pondělí 13. července 2020

Sezona kruhů

Začalo období výskytu kruhů v obilí, zde  dvě videa z několika jiných. Ta třetí fotografie něco napovídá, jak komu, nebudeme nikomu nic nutit,
 

12 komentářů:

  1. Na začátku 90let vyšla v nakladetelství Etna rozsáhla publikace o kruzích v obilí. Některé nádherné výtvory mohou rozklíčovat svým darem pověřené osoby. Dnešní pohled dává info laikovi,ejhle koronervirus na poli a co dále? Razítka jsou užasná,ale pro lidi,co je to zajímalo ještě skoro před 30 lety, je to banální nic neříkající info. Znalci,co některým rozumí,nějak zde česky nesdělují význam těch obrazcu,takže co s tím?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Korendor
      Tak,tak, přesně, dobrý postřeh a tím že se něco nesděluje je těžký, to je jak když leží na zemi stovka a někdo ji ani nevidí.

      Vymazat
  2. Utajené příběhy českých dějin. Psychotronika. https://vk.com/video400813730_456240450

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Korendor
      Velmi zajímavý dokument, takový hezký úvod do této oblasti. Vzpomínají "mentiony" a proč ne, nějak ten proces chtělo nazvat. Vždyť to bylo na "vědecké půdě" a tam obecné veřejnosti asi nikdy vše neřeknou.
      Je dost možné, že v kotlince tyto schopnosti máme v krvi a v jistém stavu mysli je využíváme. Někteří navíc vědomě. Přijde mi to zcela normální a přirozené.
      Zmíněná bilokace ano,a nejen to, je normální přemístit se v prostoru i hmotně, to musí nejprv správně fungovat mozek aj.
      Díky a zdravíme.

      Vymazat
    2. Zmíněný Karel IV. Již jméno Karel často citlivec, a ta čtyřka.
      http://energieupramene.blogspot.com/search?q=podle+jm%C3%A9na

      Z Védických znalostí se lze dozvědět, že cca r. 2016 ("Hvězdný svět, rok duchovní proměny") se rodily nevšední dětičky. Jedná se o rok Vesmírné komunikace a výměny znalostí mezi civilizacemi. Tyto krásné Dušičky mají často velmi rozvinuté extrasenzorické schopnosti. Telepatie, telekineze, teleportace, levitace, paranormální cschopnosti, považují to za zcela normální. Záleží také, jak se Ona Duše nasměruje a jestli a jak se rozhodne tyto schopnosti používat.

      viz
      http://energodar.net/ha-tha.php?str=vedy/dk4#4

      "Hvězdný svět je rokem duchovní proměny, největších objevů v astronomii a dalších vědách spojených s oblohou. Rok intelektuálního rozvoje mocností a rok štěstí, míru a blahobytu. V tento rok se rodí děti se zjevnými příznaky paranormálních schopností: jasnovidectví, levitace, okamžité přemístění v prostoru, různými extrasenzorické pocity, schopnosti a tak dále.
      V tento rok obvykle dochází k výměně znalostí mezi civilizacemi. Je to rok volných kontaktů.
      Symbolický obraz: svět (jav)
      Živel: Hvězda
      Barva: Červená

      Vymazat
  3. Varování před otroctvím čipu. https://vk.com/video400813730_456240452 K 5G.Hospoda nedaleko bydliště má křídou nabídku 5G TV. I vnořil jsem svuj nos do mapy pokrytí a zjistil,že modrý flek O2 5G jako uplně první obsahuje bydliště,kde nedaleko tloustnou politici,jako Diensbír,Udženija atd. Jakou mají profylaxi?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemají,
      možná vědí či tuší, že depopulační účinnost 5G pojede ve dvou základních 3D režimech: Dlouhodobá škodlivost jejichž účinků se oni už nedožijí a jednorázové krátké ataky (Skryté 5G inzulty mimo očekávané frekvenční pásmo a mimo veřejně známou intenzitu.) Vědí/tuší, že ani tohoto zneužití 5G sítě se nedožijí protože prvních 5-10 let se bude pracovat naopak na zajištění důvěryhodnosti této sítě, a tyto sabotáže proti populaci se do dostatečného rozvoje a upevnění 5G projektu provádět nebudou. A o depopulačním působení 5G sítě v 5D režimu se mi nechce hovořit. Mohu jen doufat, že sám nebudu "vyfiltrován" právě tímto pro-evolučním způsobem. Chce to makat na sobě :-).......

      Vymazat
  4. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ročíl.archiv. Najdem to včas, a bude umyto. Ať pak někdo zkoší zas křivě přepisovat dějiny haha.

      Vymazat
    2. to Korendor
      Omluva, omylem jsem tento smazal.

      Vymazat
  5. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

    OdpovědětVymazat
  6. Netuším o aké sprostosti tu hovoríme, je to celkom obyčajný postup. Rovnako tak ako vedci kedysi dávno definovali znamenie pred x rokmi, tak sa tak teraz deje tiež. Čítala som si horoskop na rok 2020, tentoraz už s novým znamením :-)

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.