neděle 7. listopadu 2021

Kdy začnem honit politiky po ulici.

 

Kdy začnem honit politiky po ulici.

 Důkazy o tom, že osoby odpovědné za stanné právo od začátku věděly, že je pandemie podvod, se hromadí den co den, a to v různých zemích světa. Byla to jen otázka času, kdy se přestanou představitelé vlády kontrolovat a vyjde najevo to, co jsme si všichni mysleli už od začátku.

V úterý poskytl Dr. Alexander Myasnikov, osoba odpovědná za informovanost o koronaviru v Rusku, rozhovor s bývalou kandidátkou na post prezidenta Xenií Sobchakovou. Když si myslel, že rozhovor skončil a kamery jsou vypnuté, prohlásil: „Jsou to všechno jen kecy (…) je to přehnané. Jde o akutní respirační onemocnění s minimální úmrtností (…) proč kvůli toho paralyzovali celý svět netuším.“

V Dánsku došlo k ještě horšímu fiasku, která může dokonce ukončit kariéru premiérky Mette Frederiksenové, která může být stihána za klamání parlamentu, aby schválil lockdown a lhal na tiskových konferencích.

Dánské noviny „Politiken“ obdržely e-mail od zdravotních institucí odpovědných za veřejné zdraví, ve kterém vyjadřují svůj nesouhlas s vládními opatřeními týkajících se lockdownu. Vláda měla údajně tlačit na vědce, aby nafoukli nebezpečí koronaviru a tím ospravedlnili jejich nařízení.

V e-mailu z 15. března se uvádí: „Dánský úřad pro zdravotnictví nadále zastává názor, že covid-19 nelze popsat jako obecně nebezpečné onemocnění, protože nemůže za vysokou úmrtnost.“ Dánští vědci byly poté za svou nedisciplinovanost potrestáni jako děti. Dánský parlament přijal mimořádný zákon, který mimo jiné degradoval pravomoc dánské byrokracie ve zdravotnictví z „regulačního orgánu“ na pouhý „poradní orgán“.

V Německu vydal alternativní mediální časopis „Tichys Einblick“ 9. května zprávu nazvanou „Analýza krizového řízení“. Vláda ignorovala vědecké závěry, což vedlo jednoho z autorů k jejich zveřejnění přes alternativní kanály. Celá zpráva je k dispozici na internetu v němčině a angličtině. Zásadní závěry lze shrnout do tří bodů.

Nebezpečí koronaviru bylo nadhodnoceno: nebezpečí, které představuje, pravděpodobně nikdy nepřekročí standardní úrovně.

Nebezpečí zjevně není větší než nebezpečí mnoha jiných virů. Neexistují důkazy o tom, že by šlo o víc než falešný poplach.

Během pandemické krize se německá vláda ukázala jako jeden z největších zdrojů falešných zpráv.

Nacházíme se tedy v bodě, kdy si někteří z nás začínají uvědomovat, že nebezpečí nám publikované bylo přehnané. Větší problém však nastane tehdy, až si uvědomíme, že nám nikdy tak velké nebezpečí nehrozilo.

Zdroj: https://mpr21.info/el-fraude-de-la-pandemia-comienza-salir/

 

 

23 komentářů:

  1. Tu je to jasne vysvetlené aj s riešením, ako dalej:
    https://www.facebook.com/170639626385490/videos/208205231270599/
    F.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ma to hacek,na fizlbook lezou jen ovcani................proud

      Vymazat
    2. Proud: Najprv si to pozri a potom reaguj (inde totiž toto video nie je), nemusíš sa na fáááás-búúú-ku registrovať, toto sa ti zobrazí aj bez toho, len klikni na videjko, aby bolo počuť aj zvuk. Je to fakt dobré, :-)
      F.

      Vymazat
    3. Zkusim tedy,diky...............proud

      Vymazat
    4. Zkusil,takze pech,chce to registraci,nahraj to a dej to jinam,jako korendor,chces-li..........proud

      Vymazat
    5. Video funguje v klídu a bez registrace.

      Vymazat
    6. Treba vymazať cookies a video pôjde.
      F.

      Vymazat
    7. Kvuli videu na fizlbooku budu pak vsechno znova vyplnovat tam kde to potrebuju? Nehrozi,potrebuju je,jedna vec,druha,kdyz je to na fizlbooku,tusim za co to asi bude stat,uz jen proto,ze je to tam :))))))))))))))))))))))),nicmene diky za snahu...........proud

      Vymazat
  2. Prdim na politiky,vic me zajima ten kdo to naridil tomu co to tem politikum "naridil" ;-),na toho je potreba udelat poradnej hon..........proud

    OdpovědětVymazat
  3. Dobre to vedi.... https://www.biosferaklub.info/svetova-vlada-sa-obava-prebudenia-mas-nakupuje-panicky-bunkre-sudneho-dna/........proud

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Budiz aspon me urcitym zadostiucinenim,ze jim ty bunkry k nicemu nebudou,ano,jsem v tomhle pripade nalezite skodolibej :-))).....proud

      Vymazat
  4. Tomu rozumim a celkem s tim souhlasim,az na posledni tri vety, v tech teda poradne plavu:-)...........proud

    OdpovědětVymazat
  5. Uvěřil vládě a je v pytli.

    https://i.postimg.cc/hGkQs0pX/uvv-kub1.jpg

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Uveril sam sobe..........porad je mi zatezko pochopit neci "myslenkovy pochody".Je to jako kdyz komukoliv reknu:"Skoc z patyho patra na zem",je to jenom na nem a tak je to se vsim.........proud

      Vymazat
    2. Mozna je to svym zpusobem "prirozenej vyber",nemas dost znalosti a udelas,nebo se spolehnes na druhy,neses nasledky ty,obzvlast dnes kdy je mnohem vetsi sance prakticky pro kazdyho, si ty znalosti opatrit a porozmejslet o nich,nasledne o tom co a jak udelam,nebo neudelam.......proud

      Vymazat
  6. to korendor
    Tady byl docela dobrý příspěvek na to dotornádování.:
    M. C. z AE

    Pánové a dámy, není to v tom Moscow Times nějaký hoax, či článek na objednávku na vyvolání paniky?
    Odkazovaný článek v Moscow Times s datem 2.listopadu se vyskytuje pouze v anglické jazykové verzi, když přepnu na ruskou verzi, článek tam není.

    Navíc první věta článku v originále zní: ,,Russia will soon implement nationwide digital passes showing proof of vaccination or recent recovery from coronavirus to enter public areas and events, the state-run TASS news agency reported Monday.”
    Slovní spojení ,,will soon implement” je podle mých chabých znalostí angličtiny ,,brzy (v budoucnu) zavede” nikoliv že už to běží.

    Spekulace o Putinově původu si nechám na jindy.

    Rasputina nenechal otrávit ruský car, ale britská tajná služba, která potřebovala carem manipulovat a Rasputin jim v tom vadil. On sám také cara varoval a popsal mu, jak pozná podle způsobu jeho smrti kdo ho nechal zabít a co se stane s Ruskem v obou variantách po jeho smrti. To je na delší rozpravu..

    Rusko jako stát a jeho vládní politika určitě panslavismus nepěstuje, to je vidět na tom, jak berou nás a Poláky. Že si o takové zacházení dlouhodobě koledujeme (Poláci taky) je druhá polovina příběhu.
    Panslavismus pěstují určité skupiny lidí, ale určitě ne Rusko jako stát.

    Že za každým svinstvem najdete alespoň jednoho s jarmulkou a v každé velké zlodějně nebo jiné lumpárně také, to je dávno známá věc, tomu není proč se divit. Oni to mají jako strategii přežití. A mají ji vypilovanou TÉMĚŘ k dokonalosti. A na tu malou nedokonalost nakonec dojedou. A nedokážou tomu zabránit.
    My si držme v srdcích a v hlavách naději, že se tohoto dne dožijeme a oni ať z nespí hrůzou z toho, kdy den zúčtování (pamatujete na Terminátora 2? The Judgement Day – den zúčtování) nastane. To je celé.

    Na Mesiáše určitě nečekat, jak je rovněž obecně známo: ,,Bůh pomůže tomu, kdo si pomůže sám.”, případně: ,,Člověče přičiň se a Pánbůh ti požehná.”
    Musíme tedy aktivně pracovat na svojí záchraně a záchraně svých blízkých a potom nám možná bude pomoženo shůry. Mě bylo za minulý měsíc pomoženo mírou vrchovatou, tak nemám důvod pochybovat.

    Josifa Vissarionoviče je škoda, ten mohl udělat ještě mnoho dobré práce. Jenže chtěl, aby se ostatní soudruzi věnovali spíše práci na zvelebování země, než honění ženských (že Lavrentiji Pavloviči?) a chlastání a dále trval na tom, že straničtí a státní funkcionáři a úředníci nemají svých funkcí zneužívat k osobnímu prospěchu, jak byli zvyklí z dřívějška (Car daleko a Bůh vysoko, tak cobych si …). Proto mu taky pomohli na onen svět.

    O tom, kdo koho řídí polemizuju s panem VK už u několikátého článku, on si vede svou, já také.
    Rozsoudí nás budoucnost.

    OdpovědětVymazat
  7. STAV z české nemocnice, došlo mejlem:

    "Náš primář, 2x očko, je doma s kovidem ... my v práci všichni neočkovaní jsme zdraví, očkovaní marodí ... to jsem zvědavá, jak to bude po návratu obhajovat."

    OdpovědětVymazat
  8. universální jazyk
    https://vk.com/wall597602567_66747
    https://youtu.be/lXKDu6cdXLI?list=RDqs_-emj1qR4&t=25

    OdpovědětVymazat
  9. moderátorka na Tchaj-wanu v přímém přenosu v TV oznamuje, že na „vakcínu“ umírá více lidí než na “virus”

    https://legrandreveil.co/2021/11/04/video-a-taiwan-en-plein-direct-plus-de-deces-suite-au-vaccin-quau-virus/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V ČR je tuším evidovaných 122 úmrtí na vakcínu, tak Covid zatím vyhrává. Když vezmu v potaz smrtnost, ne ty čísla z novinek. Ale řekl bych, že to bude tím, že se u nás masivně začalo očkovat o půl roku později. Tak ten doběh bude zajímavý..

      Vymazat
    2. Fakt resis jakejsi "covid"? ;-)..............proud

      Vymazat
    3. Boužel ano. Protože rodina /rodiče, bratr/ to nemá v hlavě ok.. Je dobrý mít pár podložených argumentů a pěkně jim to omlátit o nosánek..

      A to že Covid vyhrává byl sarkasmus ;-)

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.