středa 29. července 2020

Hasičům dík




Díky Vám

Jediná organizace v našem zdevastovaném státu jsou Hasiči, kteří nahrazují dnes zničenou armádu, kdy ženisti vždy pomáhali a rádi. Dnes velící „spodina“ si ani neuvědomuje vnitřní aspekt těchto organizací, kdy nezištně tito a to většinou tátové od rodin pomáhají nám obyčejným lidem v nesnázích. Pomáhají i za nejnižší bakšiš od vlády, která krade do vlastní kapsy. Dříve kluci z vojny byli rádi a pomáhali, dnes každý kouká jen na odměnu. Něco je špatně ve státě Dánském. Ve směmovně melou kraviny , ale pomoc lidem ve státě je jim ukradené. Mainstrém nás krmí kravinami o VIP osobnostech, politicích, neziskovkách, jako by nás to zajímalo, půl roku občan dře na státní kasu, Schilerová – mafiánská teta si hraje jak je hodná a umožňuje prodloužit agonii malých soukromníků a o Sajbábovi (Babiši) ani nemluvě, toho státní úředníci ( moderní drábové)budou volit stále, on ví jak na to, s jeho šábes deklem na hlavě. Proč vláda těmto organizacím nepřidá na platech, zaslouží si to více než Von poslanci, ti zatím udržují republiku jakž takž v soudržnosti, to je práce pro lidi a ne bla bla ve směmovně. Ti by měli mít rozhodně vyšší platy, aby je to motivovalo a nebo cítí svoji vnitřní potřebu svým soukmenovcům, lidem v ČR pomáhat, velké díky jim, ale Sajbába se svým šábesdeklem na hlavě v Izraeli u zdi nářků nebude vnímat.



4 komentáře:

  1. Ruský týdeník ukazuje pruběžné hospodaření živlu,které si vybírají karmické pruseráře,kteří si schválně vybrali svuj pobyt na odčinění čehosi utrpením. Horší je liberalismus,kde si zfetovaná smažka objedná zbytečné manévry hasiču jen z plezíru. https://www.youtube.com/watch?v=87axorWONAw&pp=wgIECgIIAQ%3D%3D A zde jeden z mnoha zbytečných zákroku. A smažka je chráněna,nebot zosobnuje právo na sebevyjádření. https://vk.com/video400813730_456240481

    OdpovědětVymazat
  2. Hasičům dík a všem dobrým lidem.

    http://prntscr.com/tqs8lj
    http://prntscr.com/tqs745

    OdpovědětVymazat
  3. to babajasvaga
    Díky, tovíte že jste pod ochranou, ikdyž to vypadá že ne. ochraňujeme zlatušu-
    Iv

    OdpovědětVymazat
  4. to Iv
    Díky. Jsme vždy s Vámi Iv+Ter, a buďte na sebe opatrní. Zrovna včera večer jsem L.povídal že ju zdraví Terezka a Iv., asi "náhoda..

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.