pondělí 15. listopadu 2021

Jak pracuje Síla

 

Jak pracuje Síla


Jak pracuje Síla, o které zde na stránkách jsme psali pro naše milé čtenáře, ukazuje i rozhovor Krishnamurti, indického spisovatele, filozofa a řečníka.

Moc je nástroj, který používají ti, kdo nemají Sílu, jsou odděleni od Univerza. Když jsou vaše motivy v rozporu s dobrem lidstva, když vaše záměry nepodporují život jako takový, jedinou možností je použít moc. Moc zahrnuje nejrůznější způsoby vyvolávání strachu, manipulace, nátlaku a násilí. Moc může fungovat až do určitého bodu, ale jak jsme zjistili, vyžaduje neustálý přísun energie, a proto jsou výsledky dosahovány za určitou cenu. Propagandistické kampaně vyžadují obrovské množství peněz, koordinaci a neúnavnou cenzuru. Povinné očkování vyžaduje úplatky, výhrůžky a utajování nežádoucích účinků.

Tato spotřeba energie je obrovská a hlavně neudržitelná. Protože moc vytváří tření, je třeba jí neustále dodávat více a více energie. Ale s tím, jak moc sílí, sílí i tření. Moc vzhledem ke své polarizační povaze zvyšuje entropii. S rostoucí entropií klesá dostupná energie, až nakonec dojde k zániku hybnosti a celá věc se zastaví.

Zatímco zdroj Síly je samozřejmý, nezničitelný a nezpochybnitelný, moc podléhá “dokazování” a vyžaduje neustálé zdůvodňování. Zatímco skutečná Síla vychází ze samotného vědomí, moc je řízena egem. Ti, kdo používají moc, aby lidem vnutili svou vůli, vždy podlehnou Síle. Jak ukázala historie, všechny totalitní režimy se nakonec zhroutí – ne kvůli nějakému božímu zásahu, ale proto, že každý z nás se narodil s nezcizitelnými právy, která jsou vlastní lidskému stvoření, směřují Sílu od Univerza na základě svědomí a rovnováhy.

Proto je jen otázkou času, kdy transhumanistická síla exploduje. Doba, za kterou k tomu dojde, však závisí na naší schopnosti omezit nepořádek a zvýšit Sílu. Svědomí s nižší entropií znamená více energie dostupné pro práci, což vede k větší síle, svobodě, štěstí a lásce. S růstem naší kolektivní Síly (spolu s informačním polem) vytváříme nepohnutelnou zeď schopnou odrazit všechny negativní vlivy a nekalé hrozby.

Na druhou stranu ego-mysl (člověk bez svědomí a vyššího poznání) si neustále klade otázky, na které nelze odpovědět, a dělá si starosti o nepravděpodobnou budoucnost. Jak se naše mysl zahlcuje médii plnými strachu, naše Síla klesá a my se ocitáme v područí “autorit”.

Bohmův “holografický” vesmír naznačil skutečnou povahu naší reality a Krishnamurti nám ukázal, jak ji realizovat. Odvrátíme-li pozornost od obsahu myšlení (co vám vtloukají do hlav) a zaměříme-li se na samotný proces myšlení(proč tak informují), můžeme v mysli nastolit řád a začít objevovat něco zcela nového.

Tímto způsobem se vymaníme ze stavu strachu a zmatku a přiblížíme se svobodě a jistotě. Výsledkem je nárůst Síly. Moc je z definice omezená v tom, čeho může dosáhnout, a proto není otázkou, zda transhumanisté selžou, ale kdy.

Zdroj: https://aktax.cz/kdyz-se-sila-setka-s-moci-nevyhnutelny-kolaps-noveho-svetoveho-radu/

 P.S.
Zřejmě jsme svědky kolapsu lékařského výzkumu v přímém přenosu, díky falešným a upraveným údajům a poskytnutí názorům pseudovědcům(Flégr,Kubek atd.) jež dostávají slovo v masmédiích a vytváří zbytečné, záměrně schýzy.


 

 

20 komentářů:

  1. K štatistikam..https://www.youtube.com/watch?v=QMAJNfRBDag ..Mailo

    OdpovědětVymazat
  2. Docela by me jen tak pro zajimavost zajimalo jakyho vyznani je ve skutecnosti ten Fulford a jen tak pro zajimavost i Koukal a za koho ze to vlastne kopou......proud

    PS.: Coz se samozrejme nedozvime,ale leccos se da "vypozorovat"...........

    OdpovědětVymazat
  3. Nezapominejme na to,komuze to lezeme do riti: https://www.biosferaklub.info/operacia-nemyslitelne/ , a lezeme je napsano spravne,zadny "oni lezou",kdyz jim to umoznujeme,nejsme o nic lepsi,tedy: "my lezeme".......proud

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsi jejich,ze pises po jejich?:-)))))))))))))))). Co navrhuju? To co jeden prazskej "taxikar" co z nej udelali blbce a znechutili ho,ono mu to totiz srotovalo a srotuje v hlave az vyjimecne dobre,jen to nedotahl,mozna nestacil,nevim. Vseobecny referenda,zadny tajny,zruseni "zastupitelu" a vlad,nejsou k icemu,jen lzou,kradou a jsou k ruce GP,proto si je za nase,pochopitelne,vydrzuje! Videlo by se jak by si GP poradil s vladou vsech ;-). K tomu staci jen vytvorit management nejschopnejsich odborniku,ale jen jako nasich zamestnancu,jako poradcu v otazkach ve kterejch ten ci onen plave,a ze jich samozrejme je.Skladali by ony referenda s vycerpavajicim vysvetlenim a oduvodnenim kazdyho jednoho bodu,aby kazdej kdo krouzkuje,vedel co dela a sam za sebe se rozhodl,samozrejme pod kontrolou zamstnavatelu,tedy nas vsech.Zadny teply mistecka na x let a stani nad "zakonem". Vyhrala by skutecna vetsina,protoze by neexistovaly strany a jejich kaspari. To je tak asi zhruba,hodne zhruba ten obrys. Je to pochopitelne slozitejsi a neni v tom VYCHOVA,ale i ta je rozpracovana,abysme se zbavili penez jako ovladace ovci a mamonarstvi,to je dalsi dulezitej moment. Staci "mu" to prozatim takhle? :-))))))))))))................proud

      Vymazat
    2. Momentální většina má IQ dost nízko a EQ neměřitelné .. Obávám se, že ač jediná správná cesta, což je vláda většiny, je momentálně nenasaditelná.

      Vymazat
    3. to Honza
      Přesně tak. Nedovedu si představit že by nám spoluvládlo cca 70% ovcí, to by bylo horší jak na Ukrajině. Jestli proudovo myšlenkové pochody nemají vážné trhliny. Apropo odkazy z biosfery sem dával vždy Robo. Kdepak mu je asi konec, třeba našel ten Slovanský poklad u Rakovnika bylo to nedávno ve zprávách.
      Naštěstí tu máme aspoň prouda což muže být přátelé výhra. Teď tedy dopilovat ten plán... Asi shodneme že po dobrém to nepujde, ale CO s tím. Řešení v nedohlednu..?

      Domnívám že jde o Slovanský poklad, např. zde na foto podobné jako
      Slovanská Lunica. https://prnt.sc/200dpve

      Vymazat
    4. Vazny trhliny ma ten co cinta aniz by se nejdriv zamyslel;-). Nikdo netvrdi,aspon nikdo soudnej,ze je to system pro ovce ;-).Je to system pro lidi a bude jeste chvili trvat,nez bude lidi vic nez ovci,zatim je to obracene.Chudak ten co ceka ze se neco "udela" bez prace a pricineni.K takovymu systemu je nejdriv potreba se dostat,domyslet a tvrde na nem pracovat.Ledaze se komukoliv libi zit pod nekym a nechavat si diktovat co kdy ma delat a jestli vubec muze a chodit den co den delat blbce aby vubec prezil a mohl se starat o rodinu.....atd. atd.Je prosty neco hodit pres palubu z gauce u tv a pc s flaskou piva v ruce a nemyslet,nechavat to na druhejch ;-)..............proud

      Vymazat
    5. Kdo chce zit "pod nekym",at to povi rovnou a dal neni co resit;-)............proud

      Vymazat
    6. Jenže otázka zněla jaké máš řešení, tak mluv a pomluvy až potom.

      Vymazat
    7. Z Proud-om uplne suhlasim.Vzdy by vyhrala vola vecsiny pri najmensom,a skutocne slobodne. ..Mailo

      Vymazat
    8. Nemám zajem žít pod nikým. Svoboda i po projevu!
      S ovcemi ne, 70% je prostě moc, stádně by šli nejspíš kdovíkam.
      Nacházíme se ale v situaci kdy je většina "místních ovcí" již injektovaná. Což bude mít asi dohru. V tom momentě se Tvoje možnost proude jeví jako velice reálná a správná, jestli jsi to takto myslel.

      Vymazat
    9. Vlastne myslel,ale ne v souvislosti s covidem, i kdyz,morbidne receno,vsechno zly k necemu dobry,ale ja to myslel tak,ze je potreba na ovcanech pracovat,aby z nich byli obcani....jen obcani by si totiz dokazali vladnout sami.Ovcani ne,protoze se stadem se nejedna,stado se zene,takze na to nemaji.Nejdriv je potreba se zbavit stada tim,ze se z ovcanu stanou obcani,tak to myslim. A jde to,ne ze ne,kdyz se povedlo GP udelat z obcanu ovcany,pujde to i zpetne napravit.........proud

      PS.: babajasvaga...........reseni je prave nad tebou strucne napsany,ted jen malicko rozvedeny:-).Cely je to na dlouho,jedna vec,ta druha je,ze je to navrh na kterym se jednak maka,podruhy prislusi vsem ho vzit,nebo zahodit,presne tak jak si maji jednou vladnout,neni to zadna diktatura,jen hazu do placu na cem delam pro vsechny.

      Vymazat
  4. K tomu PS na konci clanku,ono by bylo celkem jedno,ze pseudovedcum,nakonec ono je dobry videt i onu mizerii,ale kdyby se informovalo vyvazene a pohromade,kdyz dam Flegra magora,mel bych hned kolem nej dat slovo taky skutecnymu odbornikovi z druhy strany spektra.A tak by to melo bejt se vsim,at si clovek ma moznost vybrat a hned taky posoudit cim a jak se receny podklada,pak si muze vybrat,cim vic nazoru tim lip a vubec nejlip pokud jsou s oduvodnenim, overitelny a zazni to v nich,bez udavani cehokoliv vnucujiciho se nebo zamerne manipulujiciho a manipulaci vubec..........proud

    OdpovědětVymazat
  5. A i kdyby nakrasne svoboda projevu a slova existovaly,k cemu jsou dobry,kdyz dneska cinta kdekdo kdeco a ovce jsou zvykli to ani "neslyset",natoz reagovat a zamyslet se? Chytre jsou ty "svobody" promejsleny a zavadeny,driv jsi poslouchat musel,dneska svobodne musis ;-).Doba covidova je toho nejlepsim dukazem,jak to je s tema "svobodama".Kazdej by svobodu chtel,ale nikdo nevi co to je a co to obnasi.......proud

    OdpovědětVymazat
  6. Tímto žádám po ČR státu, aby s okamžitou platností zavedl zveřejňování počtu cyklů při sekvenaci PCR testů přímo u jejich výsledku. (!).
    To číslo, tedy počet cyklů ať je uveden hned vedle výsledku PCR testu na stejném řádku (nejlépe strojově, aby to nemusel dodatečně vyplňovat člověk, zabráníme tím nechtěné chybě).
    DĚKUJI.

    PS. Kdokoliv chce, ať tuto myšlenku použije při jednání s Vládou ČR.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je mi fofr. Ve 14h se zobrazila odpověď na hovinkách, že Vláda čr nově ruší i PCR testy.

      Sílo nič vše temné zde na Zemi.
      Sílo nič temňáky ve Vládě ČR.

      Vymazat
  7. zde je jiný druh komentáře než od obřezané VEKY z AE
    https://ibb.co/xjDChhX

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobre napsany,tleskam,jen dodam,ze se smrti nebojim(je to jen prechod,mozna zbaveni se znicenyho tela a ziskani novyho,nevim),smrt je zacatek neceho novyho a jsem od prirody hodne zvedavej,bojim se umirani,to muze bejt hooodne neprijemny,ale to asi kazdej......proud

      Vymazat
    2. eronetová VEKA neuvede ani článek o těch dvou lidech co již asi psychicky neunesli tíhu kovidovou. První se zastřelil přímo před budovou Ministerstva ČR a druhý muž se upálil v Brně. AE ani muk ticho po pěšině a to jsem tam četl několikeré výzvy komentujících.
      Zvláštní co?
      Psal by také o "tupých gojích"...anebo by přeladil...

      Vymazat
  8. Ve zkratce, Kanáry La Palma, včera 17.11. proběhlo cca 300 zemětřesení.
    Zítra je uplněk+zatmění měsíce v 9.57hod. Podle frantíků kam chodím také čerpat je to prý nejdelší úplněk po 600 letech.

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.