úterý 30. listopadu 2021

Politika Covidu + Omicron

 

Omicron ukončí nynější vakcinaci. Covid "vakcíny" jsou dnes už k ničemu. Omicron, vševidící oko šíri svoje poselství. Vakciny jsou k ničemu. Spike zmutoval. Je konec. 

Tak tímto nás chtějí zaprodané vlády očkovat, jako by jsme byli jejich majetek, nejsme jejich nevolníci a nebýt nás, tak nemají ani na rohlík a to se týká i pořádkových jednotek, chovajících se mnohdy jak gestapo. Povinným očkováním posíláte některé na smrt, to dělali fašisti v koncentrácích. Takže ti, co mají v tomto covidcirkusu pracky, by měli začít přemýšlet o Norimberku 2.

https://cz24.news/experimentalne-covid-injekcie-mylne-oznacovane-jako-vakciny-su-extremne-nebezpecne-pozrite-si-najnovsie-oficialne-hrozostrasne-statistiky-kolko-ludi-zabili-a-poranili-tieto-oficial/ 

9 komentářů:

  1. Kubek, Kubek! neberte úplatky, neberte...
    A von se snad ani nezblázní, přitom tolik lidských životů má zde potažmo na svědomí jeho rozhodnutími v pozici Předseda ČLK. Takhle tady dál žít nelze.
    Sílo nič všechny temné Duše.

    ----
    lidi vstávat https://ibb.co/MnyMj0y

    OdpovědětVymazat
  2. Deklarace lékařů k nátlaku na očkování
    http://deklaracelekaru.cz/

    ".......Kdokoliv projeví jen trochu odlišný názor, je dehonestován či označen za dezinformátora. K podpoře a šíření svého názoru využívá prezident Milan Kubek časopisu ČLK Tempus medicorum, jehož je zároveň šéfredaktorem. V něm neposkytuje vyvážený prostor spektru různých odborných názorů, naopak publikuje texty příznivců očkování a články jemu spřátelených novinářů dehonestující lidi s jinými názory. ...

    OdpovědětVymazat
  3. 28.11. Peru zemětřesení 7,5 https://vk.com/wall647796984_26753
    29.11. Turecko Istanbul větr, pár videí https://vk.com/wall647796984_26748
    autor: Philippe Francois


    OdpovědětVymazat
  4. Ahojte, ďalšie zaujímavosti:
    https://oracle911blog.wordpress.com/2021/11/29/horove-oko-a-bliziaci-sa-koniec-fasizmu-na-slovensku/

    pozdravujem, Peter

    OdpovědětVymazat
  5. Pozdrav od Slunka dorazil viz odkaz. Fučí větr ale ten vánoční strom ve Slaném nebyl řádně ukotven. Tipuji větr zesílí+větší nárazy. A ještě to není vše, přijde asi nášup zítra. Pardon, jen tak tipuju.

    https://iswa.gsfc.nasa.gov/IswaSystemWebApp/iSWACygnetStreamer?timestamp=2038-01-23+00%3A44%3A00&window=-1&cygnetId=261

    OdpovědětVymazat
  6. To je fakt geniální video. Všichni ty věci už dávno víme, ale tady jsou poskládány dohromady a vysvětleny v logickém sledu a jednoduše. Ale Vojtěch by asi ani to nepochopil.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdovi jak to je,on mozna Vojtech,a nejen on,chape velice dobre,ale rozkazy musej nasi mocipani plnit za kazdou cenu,at to vypada jak to vypada,bohuzel.Na druhou stranu je to pouceni o tom,ze skutecne existuje stinova planetarni vlada,uz jen proto,ze jinak by byl o hodne znatelnejsi svetovej bordel,jeden hot,druhej cehy,to se celosvetove nedeje,cimpak to asi je.........proud

      PS.: to je duvod proc se moc nezajimam o nastrceny figurky,abych se na nich vybijel,ale hledam ty skutecny "kovare",tam je potreba se naprit a ukazat je vsem.Zaroven je ale potreba udelat vsechny,nebo alespon maximum "vedomejma",aby se kovari nemohli opirat o svy stado ovci.Dokud budou kovari a jejich system,budou ovce a otrokarsky nastroje.Az ovce prestanou bejt ovcema a stado se rozpusti,udelaji si vsichni spolecne svuj poradek.Nekde to ale musi zacit,proc ne rovnou nekde u Slovanu(treba i u nas) jak se nakonec i slusi a patri? ;-)

      Vymazat
  7. A konecne vysvetleni pusobeni "grafenu" v ockovani,ktery dava skutecne smysl.: http://www.nwoo.org/2021/12/01/dalsi-prisada-soucasneho-ockovani-ziletky/ , .....proud

    PS.: Bohuzel vykoupeny smrti,zrejme nasilnou,jak uz to nakonec maji siozidi ve zvyku odjakziva........

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.