sobota 13. února 2021

Vše jde jak po drátkách.

 

Vše jde jak po drátkách. 

 Svět se zmítá v uměle vytvořených scénářích a šíří pomocí masmédií v lidech strach a zoufalství. Korporátní společnosti krouží za pomoci bílých koní kolem českých podniků aby je nyní zkoupily za „hubičku“ a tak se napakovaly tyto společnosti. Nenechte se dotlačit do zoufalých situací, vše pomine, vnější síly pracují také na restartu, ale pro dobro lidí. Ti co vymýšlí pro využití respiračních nemocí různé alternativy, jako korona africká, československá, ptačí chřipka atd. mají jen jeden záměr, oholit a získat vše to, co si lidi vybudovali v předchozích letech a pak s nimi manipulovat.

Vše má svůj význam – synchronicity a je potřeba se nyní dívat na toto divadlo s nadhledem. Páni „vědci“ Greténi, nám v poslední době vštěpují do hlav, jak se globálně otepluje a další nesmysly. V této době mrzne v Evropě i v USA jak mrzlo v 50 – 60 letech a bylo to úplně normální. Touto zimou dostávají všichni paraziti, včetně virových onemocnění energie, které je radikálně ničí spolu se slunečním zářením. Dokonce i WHO přiznává, že za poslední 4 týdny šíření korony radikálně kleslo celosvětově.

Pomáhá tomu i přicházející zvýšené záření ze Středu, které je nyní na největších hodnotách za poslední tři roky.

Rovněž je nám v této době nápomocno i Slunce, naposledy proud slunečního větru dorazil i 13.února 2021 a otřásá magnetickým polem Země. Na severu jsou na znamení pozitivy nádherné polární záře a celá Země je ve stavu čištění od všech parazitů i lidských.

 Rovněž dochází k zajímavým anomáliím 4.1.21, jako je vážný pokles magnetického pole Země s největší hodnotou 21.1.21, kdy toto pole úplně kleslo  4x na nulu a bude mít v příštích dnech velký vliv na seismické poruchy https://energieupramene.blogspot.com/2021/02/zpravy-z-prostoru.html -nyní se to již projevilo a budou mít ze sopek úplně jiné starosti, než nějaká uhlíková stopa od Greténů. Před miliony lety zde kouřily sopky jak o závod a ještěři si lítali v bujné džungli jak o závod, rostliny měli dostatek CO na růst.

Rovněž anomálie ve vesmíru v podobě slunečních kosmických paprsků vypínají družice, zvláště nad oblastí USA ve výšce 200 km, tedy v dosahu satelitů. To dává rovněž zdvižený prst, kdy vědci se spoléhají na digitalizaci všeho, třeba i bankovnictví. Stačila by jedna pořádná vlna a ráno se ti milionáři mohou probudit bez koruny na účtech. Zkolabování digitální sítě. Vše je tak jak má být, jen vydržet a nenechat se manipulovat, těmi, co vás chtějí zotročit.

Vždyť nyní dostávají facku v Evropě a USA i tkzv. Greténi, s jejich „zelenou“ ekologií, kdy tyto krajiny mají nedostatek el. energie a hrozí zhroucené jejich sítě, nebýt našich elektráren, již dávno by klekli. Pamatujme si to, až zase se budou snažit s námi manipulovat, jsme na tom zatím s okolními zeměmi dobře a proto si hlídejme aspoň to, co nám zbylo a náš Československý rozum. Dochází na okolní země podle kterých se i naši eurohujeři a Greténi snaží opičit. Nebýt našeho venkovského zázemí a jeho vědomostí od našich předků, byli by jsme dávno jen v trenkách. Mějte radost jak to pokračuje, je to běh sice na dlouhou trať, ale uvědomte si, že ONI to připravovali tisíce let a přerestartovat to bude chvíli trvat. Prase od koryta samo těžko dobrovolně odejde.


 

9 komentářů:

  1. Greténi v akci v duchu bojových tradic. https://newtube.app/user/yandex/hXE7ZOC

    OdpovědětVymazat
  2. Taky to cítím v kostech, je to lepší. Síla pracuje na plných obrátkách.

    OdpovědětVymazat
  3. Občas venku na mrazu potkávám zoceleného mileniála,jak je bud jenom v krátkem tričku,nebo je v kratasech,jak se naboso v sandálech brodí sněhem. Je to nabuzená smažka,nebo kyborg,nebo kdo? https://newtube.app/user/yandex/3F8iiJt

    OdpovědětVymazat
  4. Dobrý den, moc moc jsem si mlaskla nad tímto článkem. Ano, prase od koryta samo neodejde.. . Dnes krásný den, azurové nebe skvělý článek, co víc si přát. ahoooj iva

    OdpovědětVymazat
  5. Vždy si rád prečítam dobrý článok a takéto mám rád. Napadlo ma, ako by pán Lada nakreslil súčasnú situáciu. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rvačka v hospodě. Jen by namaloval na zed olbřímí obrazovku.kde by se kočkovali fotbaloví miliardáři. https://newtube.app/user/yandex/Coky6cX

      Vymazat
  6. Nyní se objevily nějaké kecy.

    https://aeronet.cz/news/zahada-vlastnictvi-ceske-narodni-hory-rip-v-rukach-slechticu-z-rodu-lobkowiczu-kteri-se-marne-vice-jak-10-let-snazi-ceskemu-statu-prodat-horu-za-smesnych-23-milionu-korun-ale-cesky-stat-provadi/#comment-407854

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to babajasvaga
      Furt lže, slovansko-árijské védy mají jiné vysvětlení. Strašit a ochromovat.

      Vymazat
    2. Lže, on nic jiného neumí.
      I čeština i/y mu dělá opakovaně problém. Když člověk bez zbytečného lísání upozorní, ani nepoděkuje. Opraví hrubku a ten koment smaže.
      Od večera blokuje podle ip, a přece se mu tam něco rrážového objevilo.
      Díky Sílo.

      http://prntscr.com/zlmmfq

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.