neděle 21. listopadu 2021

České nemocnice zahlcuje epidemie infarktů a mozkových příhod

 České nemocnice zahlcuje epidemie infarktů a mozkových příhod.

 

Zločinci se neštítí ničeho a je otázkou, kam až to doženou. Necháme je v tom, jako nás západ zradil 29. září 1938? Před chvílí vystoupil ředitel nemocnice u svaté Anny, že má problém s covidem. Každého napadne, že prostě covid. Jenomže…!

To, co slyšíme či čteme na údajných „dezinformačních webech“ či to Vojtěch shazuje jako konspirační dezinformace, řekl na plná ústa ředitel od svaté Anny Vlastimil Vajdák!

Nemocnice zahlcují infarkty a mozkové příhody: byla údajná dezinformace antivaxerů. A skutečnost?

Nemocnice omezuje provoz, a to včetně ambulancí. Personál se přesune ke covidovým lůžkům. „Jediná šance je snížit kvalitu péče,“ řekl Radiožurnálu ředitel nemocnice Vlastimil Vajdák.

Čísla vyhlášená vládou jsou zhoršením. Jenomže věta, kterou pan ředitel, před kterým se ukláníme s pokorou všichni slušní se seslkým rozumem za léčení covidu vyslovil větu(y), které zamrazí a ministr Vojtěch odmítá komentovat:

ČTĚTE POZORNĚ!!!

 

Nemáme v této chvíli žádná volná lůžka na intenzivní péči. Pečujeme o covidové pacienty, a nyní se nám v tuto chvíli lůžka zahltila akutními infarkty, mozkovými příhodami a pořád probíhají onkologická operativa. Proto ta lůžka jsou aktuálně plná. 

A co je příčinou nedostatku sester?
Příčinou je covid. Některé jsou nemocné. Část, asi 60, je na ošetřování člena rodiny!

 

Ano, čtete dobře, nemocnice se zahlcují akutními infarkty a mozkovými příhodami! Sakra proč? Co se v nemocnicích děje, že hrozí EPIDEMIE INFARKTŮ A MOZKOVÝCH PŘÍHOD? Prý vakcínou to určitě, ale určitě není! A Babiš s Vojtěchem prchají za hradby policistů! Odpovědi nedají, pouze ti, kteří z epidemie tyjí jako je Smejkal, Konvalinka či Hořejší, se rozpývají blahem!

Čti více: https://cz24.news/ceske-nemocnice-zahlcuje-epidemie-infarktu-a-mozkovych-prihod-ockovanych-predtim-to-byla-udajna-dezinformace-odpurcu-toxickych-mrna-injekci-a-jaka-je-skutecnost/

Kam politiky dovede Covidová demence, no k Chocholouškovi a pak do Pelhřimova, tedy pokud si dali "včeličku", je to jen o čase. 


Lidské tělo je vesmír. Člověk si naivně myslí, že ho ovládne v celé jeho dokonalosti. Nikdy ho neovládne. Zásahem do něho, může způsobit nedozírné, nevratné škody, kdy člověk by přestal být člověkem a pouhou (ne)ovladatelnou „součástkou“. Pokud by to pokračovalo, příroda nám všem ukáže, kdo je tady skutečným Pánem.

 Z analýzy (oficiálně vydávaných) statistických údajů vyplývá, že existuje přímá úměra mezi mírou očkování a současnou mírou šíření infekce. Jinými slovy: čím více dávek vakcíny bude aplikováno, tím vyšší bude počet nakažených. Statistiky nepřímo potvrzují, že vakcíny oslabují imunitu snížením ochranné bariéry proti viru covid-19.

 „Čím více budeme tyto vakcíny používat k imunizaci lidí uprostřed pandemie, tím nakažlivější bude ten virus,“ napsal Vanden Bossche. „S rostoucí nakažlivostí se ovšem také zvyšuje pravděpodobnost virové rezistence vůči vakcínám.“

 V Škótsku teraz dochádza k 80% úmrtí medzi zaočkovanými. A v krajinách s vysokou mierou zaočkovanosti, ako sú Izrael, Singapur, Island či Gibraltár prudko stúpajú hospitalizácie a počty úmrtí.

 Britský autor sci-fi Ian Watson napsal: Pokud vás někdo musí přesvědčovat, napomínat, tlačit, lhát, lákat na pobídky, nutit, zastrašovat, odhalovat, obviňovat, vyhrožovat, trestat a kriminalizovat… Pokud je toto všechno považováno za nezbytné k získání vašeho souhlasu – můžete si být naprosto jisti, že to, co se propaguje, není pro vaše dobro.“

 Stát si svými nařízeními injekce,injekce místo léčení podřezává vlastní větev a blíží se nezadržitelně ke kolapsu. Stát co přiměl se očkovat těmito zkušebnmi vakcinami odepíše z pracovního cyklu tyto lidi a to nastane v lednu a únoru 2022, kdy se celý aparát zhroutí, školství, státní zaměstnanci, doprava, zdravotnictví,zásobování, to bude divení. Iv

 

3 komentáře:

  1. K tem "komunistum",nevim jestli jsem to uz sem psal. Ale je dobry si zjistit jakze to s nima bylo a vlastne porad je,stejny totiz plati i o "kapitalistech". Ty rozliseni jsou tady pro malyho,beznyho clovicka.V tom experimentu to tem nahore bylo uplne putna a je i nadale.Takze,nad komunistama(nezridka nasima rodicema co se upsali pro nasi budoucnost),a stejne tak kapitalistama, stojej sionisti se svou uderkou trockistama! To je duvod proc nesnasim kecy o "komunistech",ac jsem sam i s rodicema bezpartijni,coz pro me nema absolutne zadnej vyznam,kdyz vim jak to bylo a je.Rozdelovani lidi vsim co se hodi.Skoro zmizeli komunisti a socik,uz je tady covid a neockovany-ockovany,je to pruhledny az to boli;-)................proud

    OdpovědětVymazat
  2. Tak nejak to tenkrat hodne casto fungovalo,muj bejvalej tchan byl presvedcenej stranik a major tehdejsi skutecny armady.Kdyz odesel do civilu a videl ten bordel,vratil legimitaci a vystoupil rka,ze za takovej bordel se v armade nebral,mel pravdu.....ono to neni o partajich a zrizeni,ale o lidech,co si nechame libit,to mame,on nebyl zvyklej si neco "nechavat libit" ........proud

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.