středa 5. srpna 2020

Pro potěchu

Nádherný snímek Kruhu v obilí z 4.8.2020, každý ať si udělá svůj úsudek. Strom - život, čtyři kruhy - živly jež tvoří celý náš Vesmír a časově za den se promítající energie atd.  Pokud přičteme k datu 4.8. čtyři dny vyjde datum 8.8. kdy v Astro tvoří planety velký trigon v době, kdy budeme mít nad hlavami v nočních hodinách souhvězdí Velké Labutě, může a nemusí to být nějaké významné datum. Průběžné pozorování přílivu energie ze středu jsou v těchto dnech na velmi vysoké úrovni a má velký vliv na lidstvo, aniž si to mnozí uvědomují.

Aktualizace 8.8.2020 Tak jak jsme předpokládali, objevil se 8.8. tento nový kruh s molekulární stavbou.CO3H6

24 komentářů:

  1. Díky za překlad toho razítka do češtiny.Velké potěšení by dělal obrazec,potvrzující Událost 21.12.2020 12.11.Selč. Prrrostě tutovka.Čekáme NATO přes 2000let a nějak to čekání mojí tísící figuru již zmáhá v tomto 3D panoptiku...

    OdpovědětVymazat
  2. Krásne.Dakujem.Pozdravujem Rodinku. Mam vas rad. ..Mailo :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Mailo
      Děkujem a drž se, ale ne zábradlí, jen Síly a života.

      Vymazat
  3. Vďaka za článok, symbolika stromu života jasná na prvý pohľad. Trošku odbočím: Často sa po čase spätne vraciam k Vašim starším článkom a niekedy sa len pousmejem ak pod nejakým článkom nájdem svoj komentár. Vravím si: "Teraz by som to napísal trocha inak" A taktiež aj obsah článkov samotných dnes už vnímam trocha inak, v širších súvislostiach. Fakt Vám patrí obrovská vďaka za informácie ktoré voľne poskytujete. Nech Vás a tunajšiu komunitu sprevádza a ochraňuje Sila :)

    OdpovědětVymazat
  4. to Martin
    Děkujeme za koment, jsme rádi, že dovedete číst i mezi řádky. Přeji hodně úspěchů.

    OdpovědětVymazat
  5. Krása! A strom je živý, zelený, nádhera..
    Pracuje se na dobré večerní viditelnosti. Ale od včera, vždy navečer snaží zatáhnout. Tak třeba to někdy vyjde. http://prntscr.com/tv9qbg
    Díky za článek a zdravíme.

    OdpovědětVymazat
  6. To prasknutí vředu v Bejrutu připomíná zajímavě datum utoku na Hirošimu a Nagasaki. Tehdy EBE vyrolovali obočí,kampak se detičky dostali,když už mají novou hračku. A nyní je situace podobná,viz mimořádné vysílání https://www.youtube.com/watch?v=t2SqYKxIH1s

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nojo mimořádné, pozoruji paní celkem vyplašená a jak jsem již od ní samé slyšela, předává vzkazy svojim "pokrevním", nás Labuťáků se nic z toho netýká a andělská hlášení nebrat a rovněž jsem se pobavila nad germániem...a že přiletěl anděl jakýsi...
      No a když jsme dnes tak koukali do noční oblohy a říkala jsem, Martin asi vytáhl teleskop a koukal včera na souhvězdí Labutě, hned letěla hvězda a i čmoudila, takže asi koukal.
      A jinak je mně divné, že chtějí všichni řešit, ale o Síle nikde ani zmínka a jen tady a přece Síla je záštita a pomocnice...

      Vymazat
    2. Přes hučící sekačku jsme nestihli to vysílání. Kdesi však psali, že zmíněný vzácný prvek germánium prý kdosi jentak rozprašuje nad Zemí, tak zmiňuje kontaktér tomáMarný.
      Ten původní název nemeckého "germania" je eka-silicium (v překladu= první po křemíku) a určil je prvně tvůrce periodické tabulky prvků pan D.I. Mendělejev.
      Jojo Ter, bez znalostí o Síle si už ani neumím představit život.
      Děkuju Vám Iv+Ter, zdravíme od nás ;)

      Vymazat
    3. To viete že kukal :) Bol to vlastne môj hlavný zámer. A takisto som vtedy myslel aj na Vás s Iv.

      Vymazat
  7. Ač někdejší fanda chemie již od ZŠ, sloučeninu CO3H6 (H6CO3) neznám. Např. H2CO3 je kyselina uhličitá, je nestálá-nestabilní, v živočišných organismech je významným meziproduktem v procesech výměny oxidu uhličitého mezi buňkami a krví.(zdroj wikip.)
    Trioxid uhlíku CO3, to by mohlo být nejvyšší oxidační číslo uhlíku. Lidské tělo se mmj. též skládá z uhlíku, že by na matičce Zemi nastaly nějaké významnější změny..?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to babajasvaga
      Ano, ale základ bude uhlík + kyslík a vodík.

      Vymazat
    2. to Iv
      Jak jste poznal ten vzorec CO3H6 z kruhu obilí?
      Pokud je základ uhlík, a pokud má být použito vyšší oxidační číslo uhlíku znamenalo by, že se asi pozmění lidská těla, možná i jejich funkce.
      Internet mi našel ohledně CO3 stranku, kde byl provedena změna záznamu(modify) dne 8.8.2020, zajímavé...(odkaz).
      CO3 se uměle dá připravit za vysokých teplot z CO2, anebo fotolýzou ozonu O3, tak že bychom na Zemi byli ovlivněni oním "zábleskem"? začíná mi to sedět. CO3 je totiž normálně nestabilní.

      https://pubchem.ncbi.nlm.nih.gov/compound/Carbon-trioxide
      http://prntscr.com/tx3hq9

      Vymazat
    3. to babajasvaga
      Konečně "Kluci" to napsali v obilí dost srozumitelně, povýšení, změna se dá provést ne jen teplotou, ale i změnou frekvence, dokonce tento měsíc je příliv energie ze Středu nadměrný, někteří jsou podráždění, motání, srdeční problémy atd.
      V tom videu toho "Brežněva" jsme se museli smát, jak omlouvala Anunáky a jinou Havěť, prý za to nemohou a 80% lidí přejde genetickou mutací,ne. Oni nějakou pravdu musí říci, ale tu si pak přispůsobí pro sebe. Je to obráceně, jak jsem psal na stránkách, 80% bude - a zbyde jen 20% a z toho bude ještě 10% zachráněno.

      Vymazat
    4. Frekvence ok. Já to vidím jakoby před očima, teď to sesmolit správně do písmen.. asi je možné, že naše těla budou uvedena do "jiného rytmu". Někdo se přizpůsobí, jiný má asi smolu. Umím si představit, že zmiňovaný "záblesk" može být např. frekvenční pulz. Tipuju, može to zároveň hřát (pocit tepla), ale taky nemusí.
      A baba, pan Brežněv to měl aspoň rovně střižené.

      Vymazat
  8. Tak som včera oprášil teleskop, že idem pozorovať nočnú oblohu.Pri pozorovaní voľným okom som sa nachvílku zahľadel na jedno miesto a uvidel som záblesk bieleho svetla 2x po sebe. Na meteor či družicu to nevyzeralo, možno pozdrav od Labuťákov. :) Niečo podobné som zažil pred pár rokmi, to zas na mňa zazvietilo svetlo na pár sekúnd.

    OdpovědětVymazat
  9. to Martin
    Ano, máte pravdu, včera jeden záblesk jako hvězdy směrem na západě a druhý skoro nad hlavou, ale trochu k východu, čas asi po 22:00 h. A ještě včera létaly pěkné meteority.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Áno, čas aj smer Vášho pozorovania sedí, videl som ten záblesk na západe. A hej, pár metoeoritov som videl tiež, mali by to byť Perseidy ak sa nemýlim.

      Vymazat
  10. V roce 2000 jsme vyrazili za kontakterkou. V noci se rozzářila lod a pomalu plula po nebi,aby posléze zhasla. Dle kontakterky to byla Menara,zástupkyně černé rasy na Plejádach.

    OdpovědětVymazat
  11. Večer 8.8. jsme ze dvorku také pozorovali padající hvězdy, či meteority, jedna zasvítila při průletu nad hlavou obzvlášť velmi jasně, kousíček u souhvězdí Labutě krása pohledět. Pozorujeme teď každý večer.
    A dnes v noci se ženě zdálo o padajících "hvězdách" a že prý létalo rovnou několik za sebou. Říkala 5 kousků, pak 3, pak 1, atd.
    Třeba zas někdy uvidíme.

    OdpovědětVymazat
  12. to Všem
    Zůstaňte svý a přestaňte poslouchat rady třeba i o čakrách, taky jsme o tom zde již psali:
    http://energieupramene.blogspot.com/2018/12/cakry-vynalez-reptilianu.html
    Věřte, nevěřte, nenechte se manipulovat!

    OdpovědětVymazat
  13. Ve videu (s CO3H6), i když projdu komentáře pod videem, takovýto název sloučeniny nikdo z komentujících nenapsal. Tento je uveden pouze na Energii.
    Existuje způsob jak zjistit detailní informace. Z infopole lze zjistit asi i další zajímavosti, např. způsob provedení Změny, atd. Jenže si říkám, to jsou předem nutné aspoň nějaké znalosti daného oboru, možná více oborů, to aby člověk věděl o čem dotyčný na druhém koncu "drátu hovoří.

    OdpovědětVymazat
  14. to babajasvaga
    Jen lidé spjatí s přírodou mají šanci.

    OdpovědětVymazat
  15. Ano jen lidé milující a spjati s přírodou se jí snaží dávat, co priroda potřebuje, a ona jim to vrací. Květoslav

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.