čtvrtek 4. listopadu 2021

Sílo, nič vše temné zde na Zemi

Sílo, nič vše temné zde na Zemi


 
Na prípade incidentu americkej jadrovej ponory z októbra tohto roku už jasne vidno, že moc USA sa schyľuje k zenitu. Išlo o to, že na jej palube boli prevážané jadrové zbrane a smerovala do Austrálie. Vláda USA už dostala nariadenie od „Tretej Sily“ – teda tej Sily, ktorá po likvidácii reptiloidov prevzala moc na Zemi – že všetok svoj jadrový arzenál musia odovzdať inej krajine, ktorá nesmie byť v NATO, ani žiadnej inej anglosaskej aliancii. Toto kritérium spĺňa iba Rusko a Čína. Vzhľadom na fakt, že Ruská Armáda už fakticky NIE JE pod kontrolou ruskej vlády – čo sa nedá povedať o Číne – najpravdepodobnejším kandidátom na príjem amerického jadrového arzenálu je práve Rusko, teda jeho armáda. Ruskí vojaci totiž tvrdia, že prísahu skladali ruskému národu, nie Putinovi či vláde. Ako by takéto niečo dopadlo u nás..?

Že prečo to je tak?

Nuž, ide o veľmi dobrú správu. Majiteľ Zeme – ale môžeme ho nazývať aj „Tretia Sila“ – už dal americkej vláde toto ultimátum. Američania očividne neposlúchli a urobili si – ako zvyčajne proti viacerým medzinárodným dohodám – po svojom a prevážali svoje jadrové zbrane na územie, ktoré po právnej stránke nepatrí USA. Preto prišla zatiaľ mäkká – ale jednoznačná – donucovacia akcia Tretej Sily. Atómová ponorka bola poškodená, ale na jej palube nikto nezahynul (zatiaľ), bolo iba 11 zranených.

Nariadenie americkej vláde odovzdať svoj jadrový potenciál prišlo preto, lebo sa schyľuje k rozpadu USA. Doteraz boli realizátormi rozkazov reptiliánov, ktorých zvyšky však boli zlikvidované v júni tohto roku – o tom sme už informovali. Okrem toho je tam aj nadostač občianskej nevôle – Američania nechcú viac platiť dane Molochovi vo Washingtone, ktorý vydržiava po svete okolo 1 000 vojenských základní. Rozpad je neodvratný – a očividne nie za horami. Ak by sa krajina rozbila tak, že americká vláda by mala v rukách jadrový arzenál, tak by ho neváhala použiť a hrozí reálne nebezpečenstvo rozpútania jadrovej vojny na severoamerickom kontinente – čo Tretia Sila nehodlá dopustiť.

Reptiliáni boli globálne zlikvidovaní pred cca 2 rokmi, ale lokálne ešte niekde ostali. Teraz je im už definitívny koniec.

Treba zdôrazniť, že na tomto procese likvidácie parazitických štruktúr nemá účasť žiadna svetová vláda – žiadny Trump, Kennedy, Putin a podobné rozprávky – ani žiadne spravodajské služby, tajné rády a podobne. Nastáva realizačná fáza likvidácie parazitov. Teda veľmi pozitívna informácia, aj keď už rozhodne nie neočakávaná.

Ostáva dodať, že ak sa americká vláda rozhodne nepodriadiť tomuto ultimátu, tak v dohľadnej dobe nastanú na severoamerickom kontinente také živelné pohromy, že USA sa rozpadnú tak či onak. Čas dozorcov Sveta vypršal.

A s čím rátajú naši paraziti? Je to ich vec, našou je – ako sme už písali – zostavovať ich zoznamy. Doba prináša Čas odplaty. A ako touto dobou prejdú rozhodnú ich činy a aj to, čo urobia v najbližšom období. Ak bol vynesený rozsudok nad USA, tak oni chcú „prekĺznuť“?

Prichádza obdobie veľkolepých osláv. Ale hlavne nezabúdajme, že naivní a nevedomomí sa na oslavy dostať nemusia...

Poslední zhasne!!!!! Dnes se protrhla obranná bariéra "černých" a začíná čistka, možná že kandelábry osvětlení budou fungovat jako prostředky jejich zbavení. Lží již bylo dost! ˇAmino domino"

Zdroj: https://www.tartaria.sk/ponimanie/udalosti/731-spravodajske-okienko

 

 

A teď se třeba pokakejte! Ať  žije sluneční portál,  víc a víc. Anglosasům zvoní hrana, ať se třeba von kýbl hoven Layen, Merkel ,Jourová zblázní. Vždy bude Máma a Táta a žádnej LGBTQ- pomatenci!

37 komentářů:

  1. ♡♡♡♡ Sílo miluji Tě a děkuju že Jsi ♡♡♡♡
    Sílo nič vše temné zde na Zemi.
    Sílo nič všechny nástroje Satana.

    https://i.postimg.cc/jS2SK0sT/Screenshot-203.jpg
    https://i.postimg.cc/43n78HKz/peru-mraky-3.jpg

    OdpovědětVymazat
  2. Z pohledu malo znalyho a obycejnyho to vypada ze zlo dostava na frak a obycejnejm je cim dal tim hur,zajimava situace............proud

    OdpovědětVymazat
  3. Jak si dnes ladíte vážení...? dnes je možné vše ;)

    https://prnt.sc/1yb9s9l
    https://prnt.sc/1yba3e5

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Babajasvaga
      Dnes je výborný den, vše se daří, máme srandu a okolo to padfá jak shnilý hrušky. Nám je veselo. Nejlepší je zpráva i z VB o očkovaných a neočkovaných, tak to je konečně pravda co vychází na povrch. Ostaní budou padat a jak říkal pan Hamáček -bude jezdit se žebřiňákem a sbírat mrtvoly. Pelhřimov má plno, protože je nedostatek plynu, je torealita, kdo se staví nad Univerzum, dostane to co si zaslouží.

      Vymazat
    2. Co je mojim denním chlebem, přání ať Síla ničí všechny psychopaty a parazity.
      Zdá se, že jim hoří astrál, který se zde ve 3D projevuje IT technologiema.
      Co jsem si všimla, Putin naflusal na komunisty(bolševiky, přitom první komunista byl Ježíš a židáci ho nenávidí, víme). A straší tím všechny na zemi, přitom tady nikdy komunismus nefungoval, jen trockistický socík, haha. Aby se měli všichni dobře(říkaj tomu rovnostářství) se jim nechce skoro nikomu, škoda...
      Rovněž jsem napsala paní Micic dotaz, proč furt šermuje rukama ve stylu satanistického prstokladu, nevím co se dozvím?

      Vymazat
    3. Prekvapujes Terinko,ale hezky prekvapujes :-)............proud

      Vymazat
    4. Včerejší G3 bouře došla realitivně nečekaně čili přesně dle našeho očekávání.. Větr cca 1300 km/s a barví se nám nebesa vzácně do fialova.
      https://vk.com/wall647796984_22104

      neverili byste... https://youtu.be/UKY7jVl2Wlo?t=3872

      Vymazat
    5. to Terfry
      Terko prosím Tě bylo něco zjištěno ohledně paní Tatjány?

      Vymazat
    6. díky za postřeh a info, třeba někdy zazpívá ...
      https://i.postimg.cc/Yq5tPfzz/modrinka-foto-Michal-Kalinin.jpg

      Vymazat
  4. to korendor.
    Putin ať si trhne nohou a Šojgu mu steně natrhne zadek. Jejich školení KGB je jen o ochraně řidovvské chátry.

    OdpovědětVymazat
  5. zde píseň pro systém
    https://www.youtube.com/watch?v=qC4bER398L8
    A češi si nakupují kamna...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Terfry
      Přesně, systém jak vyšitej, anglosasi se mohou pokakat, díky Terezko!

      Vymazat
    2. to Terfry
      A kdyby nedejbože komínová kontrola tak ctíme zákon a v krbovkách netopíme, pouze svítíme. ;) Víte o kolik se zdražuje elektřina..
      Stejný postup jako udělali s žárovkama, akorát opačně.

      Vymazat
  6. stále nezastavujeme, +místy Kp9 College je v americe https://postimg.cc/wtynGv9g
    kmit temeř 3000 nT https://postimg.cc/ftjs8Lvk

    OdpovědětVymazat
  7. Stejný názor a Šojgu snad ví co má dělat. Ten čas je blízko.

    OdpovědětVymazat
  8. Tú pieseň čo je vo videu sme sa učili 1972 na ZDŠ.

    OdpovědětVymazat
  9. Sem tam si kladu otazky,pro me zajimavy.Napriklad,co je ono temny a co ne,co je dobry a co ne,existuje temny bez svetlyho a svetly bez temnyho,muze tady vubec? Je lepsi znicit ono (relativni) temny,nebo je lepsi naucit se ho kontrolovat a tim ochranit svetly? Kdyz znicim temny,neznicim s nim zaroven i svetly? Ziju v dualite,prirozeny dualite a prirozenym materialnu.To neprirozeno v nich si vytvarime umele,protoze s tim prirozenym neumime zachazet.Neni lepsi nez neco predelavat co vlastne ani predelat nejde,naucit se toho zakonistosti a naucit se s tim zit podle kosmickejch zakonu,nez se snazit,opet a zase, predelat prirozeno(coz nelze)? Tech otazek je vic,tyhle jsou z tech zakladnich z my snahy videt veci "nelidskym" pohledem pozorovatele,nelidskym ne ve smyslu psychopatickym,ale z pohledu Universa.Jinak se jim da tezko porozumet.Proto napriklad nezadam Silu aby neco nicila,ale jen aby me treba pred necim chranila.To neco muze bejt pro me nebezpecny,a treba i jen docasne,na druhy strane ale naopak uzitecny necemu jinymu,potrebnymu.Coz by znamenalo ze znicit to by vlastne bylo,nebo mohlo bejt, chybou co by se mohla vratit jako bumerang.A tak dale a tak dale,nejsem zrovna mistr proslovu a reci,jen se snazim porozumet Universu a jeho" zakonistostem,coz obavam se jen lidskym pohledem nejde,natoz pohledem jednotlivce .Napada me jeden priklad,lidi se snazej znicit komary,zapomenu na to jakym zpusobem(uz tim se ohrozujou sami),ale pujdu dal,rekneme ze se jim to podari,co se stane? Zmizej komari a vsechno co je na ne nabaleny s nima,ryby,ptaci,netopyri,jinej hmyz.Je tedy dobre je znicit? Neni lepsi naucit se radeji lip chranit,prizpusobit se?......proud

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. WhitelikesnowandcoldlikeWinter.5. listopadu 2021 v 17:03

      Dobrý den.
      Také si kladu podobné otázky.....
      ....a asi nám nezbývá,než tene závěr,jenž jste učinil.
      Výstižné.
      Děkuji a buďme zdrávi a šťastni.

      Vymazat
    2. Jenze ten zaver taky neni nejstastnejsi,i kdyz by sel svym zpusobem stastne zaridit,mozna,jenze neznam unysly Universa,muzu je jen hadat.Nejstastnejsi neni proto,ze souhlasim s GP ze je nas moc,uz prilis.Ale reseni vybijet se,mrzacit a nicit nas nemocema nevidim jako nejen stastny,ale jako sadistickej napad idiota.Kdyz by to slo zaridit normalne a bezbolestne,dokonce se zodpovednosti,jenze to souvisi se spoustou veci a je to beh na dlouhou trat.Na druhy strane by se zase ale vyplatil uz pak uplne ve vsem,proc se neudela osveta,min deti????? Technicky na tom jsme tak,ze to neni zadnej problem,jen to zorganizovat,musi mit kazda rodina 2 a vic deti? Jisteze nemusi!!! Ale kdyz jedno,pak plne zaobstarany a bezpecny,jenze to nejede GP pod nos,potrebuje delniky,blbce co na nej budou drit,ale potrebuje jich min,jenze okamzite nasaditelny do procesu,to deti ani duchodci nejsou,ty mu "uziraji".To neni snaha o pomoc planete,to jen jeho snaha pomoct sobe bez ohledu na Zemi i na nas. Neni to tak prostej problem,na jednu stranu potrebujeme aby nas ubylo a udrzet optimalni stav,k tomu se ale musej vychovat lidi,ne se nutit,na druhou stranu se zbavit onoho GP kterej ve svym sobeckym zajmu do vseho haze vidle a ve svym zajmu se nestiti niceho..........proud

      PS.: Psal jsem ze nevim co na to Universum,bylo by to nadlouho a souvisi to jak s tvurci kridel,tak i s nasim moznym pocatecnim zotrocenim jako "bytosti svetla" zasahem psychopatickejch,ale ne blbejch "mimozemstanu",ktery zjistili ze potrebujou na Zemi tezit,ale ze pritom rychle starnou a umiraj a potrebovali "otroky" co by to delali za ne,ale protoze znaji,nebo znali zakony Universa,nemohli to naridit,ale mohli nas presvedcit lsti,abysme souhlasili,tedy naprosto stejnej rukopis jakej ma GP! Dali nam fyzicky tela a rovnou i Allenovi pasy,abysme se museli porad vracet atd.jak rikam,je to nadlouho a je to porad jeste vlastne teorie,to znamena,ze to tak muze bejt,ale taky stejne dobre i nemusi.

      Vymazat
    3. WhitelikesnowandcoldlikeWinter.7. listopadu 2021 v 9:45

      :-)
      Tak si myslím,že jste to zase trefil přímo na hlavičku!
      Osvěta,min.2 děti - svědomí,atd.
      A ty van Allenovy pasy...
      Nutí nás být nevolníky,ale jsme zotročené světelné bytosti.
      A málo z nás se zajímá.
      Díky a pěkné dny.

      Vymazat
    4. Priznam se s tim trefovanim,ze mam sam rad cistej a jasnej stul,ale tohle jsou veci ktery nemuzu hmatatelne overit,jen na bazi intuice,paklize to delam dobre, coz je taky otazka.Jenze se snazim hodne cist a vybirat si co ma hlavu a patu,o tom hodne premejslet,tridit,prebirat a badat,je to casove narocny,ale bavi me to,jen me mrzi,ze z techhle veci nemuzu nic vedet takzvane "nabeton",presto mi to dost pomaha v beznym byti,lip se s tim zije :-).......proud

      Vymazat
  10. Nicmene, kazdy stado je tak rychly,jak rychlej je jeho nejpomalejsi clen......pak druhej,treti a tak dale......proud

    PS.: On i ten GP ma v ledacems pravdu,kterou si ale vetsinou nechava jen pro sebe,jen prostredky ma psychopaticky a podle toho pak dopadaj i vysledky a dopadne i on sam.Ty pravdy je ale dobry poznat, znat a zverejnit.

    OdpovědětVymazat
  11. Dobrý den,

    děkuji opět za článek o Síle a ač je přejatý, jeho uveřejněním s ním jistě Iv souzní.

    Vše o Síle, ale též další články beru na tomto webu dost vážně, ale článek ve mě budí otázky.
    - proč třetí síla? dosud se psalo, že je jen jedna a záleží na tom, jak je využívána a já se s tímto ztotožnil
    - kdo je majitel Země? Prý třetí síla, ale proč až nyní a kolik těch sil je?
    - o tom, že satanské brzy skončí píší weby co čtu internet, ale to je již 20 let a svět se spíše stále více bortí, chudí chudnou, bohatí bohatnou a z lidí dělají otroky svých zájmů

    Omlouvám se, možná jsem vše nepochopil správně, jen pozoruji dění kolem a mám tento názor, pocit a otázky, pro sebe jen žádám Sílu o zdraví a zabezpečení, teda tu jen jedinou, kterou jsem díky panu Iv pochopil jako jedinou a všeurčující na základě myšlení a cítění. Vlastně i pochybuji, že na této planetě bude někdy utopický ráj, kde je světlo, objeví se i tma, ale toho světla je málo.

    Přeji všem přítomným vše nejlepší, jiné stránky mají více diskutérů, ale je vidět, že pravda je jen pro některé, co nemají roušku na ústech, ale ani na očích a uších.

    Síla nechť vás ochraňuje a dá tomuto světu lepší časy.

    Děkuji, Zdeněk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Denis
      Je to jednoduché, jen trochu špatně přeložené - je to třetí strana v celkovém kontextu.Je to tedy stále ta jediná Síla tady ve 3D, která tvoří vše tady.
      Napřed se musí vyčistit ten prostor, který my běžně nevidíme a z něj vnikají sem a krmí se zde a tak to pokračuje až do úplného vyčištění.
      Ať Vás provází Síla

      Vymazat
    2. Děkuji za vysvětlení. Snad se díky tomuto pravda už brzy vyjeví. Mocní hrají s lidmi hnusné hry (cov 19, války, okrádání, omezování, likvidace přirozených vztahů, ... je toho moc). A jestli jsem pochopil, sešlo se dostatečné množství "uvědomělých" na to, aby Síla pracovala pro dobro a skutečně ničila zlo?
      Síla s Vámi, Zdeněk

      Vymazat
  12. Bezpalivové energetické projekty.
    https://www.youtube.com/watch?v=l4l3jEVAOho&ab_channel=Kult%C3%BAraSlovienov

    Na konci vo videu sa už paraziti z Vatikánu chceli dozvedieť zdroj informácií.

    OdpovědětVymazat
  13. Zvuk Země...
    https://vk.com/video647796984_456240351
    autor: P.F.

    OdpovědětVymazat
  14. Míří k nám další vlna lásky ze Slunka což se muže projevit v naší 3D např. láskyplným shořením 4G+5G stožárů, věží, 5G stánků a 5G pouličních lamp. Nebo i jiné úpravy hmoty. Tyto struktury jako stožáry elektrického vedení apod. stejně asi dlouho nevydrží. Příchod vlny cca pondělí 8.11.2021. Koronální díra přímo proti Zemi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je toho jak šafránu co.. Veka mi pozitivní blokuje to má z teho vobřezání, asi.

      Vymazat
    2. Z této dlouhotrvající sluneční akce byl nakonec pěkná sluneční šlupka typu M2.0, vrcholící ale až 9. listopadu cca v 17:02 UTC.
      V oblasti Slunka č. 2891 nastal výron cca o 20 hod. později a tím tato energie míří spíše mimo Zemi v dusledku jiného natočení Slunka/Země.
      Na Zemi se tudíž nic extra neočekává.

      Z jiných zdrojů mám ale predikován velký přísun energií od zítra 11.11. až do pulky prosince tak uvidíme.

      Vymazat
  15. Nějakou dobu jsem testoval Veku kteréže komenty mu vyhovují.
    Převážně pouští negace a pohromy. Pozitivní pouštěl čím dál méně. Včera mi jich taky pár stopil.

    SLOVANSKÝ ÉTERICKÝ MEČ (povídka)
    ..to vše je plným právem naše, ještě že pamatujeme ♡Tartarii♡ ..

    Když existují funkční lampy na éter, není snad náhoda že existují éterické meče. Hvězdné války na to poukazují a rozhodně je to realita byť posunuta v jiném čase.
    A tento meč… EXISTUJE fyzicky leží v museu v Anglii, město Oxford.
    Možete se jet podívat a budou vám asi stále ještě "vykládat", že prý Jindřicha VIII (Tudorovci)… hihi. I když i to je možné...mohl mu to někdo dát, anebo ho loupežně ukradl.

    https://i.postimg.cc/fyppyszS/etericky-me-3.jpg
    https://i.postimg.cc/rmpP9szt/etericky-me-2.jpg
    https://i.postimg.cc/xChVJMgd/etericky-me-1.jpg

    K používání tohoto meče jsou asi nutny speciální magnetické boty zajišťující spojení se Zemí… Podobný případ kdy v každém domě kde chtěl majitel svítit éterovou lampou musel existovat nějaký zemnící bod.
    https://i.postimg.cc/ZR91S0Zz/boty-magnet.jpg

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrej postreh,pripomelo mi to ony banky pod krizema na vezich kostelu,nebo i vezickach na domech,skolach a podobne,ploty ze zeleznejch tyci a podobne,malo se o tom vi a jeste hur se to dohledava,spis jako by nekdo moc stal o to aby se nedohledalo a kdyz,tak nedokazalo pospojovat.Ta "etericka" energie jakoby v dokonce nedavny dobe byla a fungovala,neco jsem o tom nacetl,ale nezjistil jak to presne fungovalo,skoda. Nicmene by to treba mohlo bejt v dohledny dobe reseni a dalo by se treba i dost zjednodusit,s dnesnima znalostma.Vratim se k tomu..diky...............proud

      Vymazat
  16. Zaujal mne článek na ovinky cézet z 3.11.2021.
    “Muž poničil devět vysílačů. Zřejmě podlehl dezinformacím o 5G sítích”
    SÍLO CHRAŇ HO A NA SVOBODU S NÍM.

    “Kvůli poškození devíti vysílačů tuzemských mobilních operátorů v okolí Jihlavy obvinila policie 31letého muže. Podle vyšetřovatelů pachatel možná podlehl dezinformacím o údajné škodlivosti mobilních 5G sítí. Nyní je ve vazbě, hrozí mu až šest let.
    Muž údajně pákovými kleštěmi přestřihl kabely vedoucí do technologického zařízení, od signálu tím odpojil tisíce lidí, kteří se nemohli dovolat. Kleště měl při zadržení u sebe.“


    ———– komentáře:
    Kopečný Vítězslav, (ovinky)

    Zařízení na prohlížení aury energetických těl lidí,kamera již byla vymyšlena i vyrobena,proč vědci neukáží přímém přenosu ,jak působí tato frekvence sítí 5G mobilních telefonů na fyzická těla. Nemohou,protože hned tyto poznatky zabavila tajná služba,a armáda,a je vymalováno. Neukáží vám to,protože by jste viděly těla politiků,s různými parazitickými energiemi,na jejich tělech,i těla různých kosmických přišelců v lidských tělech nemajíce lidskou auru.Energie politiků se jeví,s porovnáním obrazů,zavřených lidí ,mnohdy daleko horší,kriminálnější,než zavření lidé v nápravných zařízeních.Naštěstí existují lidé mezi námi,kteří vidí energie lidských těl s rozšířeným vědomím,dokáží podrobně popsat tyto obrazy,Vidí, jak tyto mobilní sítě i 5G, v mobilních telefonech působí na tělo,zvláště žen ,jak to střílí do vaječníků a likviduje polaritu buněk.A nejhorší je to na tělech malých dětí.Pokud už obyčejný řadový člověk vystoupí z řady a reaguje,dohnaný již do kouta,a není mu lhostejná budoucnost,nelze se tomu už divit,že tak reaguje.A odpojuje vysílače.Svědčí to o tom,že je něco v tomhle státě shnilé.Zkuste vypovědět smlouvu,na svém pozemku,kde operátor má stožáry s vysílačem,těchto sítí,s arogancí s vámi budou jednat,nakonec vám přestanou i platit nájem.A s vašim glejtem na soukromý majetek vašeho pozemku si vytřou pr..l.A nehnete s nimi a stát vám nepomůže.

    ——–
    Milan Sklenička, (ovinky)

    Je tu někdo kdo tomu rozumí? Jen se zeptám. Proč nesmí být montéři a pracovníci kolem vysílačů očkovaní? Pravda, nebo lež? Dojmy si nechte. Zajímají mě jen odpovědí znalců..
    —-
    Ondřej Holý, (ovinky)

    Nikdo neví, co 5G elmag. Záření udělá s lidským organismem… Stejně se dříve tvrdilo, že ROundup Nevadí – než začal nárůst rakovinových nádorů tam kde se používal, to samé se tvrdilo i o dalších defoliantech…. Nyní je hrozné že se netestovalo dlouhodobé působení 5G na lidský organismus…. Dezinformace je to, že to nic nedělá… Neboť všechno něco alespoň malinko ovlivní… Dobře že to zničil…
    ----
    Jiří Pilling 77741(idnes)
    To je ještě fpoho. Problém nastane, až se dozví, že lidé očkovaní proti C-19 jsou také 5G vysílače a začne uštipovat anténky chlapům...

    OdpovědětVymazat
  17. holýúdské celebrity prý lezou do podzemí..
    https://www.youtube.com/watch?v=5uZVn8-BKeE

    OdpovědětVymazat
  18. Výborné jak se zrychlují zhmotnění myšlenek díky Sílo!
    https://www.youtube.com/watch?v=NGgRA5RZA38

    OdpovědětVymazat
  19. To "LGBT" je vicemene usmevny a doufam ze takovy i zustane,vypada to,zcela spravne,ze to lidi ani moc neberou vazne(neni co brat vazne),navic a nastesti,kde zavadej ruzny "vylomeniny" jako treba spolecny wc,uz narazej na poradny problemy.Netvrdim ze ty problemy jsou spravny(prevleceni hosi otravujou a sledujou devcata),pubertaci holt vyuzivaj sance ,ale ukazujou aspon co je to za pitomost :-)............proud

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.