sobota 6. února 2021

Souboj globalistů a státních elit USA

 

 



Došel mně zajímavý mail a proto jej zde i pro  vás otiskuji.

Česká republika pracuje na získání suverenity!!!

 

Naše Řídící Struktury (NŘS) https://www.konceptualcz.cz/nase-ridici-struktury-nrs prostřednictvím vlády a dalších složek vyhlásily boj za získání suverenity. NŘS přímo učebnicově využívají objektivních okolností k dosažení svých cílů. Už chápete, kam mířím? Drakonická opatření nejsou určená proti českému lidu, tomu jen prospějí, ale jsou určena  proti nadnárodnímu  kapitálu, proti  nadnárodním  korporacím, které v podstatě dosud řídí veškerý život v České republice. A co udělá nadnárodní kapitál, když vlastníkům nepřináší zisky? Jasně, odstěhuje se, protože sami jejich vlastníci budou na korporace vytvářet tlak, aby se přestěhovaly tam, odkud jim zisky poplynou, to je podstata parazitizmu respektive podstata kapitalismu, ale to je jedno a to samé. Proto česká vláda přitahuje šrouby, obrazně řečeno, zavírá kohoutky, aby omezila, respektive zastavila odtok peněz z ČR. A dovedete si představit, co to udělá s cenami nemovitostí (nejen)?

Česká vláda nemusí znárodňovat. Nadnárodní korporace ještě budou prosit náš stát, aby od nich odkoupil jejich majetek.

 NŘS přímo  učebnicově využívají souboje globalistů a státních elit USA k dosažení suverenity České republiky a to vše za souhlasu a s podporou globalistů

 Pánové, my za nic nemůžeme, to všechno Covid-19, podívejte, vždyť i president a vicepresident USA přísahají na Covid-19, vaše super a mega obchody v ČR musí zůstat zavřené, stejně tak musí zůstat zavřené hotely, sjezdovky na horách, atd., atd. A jak dlouho? No, dokud odtud nevypadnete!  Tak už rozumíte tomu, proč různí Klausové a Landové demonstrují na Staromáku? Aby prostřednictví lidí, kteří nemají až takový rozhled, aby jejich prostřednictvím tlačili na vládu, aby ta zrušila opatření a dovolila nadnárodním korporacím dále DOJIT Českou republiku. Co se týká podpory globalistů, dělá to na mě dojem, že Česká republika bude společně s Ruskem podílet na tvorbě lidské koncepce. Česká Republika prostřednictvím NŘS vyhrála tvůrčí konkurz u Globálního prediktoru a se bude společně s Ruskem podílet na řízení procesů  v Evropě. 

 

Žádné Rakousko-Uhersko nebude!  

A  pokud se bude uskutečňovat Projekt Mezimoří a Trojmoří, tak bude uskutečňován za vedení České Republiky v těsné  spolupráci  s Ruskem.

 

To znamená, že s původním projektem Mezimoří a Trojmoří, který měl sloužit k oddělení Ruska od západní Evropy a zejména od Německa, už nebude mít nic společného. Vše tomu nasvědčuje.

Podívejte se třeba na výsledky ve třídě kamionů na letošním Dakaru. První tři ruské posádky a hned za nimi dvě české. Také v ČR končí podpora rasového křížení a LGBT+. A co na závěr, asi tradiční, učit se a učit se.

Přátelé, přestaňte trávit dlouhé hodiny na diskusích, marníte tím nejen svůj čas, ale i svůj život. Hrajte divadlo Covid-19 a s nadhledem pozorujte, jak prská Chcíplej pes a jemu podobní. Vždyť podívejte, jak to všechno krásně do sebe zapadá, bez-alkoholový měsíc se později změní na bez-alkoholové furt. Dovedete si představit, že by bezalkoholový měsíc byl vyhlášen naší vládou bez souhlasu globálních elit? Já ne, protože alkohol a drogy, to jsou  genocidní zbraně na 5. Prioritě a to že nám GP toto dovolil, tak to znamená, že ČR je v určitých věcech ještě před Ruskem, protože reklama na alkohol a zejména jeho prodej je například vJekatěrinburgu, vysoce podporován. Tak tedy, přátelé, pozorujte a smějte se všem těm Chcíplejm psům, je to nádherná strategie, kterou NŘS vymyslely a kterou nyní realizují.

 Pokud byste chtěli NŘS a naší vládě pomoci a odchod nadnárodních korporací urychlit, odkládejte maximálně svojí spotřebu. Co chceš koupit dnes, kup až popozítří a co chceš koupit za měsíc, nekupuj vůbec. V této době máte jedinečnou možnost vymanit se z dluhů a co nejvíce poplatit půjčky a hypotéky. Navíc, ceny veškerého zboží i nemovitostí, včetně nájmů, budou klesat o to rychleji, čím méně vy je budete kupovat. Nekupuj dnes, zítra bude levněji!

Zdroj: https://www.konceptualcz.cz/projekt-mezimori-a-trojmori-39

Další odkazy pro utvoření vašeho samostatného obrazu na dění:

Bill Gates – grázl zase vyhrožuje:

https://ac24.cz/en/-/gatesovo-varovani-dalsi-pandemie-bude-desetkrat-horsi-nez-covid-19?redirect=%2Fen%2F

Poznatky o hře Covid od Pekové:

https://aeronet.cz/news/sona-pekova-potvrdila-ze-nekdo-vyrabi-umele-laboratorni-kmeny-sars-cov-x-a-vypousti-je-obrazne-receno-jako-z-jeskyne-kterou-je-potreba-najit-a-zavrit-biolozka-znovu-potvrdila-ze-virus-se-nechova/

 A něco navrch: 

https://newtube.app/user/yandex/A72cxoA


11 komentářů:

  1. Ta ilustrační fotečka FLAŠKY v poli mně docela irituje. Byla tam hlava humanoidní,kterou špinavci honem změnili. Nemohu vyštárat ten Magazin 2000.kde byl originál,než ho zmršili.

    OdpovědětVymazat
  2. Zaujímavý uhol pohľadu. U nás je situácia asi odlišná, keď náš minister zahraničných vecí prehlásil, že naďalej uvíta vojenskú prítomnosť USA v Európe.

    Niečo na pobavenie: https://www.youtube.com/watch?v=Ezw9LI2w2No

    OdpovědětVymazat
  3. Pokud jsou ovšem neutuchající frontální poruchy v korporátních hitlermarketech,nezdá se mi,že by korporátní fašisté nějak tratili,naopak lidé díky zavřeným českým obchodum nakopnou auto a přes amortizaci provozu nakupoují u fašistu..

    OdpovědětVymazat
  4. Rusko má ted plné ruce pazouru,neb pindos najeli na zteč, povzbuzeni Bidetem a jeho odpadem. Kromě denního hlášení pruseru počasí ve světě se děje prd.. https://www.youtube.com/watch?v=5o0KEmCyYLc&t=6s

    OdpovědětVymazat
  5. Jará historie https://newtube.app/user/yandex/A72cxoA

    OdpovědětVymazat
  6. Nechápu na základě čeho vznikl tento příspěvek.
    Pokud dotyčný nechce podporovat nadnárodní korporace tak nech přestane nakupovat v obchodních řetězcích a nakupuje u drobných obchodníků a živnostníků.
    Dále nech nepoužívá elektriku a vodu kterou vlastní zahraniční korporace.
    Auto by taky neměl používat jelikož podporuje další korporace.
    Léky na ty taky zapomene jelikož vše je vyráběno korporacemi.
    Používat telefon to je to nejhorší co může v jeho propagangě dělat.
    Doporučuji takovému jedinci odjet do Afriky a tam se zajisté setká s úspěchem svých myšlenek pokud ho domorodci nesní.
    Přeji všem hezký den a raději bojujte za ukončení nouzového stavu a dalších nesmyslných omezení protože bez ekonomického koloběhu obchodování nebude na důchody , lékaře , učitele a pod.které potřebujeme podporovat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to ivan
      Je to váš názor a nikdo vám jej nebere.A představte si, že demontáž korporací stejně bude nutná v budoucnu, odkud to vím, vám zatím neřeknu, jen řeknu, že lidstvo musí opustit technokracii a vrátit se více k přírodě.
      U nás si koorporace moc neškrknou, voda vlastní(pramenitá, vyčištěná), nádrže na vodu pro zalévání též,maso nejíme, jen co vypěstujeme na zahradě, ikdyž to vyžaduje někdy hodně práce, ale spojujeme to s relaxací a tím nepotřebujeme ani doktora(mimo nějakou zlomeninu), auto je obdařeno spořičem, jež snižuje spotřebu na 2-3l/100km a snižuje exhalace na 95,5% CO + CHx. Léky - v přírodě je tolik ůčinných léků, jež byly vyňaty z nových knih, jen mít ty staré původní - farmaceut vůbec žádné místo u nás nemá. Telefon se vůbec neužívá, jen pro kontrolu je jednou zapnut za měsíc, nebo k objednání taxiku. Elektřina je seřízena tak(cos fí), že EON by na nás prodělal, včetně vlastní centrály a solárního venkovního osvětlení, kdy je tady světla jak na letišti bez dodávky el. ze sítě.

      Vymazat
    2. Dobrý den, napsal jste to za mě. naprosto souhlasím. Jsme v 21 století a je potřeba vést k soudu a k odpovědnosti ty, kteří naši zem rozkradli. Nadnárodní společnosti musí být vypakovány, žádný odkupování. Hezky uvést půdu do původního stavu, sklady odvézt a pole vyčistit. Samozřejmě s vydatnou finanční pomocí vlastizrádců, kteří jim dovolili se tady roztahovat. V kriminále žádný majetek potřebovat nebudou. iva

      Vymazat
  7. to iva
    První stupeň k lepší společnosti je potřeba uzákonit zodpovědnost politiků s hmotným vyrovnáním.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Iv,Rodinka.Je to presne tak ako pises.Tiez je potreba neodovzdavat moc nad sebou tomu kto sa nemá..teda z dovodu ze nepozná sám seba,podlieha Egu..teda programom oddelenosti Ja a Moje pre ktore obetuje inych i seba.Takyto clovek neovlada seba ani to co sa deje vonku a citi sa tak bezmocny.A tak poslucha Ego a temnotu ktora mu vely ze aby sa zbavil svojho utrpenia vo svojej bezmoci toho ze to neovlada..snazi sa byt mocny aby to bolo vonku tak ako on chce a tym si zdanlivo znizoval utrpenie... Ten kto je skutocne schopny viest uz moc nehlada,ani nevyhladava nikoho kto by mu tuto moc poskitol(teda moc nad sebou neodovzdava inemu)pretoze ma moc sam nad sebou.Naopak deli sa sam o seba,rozdava lasku,mudrost a porozumenie. Krasne dni,zdravim vas..Mailo

      Vymazat
  8. dobrý den,
    děkuji za články a úvahy, ta o funkčnosti astrologie byla velmi osvětlující, vždy jsem věděl či tušil, že působení planet s hvězd je jinými silami než nám známými.

    K tomuto příspěvku a tom, že covid opatření jsou pozitivní a symbolem boje za samostatnost .... to je protimluv a blábol, stejně jako trojmoří ve formě rozpracované. Jde o článek z webu konceptuál, ale s dostatečně všeobecnou teorií řízení nemá nic společného. Jde o manipulaci s polopravdami a očekáváními možných čtenářů, když jsem jej četl, bylo mi i tělesně nepříjemně.
    Vždy jsem si říkal, proč Pjakin varuje před rádoby konceptuálními texty po červnu 2018 a teď to vidím v plné nahotě a stejně jako covid agenda jde o dílo zla a překroucené manipulace.
    Přeji všem v těchto nelehkých časech vše dobré a Síla ať zničí vše zlo na Zemi i ve vesmíru, sem už to totiž evidentně zkouší také.
    Zdeněk


    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.