neděle 21. února 2021

Události se dávají do pohybu

 

Události se dávají do pohybu

Nastává konec února 2021 a blíží se jak jsme uváděli v našich předpovědích v minulých článcích březen, který bude na údálosti ještě zajímavější.

Začněme geomagnetickou situací - geomagnetická bouře na Zemi pokračuje druhý den bez zjevného důvodu z naší hvězdy. Jde jen o to, že sluneční vítr, a ne silná erupce, volně proniká oslabenou magnetosférou, což způsobuje magnetické bouře a velmi silné erupce polární záře.

 Výrony v klasickém smyslu tohoto termínu jež jsou použitelné pro aktivitu Slunce nebyly, ale 20. února se v aktivní zóně přetrhla temná nit magnetismu a do vesmíru se vrhla obrovská masa sluneční hmoty.

Erupce rozdělila sluneční atmosféru a vytvořila široký ohnivý kaňon. Zatím není jasné, zda tento plazmový mrak zasáhne Zemi v příštích dnech, nebo proletí kolem naší planety. 

Pokud udeří, způsobí to přinejmenším velmi silnou geomagnetickou bouři, vzhledem k tomu, že obvyklý sluneční vítr způsobuje geomagnetickou bouři průměrných hodnot, mělo by se dostat do takového plazmového mraku s ještě silnější geomagnetickou bouří.

Nyní máme něco zvláštního ve slunečním prostoru další v řadě. Z pohledu satelitů sledujících sluneční záření se všechny vesmírné objekty pohybují zleva doprava. Dokonce i planety umístěné nejblíže ke Slunci se na satelitních snímcích jeví jako malý světelný bod.

Ale v poledne 20. února se na pravé straně začal objevovat neuvěřitelně velký vesmírný objekt, pohybující se zprava doleva. Navíc tento objekt vyhazuje obrovský energetický „ocas“ namířený nikoli od Slunce, ale naopak ke Slunci.

Od poloviny dne 20. února se tento vesmírný objekt velmi pomalu vplížil zprava do zóny téměř slunečního prostoru pozorovaného satelitem. Doposud se silná záře stále objevuje velmi pomalu, což lze srovnávat s koronálními výboji na Slunci, s jediným rozdílem, že pro tento objekt je záře lokalizována v úzké oblasti, podobně jako kometární ocas.
Proč není vysunutí hmoty z tohoto objektu namířeno nikoli ze Slunce, ale naopak k němu? Zatím na tyto otázky nemám žádné odpovědi.

20.2.21 večer rovněž Etna opět vychrlila do výšky 1000 metrů popel v periodách čtyř dnů a pokračuje i dnes 21.2.21.

Další možná souvislost se vyskytla nad našim územím, kdy odpoledne při nynějších geomagnetických bouří Země je Česká republika pěkně zakryta oblačností – mlhou. Mlha – kapičky vody svádí tento potenciál pěkně do země, jako stínění, kdežto okolo nás dostávají plnou dávku včetně vysokých teplot 13 – 19 st. C.



 

31 komentářů:

  1. U nás jak včerejšek 20.2. vcelku dobře začal, tak večer nevalně skončil. Byla oslava narozenin, jasně že se řeč motala kolem současný situace a jedna z rodiny se po pár sklenkách vína jala moralizovat na téma kokovid+práce+rouškování dětí atd. A že roušky prý dětem nevadí když to říkala "tamta" kamarádka. Čtyřmocný čpavek v desinfekčním gelu na ruky pro ZŠ před obědem taky v pořádku i když mají palačinky a děcka to jedí rukama. Hlavní je chodit do prráce a furt jen práce, proto dítě alou do školy. Teda promiňte ale říkám NE.
    Vakcina pfízel také prý v pohodě pánč od jejího manžela z rodiny se nechala paní doktorka očkovat 1dávku v prosinci, nedavno druhou a prý dobrý.
    Nakonec si člověk připadá jak uplný pitomec i když se snaží dětem dát nejlepší, vyjde z debaty jak pitomec co věří nesmyslům.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naprosto vás chápu... tohle už nych taky nedavala... zjistila jsem, je už musím byt s lidma na stejný vlně v rámci těchto situaci. Což není vždy mozne a především v rámci rodiny...

      Vymazat
    2. U nás v rodine vládne pohoda, všetci máme na dnešnú situáciu jednotný názor, takže nejaké hádky nehrozia. V práci sa moc do diskusií nezapájam, tam skoro každý len nadáva na politikov. No a čo sa týka internetových diskusií, tam som tiež skôr v roli pozorovateľa. Nieje to tak dávno, čo tam ktosi začal debatu o veľkom resete, potom sa to rozvinulo na tému covid tak som skúsil hodiť do placu svoj názor a pohľad na vec. Samozrejme, ako som očakával som bol so zopár ďalšími diskutujúcimi označený za blba čo píše dezinformácie z neoverených zdrojov, pritom som odkazoval priamo na stránky World Economic Forum, nech si tam nájdu video toho nemca Švába. Alebo odkaz na článok z časopisu Times. I tak som bol označený za dementa s retardovanými názormi. Len som sa nad tým pousmial a zase sa vzdialil do pozadia.
      Mimochodom, väčšina diskutujúcich bola po-mileniálna generácia odchovaných na mainstreame tak aspoň som mal priamy ukazateľ toho ako je dnešná mladá generácia otupelá.

      Vymazat
  2. to babajasvaga
    Když vidím, že protějšek věří své "pravdě" a není ochoten diskutovat a možná přijmout i jiný názor, je lepší toho nechat a jen se pro sebe usmívat. Že je vakcína v pořádku ukáže čas a to v dlouhodobém horizontu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Iv
      To je pravda. V tom případě musím před nimi mlčet furt.
      Tuhle jsem studoval o vakcinách a ty současné maj naplánované zpoždění negativních efektů, odhadem do 4-5ti let to asi přijde. Po té době si už ale nikdo nespojuje problém s vakcinací.
      Pro mne je priorita zachování zdraví našich dětí. Lidé většinově přestali přemýšet o budoucnosti, jsou sebestřední.
      Děti=naše budoucnost.

      Vymazat
  3. 20.2. se vzbudila i sopka Pacaya v Guatemale.
    Mam pocit že je v tom místě celá řada vulkánů.

    https://youtu.be/KxHNzls3XIU?t=22

    OdpovědětVymazat
  4. Marne hledam vkontakte meteoradar.Kde jsem snimek zahledl.Neuveritelne kopirovani oblacnosti Ceske republiky podle hranice a vsude slunecno.To vidim prvne v zivote pokud to nebyl photo podvod.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to korendor
      Je to foceno z mé obrazovky a podvody nedělám, nejsem žid. Źidova noho!
      https://www.windy.com

      Vymazat
    2. Milý IV, to se netýkalo Tvé fotečky,ale skoro uplně stejné vkontakte,kde je plno zajímavostí.Nějak nezvládáš emoční tělo,či ego?

      Vymazat
    3. to korendor
      Jsem se zasmál, protože jsem to napsal v humoru, aby jsi si obveselil mysl, buď vesel!!! Víme přeci, co jsou zač ti pajzatí.

      Vymazat
  5. Prosím, není nějaká aktualizace dění popisovaném v článku?
    Velmi by mne to zajímalo, děkuji
    Radek

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Radek
      Aktualizuji dost často, hlavně synchronicity, na které upozorňuji. Určitě budou další.
      Ať Vás provází Síla.

      Vymazat
  6. Pražský Maharal je chráněn,nebo je chráněná Česká země od roku 1972? Tot pro moji maličkost otázečka,protože občas židovské Žrece potkávám,nenápadní lidé a o to větší svině. Takže,milá SÍLO,či ZDROJI,jak to je s tou ochranou Satanovy synagogy??? https://celostnivzdelavani.cz/pro-ty-kteri-veri-v-nefalsovanou-koser-cistotu-radku-knih-talmudu

    OdpovědětVymazat
  7. Prolezl jsem po 4 snad tisíc stránek až jsem to zase OBJEVIL. ZÍRÁM udivem i ted. To jsem v životě neviděl https://prnt.sc/1040h0e

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak vidíte pane Korendor, mohl jste zírat dokonce dvakrát.Taky nás to velice zaujalo, ta přesnost, tak to pan Iv vyfotil, jako zajímavé až "podezřelé", zatím přesný záměr neznajíce, ikdyž ano, haha.

      Vymazat
  8. Vitamin C je antivirotický, antitoxinový, antibakteriální lék a úspěšnost záleží na správném dávkování.

    Andrew Saul - vysoké dávky vitaminu C jako terapie pro těžké nemoci
    video 1h, anglicky
    https://youtu.be/W5Bgdqsorg0?t=15
    "Vitamin C je základním kamenem lekařské vědy."

    ------------
    Zde vylečili megadavkami vit. C ježka, který se skoro nehýbal a měl v uchu velké kliště. Po odstranění začal přijímat jídlo, vodu s vit C doslova hltal jak kůň.

    https://health-matrix.net/2019/05/09/megadosing-vitamin-c-the-wonderful-healing-adventure-of-herbie-the-hedgegog/

    -------


    Příprava askorbátu sodného pro IV(intravenozně), IM (kojenci) použití,
    (pouze pro lékaře)

    http://www.doctoryourself.com/vitciv.html

    OdpovědětVymazat
  9. Jsem ochoten ze svého duchodu přispět na sbírečku,jako na Národní divadlo a sice na odkup hory ŘÍP z cizáckých pařátu,i když kupodivu ONI mají rozum a ví,že vládní siochazariát by to okamžitě rozparceloval,jako tehdy při privatizaci. K osvěžení sklerozy zde. https://newtube.app/user/yandex/A72cxoA Vzpomente si na tento dokumet,až starej Klaus bude OPĚT kandidovat na prezidenta. Recyklace kádru,proto vytáhli jezevce Zemana z Vysočiny,Kissinger zlobí ještě v 90letech a Klaus je další kádrový flastr. No a k Čechám ještě pikantní noticka. https://newtube.app/user/yandex/THAQJHe

    OdpovědětVymazat
  10. Počasí-Dnes docela zajímavé.že to cpu sem. https://www.youtube.com/watch?v=5yiRUPb82xE&t=308sv=5yiRUPb82xE&t=308s

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pane Korendor,
      počasí je zajímavé již delší dobu, jak zde pozorujeme.
      Ovšem, co je také zajímavé velice, že se rozbil i pražský Orloj dnes ráno.Ne, že ho tedy zastavili, aby ho opravili, ale že se normálně rozflákal úplně sám.Tomu říkám tedy náhoda.

      Vymazat
    2. to Terfry
      To je mi novina! Orloj totiž 01-09/2018 předělávali a sebrali tam jeden starý díl, aby ho nahradili novým. Oprava byla za desítky milionů.

      oprava, tuším toto kolo sebrali
      http://prntscr.com/104725s

      puvodní vcelku
      http://prntscr.com/104737p

      Vymazat
    3. Připomínám, že hned při prvním spuštění 28. září 2018 v 18.00 hod se zasekl řetěz apoštolů a strojník musel posouvat ručně.

      https://www.idnes.cz/praha/zpravy/staromestsky-orloj-oprava-spusteni-praha-oslavy-ceskoslovenska.A180927_104323_praha-zpravy_nuc

      Vymazat
    4. Jen doplním, že oprava v r 2018 stála 10mega a ještě tam namalovali něco špatně.. museli pak opravit stav po opravě.
      Co se však stalo dnes, na netu nějak nemohu najít.

      https://ct24.ceskatelevize.cz/domaci/2820050-prazsky-orloj-ma-po-rekonstrukci-spatne-namalovany-cifernik-musi-se-premalovat

      Vymazat
    5. https://www.seznamzpravy.cz/clanek/video-prazsky-orloj-se-zasekl-a-vydaval-podivne-zvuky-143611#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&dop_req_id=FBjdZDewzdc-202102221820&source=hp&seq_no=2&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

      Vymazat
  11. Dík za článek pane autore, tolik sopek se probudilo až se jeden diví, jestli to celý divadlo nemá co společného se stále většími dávkami Bovis co sem chodí na Zem. Ohřeje se tak reaktor pod náma a holt musí drobet upustit páru, proto sopky.


    Etna článek s fotkama
    https://www.rbc.ru/photoreport/17/02/2021/602ccd899a79477ce9b30423?from=newsfeed

    Pacaya start erupce, video
    https://www.youtube.com/watch?v=vldcRhJQNtQ&feature=youtu.be

    Aktuálně činné sopky mapa k 22.2.2021
    http://prntscr.com/1042x2s

    forum o sopkách. lze listovat dále
    https://cassiopaea.org/forum/threads/volcanoes-erupting-all-over.8790/post-925447

    OdpovědětVymazat
  12. to Iv+Ter
    Přemýšlím druhý den proč je u nás mlha a okolní státy nic.
    Večer mi přišlo jak kdyby někdo oběhl našu hranicu s ganzem, stačí dát jen místama a je to. Anebo je spuštěný Teslovodeštník. Přiznám že tak trochu hádám :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to babajasvaga
      Opravdu zatím taky nevíme.

      Vymazat
    2. to Iv
      Díky Iv.

      Už pul roku přemýšlím co se děje uvnitř našich těl. Nový článek ae =technologie crispr, vs. zvýšený příliv Bovis na Zemi to jsou 2 odlišné věci.
      Doznávám,že za poslední cca 0,5r vážně pociťuji, že se "někdo nečím" snaží měnit nastavení uvnitř těla, cítím to. Tím ale neříkám že to musí bejt crispr.
      Zaroveň cítím poslední dobou (navzdory chemtr. atd) ve svém těle velmi ozdravné procesy, kdy došlo temeř k vylečení dlouhodobého problemu s nohou, začala se mi hojit cca leden (cca od 15.-18.)
      Pan VK bude asi zažidovaně dál strašit crisprem a vyzývá lidi, aby mu psali jak se všichni mění. Kdoví jak to ale myslí.
      Ve hře je totiž také přirozený vývoj člověka, možná že i vzestup, a spíše tomu bych dal hlavní prostor v článcích, to ale VK nějak neumí.

      Posl. dobou dosti konzumuju domácí sušený libeček i na rohlík, a hodně posypat čerstvě ml. pepřem (barevný bývá nyní v akci), má to dobré učinky. Někde jsem četl protokol, že špičkoví atleti prý do sebe cpou i celou lžičku pepře 2x denně+další věci. Možná je to osobní, nevím, ale až to přestane figura chtít dá mi vědět změnou chutí v puse.

      Vymazat
  13. Sk prof. Staněk jasně odpovídá dotaz, zdali se nechá očkovat na kokovyd
    ---------
    "Čeští vědci vyvinuli látku co zasádně "nakopává imunit systém člověka"
    https://vk.com/video-199284310_456239871

    -------------
    MUDrLANT (koment z Ae)
    Invermektin jako organická chemická látka je rozšířena v mnoha rostlinách obsahujících laktony (mléku podobnou tekutinu). Tu rostinu nevařit,jenom zalít teplou vodou nechat postát 3-4 hodiny a pít. Ty látky ničí všechny viry a mnoho bakterií.

    https://aeronet.cz/news/ministerstvo-skolstvi-vypustilo-newtonovy-zakony-z-osnov-ceskych-zakladnich-skol-zmizela-i-didaktika-ohmova-zakona-zmizela-vyuka-rozdilu-mezi-planetami-a-hvezdami-a-rovnez-vyuka-deti-proti/#comment-412551

    OdpovědětVymazat
  14. Nemocnice na Vysočině (stav), audio cca 5min
    aneb drancování pojišťoven kovidem...


    https://www.youtube.com/watch?v=ANZJQz-ZVDk&feature=youtu.be

    OdpovědětVymazat
  15. Zdravím všetkých prítomných a je tu zas nové zaujímavé video od T. Micic.
    https://www.youtube.com/watch?v=3qFz7sQs_BM&ab_channel=TatjanaMicic

    OdpovědětVymazat
  16. První vlaštovka z Nizozemí
    https://www.facebook.com/1108100058/posts/10219034839117744/?sfnsn=wa

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.