čtvrtek 18. února 2021

Zprávy z prostoru 2

 

Zprávy z prostoru 2

 Jak jsme psali v článku http://energieupramene.blogspot.com/2021/02/vse-jde-jak-po-dratkach.html  kde jsme psali o anomáliích ve světě a o důsledcích na Zemi. Hlavně se nyní projevuje seismická činnost, která nynějším vědcům nedává spát. Níže na obrázku máte nejvíce aktivovaný prstenec se sopkami a silným zemětřesením a ve světě s klimatickými bouřemi a to se nezmiňuji o pomalé, ale důsledné aktivaci sopky Etna a jiných, které čekají rovněž na svůj okamžik.


To co předvádí západní politika je slabý čajíček a to tak, aby tito skončili v propadlišti dějin. Nyní nás budou ještě do konce března 2021 otravovat a přitahovat šrouby nesmyslnými nařízeními, hlavně na potlačení svobod. Potom nastane větší klid a vše se začne v srpnu 2021 obracet proti NWO, které chtějí nastolit, včetně naší zkorumpované vlády. Pamatujte si všechny dnešní lídry, protože nastane doba, kdy se oni budou zodpovídat.


 

3 komentáře:

  1. Do fronty nelezu,abych si unisono zabečel https://newtube.app/user/yandex/Ee5QMGM

    OdpovědětVymazat
  2. Přesně pane autore očekávám zvýšenou seismickou činnost ve světě kdy Síla ví kde co jak kdy a plně se spolehám na mou Nejmilejší.

    Členové vlády ČR asi žijí v bludech podobných panu Marnému Koukalovi kdy si vláda myslí, že nic podstatného pro ČR dělat nemusí. A že jen od někoho dostanou "noty" a podle nich se řídí, snaží se zavádět NWO v ČR. Předstírat prácu umí asi každý ale co je moc to je moc! Každému bude v den Soudu měřeno specifickým metrem.

    A co ostatní weby v české kotlině kdy někteří asi myslí, že mohou falšovat fotky v komentářích druhých lidí, kdy znenadání včera originál zmizel a objevila se fotka jiná. Záměrně. A tak se ptám, k čemu bude takový web bez jeho majitele.
    Co takhle začít spolupracovat, anebo ať píše VK romány pro ženy. Ať maj muži čas na prácu.

    OdpovědětVymazat
  3. Sílo nič vše temné.
    Sílo nič všechny nástroje Satana.
    Sílo chraň všechny Slovany.
    Díky máme Tě moc rádi ;)

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.