středa 10. února 2021

Zprávy z prostoru

 

Zprávy z prostoru


11.2.2021 vrcholí kosmické zarovnání planetJupitera,Merkuru,Venuše,Saturnu,Slunce,Měsíce, s opozicí na Uran,Černou Lunu a Mars. Toto kosmické zarovnání již působí od 8.2.21 a spouští tady na Zemi mnoho událostí, boj starého (Saturn) s novým (Jupiter) za pomoci Marsu (válečník). Kdo umí pozorovat okolní synchronicity ví, o čem mluvím. Rovněž Nov Luny spadá do 11.2.21 O povětrnostních vlivech na Zemi raději nemluvím, ty vám maistrém podává.

Dalším velmi důležitým aspektem je, že od začátku února stoupají na velké hodnoty Bovisy, jež mají ohromný vliv na psychiku a šišinku člověka.

Dalším aspektem je rozkmitávání Schumanovi frekvence nad 100 Hz, poslední velký rozkmit byl 8.2.21.

Rovněž dochází k geomagnetickým slunečním bouřím s hodnotou přes G1, poslední byla 7.2.21 

Vstup UFO do Etny - autor fota Iv

 

Rovněž dochází k zajímavým anomáliím 4.1.21, jako je vážný pokles magnetického pole Země s největší hodnotou 21.1.21, kdy toto pole úplně kleslo  4x na nulu. „Odborníci“ zatím nemohou s jistotou říci, co se s planetou vlastně děje. Současně v tuto dobu jak kamery na ISS tak i lidé  na Zemi zaznamenali velký výskyt počtu UFO. Tímto se rovněž i spustila výrazná tektonická činnost, kdy např. v tuto dobu začala se aktivovat zejména Etna a jiné (Casey).

Též současný výskyt monolitů na Zemi něčemu nasvědčuje
 

Rovněž ve starých proroctvích se popisuje jak lidstvo zakusí tři příchody Antikrista, první byl Napoleon, druhý Hitler a třetí v dnešních časech to je podle všech znaků Bill Gates.

Věci se dávají skrytě do pohybu a kdo nevnímá synchronicity vnějších událostí a není napojen …., nemůže pochopit vůbec co se děje. Korona má rovněž v tomto svůj podíl, pro někoho záporný, ale pro vnímavé radostný.

Je toho ještě více, ale tento výčet nejdůležitějších pomůže mnohým z vás si udělat svůj obrázek. Např. jak dnes navrhla Maláčová za udávání https://www.seznamzpravy.cz/clanek/malacova-dost-praskani-bicem-za-ctyri-stovky-zacnou-lidi-kontakty-hlasit-141564#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&dop_req_id=RGgh20RSTOt-202102101618&source=hp&seq_no=3&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz finanční obnos 400,- je boj starého Systému, kde pravda je lež a opačně - projev Saturna, jenže ono to už nepůjde. Takoví bezcharakterní lidé vládli a ještě vedou náš stát, taky to tak vypadá, děs a běs. Vláda zcela nepokrytě pohrdá lidem, za peníze prodá stát i maminku, to je charakter. Sorošova opice včetně Jourové, Hamáčka,Matoviče,Čaputové a jiných lepšolidí - bezmozků.

   

Furt lež a manipulace lidí vládou - Sorošovi opice. "Lékaři" kteří se účastní této koronavirové komedie, budou muset vrátit své diplomy.

13 komentářů:

  1. Ahojte Iv+Rodinko máme vás moc rádi. Dík za článek.
    Další přívaly ze Slunka (prognoza) jsou plánovány cca 21.2. a 6.3, cca G1 a može být i více.

    OdpovědětVymazat
  2. Tady se objevil zničehonic komentář na audynu.

    https://aeronet.cz/news/zahada-vlastnictvi-ceske-narodni-hory-rip-v-rukach-slechticu-z-rodu-lobkowiczu-kteri-se-marne-vice-jak-10-let-snazi-ceskemu-statu-prodat-horu-za-smesnych-23-milionu-korun-ale-cesky-stat-provadi/#comment-407683

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U posledního svojeho Astra, řekl pan Baudyš, že má židácký ceny, takže nic se nesnaží ani zakrývat, dobrý ne.Všichni začnou být pravdomluvní, to bude hrůza, haha.

      Vymazat
    2. Tak nečekám, že tomu člověku pan Baudyš odpoví. Ani žid VK to na sebe snad nepráskne co by pak chuděrka dělal, nezbylo by než mlátit hlavou o zem haha.
      Nezbývá doufat že dá pan VK i lepší články, on má navíc, ale něco ho "drží/brzdí".

      Vymazat
  3. Začínám mít na stará kolena pocit,že se NĚCO hýbe...To bylO Svobodné slovo,brkounské noviny,kde byla monstrozní fotečka zarovnání všech planet do jedné roviny. To bylo v roce 1974.Od té doby bych měl trenýrky do zvonu,kdybych měl nést všechny zprávy takového druhu na svém hrbu. Takže,co mi roluje obočí a netrhá žíly,to jsou denní videa ze světa,že se cosi OPRRAVDU děje.. https://www.youtube.com/watch?v=RBZWkMFToZ8&t=303s Ještě sem znovu házím tuto https://newtube.app/user/yandex/dRnfIYMudálost

    OdpovědětVymazat
  4. Fascinuje mně muj skoro vrstevník,docent Jan Pirk. Užasně mimozemsky uhlazená tvářička,ušlechtilá lékařská činnost,ALE proč je ve STRANĚ,to je pro mně záhada. Myslím tím ASPEN institut. Holt,jak říkával příležitostní básník Dušan Cvek za soudruhu,Chce se mu ŽÍT,JEN ŽÍT.

    OdpovědětVymazat
  5. Je to jen hra. Poncius Pilát https://newtube.app/user/yandex/jSTfTaS

    OdpovědětVymazat
  6. Alespon nějaká utěcha https://newtube.app/user/yandex/q8B0oa7

    OdpovědětVymazat
  7. Frantíci píšou, že jsme na koncu.
    https://interetpourtous2.blogspot.com/2021/02/vous-etes-au-bout-de-la-course-au.html

    "Jsi na konci závodu, na konci! "

    OdpovědětVymazat
  8. To si možná URČITĚ pamatuji https://newtube.app/user/yandex/vIVy9GG

    OdpovědětVymazat
  9. Jeden postreh z práce: Dostalo sa mi do ucha, že včera náš hlavný šéf (výbušná povaha) skolaboval, vraj vysoký tlak. Ihneď som v tom uvidel synchronicitu s tým čo sa teraz deje v priestore. Asi dostal po palici od Sily...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Síla pracuje a my jsme tady všichni moc rádi, celá Rodinka.
      Síla ať Tě ochraňuje a provází a všechny, co máš rád.
      Jak říká i pan Iv, na každý prase se někde vaří voda.

      Vymazat
  10. Dobrý den,

    děkuji za zajímavý článek, však již loni zde vyšla předpověď (asi paní Micič?) kde právě období únor březen bylo astrologicky přelomové a cestou planety k očistě.
    A je pravda, že nějak i tělesně cítím, že se to vážně děje, už i v PS když neprodloužila nouzový stav, a to právě 11.02. ... )).
    Jasně , zlo se nevzdává, už prý přemýšlí jak to obejít, někteří hejtmani uvažují o stavu nebezpečí ... chcípající kobyla kope, ale vážně věřím v postupné zlepšování stavu Země i Lidstva. Nyní je třeba vnitřně udržet vědomí vítězného cíle na obzoru,
    chtějí nás znehybnit strachem a tak ty apokalyptické zprávy valí jednu za druhou, ale zároveň věřím i vnímám, že lidé se probouzí, velmi pomalu, třeba i ne uvědoměním si, že pandemie je ďábelský projekt na ovládnutí a eliminaci lidstva, ale prostě jen proto, že už je se.. jak je vše zavřené, jaké mají problémy v práci i rodinách, chtějí děti ve školách, etc etc .. a je moc fajn vědět, že vesmír je nyní s námi, snad se v budoucnu dokážeme následně poučit z těchto genocidních procesů, vnitřně i veřejně, vytvořit nový prostor života.

    V předchozím článku je info o novém a nejvýkonnějším typu reaktoru, pravda, nevím do detailu co to znamená, ale zřejmě předzvěst dalšího posunu v energetickém zajištění a doklad o naprosté převaze Ruska na vědeckém poli prakticky ve všech odvětvích, šokem byl fakt, že projekt běží od počátku 70tých let je důkazem jak trockisté brzdili vývoj sovětské společnosti, ale Rusko se nyní potichu vynořuje jako sopečný ostrov z oceánu na pole celosvětového vlivu politického, ekonomického i vojenského. Síla ať provází p. Putina a uskupení která jej podporují, je to šance i pro nás, protože zlo se nevzdá, zlo musí být na hlavu poraženo, jinak se vrátí a možná silnější.

    Přeji všem zde, ale též celé Zemi a vesmíru ať Síla zničí vše satanské, vždyť jak bylo psáno, zde se bojuje nejen o nás, ale i jiné světy, parafráze - "za námi je Moskva, není KAM USTOUPIT"
    Děkuji Iv, děkuji vám všem, Zdeněk

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.