou na období 27. 4. 2022. To bych chtěla zvláště zdůraznit. Protože toto je bod v čase, kdy je hlavní boj. A to je okamžik, kdy může nastat situace nejednoty uvnitř tohoto hnutí. To je nebezpečné. A to je právě ten okamžik, kdy byste v žádném případě neměli dělat chyby. Zde je čas hlavního zlomu v historických událostech a tyto události budou záviset na tom, co se stane s tímto hnutím. Ostatně právě on se má stát oním Damoklovým mečem, trestajícím každého, kdo chtěl vybudovat novou virtuální realitu bez lidské tváře. A to bude jasné do 27.04.22. Ale v této době to může být pro samotný pohyb velmi obtížné. Nejbojovnější situace bude datována na 30.4.22. Toto je den zatmění Slunce a zde budou rozhodnutí osudová pro všechny, pak nebude cesty zpět. Vítězství 25.05.22. Světová revoluce bude zřejmě provedena rukama tohoto hnutí. A květen bude v mnoha ohledech rozhodující, téměř celosvětově. Květen nebude jednoduchý. Ale to bude ten svátostný okamžik v čase, který se stane rukou Vyšších sil. Vytvořili precedens 20. prosince 2021 a stejný konvoj svobody byl povolán, aby se stal rukama této bitvy. Vítězství 25.05.22. 

Obecně mi to všechno připomíná jakousi globální nemoc civilizačního rozsahu, která se nevyléčí hned, ale vyléčí se během roku 2022. První známky naprosté připravenosti zapojit se do tohoto procesu začne ve větší míře v květnu, ale nebude to rozhodnuto jednorázově. Teprve až do podzimu, za cenu velkého úsilí a odporu těch, kteří se rozhodli zařídit nový světový řád, ale se známkami dehumanizace, skončí v podobě, která trvá od začátku roku 2020.

 A Kanada i celý svět musí být připraven na to, že celý plán restrukturalizace a boje zabere čas až do jara 2023. 

P.S.  Kovidová pandemie není pandemie, ale
obchodování s dětmi a pedofilie jsou celosvětovou pandemií. K odhalení brzy dojde, týkají se Joea Bidena, Baracka Obamy, předsedy Nejvyššího soudu Johna Robertse, Hillary Clintonové, Nancy Pelosiové, Mikea Pence, Jeffreyho Epsteina, Billa Gatese a tisíců dalších.
Lin Wood, americký právník.

 Bill Gates podle astrologie končí v roce 2023 a "odejde". Většina  těchto lidí si stále neuvědomuje Vyšší síly, jež mají zde vliv, ale to je v zásadě dobře, jejich nevědomost je nakonec stejně dostihne, místo toho, aby se napravili. 

Naši fon kamaráden : https://cz24.news/historie-pred-77-lety-bombardovali-americane-prahu-zahynulo-pres-700-lidi/

5 komentářů:

  1. Zdravím Vás pán Iv. Aj keď nekomentujem všetko čo čítam (veď netreba), stále rád chodím na Váš blog. Zaujíma ma čo píšete a teraz cítim potrebu sa pripomenúť a zaželať Vám dobré zdravie a veselú myseľ. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to F.
      Děkuji za podporu a ať Vás provází Síla.
      Iv

      Vymazat
    2. Ďakujem. Teraz ma napadlo, že Sila nás sprevádza stále, denne Ju používame. Keď niečomu venujeme pozornosť, keď na niečo myslíme tak to posilňujeme a priťahujeme to do našej skúsenosti (do nášho života). Takže je pre nás dôležité na čo myslíme, lebo to aj dostaneme či to chceme, alebo nie. Zákon príťažlivosti je najmocnejší zákon vo vesmíre. Treba, aby sme túto Silu Zdroja používali vedome a na úžitok pre všetkých.
      Viem, že mi rozumiete.

      Vymazat
  2. to Josef
    Přesně jste to vystihl Vaší větou: ..Treba, aby sme túto Silu Zdroja používali vedome a na úžitok pre všetkých... Ano, vědomě, to je ten zázrak napojení.

    OdpovědětVymazat
  3. K free energy https://www.youtube.com/watch?v=TC_MuppNcKA Merkúrové srdce" - pulzujúca kvapka Merkúra
    Na hodinový pohár sa položí kvapka 15-20 mm ortuti, na ktorý nalejete 10% objemu rozpustenej kyseliny sírovej (hustota 1,093). Predbežne sa vloží do tohto roztoku dvojromkyseliny draslíka v množstve 0,05 g 10 cm3 roztoku.
    Pri kontakte s rozpustením elektrolytu sa ortuť nabije, čím sa zníži jej povrchové napätie a pokles sa mierne podrezáva pod pôsobením gravitácie.
    Ďalej sa týka okraja kvapky so železným drôtom (hrúbka asi 1 mm). Potom ortuť, železo a rozpúšťadlo tvoria galvanický reťazec, v ktorom prúdi prúd, vybíja kvapku. V dôsledku toho sa zvyšuje povrchové napätie kvapky a kvapka sa mierne utiahne do stredu, pričom okraj za drôtom a kvapka sa dobíja.
    Potom znova spí, dotkne sa drôtu a uzamkne reťaz, po ktorej sa pohyb opakuje. Výsledkom je neustála pulzácia kvapky sprevádzaná tvorbou stojatých vĺn na povrchu rozpustenia. ..Mailo

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.