pátek 26. února 2021

Válka v plném proudu

Mnozí si o nás myslí, že jsme poťapi, ale nechme je, myslete si o nich své, ale závěr bude jasný. Ideální stav všeho by byl, kdyby RF se stala členem EU a byl by konec expanze Německa a lidstvo by bylo v klidu. Vše bude tak jak má být.

Fašismus v plném přenosu, co je pandemie, nevidím padat lidi na ulici. Ať je chřipka skolí, žerou nezdravě, žádný kontakt s přírodou, hlínou, chovaj se jak hovada, špek, hormonální kuřata, MecDonalds, honba za penězi, jen si dejte a pak si nestěžujte, ať vás to sklátí a to je dobře podle zákonů Univerza.Ale neotravujte svými nařízeními ostatní, kteří se nechovají podle Systému, ať natáhnou hnácy. Politici nás vedou do  lamprdonu, zrušme je, na úkor politiky mají lidé problémy, RF má jasný účinek, ale tu nám nedají a kecaj a kecaj, zrušme je, národ jen trpí. Babylonská věž se hroutí a nezachrání ji, jejich satanistický Systém je odsouzen. Mám vládu i politiky u zádele a kdyby mně prosil o nějaké sousto, že  má hlad, ne, dostane vidlemi do břicha a s ouředníky ( dráby) to stejné. Ať vás provází Síla. Fraška na entou, co nám tady předvádí, politiky je třeba honit po dvoře a zničit. IQ tykve a co nepovolí Greténi je nemožné. Zákony které oni dělají, nemají se zákony Vesmíru nic společného a dodržovat je nebudu a to fikaně, abych nebyl postihován Systémem, ano, smějící se Bestie. At zdechnou ti, co vládě věří, je to očista, kam zmizla chřipka, doktoři styďte se, ale stejně pravda vyjde najevo, kde je vaše přísaha? Musím se tomu cirkusu smát a rozdělení společnosti je velmi poučné a ti  co věří Systému ať odejdou třeba pomocí Kovidu, nic není náhodou. Německo bude potopeno a USA rovněž, budou mnohé události, které politikům vyrazí z rukou všechny trumfy, bude veselo, Biden si taky sedne na bidet a vytře mu zadnici.

Video dole - fašisti v akci, my tvoříme stát, ne politici, oni nám mají sloužit a měli by mít zodpovědnost i před soudem, neposlouchejte, vždycky jsme byli národ Husitů a proto se nedejte. Nelezte němcům do zadku a žijme po svém.

Jsem vlastenec a škoda že husiti nazachovali Lužické Čechy, máme na toto území právo a válečné odškodnění od Německa taky neplatí?

https://www.novinky.cz/krimi/clanek/chlapec-v-beroune-nemel-rousku-a-neuposlechl-vyzvu-straznici-ho-zpacifikovali-40352364#utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz 

Studujte "Protnutí duchovního materialismu" a budou vám mnohé věci jasné i v rámci tohoto překvapujícího článku. 

10 komentářů:

  1. Zdravím Rodinku. Je vidno, že už melú z posledného a snažia sa vytvárať stále väčší chaos a bordel. A tým vlastne aj odhaľujú svoje zámery. Kto už toto nevidí tak nech odíde spolu so starým Systémom.
    Už sa ani nesnažím čo i len naznačiť svoj pohľad na dnešnú situáciu. Jedine v prípade, že sa o to dotyčný aktívne zaujíma a snaží sa hľadať pravdu, inak sa sa s ním nebavím, zbytočná strata energie.

    Nech vás všetkých sprevádza Sila a držte si klobúky :)

    OdpovědětVymazat
  2. Trochu to připomíná moji trampskou improvizaci v zuřívých 60letech. https://newtube.app/user/yandex/7wNkzS5

    OdpovědětVymazat
  3. Demolition man v České republice https://newtube.app/user/yandex/RTwQPrG

    OdpovědětVymazat
  4. Pane Iv,
    píšete mi z Duše a můj pohled na současné dění je totožný s Vaším. Až na to, že je vidlema píchnu do zadnice.
    Jinak němčouři jsou zakrytý zvířecí Duše a snaží se lidskost vyhubit a potlačit. A o amerických potomcích zločinců, to si tam stejně příroda s nimi vyřídí, jak zrovna se západní částí Evropy. A co tady naši vládní kolaboranti, pro peníze všechno, ale zdraví si za prachy nepořídí nikdo.Protože když je nemocná Duše, odráží se to i na těle.
    SÍLO CHRÁNÍŠ NÁS A NIČÍŠ VŠECHNY, KDO NÁM ŠKODÍ A CHTĚJÍ ŠKODIT.

    OdpovědětVymazat
  5. Dobrý den, musím se smát. Už vím, proč mě to sem zatáhlo. Od včerejška nadávám jak špaček, posílám na ně hromy blesky. Telefonovala jsem se svou celoživotní kamarádkou, kterou pustili z nemocnice, kde byla na údajný kovid. Už víme, jak se to roznáší. Dělají to nemocnice a zdravotníci. Tak před 10 dny moji kamarádku ,která je po úrazu na vozejku a má spoustu nemocí a neduhů, jako všichni vozejčkáři záchranka odvezla do špitálu, dali jí do pokoje k ženský, která měla podezření na kovid . Pak teprve jí dělali testy. Na potvoru 3 testy a všechny negativní. Hihi. Nakonec jí udělali cétéčko a usoudili, že to je kovid. Nechali jí tam ležet 10 dní. Ostatní zdravotní problémy jí neřešili, dokonce jí dávali k jídlu buchty i kdyaž má cukrovku. Doma mezitím v karanténě její syn. Po 10 dnech jí bez kontrolního testu pustili domů. Na dotaz, jestli její syn má jít do práce. Tak jí řekli , že může. Správně by měl být karanténě, nebo testy. NIC. TOHLE SE DĚJE VE VĚTŠINĚ NEMOCNIC. Přivezou infarkt, šoupnou to na pokoj s kovidama a mají to pod střechou. . . . . jinak se vším, co zde bylo dnes řečeno naprosto souhlasím. Jsem tento týden také vlastenecky naladěná. Jsem docela ráda, že mi zase zavřeli krám, protože jsem před zákaznicema tak nadávala a vytrvale prodávala bez roušky, že byla jen otázka času, kdy se mi tam zjeví nějaká udavačka, nebo dráb a do bych asi přeskočila pult a i když jsem dáma, musela bych je nabrat tyčkou, kterou mám na podávání zboží z výšky.. . hihi a je kovová. A TAK DĚKUJI SÍLE, ŽE MĚ UCHRÁNILA OD PROBLÉMŮ. . Přeji jen to dobré. . . iva

    OdpovědětVymazat
  6. Poslanec Volný a Vakcina není vakcina https://newtube.app/user/yandex/ezSsnvi https://newtube.app/user/yandex/sjIalPo

    OdpovědětVymazat
  7. Ahojte, potesujuce video, nas skvely odbornik sa skoro zadusil v respiratore :):):)

    https://www.facebook.com/100512144762308/posts/267219251424929/?sfnsn=wa

    Vydrzime

    Pozdravujem Peter

    OdpovědětVymazat
  8. Vynikající článek díky.
    Těm zrůdám asi nestačí že nám sáhli na děti jednou rouškama, podruhé rušením TV, HV to aby si děcka ve školách nemohla zpívat a procvičit kostru.
    Nyní to zkušají potřetí a prý že sekvencování+očkování našich dětí něčím pochybným fuj to je hnus jak fauči s gejtsem dokupy! Ať je oba čert vezme a připojí do pytle všechny co jdou skrytě proti nám!
    Sílo chráníš nás a ničíš všechny co nám škodí a chtějí škodit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To říkáme furt, ať je strčí do pytle a do archontský pr...černý díry, aby nedošlo náhodou k mýlce a potížím na nesprávném místě.
      Jedině klejeme....židova noho...do archontský pr...nazdar.
      Sílo chráníš nás a ničíš všechny, kdo nám škodí a chtějí škodit.

      Vymazat
    2. Večer seděl na dvorku a proklínal všechny ve vládě čr co podporují a hrají kovid divadlo ať jim Síla důrazně vyčiní v jejich osobních životech.
      Kromě pana Volného a p. Bojka těm fandím a zdravím.

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.