pondělí 3. srpna 2020

Možná mimozemská struktura.

Stále se hovoří o Anunácích v alternativních webech, ale nikde se nehovoří o původních, jak říkám Labuťácích, kterým celý projekt Anunáci znetvořili v prospěch Anunáku, abychom byli jejich energetická potrava. Objevila se však nyní nová informace a každý si to může přebrat po svém.

Astronom z Penn State University Jason Wright má důkazy, které zveřejňují hlavní objev řady mega struktur nalezených na hvězdě velmi blízko Mléčné dráhy, nazvané KIC 8462852.

V rozhovoru s renomovanými britskými novinami The Independent, Jason Wright řekl: „Nerozumím tomu a to je to, co dělá toto zajímavým, opravdu cool. Je to, jako by to ani nedávalo smysl. “

Ve zprávě pro Atlantik Dr. Wright dodal, že mimozemšťané musí být poslední uvažovanou možnou hypotézou, ale strukura se zdá být něčím, co postavily bytosti z jiných planet. „Fascinovalo mě to tak šíleně, že to opravdu tak vypadá,“ řekl astronom.

Jiní astronomové, zapojení do výzkumu uvedli, že shluky objektů ve vesmíru vypadají jako něco, co byste očekávali, že bude postaveno mimozemskou civilizací.

„Nikdy jsme nic podobného neviděli,“ řekla Tabetha Boyajian z Yale University. „Je to velmi divné. Mysleli jsme si, že to může být chyba informací v počítači nebo nějaký pohyb ve vesmíru, ale všechno bylo zkontrolováno. “

KIC 8462852 se nachází mezi souhvězdími Labutí a Lyry, těsně nad Mléčnou dráhou. Poprvé to bylo zaznamenáno v roce 2009, kdy jej Keplerův dalekohled identifikoval jako objekt podobný Zemi, protože měl planety obíhající kolem planet blízkých planetě Zemi.

Ale KIC 8462852 vyzařovala podivný vzor světel, na rozdíl od kterékoli jiné hvězdy v Keplerově pátrání dalekohledu po obydlených planetách.

Keplerův dalekohled pracuje tak, že analyzuje světlo na vzdálených místech ve vesmíru a hledá změny, ke kterým dojde, když se planety pohybují před svými hvězdami, což bylo vidět ve více než 150 000 hvězdách současně. Parametry KIC 8462852 se však pro planetu nezdají být normální.

Poté, co Keplerův dalekohled shromáždil spoustu informací, potřebovala nastoupit lidská logika a poznání, kterou nemohl dělat současný počítačový program, a díky tomu se astronomové projektu rozhodli vytvořit Planet Hunters , program, který umožňuje amatérským vědcům zkoumat vzorce emitované hvězdami z pohodlí svého domova. Od té doby bylo nalezeno mnoho hvězd klasifikovaných jako „zajímavé“ a „bizarní“.

Zdroj: https://tonocosmos.com.br/astronomos-descobrem-mega-estrutura-alienigena-no-espaco

Související článek http://energieupramene.blogspot.com/2017/07/reptiliani-versus-humanoidi.html

 

7 komentářů:

  1. Pavel Roško je mistr světa,který komunikuje a fotí tisíce fotek lodí, i zdálky EBE,jak se třeba špacírují do obchodu si něco koupit. Kdo s ním hodil kontakt,tak třeba týden měl možnost jen tak fotit oblohu a doma na compu viděl vždy lodě.Doba se posouvá a lidě až na malé výjimky nosí nadále kyje v rukou,jak zmínil lehce Chidher Grun v Zelené tváři.

    OdpovědětVymazat
  2. Zajímavé povídání.Prokličkujte si pasáže,odpovídající vnitřnímu vývoji https://www.youtube.com/watch?v=eDXwbbswRiM&t=7s

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Korendor
      Až jsem se před chvílí dokoukal, tak odkaz je tady.

      Vymazat
  3. Nejen kulturní uderka. Před lety byla taková zprávička,jak uklízečka ucítila v bohaté čtvrti New Yorku zápach rozkladu. Policie našla mrtvolu t.z.singles. Čas uplynul a nedávno našli mrtvolu 64 let v jednom z bytu herce Nedorosta. ZUstal po něm tento byt,další byty v Chodově,Hájích,Troji,Stodulkách, Č.Budějovicích byt a dum,pozemky Dívčice,Olešník.Podobně investoval herec Hanzlík.Další fešák,Jiří Bartoška,byl znechucen obchodním domem v Jihlavě,rozhodl by se do něj investovat 300 milionu,aby ho posléze zboural,nebot byl nevkusný.Vzpomínám na bohaté lidi z dávných dob,kteří,vědomi se své smrtelnosti,postavili si pomník pro obyčejné lidi.Namátkou pan Hlávka a jeho porodnice v anglickém tudorovském stylu,kde jsme se všichni narodili,Porodnice U Apolináře.Těch nadačních budov s názvy investoru je spousta,ale mnohem méně,než současných přes tisích prázdných domu po celé republice,dle serveru Prázdně domy. Shrnuto,současná satansko hmotařská doba nenabízí rozšíření lidských obzoru dál,než na momentální požitky,které mají trvání jeden mizerný život.Nedovedu si vubec představit ilustrační příklad,kdy Bohdalová vykoupí rozpadající se bývalé lázně pro lidi Na Slupi,aby je přestavěla na Hospic Jiřiny Bohdalové...

    OdpovědětVymazat
  4. Jak z toho ven,
    byla bych pro žádat Sílu pevně a neochvějně(spoléhat a věřit),aby sežehla astrál(archonti a její sebranka, víme kteří) a aby jsme neubližovali, ať si anunáci vyzvednou (třeba v září, jak straší s meteorem) své klony, kam patří všechny semitské národy a je klid.Jupiter nám přeje.

    OdpovědětVymazat
  5. A nyní něco zcela jiného https://www.youtube.com/watch?v=jL0UwNofTps

    OdpovědětVymazat
  6. Jak z toho ven,
    dobrý nápad, díky, použiji. Čas určovat nemáme, tak už jen věřit.

    Ony kočovné, či semitské kmeny žádné štěstí nikomu nepřinesly, když už tak zmar původním obyvatelům. Zde přeci také žijí jistí kočovníci...
    Na ZŠ kdysi někdo řekl názor že by vytvořil novou zemi, pojmenoval Grómsko, všechny snědé kočovníky by tam umístil ať si hospodaří ale sami mezi sebou.
    Každopádně samo to ony kočovníky asi nenapadne.
    Zdravím.

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.