středa 26. srpna 2020

Padlí lidé se reinkarnují, vědomí stoupají

 



Mnozí se domnívají a nárokují si evoluci s každou reinkarnací, ale to není skutečný vývoj!

Po tisících existencí, navzdory „dočasnému manipulativnímu učení“, stále většina trpí stále stejným způsobem, nadále umíráme stejným způsobem a stejným způsobem se vracíme zpět do „prachu“.

Pokud lidstvo nadále trpí, je to proto, že se stále mýlí. A pokud se utrpení zvětšilo v celosvětovém měřítku, je to proto, že chyba se také zvýšila, ve stejném poměru(vyrovnání energií), bez skutečného vývoje. Smrt se nevyvinula ani nezměnila a utrpení zůstalo stejné jako vždy.

Duše zůstává připoutaná k tomuto kruhovému proudu zvanému čas a iluze (Metrixu).
Ve skutečnosti a ve své podstatě se nevyvíjel. Jednoduše běží ve velké iluzi času zvané Maya.

Po tisíciletí reinkarnací v lidské civilizaci většina dnes nedorazila nikam, někdy i jsou zde záměrně Duše spojené z Astrálem, netrpěli méně nebo neumírali lépe než dříve. Smrt vše vypíná a jasně ukazuje, že se stále většina vrací do výchozího bodu.

Reinkarnace je podřadný zákon uvalený na padlé duše(ať se vám to líbí nebo ne), protože skutečně vyvinuté bytosti ve vesmíru již nemusí zemřít nebo reinkarnovat se, aby si uchovaly existenci ve stálosti rostoucího světla(vyšších frekvencí)!

Přesto osvícení lidé neztráceli čas svým učením o reinkarnaci ve své krátké sezóně na Zemi, a to rovnou k věci: revoluce a transcendence pravdy, která osvobozuje od kola směrem k nesmrtelnosti, což je zastavení kola a skutečná svoboda , když skutečná evoluce začíná mimo časové souvislosti a materiální scénáře, ve školách mnohem vyšší úrovně, na které nikdo nemusí dále umírat a být znovuzrozen tisíckrát, aby se něco naučil a hodně vzrostl!

Reinkarnace není evoluce, je to opakování, je to kolo a vlastně propadnutí ročníku.
Staří mistři nás naučili rozbíjet kolo, ne konzervovat ho. Časové domy pouze zažívají, ale ne ke zralosti, jen se starají o své egoistické potřeby.
Někdo může opakovat chybu tisíckrát a nikdy se rozhodnout je změnit, aby se této chyby zbavil.
Čas zde není automatický.
Může to být didaktické, ale nikoho nevzbudí ke svědomí.
Jen změřte historii civilizace za šest tisíc let. Všechny války na Zemi, které dnes jsou, byly stejné jako ty, které začaly od začátku civilizace, jen se změnily prostředky.
Sloužilo šest tisíc dlouhých válečných let k „vývoji“ tohoto lidského chování válek?
Ne.
A nevidíme lidi stále více a více násilné a v otevřené válce a plné nenávisti na sociálních sítích a jiných médiích?
Co se tady vyvinulo za šest tisíc let?
Horší je, že se zapojili ... protože v minulosti lidé bojovali s holemi a meči.
Nyní je to s digitálními nástroji.
Monstrozní ego zůstává na stejném místě ... reinkarnace vás vůbec nevychovávala. Válka byla klíčovým bodem této civilizace od jejích počátků a 6000 let reinkarnačních zážitků neodstranilo moderní muže a dnes i feministky z válek o centimetr!

Protože skutečná evoluce začíná, když je kolo znovuzrození přerušeno, jen od toho dne přestává cesta Duše být kruhová, aby se stala vertikální, zvaná Vzestup.
 
Protože současné plemeno nebude trvat věčně. 
Obzvláště proto, že jsme již v dobách konečného soudu, sériové reinkarnace.

Mrtví už nebudou povoláni k reinkarnaci. A po Velkém soudu (jelikož čas na učení již vypršel) budou definovány jejich osudy.
A budou jen dvě cesty: dolní domov (Astrál) nebo výstup do vyšších světů.
Neexistuje žádná třetí možnost: vtělit se znovu na Zemi a ani ne v jiných světech.

Pouze nemateriální světy, v nižších dimenzích (Astrál). Nechtěl jsem dát peklo, aby se někdo nebál ... ale termín peklo(Astrál) znamená Dolní, jako Limbo, Thanatos, Duat, Orco a tolik definicc ve všech starověkých kulturách.

Příbytek mrtvých a tito budou čelit druhé smrti, strašné druhé smrti.

Ale každý může svobodně uvěřit tomu, co chce ... protože konec učení (poslední soud) se v každém srdci ozývá.
A nikdo to nemůže sdílet s nikým.
Pravda vstoupí do srdcí, která pro ni byla připravena. Zbytek bude nadále snít o jejich výhodném přesvědčení o nebi, ráji a hvězdných příbytcích.

Vidět daleko za volantem zvané reinkarnace

Reinkarnace je jako opakování ročníků ve škole - propadnutí. Vy se nevyvíjíte, protože se nenaučíte nic nového a většina ani nechce. Vrací se pouze ke starým lekcím, které jste se dosud nenaučili. Vyvíjí se pouze ti, kteří se učí něco nového. A nové věci njejsou v učebních, osnovách reinkarnace, pouze vzestupu těch, kteří jsou osvobozeni Pravdou – tedy rozšířeným Vědomím. Jak se může vyvinout někdo, kdo se právě točí na kole zvaném TEMPO, nahamtat, být nejlepší mezi druhými, ten se vždy vrací na stejné místo a na stejný výchozí bod?
A kdo ví víc? Student, který složil všechny stupně ve škole nebo student, který opakuje tentýž rok po desáté?

Skutečná duchovní evoluce se točí a navždy se vrací ke stejnému výchozímu bodu. Evoluce je přestat se otáčet, reinkarnovat se, předpokládat vyšší existenciální úrovně, kde smrt, což znamená opakování roku, přestává existovat. Bohužel jsme byli obklopeni lživou doktrínou, která nedokázala pochopit pravdy nad cyklem narození a smrti, a mnoho jich bylo uvězněno v tomto mentálním žaláři s omezeným přesvědčením.

Je mi líto těch, kteří si vybrali falešné učitele, ty, kteří neučí své vrstevníky Pravdě a ještě chtějí za své bláboly peníze, tito žáci chtějí pouze věci, které by chtěli slyšet, podle jejich pohodlí.
Poznejte pravdu a osvobodte se! O Síle jsme učení zde již dali a opakujeme to znovu a znovu, jen se na ni spolehnout vědomě.
A ta Pravda k nám přišla s velkou nabídkou: zachránit nesmrtelnost a vstoupit do skutečného života v přítomnosti Univerza. Protože umírání a reinkarnace tisíckrát pod utrpením a smrti není evoluce.
Je to vězení. Je to peklo, které vás nutí neustále čelit smrti.

Nevěřte, že spiritismus a další ezoterické blafy jsou poslední slovo, protože ne.
Ve skutečnosti Vám neřekly ani slovo k vašemu vývoji. 
 
Nejste ohromeni množstvím lží, které spící svět dole(Astrál) stále věří v pouhé pohodlí svých materialistických a zbabělých eg.

Je čas probudit se a hledat Pravdu na vlastní oči.
Protože následovat slepé průvodce znamená skončit v propasti se všemi nevědomými, kteří své potřeby většinou zakrývají pod humanitou – nevěřte jim.

 

34 komentářů:

  1. Úžasné, krásné, madejeplne,... už kdysi zde byl podobný článek, ale tento je důraznější, asi to 'brzy" vypukne))), děkuji, Zdeněk

    OdpovědětVymazat
  2. Pekne napísané. Tiež to s tou reinkarnáciou vidím rovnako, pretože mi prišlo vždy divné, že väčšina ľudí si ani nepamätá na minulé životy, spomienky sú zámerne potlačené, predpokladám že už pri "orazítkovaní" čakrovým systémom pri narodení. V súvislosti s článkom mi napadlo ako je to vlastne s ľuďmi, ktorí sa rodia ako fyzicky či psychicky postihnutí, pretože názory sa rôznia. Niekto tvrdí že je to lekcia za "neplechu" v minulom živote - teda toľko dnes propagovaná karma, iný zas že si taký spôsob života Duša sama vybrala pred inkarnovaním sem ako výzvu a aj pre rodičov je to vlastne výzva.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Martin
      Je to složitější, ale s tělesně postihnutými a nejen, je to divadlo pro tento Systém, budou se zde inkarnovat, protože tento systém je pro ně výhodný, ale jinak jsou to pěkný svině duše, které participují na lidech, kteří soucítí a tím je pěkně využívají. Životní zkušenost.

      Vymazat
    2. Vďaka za vysvetlenie. Inak sestrička dnes prišla domov po 2. dni v novej práci celá vystresovaná, tlak 184/120, pichanie v hrudníku až sme sa zhrozili, to viete otrocká práca v stoji a nátlak nadriadených spravia svoje, tiež som si niečím podobným prešiel. Samozrejme, v tej práci okamžite končí. Požiadal som Silu o pomoc a podal rajčinovú šťavu s pretlačeným cesnakom, snáď sa to zlepší, momentálne má zvýšenú teplotu.

      Vymazat
    3. to Martin
      Martine, cítím, že sestřička vzala práci, jen proto, aby nějakou měla. Pokud jí toto zaměstnání působí to, co jste psal, urychleně odejít, jinak veškerá snaha o zachování Duše v tomto realu byla zbytečná. Ono se něco za pomocí Síly určitě najde, aby tady zůstala s vámi, ať si uvědomí, že v prostoru informací je stejně spojena se všemi bytostmi, které ji mají rády a berou ji takovou jaká je i s některými negativami, ty máme tady všichni, jen se s nimi popasovat. Takový tlak jsem ani nikdy neměl, zkuste smíchat sůl NaCl s Chloridem draselným v poměru 1:2, vyčistí cévy a zlepší tím funkci srdíčka, které nebude tak namáhané. Máme ji rádi a posíláme Sílu, je to naše děvčátko, ať se nenechá a bojuje, o boji bych jí mohl vyprávět - nenechat se.
      Ať ji provází Síla, jen jí trochu věřit!

      Vymazat
    4. Ďakujeme za rady, moc si vážime Vašu pomoc. Cítite dobre, tú prácu jej ponúkla jedna jej známa a sestrička ju zobrala s tým, že to bude len dočasná práca na začiatok. Inak v poslednom čase máva bežne tlak nejak 140/100, netušíme prečo. A ešte otázka k tej soli - predpokladám že máte na mysli roztok soli, v akom pomere má teda byť soľ/voda?

      Vymazat
    5. 2 hrnky kuchyňské NaCl a 1 hrnek Chloridu draselného smíchat a používat při vaření a běžně jako sůl.

      Vymazat
    6. Zdravím Vás, pán Iv, chlorid draselný som medzitým zaobstaral. Dnes po príchode z práce ma však čakala nepríjemná správa. Sestrička bola prevezená do nemocnice, kde dostala 3 infúzie, pretože miestna doktorka jej v rámci preventívnej prehliadky namerala tlak 180. Takže dostala predpísané tabletky (tomu sme sa chceli vyhnúť, tých tabletiek sa tak ľahko nezbaví ako je známe). Našťastie ju po infúziach hneď pustili domov. Jej zdravotný stav ma však trápi, zostáva mi už len pátrať po príčine a dúfať že sa to zlepší. Taktiež aj Vám patrí vďaka že nám pomáhate, svet sa mení a my musíme hlavne s pomocou Sily tie zmeny v nás a okolo nás ustáť.

      Vymazat
    7. to Martin
      Zatím jsme řešily jen její důsledky, ale neřešily příčiny. Lepší ovšem bude, když napíšete na mail.

      Vymazat
    8. Martine zdravíme,
      přejeme uzdravení sestřičky a posíláme Sílu.

      Vymazat
    9. Ďakujeme a tiež prajeme veľa Sily. Som rád, že sme tu ako rodina a vzájomne sa podporujeme, je to pohladenie na Duši :)

      Vymazat
  3. Zas mám že dne svátek, omlouvám se za překlepy, již týden jsem jen na telefonu. Ale mám dotaz, kamarádka dostala ve 42 letech kožní lupus, těžké aitoimunitni onemocnění, existuje alternativní léčba či aspoň zmírnění vedlejších účinků léčby lékařem? Moc děkuji, Síla s vámi všemi, Zdeněk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Denis
      A natvrdo, není čas! Kamarádka vše má v důsledku stresu, kdy imunitní systém je rozhozený. Je potřeba stravovat se zdravě a hlavně zeleninu, nejlépe zelí, rajče,kapusta(výborná na vnitřní záněty), křen do hořčice a hlavně se nenechat rozhodit, věcmi cizích, kteří se snaží vejít do vědomí dotyčné a tím ji rozhodit(tak jak dnešní mainstrém). Pak si sehnat B-komplex a chodit do přírody, aby měla dostatek D vitamínu, hodit do cajku imunitní systém, to mně vyšlo při napojení na Vaši přítelkyni, je dobře , že se Vám svěřila.
      Přeji jí hodně Síly a vše bude v pořádku.

      Vymazat
  4. Moc vám děkuji, snad tuto pomoc přijme, je velmi duchovní, ale asi jinak než zde, spíš v duchu článku o cakrach, apod, ale víc dělat nemůžu, moc děkuju , nikdy mi nikdo nevyšel tak ochotně vstříc, Z

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Denis
      Nikdy netlačte na druhé, je to dané jejich vývinem Duše( já říkám šuflíkem, to mně naučil p. Kafka a p. Paseka, ten si taky myslel, že svého syna něco naučí a zklamal se, ale dál bojoval a pomohl lidem bezplatně moc, a nějakou zkouškou mají projít. Jste na správné cestě, ikdyž asfaltka to není.

      Vymazat
  5. to Všem
    Nejsem z těch, co si hrají na lidumili a zakrývají svou podstatu za milá slovíčka o humanitě a pod. Tak jak Dušek, Marný, Cílek (ten zejména), Cesty k sobě, Matrix a jiné dnešní IN duchovní kanály, je to duch - hovno. Omlouvám se, ale budeme nazývat věci, tak jak jsou. Tito lidé místo aby nezištně pomáhali si buď honí své Ego v informačních kanálech a ještě si za to nechají platit a lidi, jim to baští. Jeden známý říká, když si někdo nechá platit za tyto rady, je to vždy o penězích a to je vždy v tomto prostoru spojeno se Satanem. Nějakou pravdu řeknou, ale ta je obalena vždy tou lží, která jim vyhovuje.Ano, tento komentář je natvrdo, ale aspoň mnohým co zde píší a někdy napíší do komentářů nesmysly, aby věděli( stejně tuto energii sem nepustím), že je vždy setřu argumenty, nemám na mysli naše stálé čtenáře. Doporučil bych těmto lidem, ať raději nic duchovního nehledají a umřou tak jak jsou, protože to stejně nepochopí.Tento portál je určen lidem, kteří opravdu chtějí jít dál ve svém vývoji a hlavně pro "vojáky", kteří mají zde svůj úkol a potřebují trochu jistoty po útocích Temných.
    Ať Vás provází Síla, proti ní nikdo, ale nikdo nic nezmůže, jen jí zkuste důvěřovat, je to energie Univerza-Boha , co vše stvořil, ostaní je jen bla, bla.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Iv.Dakujem..suzniem zo vsetkym co pises.Ostatni je jen bla bla bla.A to bla bla bla vytvara priputanost,dualitu a stotoznovanie sa s nou,a to nedovoluje vyviazat sa z kruhu znovuzrodeni.To bla bla blabotanie vytvara EGO-Mára.Vlastne tu nieje co robit..no kym sme este tu mozeme aspon dalsim ktory maju zaujem pomoct uvidiet...a oni pomozu opet dalsim oslobodit sa.Ďakujem. ..Mailo

      Vymazat
    2. A proto Vás pane autore máme moc rádi, podáváte nám pravdu takovou jaká je a to je dobře. Navíc zdarma, to se dnes málo vidí. Děkujeme ze srdce a přejeme Vám dobré zdraví, též i všem ostatním z rodinky EuP.
      Teď jen nevím, jak mám poznat že kolo reinkarnací je u mne, či partnerky "rozbité", stačí osobní rozhodnutí a životní snaha stát v Pravdě?

      Vymazat
    3. to babajasvaga
      Každý svoje problémy vyřeší většinou za svého života, pokud si na sebe nenabral "hříchy" druhých okolo sebe, ale to jsou většinou státníci (Stalin,Hitler atd.)a nebo politici, co hejbají s osudy lidí a pokud jsou proti lidem, jejich blahu, tak si to nakonec odskáčou karmou, kterou musí zpětně odpracovat.

      Vymazat
    4. to Mailo
      Dík Mailo za koment, to víš, zvýraznit Ego už vlastně učí ve škole, soutěžení, sportovní soutěže od mala, ne spolupráci. Ahoj a drž se!

      Vymazat
    5. Ahoj Iv.No jo,je to kolobeh..same seba stvori,same seba udrzuje,same seba zneuziva a nakoniec i same seba znici.Ale nic proti nemu nemam(ak pracuje ako ma je super),ked som ho Uvidel v plnej "parade" chechtal som sa az mi slzy tiekli. :-D ..Mailo

      Vymazat
    6. Zdravim Iv,zdravim Rodinku.Nech vas Sila ochranuje a pomaha vam. ..Mailo

      Vymazat
    7. to Iv: díky.
      Tento EGO rozdíl s dětmi intenzivně prožíváme+vidíme v okolí. Výuka u nás doma je vzájemná pomoc jeden druhému, spojení se Sílou, s Přírodou, víc hlav víc ví, jednou ví jeden příště zas druhý, vždy si pomoci navzájem=jen tak jsme silnější, Vs. dnešní škola - soutěživost, +podpora ega, +snaha(škol.motivace) jednotlivce vyhrát "nad všemi", + podávání "zkreslených" informací. Obojí je doslova jiný Svět.
      Zdravím Iv, zdravím rodinku EuP. Síla ať nám všem pomáhá a ochraňuje.
      Nepřátel se nelekejme na množství nehleďme.

      Vymazat
  6. Impersonální článek bez podrobností. Transmigrace se nedá takto popisovat. 99% lidí putuje do nižších planetárních systémů a z nich jsou vržení vyšším zákonem ne do světa lidí ale mnoha životních druhů putováním v celém vesmíru. Příčinou jsou skutky v dobru, vášní a nevědomosti, za které se musí zákonem příčiny a následku každý narodit podle nich do nespočet druhů zvířat, rostlin, nehybných předmětů a hybných. Kvalita dobra neznamená, že se člověk narodí znovu jako člověk. Zabiješ, nebo to podporuješ, musíš být zabit v příštím životě. Odebere-li se živé bytosti úsečka života, musí jí dožít v dalším životě. Příkladem je dítě které žije 3 roky a zemře. To je následek dožití. Nikdo si nemůže vybrat, že se narodí do stejného druhu. To nelze. Karma-osud v kole času, činů, přírody, vesmírných zákonů, trestajících služebníků, nedovolí nikomu si vybírat v koloběhu rození nemoci, stáří a smrti. Duše která neslouží Nejvyšší Pravdě je ztracena a nespočet životů kterými se transmigruje za své neoprávněné činy v mnoha životních druhů ji odebírají pamět. Narodit se po mnoha životech jako lidská bytost je pro ní štěstí. Vlivem Dobra nebo nevědomosti však musí pokračovat v činnostech z předešlého života. Má-li to štěstí, že se setká s čistými dušemi, může se jí otevřít život v poznání a po smrti se již nenarodí do lidské podoby. Bud putuje na vyšší planety pro dobré skutky z kterých se musí znovu vrátit, a nebo překročí 7 vrstev vesmíru a spočine ve sféře, kde žije věčný život a zaměstnává se činnostmi které ji věčně naplňují blažeností a službou Nejvyšší Pravdě. Obvykle všichni žijeme v různé formě života mnoho životů na které si nevzpomínáme. Příčinou je ona iluze nebo-li máya, která nás ovládá přírodně třemi kvalitami, energií pocházející z Nejvyšší Pravdy. Skutečný rozvoj je dostat se z bludného kruhu rození a smrti mečem odpoutanosti a láskou k Pravdě. Jiná cesta není.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Anonym
      Už jenom, že jste se nepodepsal bych tento příspěvek ani neotiskl, ale nechám tomu humanismus, který se v životě nikdy nevyplatí. "Krásný" příspěvek, plný cizích pojmů aby to znělo vědecky, ale pravda je úplně jinde, nesouhlasím s vaším názorem a je přesně to, proti čemu se má bojovat, nazývejme věci pravými jmény. Kvalita dobra jak píšete je však dáná vždy již od narození, tedy pokud pocházíte od Dobra, ne z Astrálu, ti dovedou skrývat za Humanitu vždy svou manipulaci.

      Vymazat
    2. Děkuji. Tento šíleně špatný názor je dobrý otisknout .. někteří ještě nevidí takhle daleko ..

      Vymazat
  7. Milý Iv,tento článek dává LIDEM informaci,že jsme na konci Matrixu a bude Sklizen.Omlouvám se,že sem házím video SVÉTSKÉ,ale zajímavé https://www.youtube.com/watch?v=bTbKiTSXV_o

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to korendor
      Náhodou dobré video, jsem zvědav, jak dlouho vydrží bez smazání.

      Vymazat
    2. Milý Iv,trochu si ve stáří hraji s videi,cpal jsem je na kanál youtube,byl mi jednou smazán,druhý učet mi kupodivu vydržel,ALE přešel jsem k RUSUM,kam jsem dal také ruzné filmy,poslední dobou ale Podpindos zapracovaly a hodily mi ban i zde na ruském V kontakte na jeden měsíc,kvuli tomu,že jsem dal film bez copyright.Předtím mi to zablokovaly jen pro mou potřebu,později smazaly a nyní již BAN. Takže 29 srpna mi ten ban končí a moje maličkost se NATO definitivně vykašle a bude se zabývat jinou kratochvílí,co očistí zbytek vnitřního smetí.Naházím tam ještě pár videi a KONEC. takže,kdo má náladu,muže si z toho něco vybrat. https://www.youtube.com/channel/UCC9_ipU3164sV9kKNfATrIQ?view_as=subscriber a tady VKontakte https://vk.com/videos400813730

      Vymazat
    3. Vdaka korendor.Len dodam ze ked jedna strana strieda druhu najskor pozameta-to vizera dobre.Najjednoduchsie ako zvitazit je dat vybrat z dvoch stran kde obe su moje,ale jednu ukazem v pravom svetle... Uvidime...vsak Sila pomoze. ..Mailo

      Vymazat
  8. Kulturní uderka,názvy skladeb souvisí s tématy. https://www.youtube.com/watch?v=vDqaFnFELz8 https://www.youtube.com/watch?v=VycZVyApqew

    OdpovědětVymazat
  9. Kulturní uderka Nejlepší folkařka Dáša Vonkova. https://www.youtube.com/watch?v=H0277Q3vndE https://www.youtube.com/watch?v=LF2xV9W8f-I https://www.youtube.com/watch?v=mAjEfAJkiYg

    OdpovědětVymazat
  10. RNA vakcíny nebrat. Tohle nikdy předtím nebylo na lidech použito!

    Dr. Carrie Madej - Urgentní informace o vakcíně proti covidu-19

    https://youtu.be/h3wMzO0II18?t=131
    zdroj: otevrisvoumysl.cz

    "Technologie rekombinantní RNA/DNA způsobí v těle člověka trvalé a neznámé genetické změny. Jakmile se DNA člověka změní, bude s tou změnou žít po zbytek života. Kdo ví, jaký domino efekt ty změny mohou způsobit. Není cesty zpět… není to tak, že si dáte vakcínu, která nefungovala, tak si dáte další. "

    OdpovědětVymazat
  11. Taky si myslím, že reinkarnace je špatná (neustále zapomínat, učit se a prožívat dokola to samé..). A i to o nižším astrálu (pekle) možná je pro někoho pravda (slyšela jsem o tom od ilum, že illumináti se nereinkarnují, nýbrž jdou po smrti navždy do pekla).

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.